Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

youtube'da 6 şar dakikalık periyotlara ayırmışlar. Ben de düşündüm ki günün belli saatlerinde yapsam. Mesela ilk beş dakikalığı sabah kalkınca diğerini akşam üzeri gibi. Olur mu acaba? Kadını gördükçe imreniyorum ya. Hoş arkasındaki kadınların vücutları daha güzel bence.

canım ya aşkolsun. ne özürü ne kusuru.olur mu öyle şey. doğru olduğunu düşündüğün şeyi söyleyeceksin tabiki. soylemezsek amacımıza ulaşamayız.herkes birbirine yardımcı olmak için paylasimda bulunuyor sonuçta.

Kalorisiz bir gün. Allahımmmm listeye bak. Maşşalllaaaah. Afiyet bal şeker olsun. Ama doyuyorsun dimi?

kyumi yediğim ağzıaçık ve bükmenin kalorisi, 2 öğüne bedeldir...yağlı bir börek, 57leri gördüğüm için yedim ki bundan bahsetmiştim dün...yanlış anlama ama ya tam okumuyorsun ya da gözden kaçıyor...dün seratesin 5 misbon şekerli menüsüne de kalorisiz demiştin... biraz daha dikkat edelim menüleri yorumlarken

az yaparsan nasıl etkisi olur bilemem bir tanesinin linkini yazsana canım, merak ettim bende :44:

Gelebilir artık bana. Şunu söyleyeyim son sayfaları okurken başım döndü. Bugün geç girebildim. Vazı arkadaşların listesine ya da mesajlarına yorum yapmadıysam kusura bakmasınlar. Yarın sadece kilo bildirimi için girebilirim gibi geliyor bana.

Bugünüm nasıl bir bakın bakalım. Eleştirilerinizi esirgemeyin çatır çatır söyleyin içinizde kalmasın.

Sabah:

***Baya bir geç yaptım öğle yemeği olarak düşünebiliriz bence.***

Haşlanmış yumurta
Biraz ekmek
Acılı eze- burda böyle deniliyor. Tarhananın karışımından oluşuyor. Kırmızı + yeşil biberin acısı + soğan rendelenir bir kısmı ayrılır yenilsin diye. Sırf metabolizmam hızlansın diye yedim.
3 bardak şekersiz açık çay.

Ara:

***3 gibi yaptım arayı. O acıya sancıya rağmen dışarı çıktım verilmiş sözüm vardı arkadaşıma.***

1 bardak süt ve küçük şeftali

Akşam:

***7 gibiydi.***

Bir dürüm yedim. - İçinde etten ziyade salata vardı ve normalinden küçüktü.Ordaki küçük acı biberlerin resmen hepsini doldurdum hemen erisin diye. Öyle kocaman bir lavaşın içinde değildi yani. Ama yedim.-

Yanında ayran içtim.
Eve geldiğimde 2 tana kabak köftesi yedim.-Bu benim odunluklarım annem öldürcek beni.-

Ara:

1 bardak süt ve şeftali.

*****Bu kadar. Bugün kendimle savaştım resmen. Çikolata yemiycem, dondurma yersen bir daha istersin, karnın ağrıyor zaten şeker ağrıyı tetikler vs vs. Baya bir uğraştım kazandım derken köfte yedim. Umarım zararı çok olmamıştır. 4'ten ediye kadar dışardaydım. Sürekli yürüdük. İyi geceler hepinizzeeeee.

Ayy durun bir şeyi unuttum. Yarına amcamlar Almanya'dan geliyorlar. Benim paylaşımlarım böyle olabilir bir süre. Geç girip herkese yazmaya çalışırım muhtemelen.

Pazartesi diyetisyenin yanında -4 kilo çıktım. Bayramdan önceki hafta ceza almıştım inaşşallah telafisi olur. Şimdi 68 kiloyu. Eğer olur da giremezsem bunu baza alabiliriz.

Şimdi Git-tim. İyi geceler.*****

Sağol tatlım anlayışın için.

Ne yanlış anlıycam yaaa... Misbon şekeri gerçekten görmemişim sonra gittim bir daha baktım.

Sırayla okuyorum mesajları okuyunca direk bindiriyorum cevabı diğerlerini görünce aha diyorum yine kırdın potu. Farkındayım yorumlarım eksik oluyor. Ya da yazdıktan sonra aklıma geliyor. Gördüğüm hald eyazamdığım mesajlarda var bu da hatam. Düzeltmeye çalışırım. Özür dilerim.

Linkler:

http://www.youtube.com/watch?v=tJ593Z7MKs8

http://www.youtube.com/watch?v=YVWfo3pn5HM

Son düzenleme:
Herkese günaydın, gece 2 den beri diz kapagımın alt kısmında bir ağrı hissediyorum, dün bi şeyim yoktu ani bir hareket yapmadım, bir yere de çarpmadım, diz kapagımın altında bir şişlik hissediyorum, yürürken ağrıyor, gece bisiklete binmiştim çok mu yüklendim acaba. Size daha önce oldu mu böyle bi şey dinlensem geçer mi?

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. dikkat et biraz dinlendir yorma dizlerini belki duzelir

Elma niye acıktırıyor ki seni, tok tutması lazım halbuki aksine. Muzdaki potasyumu bilmiyordum, ben son zamanlarda meyve çok yemedim dizimdeki agrı ondan mı acaba. :44:

Tamam limonlu suyu sen de bir dene o zaman, inşallah hepimiz yararını görürüz

Akşam geçti malum sabah menünde peynir yerine yumurta ye. Çok güzel olmuş menün tebrik ederim tatlım.

Canım kahvaltı yaptıktan sonra okudum mesajı yarın söz ama kahvaltıda yumurta yiyorum

geçmiş olsun canım. dikkat et biraz dinlendir yorma dizlerini belki duzelir

Canım dinleniyorum şu an korktum bayagı sabah niye oldu diye, çok yüklendim diye düşünüyorum bugün çok hareket etmicem geçmezse yarın hastahaneye gideyim diyorum ama umarım geçer

çok geçmiş olsun canım ihmale getirme yine de doktora bi görün derim :26:

günaydın kızlar bugün moralsizim keyfim yok pek fazla gece iyi uyuyamadım ve kötü rüyalar gördüm hep
tartıya çıkınca biraz olsun keyfim yerine geldi 60 kilo çıktım toplamda 5 kilo vermiş oldum kaldı son 10 kilo

çok geçmiş olsun canım ihmale getirme yine de doktora bi görün derim :26:

Agrı kesici aldım, buz koydum bir de şimdi dinleniyorum ve doktora gitmeden geçsin istiyorum ama geçmezse gidicem tabi

Canım uykusuzlukta kendini kötü hissetmene neden olabilir, uyuyabilirsen gün içinde bir iki saat uyu istersen yorgun olmazsın en azından. Güzel kilo vermişsin, tebrik ederim :)

Kizlar dun oglani emzirirken uyuyakalmisim ben de..msj sayimi yazamadim bununla 5 oldu bu mesaj dune sayilsa olur mu kaptan..
Evet cnm bugun ogleden sonra evimde olucam bu hafta istedigim gibi olmadi bakalim yeni hafta daha guzel olacak insallah

Hic zarari yok daha cok sut olur hem de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…