Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bugünkü menüm
sabah
haşlanmış yumurta
çeyrek kk peynir
çeyrek dilim ekmek

ara
1 türk kahvesi
1 lokum

öğlen
1 ince dilim kek
3 bardak şekersiz çay

akşam
yarım tabak türlü
1küçük kase yoğurt çorbası

küçük bir salkım üzüm
çeyrek şeftali

midem küçüldü hemen doyuyorum kızlar çok hoşuma gidiyor böle tok gözlü insan olmak çok güzel
hepinizi selamlıyorum iyi geceler

bulgur pilavının miktarı fazla geldi bana...

Berbat bir haldeyim. Bütün gün saçma sapan şeyler yaşadım. Ama yarın izinliyim. O zaman bol bol okuyup cevap veririm kızlar.

takma kafana, mesela ben su an sevgili mebimizin sabah yayınlaması gereken ama gecenin (saat 2 ) bu saatinde yayınladğı tercih listesiyle uğraşıyorum, şaaka gibi dimi sanırım sabaha kadar sürecek, yarında yolculuğum var

ayyyyyyyyy ne güzel bir mesaj cok mutlu oldum inşallahhhhhhhhhhh

cnm soğan kürünü araştırın

Onu duydum canım etkisini görenler varmış ancak ben 2-3 sene öncede sadece diyet yaparak 6-7 kilo kadar vermiştim kontrole gittiğimde doktor iyileşme var zayıflamaya devam et demişti, o yüzden şu an başka bi şey uygulamıyorum bende.

güzel menü tatlım protein tok tutuyor yanında aslında biraz salata yersen proteinin verdiği asit yükünü nötrlersin hem de..
Normalde salata yiyordum ancak sebze yemeklerine salataya çok alışkın bir insan olmadıgım için canım dün yemek istemedi. :44:

Benim bir arkadaşımda da önce pko vardı sonra insülin direnci çıktı onun doktoru genelde pko hastalarında insülin direncide çıkıyor demiş. Birbirini tetikleyen hastalıklar sanırım. Benim bir ara kilo verdiğim bir dönem daha vardı pko da iyileşme görülmüştü. Diyet ve spor olduguna bende inanıyorum ancak ilacı bıraktıgımda adet olamamaktan korkuyorum biraz. Beyaz un ve beyaz şekeri bende kullanmıyorum şu an.

vayy ispanyolca italyancayla beraber öğrenmek istediğim diller arasında

15+15 yapamıyorum ki... İki farklı zaman diliminde girme fırsatım hiç olmuyor. Neden? :
Ya sabah 6'da evden çıkıyorum. (6'dan önce yazmam mümkün değil)
Ya gece 12 de geliyorum. (12'den sonra da mümkün değil, hemen uyuyorum.)

İnternetin elimin altında olduğu bir ofis işinde çalışıyor olsaydım hep girerdim.

Peynirim yağlı değil. Hep yağsız peynir yiyorum. Evde yemek olmayınca ya da canım yemek istemeyince meyve yapıyorum bu aralar.

İnşallah canım, sağol... :)

Ben de devam etmeyi gerçekten istiyorum. Elimden geleni yapacağım. Son günlerde 3 gün hiç girmeyince çok kötü bir izlenim bıraktım, biliyorum. :26:

Benim için fark etmez. Haftasonları da çalışıyorum. Bir aksilik çıkmadığı zamanlar salı günü izin yapıyorum.

Zaten ben yazacaktım bugün bunu sana yazacaktım, sen benden önce davranmışsın.
Bir süre daha bekleyelim bakalım. Belki şu spor salonunu bırakınca biraz zaman kazanmış olurum. Sırf sarkmayayım diye gidiyorum oraya, onun yerine evde pilates yaparım, yarım saatimi alır.

Normal şartlar altında aktif bir üyeyim. Mesaj sayımda gördüğünüz rakamın anca 200'ü cuma yarışması dışında yazdığım mesajlardır herhalde. Hepsini eski takımda yazmıştım. Günde 30 mesaj civarı yazardım, bazen daha da fazla. Ama o zamanlar daha rahat bir işim vardı, vaktim vardı, internetim vardı... Şimdi o yok maalesef. Yine de aklım burda, bugün zaten problem olmaz ama normal günlerde de elimden geldiğince yazacağım. Zaten ben de içime sinmeden listeye girmek istemem. 2 kere mi terk etmiş olayım yarışmayı yani? Devam edebileceğimden kesin emin olarak girmek isterim listeye... Umarım yapabilrim, göreceğiz...

Benim de aynen öyle.
Metabolizmalarımız kafayı yemiş.

19.08.2013

Beauty : 2

Hm22 :13
Adia : 5
SERATES : 7
Mattika :7
Kyumi : 0

S_A : 5
Glsmh : 11
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 7
Funda08: 0

İzumii : 14
Yaktumehey : 0

Antonia: 3

Mercani : 5

:26:

Son düzenleme:
Günaydın millet.

