insanın aklını nasılda çeliyolar öyleakşam yemeğinde daha az kalorili bi şey yiyebilirsin
kardeşim tarafından paket yok edilmiştir
Kolay gelsin canım, tadilat falan diyordun, haftasonu da ugraşıcak mısınız bu işlerle?
Kızlar sonuçları hazırlama sırası bizdeydi bu hafta işte buyurun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-82.html#post31556842
Takım olarak birinciyiz, bireysel olarak da ilk iki bizden ..
allah kolaylik versin canım. beni de yeni taşınmış bir ev bekliyor. pazartesi tatile son vericem. işler gözümde büyüyor. yıka temizle yerlestir... çok iş.Teşekkür ederim, bugün yapılacaklar yapıldı, ben bir taraftan temizledim ama hafta sonu tamamen biter.
allah kolaylik versin canım. beni de yeni taşınmış bir ev bekliyor. pazartesi tatile son vericem. işler gözümde büyüyor. yıka temizle yerlestir... çok iş.
Bugün bütün gün 2 tane lahmacun yedim, ara vermeyeyim de bitsin bir an önce dedim, en sonunda eşim zorla gitti bir şeyler aldı geldi de yedim.
Menüm;
Sabah: Yok
Öğle: Çok az menemen ve 1 dilim ekmek
Ara: Çeyrek simit
Akşam: Yoğurt çorbası, 1 parça et
Spor yaptım, 2-3 litre su içtim
günlük menümü yazayım
sabah kahvaltı yapamadım maalesef yalnızca işyerinde çay
öğle
çorba bol salata yarım karnı yarık
bir şeftali bir litreye yakın su
akşam
bir kase çorba
annemde patlıcan yapmış evde😀bir kaşık aldım tabağıma
yoğurt
yarım litre su
şimdi de çay içiyorum bu saatten sonra da acıkmam herhalde akşam pek doymadım yemekte ama acıkırsam uyumaya çalışırım 😉
Menüm;
Sabah: Yok
Öğle: Çok az menemen ve 1 dilim ekmek
Ara: Çeyrek simit
Akşam: Yoğurt çorbası, 1 parça et
Spor yaptım, 2-3 litre su içtim
kızlar ogun sayilariniz az değil mi? az ogun yapmayı savunanlar var canan karatay gibi ama onlar da protein ağırlıklı beslenin karbonhidrattan uzak durun diyorlar.
Bende bugün regl oldum... gözümün önünde kremalı pastalar uçuşuyooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?