Berbat bir haldeyim. Bütün gün saçma sapan şeyler yaşadım. Ama yarın izinliyim. O zaman bol bol okuyup cevap veririm kızlar.
sabah:
1 yumurta, 1 dlim uno ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 3 tk tahin pekmez
ara:
kavun
öğle:
yarım tabak türlü, 5 yk bulgur pilavı, yoğurt
ara:
az üzüm, yarım ekşi elma
akşam:
7-8 küçük köfte
1 dilim uno ekmek, ayran, domates
Berbat bir haldeyim. Bütün gün saçma sapan şeyler yaşadım. Ama yarın izinliyim. O zaman bol bol okuyup cevap veririm kızlar.
Tebrik ederim canım güzel spor yapmışsınAslında eğer vakit bulabiliyorsan akşamları yemekten sonra da bir yarım saat bile spor yaparsan kilo vermende çok etkili olur :)
Gülsüm çok tebrik ederim seni, her gün düzenli spor yapıyorsun ben şu ana kadar bıraktıgına denk gelmedim, bugün de hiç kaçamak yapmamışsın güzel bir menün var. İnşallah cuma günü karşılıgını alıcaksın bu günlerinin
Bugün kimse kaçamak yapmamış, sporda yapmışsın zaten güzel bir menü olmuş :)
Ne çok düşünüyor eşin senisen de motive olursun işte onun verdiği desteklerle
cnm soğan kürünü araştırın
Normalde salata yiyordum ancak sebze yemeklerine salataya çok alışkın bir insan olmadıgım için canım dün yemek istemedi. :44:güzel menü tatlım protein tok tutuyor yanında aslında biraz salata yersen proteinin verdiği asit yükünü nötrlersin hem de..
Benim bir arkadaşımda da önce pko vardı sonra insülin direnci çıktı onun doktoru genelde pko hastalarında insülin direncide çıkıyor demiş. Birbirini tetikleyen hastalıklar sanırım. Benim bir ara kilo verdiğim bir dönem daha vardı pko da iyileşme görülmüştü. Diyet ve spor olduguna bende inanıyorum ancak ilacı bıraktıgımda adet olamamaktan korkuyorum biraz. Beyaz un ve beyaz şekeri bende kullanmıyorum şu an.doğum kontrol hapı kullandım bi süre. bebek isteyince düzenszlik sorun oldu ama çözüm ilaçlar değil spor, doğal beslenme oldu. tabi bunların sonucunda kilo vermek. her bünye farklı olabilir tabi. insülin direncini hiç ölçmedik. bi dr.a söyledim insülin direnci var ki pko var ölçsek ne olcak dedi. sabahları uyanınca hemen kahvaltı etmezsem başıma ağrı girerdi tüm gün. karatay diyeti iyi geldi bir de bana. bire bir uygulamıyorum artık ama aylarca ağzıma beyaz un beyaz şeker koymadım. tiksinme oluşmuştu karataya uydukça.
bence düzenli spor, beyazlardan uzak doğal beslenme ile ilaçsız adet olmaya başlarsın bikaç ay sonra.
vayy ispanyolcaitalyancayla beraber öğrenmek istediğim diller arasında
çok hızlı ve cana yakın bir giriş yaptın takıma, ama günlük 15 dk + 15 dk bulunsan takımda çok da güzel idare edebilirsin... yarım saat toplamda, çok zorlamaz diye düşünüyorum ama tabi bazı günler oluyor ki, koşuşturmadan temelli burayı unutuyorsun... ama burasız da insan motive olamıyor, en azından ben
öğleden sonrası çok kötüsabah yediğin peynir umarım çok yağlı değildir.... akşam neden tamamen meyve yaptın canım... tamamen karbonhidrat olmuş... hem acıktırır hem kilo veremezsin ki muz, üzüm en şekerli meyve... 4 porsiyon meyve yemişsin akşam mesela... onun yerine sebze yiyebilirdin...kurabiye zaten sen de biliyorsun ki tamamen yağ
İnşallah iki dili de anadilin gibi öğrenirsin o zamanElbette ki hepimiz bunun için burdayız, ama bir takım olarak burdayız. Forumda kimse yazmazsa, yazanlarında motivasyonu zamanla azalır diye düşünüyorum. Belli bir yaştan sonra maalesef sorumluluklar ve yapılması gereken işler artıyor ve genellikle ilk vazgeçilen, bırakıldıgı zaman çok ciddi sorunlar yaşanmayacak şeyler oluyor. Diyet yapmak belki bırakılmaz ama, internet, foruma girip bir şeyler okumak, yazmak bırakılacak şeyler listesinde ilk sırayı zorlayabilir sanırım süreç içinde. O yüzden inşallah ne olursa olsun devam eder, bizim yanımızda olursun
Bir de kızlar mesaj sayılarına baktım yazmayan çok kişi var, yazanların genelde az, ben hani bol yazılırsa telafi şeklinde olur demiştim hafta sonu ama sonuçta herkesin planı olabilir, ailesiyle zaman geçirebilir o yüzden hafta sonu mesaj listesi tutmama fikrindeyim. Tersini düşünen varsa paylaşırsa devam ederim.