Bugüne yetişeyim diye hızlı hızlı okudum geçmişi. Atladığım önemli bir şey olursa söyleyin olur mu? :26:
Şu an kahvaltımı yapıyorum, koca bir kupa da yeşil çayım var.

Çok güzel motive ediyor gerçekten. Meyve hazırlıyor ve zorla yediriyor. Şu bir haftada baya meyve yedirdi bana. :) bir ay sonra tekrar kan tahliline gitmemi istiyor değerlerin düzelip düElmediğini görmek için.

Spartacuss!!! Ben izlemedim ama eşim hepsini istedi ve tutkunu yani :))

Beyefendi çamaşır haneye bikere indi çekirge ve örümcek arayışı yaptı bulamadı. Sonra ben indiğimde gelmedi çekirge görürsen beni ara dedi eh buda bişeydir :))

ne güzel maşallah canım eşin seni önemsiyor takdir ettim doğrusu

Ya Allah bozmasın. Gerçekten ben bile beklemiyordum bukadar ilgileneceğini. Hep zayıfla diyordu ama bukadar ilgilenmiyordu. Şimdi çok ilgili yani kan değerleri sağlık adına çok ilgileniyor.. E tabii yediklerim hep sebze meyve olunca kiloda gider.

bulgur pilavının miktarı fazla geldi bana...
benim menülerim dolu dolu olur hep fazla gelir burdakilere. tatillere gidip geri almasam ayda 2-3 kiloyla hedefime ulaşmıştım çoktan.
metabolizmamı tanıyorum yemezsem olmuyo, yavaş kilo vermek yarıyo bana. o yüzden fazla değil pilav.

Herkese günaydınn bu arada

hayırlı bol bereketli ve bisürü kalori vermeli bir gün olur inşallah günaydınlar

günaydın kızlarr

2 gündür tahin pekmeze dadandım bu sabah yine yedim. miktarı az ama yememem lazım.
1 haftadır süren sıkıntılı hallerden sonra bugün regl oldum, yemem artık pekmez falan.
bu regl şişkinliği ne zaman oluyodu ne zaman geçiyodu? doğumdan sonra henüz 2. regli oldum unutmuşum bu konuları

Dün sevgilimle bir alışveriş merkezine gittik. Bir mağazada cüzdan bakıyorum, o da yanımda. bir dakika bile geçmeden dışardan bir bağırış çağırış sesleri gelmeye başladı. Bir baktım ki benimki hiçbir yerde yok. Daha öncede ne zaman bir anda yanımdan kaybolsa hep birileriyle tartışırken buldum onu. Yok adam eline çarpmış, yok bana bakmış. Dışardaki sesler bir büyüdü, bir büyüdü ki... "Kim bilir bu defa ne oldu?" diyerek bir panik ve büyük bir korkuyla dışarı çıktım. Onlarca insan toplanmış bir yerde duruyor, güvenlikler de var. Neyse, sonra bir baktım ki benimki yanda duruyor, olaya karışmamış, izliyor sadece... Beni görünce geldi, habersiz gittiği için zaten kızmışım; olayın içinde olduğundan da %100 emin olduğum için bir gerilmişim, elim ayağım titremeye başladı. Sonra bir baktım güvenlikler bir adamı taşıyorlar. Hayatımda ilk defa canlı canlı böyle bir sahne gördüm sanırım. Adamın ağzı yüzü dağılmış, kafasından komple kan akıyor; yüzü, üstü başı kan içinde. Sarhoştu da... Neyse... Sonra yürümeye devam ediyoruz, olayın olduğu yerde her taraf kan olmuş tabi... Kimi yerde damla damla, kimi yerde sürünme izleriyle, kimi yerde fışkırma tarzı izlerle her taraf kan. Bir sinirim bozuldu ki anlatamam. Duramadım orda, dışarı çıktık. Hala daha nerde kırmızı renk görsem hemen kan olduğunu düşünüyorum. Akşam eve geldiğimde, mutfak masasının üzerinde bir yemek tabağının içinde domates kalıntıları ve suyu vardı. Bir fena oldum, midem bulandı, tabağı lavabonun içine nasıl koyduğumu bilmiyorum.

Neyse... Uyudum, uyandım. Bugün o etkiden eser kalmamış gibi hissediyorum. Umarım bilinçaltıma falan girmemiştir. Fena bir duygu... Kanlar içinde birini ve yerdeki kan gölünü görünce, insan hayatının nasıl şeyler bağlı olduğunu bir kez daha hatırlıyor. Çok kolay ölebilen, zayıf yaratıklarız aslında...

Amaaaan, sabah sabah anlattığım olaya bakın ya... Umarım herkes kendine gelince okur bu yazıyı... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…