Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benmde bgün çok dengesiz oldu kahvaltıdan sonra 5 gibi ancak yiyebildim yne kahvaltı tarzı o da
ama su ve yeşil çayımı içtim onlarda sıkıntı yok
şimdi nescafemi içiyorum

Canım ağır bir beslenme olmamış aksine çok hafif geçirmişsin ama niye bu kadar aç kaldın ki? Zamanın mı olmadı yemeye?

Menüm;

Sabah: Yok (Saat 11 gibi kalkıyorum o yüzden sabah yiyemiyorum)
Öğle: 3 kaşık patlıcanlı pilav ( Favori yemeğimdir teyzem benim için özel yapıp getirince kıramadım onu :) )
Ara: 2 tane biber dolması, 2 dilim ekmek, Light Cola
Akşam: 1 biber dolması

Spor yapamadım. Su içtim. Mesaj sayım 5

evet canım dışardaydım ve dışarda da yemek yemedim bilerek eve gitmeyi bekledim o arada su içtim hep

Dışarı çıktıgımda bende yemek yemiyorum canım çok haklısın, gidilen yerlerde dogru düzgün yenebilecek şeyler yok gibi geliyor bana hep :) Yanına diyet kraker, ceviz, badem alıp atıştırmak hiç bir şey yememekten daha saglıklı olabilir sanırım böyle durumlarda.

haklısın canım bidahakine öyle yaparım
diyet aslında süper oldu çünkü artık dışarda yemek yemeye para vermiyorum yani tasarruf yapmış oluyorum
haziranda sigarayı bırakarak asıl tasarrufu yapmıştım aslında bu hem maddi hemde sağlığım açısından süper oldu ayrıca kilo da almadım ve bıraktıımmmmmmm

ohh kalorileri yakmışsındır şimdi :) ben de bugün akşam yemeğimi geç yedim normalde 6dan sonra yemiyorum. akşam yemeğini hafif tutmaya çalış

yemek yemeye bile halim yok zaten. kolumu kaldiramiuorum . çok yormusum kendimi spor yapayim derken. kizimi dedesine verdim.gezdirsin diye yatıyorum.

Elimde yıkamıyorum. Ben yurt dışındayım ve burda sadece çok phalı kiralik evlerin kendine ait çamaşır makinası ve kurutucusu içinde oluyor.

Her apartmanın bodrum katında çamaşır hanesi var. Benimde apartmanım kocaman ve orda çamaşır yıkıyorum. Aslında çok zor değil sinir olduğum tek nokta şu böcek örümck vs. (

Thebeauty, takım kaptanlığını mezun olan biride yapabilir... Tabii burda kalmak istiyorsa

anladım tatlım ya pardon evet ben de hiç hazetmem örümcek böcekten..

bugün yediklerim
niyetliydim
akşam
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
iki parça karpuz
1 küçük kase yoğurt çorbası
salata yağsız..
bir küçük salkm üzüm
maden suyu sade

müsli dışında güzel menü. çok zorunlu olmadıkça hazır ürün tüketmeme taraftarıyım. sağlıktan ayrı kilo vermeyi de etkiliyo. doğal beslenince göbek çevresinden gidiyor kilo.

menun güzel bence. ama öğlen semizotun yanında yoğurt yesen daha tek tutardı
yeşilligin yanında yoğurt yememeye çalışıyorum. hamilelikten kalma demir eksikliği var hafif

evet bulgur öğlen olmalıydı ama öğlen de iştahım olmuyo nasıl işse.
işe dönmeme çok kısa bi zaman kaldı. bu ay diyetse diyet kilo vermem lazım.

bugün yediklerim
niyetliydim
akşam
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
iki parça karpuz
1 küçük kase yoğurt çorbası
salata yağsız..
bir küçük salkm üzüm
maden suyu sade

güzel iftar olmuş. ben de yarın tutayım diyorum bakalım. gece yemeden tutamam emzirdiğim için. gece de uyanamadım bu gün.

kahvaltısız bi menü kilo verdirse de metabolizmana zarar uzun vadede.
hep karbon olmuş ama akşamı erken yemişsen kilo olmaz.

Yarin gunduz bol bol uyuyacagim insallah oglan uyuyunca ben de yatacam yorgun hissediyorum cok kosturuyorum bi kac haftadir bugun mesaj sayim bes ya da alti herkese iyi geceler kzlar kaln saglicakla

Normalde öğlenleri sebze ya da et türü besleniyordum ancak dün canım istedi o yüzden yedim. Dogal beslenince kilonun göbek çevresinden gittiğini bilmiyordum. İnşallah kilo vericez hepimiz, izin döneminden geldiğin için belki yavaş yavaş adapte olurdur vücudun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…