Ben düüşüncemi söyleyeyim o zaman, takımla uyumunda bir sıkıntı görmüyorum ama ilk geldiğinde kendini anlattığında çok taha aktif bir üye olarak bekliyordum, hepimizin işleri evet oluyor ama daha önceden de biliyorsun takım aktif olmadığında sonunda ya kapanıyor ya bir kaç kişiyle ayakta kalıyor.
Belki bir süre listede olmadan burada paylaşıp yapıp sonra listeye girebilirsin diye düşünüyorum.
benim kadar hızlı kilosu değişen var mı arkadaşlar??? iki günde 2 kilo fazla görebiliyorum 3 gün sonra eskiye dönüyor bu kadar mı değişken herkesin yoksa ben de mi bu böyle??? bir gün salayım istediğimi yiyeyim 2 kilo farkedebiliyor...
19.08.2013
Beauty : 2
Hm22 :13
Adia : 5
SERATES : 7
Mattika :7
Kyumi : 0
S_A : 5
Glsmh : 11
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 7
Funda08: 0
İzumii : 14
Yaktumehey : 0
Antonia: 3
Mercani : 5
Tebrik ederim canım güzel spor yapmışsınAslında eğer vakit bulabiliyorsan akşamları yemekten sonra da bir yarım saat bile spor yaparsan kilo vermende çok etkili olur :)
Gülsüm çok tebrik ederim seni, her gün düzenli spor yapıyorsun ben şu ana kadar bıraktıgına denk gelmedim, bugün de hiç kaçamak yapmamışsın güzel bir menün var. İnşallah cuma günü karşılıgını alıcaksın bu günlerinin
Bugün kimse kaçamak yapmamış, sporda yapmışsın zaten güzel bir menü olmuş :)
Ne çok düşünüyor eşin senisen de motive olursun işte onun verdiği desteklerle
bugün spartacusu izlemeye başladım çok güzel bayıldım. bu dizileri izleyince bizimkiler gerçekten cin ali:)))
sahneler efektler sesler müthiş etkileyici...
bu yüzden gelemedim hiç buraya... 1. sezonu bitirdim :)))
ayrıca bugün çok iyi hissettim kendimi bazen böyle oluyor ince hissediyorum heryerimi... bazen de çok şişmiş oluyor o kötüü..
sen gene de ciğerlerine çok yüklenme... valla kendimin spor yapacağı zamanda onun çocuğuna namı değer yeğenime bakıyorum, annesi de spor yapıyor... benim düğünüme abiye alacak ama vermesi gerekn acil 6 kilosu var
indir tabi hayat müşterektir, yok öyle benim tşörtlerim nerde diye ortalığı yıkmakandwich ekmeği burdakiler gibi hafif tatlı beyaz ekmekse gene de kalorili diyeceğim...
afyonluyum ben, ama gerçekten yerken sakala çarpıyor gibi oluyor, kim bulmuşsa ismi on numara
öğleyi biraz daha çok tutabilirsin canım protein açısından...
menü süper, karbonhidrat,protein, meyve dengeli, sporda var
sende vereceğin kilo miktarı az olunca ufaktan ufaktan karbonhidrat koyuyorsunstrech yap canım, bacaklarının ağrımaması için...
hastalığı yenmek tamamen beslenmeyle alakalı bence... hani yaşam tarzı şekline getirmek gerekiyor ...sevindim senin adına
ne güzel maşallah canım eşin seni önemsiyor takdir ettim doğrusu
benim menülerim dolu dolu olur hep fazla gelir burdakilere. tatillere gidip geri almasam ayda 2-3 kiloyla hedefime ulaşmıştım çoktan.bulgur pilavının miktarı fazla geldi bana...
Herkese günaydınn bu arada
hayırlı bol bereketli ve bisürü kalori vermeli bir gün olur inşallah günaydınlar
günaydın kızlarrGünaydın millet.
Bugüne yetişeyim diye hızlı hızlı okudum geçmişi. Atladığım önemli bir şey olursa söyleyin olur mu? :26:
Şu an kahvaltımı yapıyorum, koca bir kupa da yeşil çayım var.
kahvaltım yarım porsiyona yakın menemen,3 çatal penir,çeyrek dilime yakın ekmek ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?