simdi yürüyüşe cıkıyorummm
Yaa super iste cok faydali limon asitli gibi gozukuyo ama vucuda girince alkali oluyo..asitleri vucuttan uzaklastiriyo
Ne güzel tadını çıkar S_A. Benim canım çok tatlıdır, biraz hasta olayım öleceğim moduna girerim resmen, bir ara bacağım ağrıyordu kesin kesecekler diye neler neler yazdım, bir kere ayağım kırıldı kesin diye hastaneye gittik meğer sadece zedelenmiş ama acıyor ne yapayımBu arada eşin kilo ver diyorsa, bundan rahatsız olup kızıp falan diyeti sık sık bozuyor olabilir misin. Malum bizim bu bilinç altımızda neler neler oluyor.
Herkese günaydın, gece 2 den beri diz kapagımın alt kısmında bir ağrı hissediyorum, dün bi şeyim yoktu ani bir hareket yapmadım, bir yere de çarpmadım, diz kapagımın altında bir şişlik hissediyorum, yürürken ağrıyor, gece bisiklete binmiştim çok mu yüklendim acaba. Size daha önce oldu mu böyle bi şey dinlensem geçer mi?
Ne yanlış anlıycam yaaa...Misbon şekeri gerçekten görmemişim sonra gittim bir daha baktım.
Sırayla okuyorum mesajları okuyunca direk bindiriyorum cevabı diğerlerini görünce aha diyorum yine kırdın potu. Farkındayım yorumlarım eksik oluyor. Ya da yazdıktan sonra aklıma geliyor. Gördüğüm hald eyazamdığım mesajlarda var bu da hatam. Düzeltmeye çalışırım. Özür dilerim.
Linkler:
http://www.youtube.com/watch?v=tJ593Z7MKs8
http://www.youtube.com/watch?v=YVWfo3pn5HM
ikiside çok lezzetli ama kilo aldıran yiyecekler malessefkigünaydın kızlar kilom 74.3bu haft pilav ve cikolata yokkk
oo harikasın, olumsuz düşünme canım, hayıra yor, rüyalarını...günaydın kızlar bugün moralsizim keyfim yok pek fazla gece iyi uyuyamadım ve kötü rüyalar gördüm hep
tartıya çıkınca biraz olsun keyfim yerine geldi 60 kilo çıktım toplamda 5 kilo vermiş oldum kaldı son 10 kilo
sirkeli ve normal ılık suyumu içtikten sonra kahvaltımı yaptım
1 domates 1 salatalık az peynir 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ve şekersiz çay
evet bu nasıl oluyor bilmem asidik olan limon alkali oluyor nasıl oluyor bu???
yaptığım kaçamakların cezasını çekiyorsun, önümüzdeki hafta daha iyi olur inş...kilom 75.8 bir kilo gitmedi ne yaptımsa son günlerde...(aile ile geçen gün iki bayram günü bu hafta ne yaptımsa bu kadar oldu...gerçi sporda yapamadım)
Herkese günaydın :)
56.2 ile izine ayrılmıştım şuan 55.4 üm. Hm22'nin dün paylaştığı listede bildirim yapamıyorum çünkü nasıl hesaplayacağımı falan tam bilmiyorum :26:
Herkese günaydın, gece 2 den beri diz kapagımın alt kısmında bir ağrı hissediyorum, dün bi şeyim yoktu ani bir hareket yapmadım, bir yere de çarpmadım, diz kapagımın altında bir şişlik hissediyorum, yürürken ağrıyor, gece bisiklete binmiştim çok mu yüklendim acaba. Size daha önce oldu mu böyle bi şey dinlensem geçer mi?
Ben kışın hissettim bunu, hiç zorlamadığım bir zamanda aniden oldu, menisküs zedelenmesiymiş, bir süre baya ağrı çektim sonra kendiliğinden düzeldi, özellikle merdiven çıkar tarzda hareketlerde aşırı acıyorsa bundan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?