Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sirkeli ve normal ılık suyumu içtikten sonra kahvaltımı yaptım
1 domates 1 salatalık az peynir 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ve şekersiz çay

kilom 75.8 bir kilo gitmedi ne yaptımsa son günlerde...(aile ile geçen gün iki bayram günü bu hafta ne yaptımsa bu kadar oldu...gerçi sporda yapamadım)

Benim canım tatlımı diye şimdi düşündüm kendim kendine ama yok çok değil. Katlanamayacağım tekşey migren

Eşimin bu durumunun tadını çıkartıyorum.
Belkide dediğin gibidir kilo veremiyor olmamın eşimin zayıfla demesinden olabilir. Ama sanmıyorum.

Dünkü mesaj sayım 2

Kilom ise 76

eklemlerine zarar vermişsin, kas gevşetici krem varsa sür canım, ben ters hareketler yaptığımda olurdu... yarına kadar bekle ve spor yapma bugün, geçmesse mutlaka doktora git

canım bunlar circuitin tek tek bölümleri, hepsini bir arada yapman gerekiyor, zaten o zaman sonuç alabiliyorsun , böyle part part yapman çok etkili olmayacaktır bence... 6 dk sadece çünkü...

günaydın kızlar kilom 74.3 bu haft pilav ve cikolata yokkk
ikiside çok lezzetli ama kilo aldıran yiyecekler malessefki

oo harikasın, olumsuz düşünme canım, hayıra yor, rüyalarını...

sirkeli ve normal ılık suyumu içtikten sonra kahvaltımı yaptım
1 domates 1 salatalık az peynir 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ve şekersiz çay

ne güzel kahvaltı yapmışsın, ben yolda olduğum için hala açım...

evet bu nasıl oluyor bilmem asidik olan limon alkali oluyor nasıl oluyor bu???

bazı yiyecekler normalde asidiktir ama alkali olur, ya da tam tersi... limon mesela asidik midede alkali olur, süt alkali ama midede asidik olur

kilom 75.8 bir kilo gitmedi ne yaptımsa son günlerde...(aile ile geçen gün iki bayram günü bu hafta ne yaptımsa bu kadar oldu...gerçi sporda yapamadım)
yaptığım kaçamakların cezasını çekiyorsun, önümüzdeki hafta daha iyi olur inş...

sabah 7 de yola çıktık, şimdi ankaradayım, kardeşimin evinden giriyorum nete, bir saat sonra tekrar yola çıkacağız...

hm22 bildirim yaptığım kilodayım
, ama sen yoksun, sanırım ders çalışıyorsun... kızlar kaptan yoksa listeyi mutlaka paylaşım alanında paylaşın, herkes hm22 nin dün yazdığı tabloda yazsa daha rahat olur aslında...

bugünkü menü:
sabah light sütlü nescafe
şimdi bitki çayı içiyorum
öğle: patates böreği ( fırında salçalıi kıymalı,yapılıyor, kızartma değil yani )

yolda gene light sütlü nescafe içerim

akşama düğün evindeyim, ne olur bilemem, çok dikkat ederim, akşamda bol bol oynarım

Herkese günaydın :)

56.2 ile izine ayrılmıştım şuan 55.4 üm. Hm22'nin dün paylaştığı listede bildirim yapamıyorum çünkü nasıl hesaplayacağımı falan tam bilmiyorum :26:

Herkese günaydın :)

56.2 ile izine ayrılmıştım şuan 55.4 üm. Hm22'nin dün paylaştığı listede bildirim yapamıyorum çünkü nasıl hesaplayacağımı falan tam bilmiyorum :26:

izinde olduğun için sanırım bölünüyordu kilon, 4' e falan bölündü yazıyorlardı ama tam ben de bilmiyorum cnm, S_A girerse yada mattika onlara sor istersen...

Kızlar evde ani tadilat işleri çıktı, o kadar yorgunum ki 8den beri oturmadım hiç, kilom 65. Listeye bakmaya geldim.

Ben kışın hissettim bunu, hiç zorlamadığım bir zamanda aniden oldu, menisküs zedelenmesiymiş, bir süre baya ağrı çektim sonra kendiliğinden düzeldi, özellikle merdiven çıkar tarzda hareketlerde aşırı acıyorsa bundan olabilir.

Ayagımı çok fazla bükemiyorum canım en çok o zaman acıyor, sardım bir de buz koyuyorum biraz daha iyi gibi şimdi birkaç güne geçer diye tahmin ediyorum bende.

**3. TAKIM 321. ETAP***

hm22(67.0/65/ 2/2.99%)
thebeauty(58.7/57.8 /1 /1.70% )
SERATES(76.6/75,8/0,8 /1,04%)
mattika (65 /65,0/0,0 /0,0% )
kyumi ( 72/68/4/5,56 %)
S_A (76.5/76/0,5/0,65%)

Yaktumehey ( 90/84,7/5,3/ 5,89) Yeni Üye hedef : 70
Mercani ( 57,2 / 55.4 / 0,26 /0,5) 314. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 7’ye bölündü.

3. TAKIM ORTALAMASI : 2,29 %

Kızlar mesajlara tek tek cevap yazamıyorum, listeyi aldım, gözümden kaçan önemli bir şey var mı bilmiyorum.
Listede ne kadar doğru onu da bilmiyorum.
Şimdi kalkayım, yine fırsat bulup bakarım ama evde oturacak yer bile yok öyle bir durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…