Canım menün çok güzel, ton balıgı tek başına tok tutuyor mu? Ben salatayla yemiştim öyle çok tok tutmuştu, tek başına da tok tutuyor mu?
evet izumii bana yetiyor çok balık sevmediğim için 50 gr yetiyor bana.. ben omega 3 tablette alıyorum benim yaşlarda oldukça önemli...
bu arada şeker vs dün baktırdım hepsi süper çıktı. yani benim tatlı isteğim alışkanlık sanırım gerçi insülin direnci bakılmadı o gittiğim devlet hasatnesinde olmuyormuş. başka zaman bakıcaz ona...
bugün kuru siyah üzüm yedim demir eksikliği çıktı sadece..demir bağlama kapasitesi de yüksek çıktı.. hep üşürüm galiba bu yüzden...
keske yapabilsem yapıcam da yapamadımm
keske yapabilsem yapıcam da yapamadımm
kahvaltı
yumurta
domates
salatalık
1kk peynir
ara karpuz
öğle salata
ara dondurma
akşam
türlü
PİLAV CİKOLATA YOKK
60 kilodan aşağıya çok zor düşüyorum kilo vermem çok yavaşlıyo nerdeyse durma düzeyine geliyo yani hep öyle olmuştu :26:
baktım menüme karar verdim sadece sabahları 1 dilime yakın kızarmış kepekli ekmek onun dışında ekmek tüketmicem daha
Canım zamanla ekmeksiz yemeye alışıyorsun gerçi öğünlerini ama yanında yine bi şeyler ye, salata yiyorsan yogurt falan ye mesela. Ben bazen ceviz yiyorum özellikle kahvaltı da, ekmegi aramayayım diye. Ekmek sanırım alışkanlık olmuş hayatımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?