Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaktumehey başarı hikayeni paylaşım alanında paylaşır mısın lütfen ..

Canım menün çok güzel, ton balıgı tek başına tok tutuyor mu? Ben salatayla yemiştim öyle çok tok tutmuştu, tek başına da tok tutuyor mu?

evet izumii bana yetiyor çok balık sevmediğim için 50 gr yetiyor bana.. ben omega 3 tablette alıyorum benim yaşlarda oldukça önemli...

bu arada şeker vs dün baktırdım hepsi süper çıktı. yani benim tatlı isteğim alışkanlık sanırım gerçi insülin direnci bakılmadı o gittiğim devlet hasatnesinde olmuyormuş. başka zaman bakıcaz ona...
bugün kuru siyah üzüm yedim demir eksikliği çıktı sadece..demir bağlama kapasitesi de yüksek çıktı.. hep üşürüm galiba bu yüzden...

şeker çıkmaması çok güzel tabi ama daha öncede demiştim insülin direnci olanlarda şeker çıkmıyor genelde, belirtiler sende varsa ona baktırmaya çalış yine de. Gerçi baktırmasan bile kilo verdiğinde, yemene içmene dikkat ettiğinde belirtileri azalıcaktır diye düşünüyorum ben yine.

keske yapabilsem yapıcam da yapamadımm

İzumi yardımcı olmuş bir daha dene bakalım olacak mı ?

kahvaltı
yumurta
domates
salatalık
1kk peynir

ara karpuz

öğle salata

ara dondurma

akşam

türlü

PİLAV CİKOLATA YOKK

Afiyet olsun, pilav vs olmaması güzel ama ben bu hafta senden biraz daha dikkat istiyorum, dün üstün körü okuduğumdan hatırlamıyorum ama çok az vermiş miydin yoksa çok az almış mıydın ? Malum bu hafta listeye gireceksin, azıcık bir kilo ile girmeni istemem.

öğle misafirler gelmişti evde inanılmaz yemekler vardı
ben sadece 1 tabak çoban salata ve tam bugday ekmek yedim
akşam yemeğim de 1 haşlanmış tavuk but ve yoğurt olucak

Bugün yediklerim:

Sabah: aç karnına ılık limonlu su içtim.

Kahvaltı:1 Domates, peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, yeşil çay

Öğlen: 3 köfte, yogurt, 2 siyah erik

Akşam:yagsız salata ve 2 tane ceviz.

2 litre su içtim, yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
bugün sessiz topic sanki..
hadi istediğimiz kiloya inince en çok giymek istediğimiz kıyafetleri söyleyelim
ben ilk önce kot tayt ve üstüne dar bi badi giymek istiyorum herkes inceliğimi artık zayıf bi kız olduğumu görsün diye

bugün yediklerim
sabah:1 kepekli tost, 1 ince dilim karpuz
öğle: tarhana çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 şeftali, nescafe latte, 2 grissini
akşam: roka salatası

menum
kalkınca 1sb süt
kahvaltı:
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
yeşillik
domates salatalık
5zeytin
ara:1/2haşlanmış mısır
öğle:yoğurt ve türlü
ara:1 ceviz
akşam: ızgara tavuk ve salata. 1 dlm de ekmek
yuruyuse cikicam sonra 1 ara daha yaparım.meyve ve süt ile.

Bugün menüm çok kötü

Sabah: Yok
Öğle: 2 dilim ekmek, domates, bal, süt
Ara: Etimek, süt
Akşam: Menemen ve 2 dilim ekmek daha

bugünü toparlaym bende
sabah:1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 1 dilim kızarmış buğday ekmeği şekersiz çay
öğle:1 porsiyona yakın çoban salata ve yarım dilim kepekli ekmek
akşam:yarım posiyon menemen yarım dilim kepekli ekmek
3 kupa yeşil çay 3 ltre su

Son düzenleme:
Beauty yok ya benim menü biraz bozuldu, sabah kahve, arkasından bir tane poğaça, küçük yapmıştım.
Arada buzlu kahve, öğle keten tohumlu yoğurt .
Akşam da 1 tane dolma, 2 kaşık yoğurt.

Bu arada beauty,kyumi ve S_A mesaj sayılarını yollamamış..
Onları bekliyorum yarın sabah paylaşırım.

60 kilodan aşağıya çok zor düşüyorum kilo vermem çok yavaşlıyo nerdeyse durma düzeyine geliyo yani hep öyle olmuştu :26:
baktım menüme karar verdim sadece sabahları 1 dilime yakın kızarmış kepekli ekmek onun dışında ekmek tüketmicem daha

Canım zamanla ekmeksiz yemeye alışıyorsun gerçi öğünlerini ama yanında yine bi şeyler ye, salata yiyorsan yogurt falan ye mesela. Ben bazen ceviz yiyorum özellikle kahvaltı da, ekmegi aramayayım diye. Ekmek sanırım alışkanlık olmuş hayatımızda.

çok doğru dedin canım ekmeksiz yemek mi olur ekmeksiz doyulur mu gibi düşünceleri yıkmak gerekiyo artık kahvaltıda bile aslında yemicem inş zamanla ekmeği tamamen çıkarıcam hayatımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…