seninle hemen hemen aynı olucak sanırım kilo verme serüvenimiz
hem reçel hem ekmek olmayaydı eyiydi ama genel olarak iyi menü
bu arada valla nası kuzukulağı çekti canım yaaaaa
aşeriyorum galiba 
Canım pasta, çikolata, pilav hep onlar yüzünden oldu biliyorsun zatenYemesen pişman olmıcaktın öyle düşün bazen yemek gerekiyor o yüzden. Bu hafta elini sürmezsin bana kalırsa
kilo çok olunca daha çok kilo veriliyor galiba??? kyumi sen nasıl başardın böyle birden harikasın..
sanırım ama birde benim göbeğim var
ne oldu ki ev de aniden su borusu falan mı patladı??
Yok Serates bekleyen yapılacak şeyler vardı, bir anda haber gelince sabahın köründe kalkıştık. Kaç saattir oturduğum buraya bakmak için olan zaman sadece yoksa ayaktaydım hep.
Herkese günaydın, gece 2 den beri diz kapagımın alt kısmında bir ağrı hissediyorum, dün bi şeyim yoktu ani bir hareket yapmadım, bir yere de çarpmadım, diz kapagımın altında bir şişlik hissediyorum, yürürken ağrıyor, gece bisiklete binmiştim çok mu yüklendim acaba. Size daha önce oldu mu böyle bi şey dinlensem geçer mi?
**3. TAKIM 321. ETAP***
hm22(67.0/65/ 2/2.99%)
thebeauty(58.7/57.8 /1 /1.70% )
SERATES(76.6/75,8/0,8 /1,04%)
mattika (65 /65,0/0,0 /0,0% )
kyumi ( 72/68/4/5,56 %)
S_A (76.5/76/0,5/0,65%)
Yaktumehey ( 90/84,7/5,3/ 5,89) Yeni Üye hedef : 70
Mercani ( 57,2 / 55.4 / 0,26 /0,5) 314. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 7ye bölündü.
3. TAKIM ORTALAMASI : 2,29 %
thebeauty senin kadar dikkatli yesem senin kadar spor yapsam ben haftada 2 kilo veririrm sen fazla veremiyorsun o kadar d,ikkat etmene rağmen sanırım duraklama dönemin???
Bana da son zamanlarda 3 kere oldu. Uykumda ters hareket yaptığımı falan düşünüyorum. En kötüsü bile ertesi güne geçmişti. Umarım senin de öyle olur.
.
Niye o kadar çok oldu ki, ben dün çok üzerine gittiğimi acısının bugün çıktıgını düşündüm :26: Umarım canım bende geçmesini bekliyorum şu an, çok hareket etmediğim için küçük bir tatil gibi bir şey oldu benim içim bugünBu arada ortalama iyi gerçekten ama grupta bir durgunluk var. Akşam saatlerinde açılır diye tahmin ediyorum :)
Bilmiyorum ki niye çok olduğunu...
Ama spor hocam "Her krampın altında yetersiz su içmek vardır." demişti. belki bu da ufak bir kramp aslında ve su içmediğimizden oluyor olabilir. Yaz vakti bir türlü yetmiyor insana su.
Günde iki litre içiyorum aslında en az, yaz günü oldugu için yeterli mi olmuyor
Hoca bana "Yaz günlerinde en az 3 litre" demişti de gözlerim böyle olmuştu:
Ben 3 litreyi nadiren buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?