Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben eskiden hiç su içmiyormuşum diyete başlayınca farkettim yine hiç susamıyorum ama ölçerek zorunlu olarak 3 lt içiyorum tabiki daha çok tuvalete gidiyorum her şiş yapmak 35 kalori harcamak demekmiş... bunu kullanmak lazım zira 5 kat merdiven çıkmakla o kadar harcanmıyor..

Herkese iyi akşamlar

Akşam yemeginden önce 3 ü 1 arada kahve paketinin yarısını içtim ( 2 si bir aradaya hala çok alışamadım )
Akşamda: 1 ceviz ve salata yedim

Çok iyi kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ederim

Benim izindeyken verdiğim toplam kilodan fazla verenler olmuş

7 mesaj bugün

bugün ne yedim
sabah domates biber lor peynir
türk kahvesi mısr patlağı bir tane

cacık biraz bulgur pilavı

sütten nescafe

ton balığı 50 gr

su tamam
spor yapacağım bu akşam

7 mesaj bugün

bugün ne yedim
sabah domates biber lor peynir
türk kahvesi mısr patlağı bir tane

cacık biraz bulgur pilavı

sütten nescafe

ton balığı 50 gr

su tamam
spor yapacağım bu akşam

Canım menün çok güzel, ton balıgı tek başına tok tutuyor mu? Ben salatayla yemiştim öyle çok tok tutmuştu, tek başına da tok tutuyor mu?

bugün yediklerim

sabah: 1 haşlamış yumurta, 3 tane domates salatalık, 1 kk kadar kaşar peyniri, 1 dilim ekmek, yeşil çay
öğle: 1 külahta dondurma, 7 tane biscolata mood
akşam: taze fasulye ve 1 dilim kepek ekmeği

bugün geç kalktığım için öğle yemeğim biraz garip oldu ve de bol kalorili

1 saat e yakın spor yaptım inşallah öğle yemeğimi telafi etmişimdir :18:

Biscolata moodlar çok minik ve çok şirin görünümlüler gerçekten, senin de aklını çelmişler inşallah sporla telafi etmişsindir, onların tanesi kaç kalori bu arada?

Biscolata moodlar çok minik ve çok şirin görünümlüler gerçekten, senin de aklını çelmişler inşallah sporla telafi etmişsindir, onların tanesi kaç kalori bu arada?

100 gramı 494 kaloriymiş ama içinde bir sürü vardı kaç kalorilik yemişimdir bilmiyorum

kalori olarak telafi olmuştur da sırf karbonhidrat ya. protein yok. sebze yok. süt icerdim ben olsam yanında.

yedikten sonra zaten çok pişman oldum ama iş işten geçmişti

100 gramı 494 kaloriymiş ama içinde bir sürü vardı kaç kalorilik yemişimdir bilmiyorum

yedikten sonra zaten çok pişman oldum ama iş işten geçmişti

Umarım içinde 30-40 tane vardır o zaman En iyisi yok et sen paketi, bi daha aklını çelmesinler Bir iki tane diyet kraker bulundurabilirsin aslında yanında hiçbir şey bulamazsan onları yersin.

ben de ara ogunde dondurma yedim. magnum hem de. öyle böyle değil aldığım kalori. minisi olsaydı neyse de bu iyi olmadı.

insanın aklını nasılda çeliyolar öyle akşam yemeğinde daha az kalorili bi şey yiyebilirsin

Umarım içinde 30-40 tane vardır o zaman En iyisi yok et sen paketi, bi daha aklını çelmesinler Bir iki tane diyet kraker bulundurabilirsin aslında yanında hiçbir şey bulamazsan onları yersin.

kardeşim tarafından paket yok edilmiştir

akşam yemek yemedim hatta bugün çok az yedim canım hiçbişey yemek istemiyo
midem bulanıyo o yüzden 5 tuzlu çubuk kraker ve sade soda açtım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…