etkisi çok hızlı olur ama dayanabilir misin bilemiyorum, ben de 40 dk cardiosu vardı.... yok yani,18. dkıka da kalbim yerinden fırlayacak gibi hissettim... sen de hangi videolar var bilmiyorum... ama başlayacaksan shred ile başla derim...
Tatlım ben yeni başladığını bilmiyordum. Gözden kaçırmışım özür dilerim. En iyisini yapıyorsun tebrik ederim. Uzun süreli olan kalıcı olur tabiki. Hepimiz hemen verelim inşallah. Tekrar kusura bakma. :26:
Kalorisiz bir gün. Allahımmmm listeye bak. Maşşalllaaaah.Afiyet bal şeker olsun. Ama doyuyorsun dimi?
youtube'da 6 şar dakikalık periyotlara ayırmışlar. Ben de düşündüm ki günün belli saatlerinde yapsam. Mesela ilk beş dakikalığı sabah kalkınca diğerini akşam üzeri gibi. Olur mu acaba? Kadını gördükçe imreniyorum ya. Hoş arkasındaki kadınların vücutları daha güzel bence.
canım ya aşkolsun. ne özürü ne kusuru.olur mu öyle şey. doğru olduğunu düşündüğün şeyi söyleyeceksin tabiki. soylemezsek amacımıza ulaşamayız.herkes birbirine yardımcı olmak için paylasimda bulunuyor sonuçta.
kyumi yediğim ağzıaçık ve bükmenin kalorisi, 2 öğüne bedeldir...yağlı bir börek, 57leri gördüğüm için yedim ki bundan bahsetmiştim dün...yanlış anlama ama ya tam okumuyorsun ya da gözden kaçıyor...dün seratesin 5 misbon şekerli menüsüne de kalorisiz demiştin... biraz daha dikkat edelim menüleri yorumlarken
az yaparsan nasıl etkisi olur bilemem bir tanesinin linkini yazsana canım, merak ettim bende :44:
Herkese günaydın, gece 2 den beri diz kapagımın alt kısmında bir ağrı hissediyorum, dün bi şeyim yoktu ani bir hareket yapmadım, bir yere de çarpmadım, diz kapagımın altında bir şişlik hissediyorum, yürürken ağrıyor, gece bisiklete binmiştim çok mu yüklendim acaba. Size daha önce oldu mu böyle bi şey dinlensem geçer mi?
Sorma İzumicim... Sadece üzüm yemeye niyetim vardı. Bizimkiler karpuz kesince azıcık da ondan alayım dedim. Yarım saat geçince bir acıktım ki anlatamam...Bu yüzden diyorlar işte yüksek şekerli meyveleri kararında yiyin diye. :)
Muzda potasyum var. Spor yapana gerekliymiş potasyum, onun için yemiştim. Elma severim sayılır da o da çok acıktırıyor...
Tatlım o asitten kastım şu kola fanta soda gibi gazlı içeçekler varya onlara. İçtiğim anda kaşıntım başlıyor. Amaaaan bir kalori bombası eksik hayatımda işte.
Hmm ben de yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum sabahleyin. Ben de içeyim merak ettim nasıl bişi olduğunu. Dimi ya akşam moral oluyor insana bir de sinir stres atmak için çok ideal yürüyüş yapmak. Gezmeye gitmek gibi. Severim gezenti biri olarak.Üşenmesem hiç bir sorunum yok.
Akşam geçti malum sabah menünde peynir yerine yumurta ye.Çok güzel olmuş menün tebrik ederim tatlım.
geçmiş olsun canım. dikkat et biraz dinlendir yorma dizlerini belki duzelir
Herkese günaydın, gece 2 den beri diz kapagımın alt kısmında bir ağrı hissediyorum, dün bi şeyim yoktu ani bir hareket yapmadım, bir yere de çarpmadım, diz kapagımın altında bir şişlik hissediyorum, yürürken ağrıyor, gece bisiklete binmiştim çok mu yüklendim acaba. Size daha önce oldu mu böyle bi şey dinlensem geçer mi?
Olaya bak.Zayıflıyor mu peki? Kasların zedelenmiyor mu? Ay bir tuhaf hissettim şimdi.
çok geçmiş olsun canım ihmale getirme yine de doktora bi görün derim :26:
günaydın kızlar bugün moralsizim keyfim yok pek fazla gece iyi uyuyamadım ve kötü rüyalar gördüm hep
tartıya çıkınca biraz olsun keyfim yerine geldi 60 kilo çıktım toplamda 5 kilo vermiş oldum kaldı son 10 kilo
Evet cnm bugun ogleden sonra evimde olucam bu hafta istedigim gibi olmadi bakalim yeni hafta daha guzel olacak insallahgüzel menü, ama ben olsam akşam ve öğle yemeklerinin yerini değiştirirdim, kendimizi her zaman tutmalıyız, bende şimdi eşime kek yaptım, hiç tatmadım bile.... önceden olsa, kabını yalardım...kalanları yani
Ben limonu çok severim acaba bununla alakası olabilir mi ?
Her bitki çayına bol miktarda atarım, bazen direk yerim limonu.
Sirkeli suyun da tadını çok severim.
alkali diyetin selülitlere iyi geldiğini bilmiyordum.. karbonatlı su içiyorum sürekli... yani günde 2-2.5 lt karbonatlı su içiyorumdur, tabi bir aydır falan yapıyorum bunu... bir de karbonatlı suyun emziren anneye zararı var mıdır, biliyor musun tatlım
limonu sdece salata sosunda severim, sirkeden de nefret ederim, kokusuna falan tahammülüm yoktursanırım bu yüzden şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?