Kızlar kollarım öyle bir ağrımış ki, kas yapmışım resmen, kaslarım varmış aslında da şişmiş heralde ya da eşim benimle dalga geçiyor bilmiyorum
Ama kastır o kas
Dün her şeyi kaldırmaya çalışıyorum, eşim odadan çıkıyor, ben dolabı ittirmeye çalışıyorum, dolabın üstüne bir şeyler kaldırıyorum falan, o sırada eşim giriyor odaya kızıyor bana neden beni çağırmıyorsun diye, 2 dakika sonra aynı tabloAma şimdi anladım nedenini, kollarım başta olmak üzere her yerim ağrıyor, dolapları falan boşaltmıştım, şimdi onları öyle koymak içime sinmedi, hepsi yıkansın ütülensin dedim, hadi yıkamayı makina yapıyor da bir de ütü var, ütü yapan makina icat etsinler lütfen.
Daha yapılacak ıvır zıvır işer de var ama bugün sadece çamaşırları falan halledip yarına bırakmaya karar verdim, daha doğrusu ben değil kollarım karar verdi, hiç bir şey yapmam diyor
kızlar yaa ben bu kollarımı nasıl eriticem verdiğim kilolar genellikle orantılı olurdu alırkende verirkende ama sanki doğumdan sonra gitmiyo kollarım göbeğim de kalçamda var değişiklik ciddi anlamda ama kollarım sanki aynı 
Herkese günaydınn2 bireysel derece ve grup birinciliği çıkmış çok tebrik ederim herkesi :119: Birincilik sevinci ve yaz sıcakları birleşince kimse dondurmaya hayır diyememiş sanırım Diyemediğimiz hayır'ı, ilerleyen zamanlarda birçok kere kullanıcağımıza inanıyorum ben Pembepanter arkadaşlarımla olunca hayır diyemedim demiş en zoru o oluyor haklısın, kendine dediğin kadar kolay diyemeyebiliyorsun. Ama başkalarının ısrarlarına rağmen bile yemeyi reddedebilirsen, her yerde ve zamanda reddedersin bence bunu unutma Herkes güzel ama kaçamaksız bir gün geçirir umarım bugün
aynı anda ilimizinde derdi kolları
HAftaya da yeni gelen arkadaşlarımızın atağı ile bir birincilik bekliyorum, tüm sorumluluğu attım üstünüze bilginiz olsun.
kızlar yaa ben bu kollarımı nasıl eriticem verdiğim kilolar genellikle orantılı olurdu alırkende verirkende ama sanki doğumdan sonra gitmiyo kollarım göbeğim de kalçamda var değişiklik ciddi anlamda ama kollarım sanki aynı 
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Ara
1 büyük bardak ayran
Öğle
3 köfte kadar tavuk
1 dilim ekmek
Ara
2 şeftali
1 muz
Akşam
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Yeni gelenlerde oldukça fazla sanırım, inşallah iyi bir şekilde bu sorumlulugun üzerinden kalkarız :78:
herkese selam..
bayram ve sonraki tatilden kilo almadan döndüm kendimi tebrik ediyorum
veremedim ama bu hafta veririm artık.
yeni gelen herkese tekrar merhaba. ben kaptan yardımcısı mattika
11 aylık oğlum var doğum kilolarını vermeye çalışıyorum son 5 kilo kaldı
mesaj sayılarını takip etmek çok iyi olmuş, daha önce herkes mesajın başlık kısmına yazdığı mesajın kaçıncı mesaj olduğunu yazıyodu.
böylece mesaj sayım x diye başka bi mesaj yazmak gerekmiyodu. takımda gereksiz mesaj kirliliği olmaması açısından güzel oluyodu.
uygunsa yine böyle yapalım kaptanım h22
her türlü birinci olmuşuz emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, 2 haftada verilen kilonun bölünmeden yazılması avantaj olmuş bizim için.sarı kartımız da silinecek süperr
herkese bol kilo vermeli hafif haftasonları olsun
Haklisin tatlim artik yavas yavas ogrenecegiz hayir demesiniHerkese günaydınn2 bireysel derece ve grup birinciliği çıkmış çok tebrik ederim herkesi :119: Birincilik sevinci ve yaz sıcakları birleşince kimse dondurmaya hayır diyememiş sanırım Diyemediğimiz hayır'ı, ilerleyen zamanlarda birçok kere kullanıcağımıza inanıyorum ben Pembepanter arkadaşlarımla olunca hayır diyemedim demiş en zoru o oluyor haklısın, kendine dediğin kadar kolay diyemeyebiliyorsun. Ama başkalarının ısrarlarına rağmen bile yemeyi reddedebilirsen, her yerde ve zamanda reddedersin bence bunu unutma Herkes güzel ama kaçamaksız bir gün geçirir umarım bugün
Haklisin tatlim artik yavas yavas ogrenecegiz hayir demesini
Hoşgeldin mattika nasıldı tatilin ?
O şekilde yapmayı bir arakdaş daha önermişti fakat ben mesaj sayılarını not alarak okurken en son nerede yazacağını bilemem, tek tek bakmam zor olacaktır, o yüzden direk yazıldığında daha kolay oluyor, hatta bazı arkadaşlar özel mesajla yolluyor, onlar daha da güzel oluyor.
1. olduk, üstüne harika bir ortalama ile, sarı kartımız gitmişti zaten 2 ay dolunca yeni bir dönem başlıyor ya sarı kartlar sıfırlanıyor ama uyarı almadık bu da gayet güzel.
yazılanları okurken sürekli mesaj sayısını söyleyen mesajlar kalabalık etmiş gibi geldi bana. senin için kolaylık olması da önemli tabi. özel mesajla yollamak en iyisi bence
tatil iyiydi hava değişimi çarptı hasta olduk ailece ama. yüzmek en güzel şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?