Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

thebeauty senin kadar dikkatli yesem senin kadar spor yapsam ben haftada 2 kilo veririrm sen fazla veremiyorsun o kadar d,ikkat etmene rağmen sanırım duraklama dönemin???

Canım pasta, çikolata, pilav hep onlar yüzünden oldu biliyorsun zaten Yemesen pişman olmıcaktın öyle düşün bazen yemek gerekiyor o yüzden. Bu hafta elini sürmezsin bana kalırsa

bu hafta üçünüde yemiycemm zaten vugday yemiyorum yag yemiyorumm pasta cikolat pilav yemezsem farkı görücez

ne oldu ki ev de aniden su borusu falan mı patladı??

Yok Serates bekleyen yapılacak şeyler vardı, bir anda haber gelince sabahın köründe kalkıştık. Kaç saattir oturduğum buraya bakmak için olan zaman sadece yoksa ayaktaydım hep.

Yok Serates bekleyen yapılacak şeyler vardı, bir anda haber gelince sabahın köründe kalkıştık. Kaç saattir oturduğum buraya bakmak için olan zaman sadece yoksa ayaktaydım hep.

Kolay gelsin canım, tadilat falan diyordun, haftasonu da ugraşıcak mısınız bu işlerle?

Selam kızlar!
Ne güzel bir ortalama alınmış ama takımda pek de zafer havası esmemiş... Anlayamadım ben bu durumu... :44:

Bana da son zamanlarda 3 kere oldu. Uykumda ters hareket yaptığımı falan düşünüyorum. En kötüsü bile ertesi güne geçmişti. Umarım senin de öyle olur.

Hepinizi tebrik ederim kızlar. Çok güzel sonuçlar...

Yalnız kaptanımızdan ve Kyumi'den bu başarının sırlarını paylaşmalarını rica ediyorum... Neler yaptınız da bu kadar kilo verdiniz bakayım?

Yaktumehey'i de bu bomba girişinden dolayı tebrik ediyorum. :)

Herkes de mi bol bol verir kardeşim.

thebeauty senin kadar dikkatli yesem senin kadar spor yapsam ben haftada 2 kilo veririrm sen fazla veremiyorsun o kadar d,ikkat etmene rağmen sanırım duraklama dönemin???

thebeauty'nin kilosu da düşük. Haftada bir kilo bile yüksek zaten. :)
O kiloda 2 kilo verilmesi pek sağlıklı olmaz bence...

Bu arada ben de güzel kilo vermişim. Beklemiyordum açıkcası... Ama rakamı haftaya cumaya söylerim. Sonuçta benim ilk başta ne kadar verdiğimin bir önemi yok. Her şekilde takıma - getirmiş olacağım. Ama umarım ilerleyen günlerde güzel olur.

Bana da son zamanlarda 3 kere oldu. Uykumda ters hareket yaptığımı falan düşünüyorum. En kötüsü bile ertesi güne geçmişti. Umarım senin de öyle olur.
.

Niye o kadar çok oldu ki, ben dün çok üzerine gittiğimi acısının bugün çıktıgını düşündüm :26: Umarım canım bende geçmesini bekliyorum şu an, çok hareket etmediğim için küçük bir tatil gibi bir şey oldu benim içim bugün Bu arada ortalama iyi gerçekten ama grupta bir durgunluk var. Akşam saatlerinde açılır diye tahmin ediyorum :)

Bilmiyorum ki niye çok olduğunu...
Ama spor hocam "Her krampın altında yetersiz su içmek vardır." demişti. belki bu da ufak bir kramp aslında ve su içmediğimizden oluyor olabilir. Yaz vakti bir türlü yetmiyor insana su.

Günde iki litre içiyorum aslında en az, yaz günü oldugu için yeterli mi olmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…