Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün çok sessiz burası nazara geldik
şampiyonluk kutlaması falan bişi yok😕 ben de yatayım bari dinleneyim

herkese hayırlı geceler

mesaj sayım 8

Biscolata'yı herkes görüyor ama kaşarı kimse görmüyor...
Kaşar peynir çok çok çok yağlı. Rejimdeyken yememek lazım.

1 saat e yakın spor yaptım inşallah öğle yemeğimi telafi etmişimdir :18:

Öğleyi, hatta kaşarı bile telafi etmiş olsan bugün yerinde saymış oldun. Kaçamakların bedeli her zaman ağır oluyor.
Kaçamağı kurtarmaya değil, aldığımızdan fazlasını yakmaya odaklanalım.

ben de ara ogunde dondurma yedim. magnum hem de. öyle böyle değil aldığım kalori. minisi olsaydı neyse de bu iyi olmadı.

Cuma geçti gitti diye takım bir rahatlamış. Bir sürü kaçamak var.

Kızlar sonuçları hazırlama sırası bizdeydi bu hafta işte buyurun.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-82.html#post31556842

Takım olarak birinciyiz, bireysel olarak da ilk iki bizden ..

Ama niye sevinç yok, niye?
Gülelim, oynayalım biraz ya... Ne anlamı var böyle birinciliğin?

Bugün bütün gün 2 tane lahmacun yedim, ara vermeyeyim de bitsin bir an önce dedim, en sonunda eşim zorla gitti bir şeyler aldı geldi de yedim.

Niye kaptanım niye?

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin

Ara
1 büyük bardak ayran

Öğle
3 köfte kadar tavuk
1 dilim ekmek

Ara
2 şeftali
1 muz

Akşam
2 dilim ekmek
1 kk peynir

-----------------------
-----------------------

Mesaj sayım 7.

-----------------------
-----------------------

(Dikkat çekme çabasını fazla abartmadım umarım.) :)
İyi geceler...

Son düzenleme:
aynı durumdayım 

çok zor tutuyorum kendimi uzun zamandır çikolata yemedim

kaçamak yok ama hedefe ulaşana kadar

bende kacamak yapmıyorum. ama istek aşırı fazla beee!:2:

bugün kacamak yoktu. yarın calısıyorum ve umarım olmaz..

Amiiin canım
hepsine allah rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun
ne kadar üzücü bir yazdı..

mesaj sayısı 9
bugün yediklerim,

sabah
bir dilim ekmek
bir parca peynir
domates salatalık
1 cay kaşığı bal
bir kac kayısı çekirdeği içi

öğlen
1 tabak bol domatesli mercimek corbası
1 corba kaşıgı menemen

akşam
1 maden suyu
4-5 adet incir
salata
1 tane max dondurma

bugün hiç alkali su içemedim
hep normal takıldım ama çok yoğun bir gündü..
dondurmayı da magnum ve kornetten az kalorilidir diye yedim..10 gündür yememiştim aslında canım çekmedi ama arkadaşlar varken yemicem diyemedim..
yarın görüşürüz
iyi uykular kızlar..

Son düzenleme:
Heyyy yaha ya Rabbim!!!

Nasıl şaşırdığıma gelin. Yanlış görmedim dimi. 1. Takım biz olmuşuz ayrıca bireysel derecelerde de ilk iki derece bizden....

Allahım esirgemesin inşallah duraklamadan devam eder. Geçen haftalara çok üzülüştüm bir mutlu oldum bir sevindim..... Amaaan ya anlatamıyorum işteeee...

Takım ruhumuza nazar değmesin. Yaktumehey tebrik ederim. Gerçekten çook mutlu oldum senin adını görüverince. Sonra kendi adımı görünce şoka girdim ama.

Kaşıyın bayanlar malum yerinizi nazar değmesin bize.

bende seni tebrik ederim canım
inşallah hep böyle devam ederiz

bu arada heeerkese günaydın

işe gitmeye hazırlanıyorum yeşil çayımı iciyorum kahvaltımı da yaptım
bir domates yarımdilimden az ekmek
üç dört çatal peynir

tabiii bunları beni tam iki saat erken uyandıran oğluşuma borçluyum 😌

Ama niye sevinç yok, niye?
Gülelim, oynayalım biraz ya... Ne anlamı var böyle birinciliğin?

Niye kaptanım niye?

Nasıl yorulduysam sevincimi ifade edemedim dün ama çok sevindim, menüm de dediğim gibi oturamadım bile o yüzden öyle oldu.

üzgünüm canım yorgunluktan uyuyakalmışımm

Dün de ben öyle olmuşum, uyku düzenim bozuldu diyordum, dün 12 olduğunda ben uyuyormuşum, koltukta uyumuşum da yatağa bile zor geçmişim

Belliydi zaten yüzdemizi görünce, o yüzdeyle birinci olmasak bile üzülmezdim de en güzeli bayramdan sonra böyle olması, herkes kilo alırken biz vermişiz.

Aferin senin oğluna, sabahları uyandırsın böyle annesini de annesi karnını doyurup gitsin.

Kızlar kollarım öyle bir ağrımış ki, kas yapmışım resmen, kaslarım varmış aslında da şişmiş heralde ya da eşim benimle dalga geçiyor bilmiyorum
Ama kastır o kas
Dün her şeyi kaldırmaya çalışıyorum, eşim odadan çıkıyor, ben dolabı ittirmeye çalışıyorum, dolabın üstüne bir şeyler kaldırıyorum falan, o sırada eşim giriyor odaya kızıyor bana neden beni çağırmıyorsun diye, 2 dakika sonra aynı tablo Ama şimdi anladım nedenini, kollarım başta olmak üzere her yerim ağrıyor, dolapları falan boşaltmıştım, şimdi onları öyle koymak içime sinmedi, hepsi yıkansın ütülensin dedim, hadi yıkamayı makina yapıyor da bir de ütü var, ütü yapan makina icat etsinler lütfen.
Daha yapılacak ıvır zıvır işer de var ama bugün sadece çamaşırları falan halledip yarına bırakmaya karar verdim, daha doğrusu ben değil kollarım karar verdi, hiç bir şey yapmam diyor

kızlar yaa ben bu kollarımı nasıl eriticem verdiğim kilolar genellikle orantılı olurdu alırkende verirkende ama sanki doğumdan sonra gitmiyo kollarım göbeğim de kalçamda var değişiklik ciddi anlamda ama kollarım sanki aynı 😔

Herkese günaydınn 2 bireysel derece ve grup birinciliği çıkmış çok tebrik ederim herkesi :119: Birincilik sevinci ve yaz sıcakları birleşince kimse dondurmaya hayır diyememiş sanırım Diyemediğimiz hayır'ı, ilerleyen zamanlarda birçok kere kullanıcağımıza inanıyorum ben Pembepanter arkadaşlarımla olunca hayır diyemedim demiş en zoru o oluyor haklısın, kendine dediğin kadar kolay diyemeyebiliyorsun. Ama başkalarının ısrarlarına rağmen bile yemeyi reddedebilirsen, her yerde ve zamanda reddedersin bence bunu unutma Herkes güzel ama kaçamaksız bir gün geçirir umarım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…