kilo vermem yavaşlayınca ekmeği çıkardım hayatımdan ve akşam yemeğimi 5e çekmiştim..
sanırım faydasını görüyorum tartı 50'li rakamlara geçmiş inşallah cumaya 59u görürüm
bide göbeğimi çok fark ettim annem de dedi göbeğin gitmiş baya..anladım ki ekmek yiyince hemen karın yağıma dönüşüyo
her muhabbete atlıyo gibi oluyorum ama :26:funda spartacusü izle ve kan gör.. aman allahım nasıl bir kan ve vahşet bazı sahnelere bakamıyorum... mesela adamın dudaklarını kılıçla kesiyorlar ve o kadar güzel ki makyajlar gerçek gibi:))) ki bilgisayarda izliyorum ben hd izlesem ne olur bilmem çok etkileyici gerçekten...
funda spartacusü izle ve kan gör.. aman allahım nasıl bir kan ve vahşet bazı sahnelere bakamıyorum... mesela adamın dudaklarını kılıçla kesiyorlar ve o kadar güzel ki makyajlar gerçek gibi:))) ki bilgisayarda izliyorum ben hd izlesem ne olur bilmem çok etkileyici gerçekten...
Hery'i de severim tatlı uşak güzel film
ama benim favorim buz devri serisi
korku gerilime bayılırım tek tük başka tarz filmler izlerim korku deyince benim için sular durur
Hery'i de severim tatlı uşak güzel film
ama benim favorim buz devri serisi
korku gerilime bayılırım tek tük başka tarz filmler izlerim korku deyince benim için sular durur
nerden baksan toplamda 20 ay regl olmayınca baya baya unutmuşumUnutmuş musun?
1-2 gün öncesinden şişersin, anca bitmesinin üzerinden 1 hafta geçince tüm şişliği inmiş olur.
uzunmuş şişkinlik işi. sordum çünkü şiştiğimi hissediyorum. cumaya kadar geçer umarım. tahin pekmezi de kaldırdım bugünden itibaren. az az yiyorum ama hergün yersem olmaz.Canım şişkinliğin regl bitiminde ya da bitimine dogru geçmesi lazım aslında yavaş yavaş. Regl i bahane edip tahin pekmeze kaptırma kendini sakın,ben bi ara hiç sevmezdim onu sonra bir kere yemeye başladıktan sonra bırakamamıştım, her sabah kahvaltı da yiyordum, gözünün önünden mümkün oldugunca kaldır bence onu :26:
kondisyonun zayıfsa jillian ı tavsiye etmem. başlayıp da dizini sakatlamayan yok.Aynen öyle...
Kızlar ben bu bisiklete mümkün değil binemeyeceğim., feci sert, hiç hızlanamıyorum. Hani içimizden birileri kardiyo niyetine Jillian falan yapıyordu, videosunu atar mısınız bana... Ben de onu deneyeyim bari... :26:
her muhabbete atlıyo gibi oluyorum ama :26:
dexter izledin mi kan deyince direk hayatımın aşkı dexter deriim
bu bitince de onu izlerim o da tarih ve savaş filmi mi???
bundan önce game of thrones izlemiştim o da çok güzeldi ben çok sevdim..
Aynen öyle...
Kızlar ben bu bisiklete mümkün değil binemeyeceğim., feci sert, hiç hızlanamıyorum. Hani içimizden birileri kardiyo niyetine Jillian falan yapıyordu, videosunu atar mısınız bana... Ben de onu deneyeyim bari... :26:
Ya şimdi forumda buldum ben Jillian'ı... Ama orda link yok, gerçi onu da bulurum netten, sorun değil. Ama internetten aratınca çok büyük değişimler çıkıyor karşıma. 30 günde bir vücut o kadar değişemez gibi geliyor bana... Bizde düzenli yapabilen oldu mu, gerçekten o kadar değişim gördü mü?
Ya şimdi forumda buldum ben Jillian'ı... Ama orda link yok, gerçi onu da bulurum netten, sorun değil. Ama internetten aratınca çok büyük değişimler çıkıyor karşıma. 30 günde bir vücut o kadar değişemez gibi geliyor bana... Bizde düzenli yapabilen oldu mu, gerçekten o kadar değişim gördü mü?
funda ben elimde 1.5 kilo ağırlıkla saga sola eğilme hareketi yaptım sabah 200 tane akşam 200 tane birde twist aleti ile 200 tane günde belim 1 ayda 10 cm inceldi valla... denemiş bişey bu ölç ve başla bence ...
Mercani var canım bizim takımın üyelerinden o Jilian yapmış bir ay beli 76 dan 72 ye mi inmiş yanlış hatırlamıyorsam ama o fotograflardaki etkiyi veriyor mu gerçekten bende inanamadım.:26:
beauty de yapıyo. gelince yazar sana. ara sayfalardaydı link. biraz karıştır topiği. torrentle indirmiştim ben hala duruyo videolar. ama dizimi acıttım bi haftada bıraktım. kas yapıcı hareketler ve cidden toparlıyo. 30 dk ama basit bi video değil. spor geçmişin yoksa zorlanırsın. ben daha önce spor yapmıştım ama doğum sonrası kondisyonsuz şekilde başladım sonucunda dizimi acıttım.
kızlar zayıfladıgınız hissettiğinizde vucuduanuza bunun yansıması nasıl oluyorr
mesela benim bugünlerde mide bulantım var midemi yumusamıs gibi hissediyorumm sizce zayıflamayla mı alakalı
funda ben elimde 1.5 kilo ağırlıkla saga sola eğilme hareketi yaptım sabah 200 tane akşam 200 tane birde twist aleti ile 200 tane günde belim 1 ayda 10 cm inceldi valla... denemiş bişey bu ölç ve başla bence ...
kızlar zayıfladıgınız hissettiğinizde vucuduanuza bunun yansıması nasıl oluyorr
mesela benim bugünlerde mide bulantım var midemi yumusamıs gibi hissediyorumm sizce zayıflamayla mı alakalı
Cevaplarınız için teşekkürler kızlar. Uzun lafın kısası, hemen bugün başlayacağım programa. 30 günün hepsini de kaçırmadan yapmaya çalışacağım. Hatta güzel fark alırsam göstermek için fotoğraf da çekeceğim. Gerçi bikiniyle çekeceğim fotoğrafı, internete koyar mıyım bilemiyorum. :26: Olsun, en azından ben farkı karşılaştırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?