Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ben geldim ama bacaklarım tutmuyor, mesajlara genel olarak baktım ama gözümden kaçan bir şeyler olabilir.
Tekbrik ederim gerçekten çok güzel bir başarı bu haftaki ortalamamız, emeği geçen herkesi tebrik ederim, bu arada birisi bana ne yaptığımı sormuş, düzenli beslenmeye geçtim, öğünlerim belirlendi ve normalde kaçamak saymasam da mutlaka her gün az çikolata az şeker vs olurdu, bu sıralarda onlar da fazla yok, gerçekten güzel vermişim ben de sevindim.

İyi akşamlarrr

Sa cuma menü:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 ince dilim kepek ekmek, domates salatalık peynir tazesoğan ve bir bardak süt

Arada: milföy hamurlu elmalı birşeydi bi tane aldım ve yarısını annemle paylaşyım yani çeğrek simit kadar bişey yedim

Akşam: patlcan karnıbahar ve köfte ve salata, vee memlekete özgü acılı şalgamm ))

Bıgün annemi hastanrye götürdük. Çok yoruldum ve yarın 4 gün aradan sonra çalışcam

15.08.2012

Beauty : 10
Hm22 : 33
Adia : 13
SERATES : 6
Mattika :1
Kyumi : 28
S_A : 2

Glsmh : 13
Pembe Panter 35 : 4

Musmutlu : 16
Funda08: 13
İzumii : 23
Yaktumehey : 3

Antonia: 8

Bugün bütün gün 2 tane lahmacun yedim, ara vermeyeyim de bitsin bir an önce dedim, en sonunda eşim zorla gitti bir şeyler aldı geldi de yedim.

kızlar bu gecenin önemi çok büyük..
03:02 tam 14 yıl önce yıkıldık , öldük , yaralandık, ama UNUTMADIK!!
Allah yardımcımız olsun her daim.
Rabbim hayatını kaybedenlere cennet kapılarını açsın inşallah
deprem gerçeğini unutmayalım unutturmayalım

Kolay gelsin canım, tadilat falan diyordun, haftasonu da ugraşıcak mısınız bu işlerle?

Teşekkür ederim, bugün yapılacaklar yapıldı, ben bir taraftan temizledim ama hafta sonu tamamen biter.

günlük menümü yazayım
sabah kahvaltı yapamadım maalesef yalnızca işyerinde çay

öğle

çorba bol salata yarım karnı yarık
bir şeftali bir litreye yakın su

akşam

bir kase çorba
annemde patlıcan yapmış evde😀bir kaşık aldım tabağıma
yoğurt
yarım litre su

şimdi de çay içiyorum bu saatten sonra da acıkmam herhalde akşam pek doymadım yemekte ama acıkırsam uyumaya çalışırım 😉

Menüm;

Sabah: Yok
Öğle: Çok az menemen ve 1 dilim ekmek
Ara: Çeyrek simit
Akşam: Yoğurt çorbası, 1 parça et

Spor yaptım, 2-3 litre su içtim

allah kolaylik versin canım. beni de yeni taşınmış bir ev bekliyor. pazartesi tatile son vericem. işler gözümde büyüyor. yıka temizle yerlestir... çok iş.

Cidden işkence resmen, taşınma, tadilat vs ..
Ev alt üst olunca psikolojim bozuluyor resmen.

Bugün bütün gün 2 tane lahmacun yedim, ara vermeyeyim de bitsin bir an önce dedim, en sonunda eşim zorla gitti bir şeyler aldı geldi de yedim.

offf tadilat mı duymak bile kötü pn gündür canıma okudu tadilatlar bu hafta sonu da evdeki eşyaları sarıp koliliycem haftaya da taşırız evi çok işim var çooookkk😔

kaçsam mı ki acaba 😀

Menüm;

Sabah: Yok
Öğle: Çok az menemen ve 1 dilim ekmek
Ara: Çeyrek simit
Akşam: Yoğurt çorbası, 1 parça et

Spor yaptım, 2-3 litre su içtim

kızlar ogun sayilariniz az değil mi? az ogun yapmayı savunanlar var canan karatay gibi ama onlar da protein ağırlıklı beslenin karbonhidrattan uzak durun diyorlar.

kızlar ogun sayilariniz az değil mi? az ogun yapmayı savunanlar var canan karatay gibi ama onlar da protein ağırlıklı beslenin karbonhidrattan uzak durun diyorlar.

ya ben normalde böyle beslenmiyorum ara öğünlerim falan şaştı hm22 gibi benim evde de 10 gündür tadilat var işyeri fazla yoğun hep üstüste geldi

bende fazla kalori almaktansa az öğünle geçiştiriyorum

haftaya rahatım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…