Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ekmek fark etmez olur mu ya... Acayip fark ediyor hem de... Ama komple kesip tekrar hayatına sokunca da yine bir o kadar fark ediyor, tabi eksi yönde. :)

Faydasını gör tabi ama dikkatli ol.

her muhabbete atlıyo gibi oluyorum ama :26:
dexter izledin mi kan deyince direk hayatımın aşkı dexter deriim

İzleyemiyorum ki ben Spartacus'ü...
O sahnelere dayanamıyorum.

Hery'i de severim tatlı uşak güzel film
ama benim favorim buz devri serisi
korku gerilime bayılırım tek tük başka tarz filmler izlerim korku deyince benim için sular durur

Buz devri de güzeldir. :)
Korkuya gelince, hem korkarım, hem dayanamaz izlerim. :) Psikolojimi bozuyor korku filmleri ama yine de izlemek isteyen tuhaf da bir yanım var.

Hery'i de severim tatlı uşak güzel film
ama benim favorim buz devri serisi
korku gerilime bayılırım tek tük başka tarz filmler izlerim korku deyince benim için sular durur

Korkuyu bende çok seviyorum ama korku filmleri korkudan çok gerilim içeriyor diye düşünüyorum artık Buz devri serisine de bayılırım ben, hatta oyunu bile var telefonumda utanmadan oynuyorum bi de otobüste falan giderken

Unutmuş musun?

1-2 gün öncesinden şişersin, anca bitmesinin üzerinden 1 hafta geçince tüm şişliği inmiş olur.
nerden baksan toplamda 20 ay regl olmayınca baya baya unutmuşum

uzunmuş şişkinlik işi. sordum çünkü şiştiğimi hissediyorum. cumaya kadar geçer umarım. tahin pekmezi de kaldırdım bugünden itibaren. az az yiyorum ama hergün yersem olmaz.

kondisyonun zayıfsa jillian ı tavsiye etmem. başlayıp da dizini sakatlamayan yok.
forumda konusu var aratırsan bulursun. linkler orda

Ya şimdi forumda buldum ben Jillian'ı... Ama orda link yok, gerçi onu da bulurum netten, sorun değil. Ama internetten aratınca çok büyük değişimler çıkıyor karşıma. 30 günde bir vücut o kadar değişemez gibi geliyor bana... Bizde düzenli yapabilen oldu mu, gerçekten o kadar değişim gördü mü?

dün ki mesaj sayım 4 taneymiş

ben aslında vurdu kırdı film sevmezdim ama bunlarda aşk var sex var tutku var hırs var entrika var sahneler kostümler adamlar kadınlar harikalar.. ondan sevdim galiba..

bu bitince de onu izlerim o da tarih ve savaş filmi mi???
bundan önce game of thrones izlemiştim o da çok güzeldi ben çok sevdim..

bende çok sevdim onu..
spartacusdeki adam ölünce yeni sezonuna başlamak gelmedi içimden
Dexter biraz polisiye biraz psikolojik..Dexter kan uzamanı adli tıpta çalışıyo ama bi yandan kötü insanları da öldürüyo

Jilian ya çok zor ya da bana çok zor geldi bi kere yapmaya çalıştım da, hareketler zor olmasından öte çok uzun yapılıyor diye düşünüyorum ben bazı hareketleri yarıda kesmiştim zorlamıştı o kadar yapmak. Youtube dan izlemiştim ben canım Jilian yaz hemen çıkar zaten :)

funda ben elimde 1.5 kilo ağırlıkla saga sola eğilme hareketi yaptım sabah 200 tane akşam 200 tane birde twist aleti ile 200 tane günde belim 1 ayda 10 cm inceldi valla... denemiş bişey bu ölç ve başla bence ...

Mercani var canım bizim takımın üyelerinden o Jilian yapmış bir ay beli 76 dan 72 ye mi inmiş yanlış hatırlamıyorsam ama o fotograflardaki etkiyi veriyor mu gerçekten bende inanamadım.:26:

beauty de yapıyo. gelince yazar sana. ara sayfalardaydı link. biraz karıştır topiği. torrentle indirmiştim ben hala duruyo videolar. ama dizimi acıttım bi haftada bıraktım. kas yapıcı hareketler ve cidden toparlıyo. 30 dk ama basit bi video değil. spor geçmişin yoksa zorlanırsın. ben daha önce spor yapmıştım ama doğum sonrası kondisyonsuz şekilde başladım sonucunda dizimi acıttım.

funda ben elimde 1.5 kilo ağırlıkla saga sola eğilme hareketi yaptım sabah 200 tane akşam 200 tane birde twist aleti ile 200 tane günde belim 1 ayda 10 cm inceldi valla... denemiş bişey bu ölç ve başla bence ...

1 ayda 10 cm?

Nasıl yaptın hareketleri? Twister'ı da mı ağırlıkla yaptın? Anlatsana bir, kesin yapacağım.

Mercani var canım bizim takımın üyelerinden o Jilian yapmış bir ay beli 76 dan 72 ye mi inmiş yanlış hatırlamıyorsam ama o fotograflardaki etkiyi veriyor mu gerçekten bende inanamadım.:26:

Bir ayda 4 cm bel de iyidir yahu, hele 76 gibi küçük bir rakamsa... Benim bel herhalde 90 cm falandır.

Hep spor yaptım ben. 15'imden beri hep bir şeylerle uğraştım. Step, mekik, kondüsyon bisikleti, eliptik bisiklet, pilates... Hepsini de bıraktım tabi... Ama spor salonuna gidiyorum ya 2 aydır, yapabileceğimi düşünüyorum. Ordaki hocalar da kondüsyonumu iyi buluyorlardı. Bir deneyelim bakalım.

-----------

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar. Uzun lafın kısası, hemen bugün başlayacağım programa. 30 günün hepsini de kaçırmadan yapmaya çalışacağım. Hatta güzel fark alırsam göstermek için fotoğraf da çekeceğim. Gerçi bikiniyle çekeceğim fotoğrafı, internete koyar mıyım bilemiyorum. :26: Olsun, en azından ben farkı karşılaştırırım.

kızlar zayıfladıgınız hissettiğinizde vucuduanuza bunun yansıması nasıl oluyorr
mesela benim bugünlerde mide bulantım var midemi yumusamıs gibi hissediyorumm sizce zayıflamayla mı alakalı

mesela benim bugünlerde mide bulantım var midemi yumusamıs gibi hissediyorumm sizce zayıflamayla mı alakalı

Sanmam canım.

Ben tartıdaki rakamda büyük bir fark görünce ya da aynada büyük bir fark görünce zayıfladığımı hissediyorum.
Dediğin gibi fiziksel belirtiler olacağını sanmıyorum.

dambılı denemedim ama twist gwrcwktwn işw yarıyor bende günlük 10 dk yapmaya calısıyorummm

Canım bazen vücudun tepkileri olduguna düşünüyorum ben ama bu mide bulantısı mı bir fikrim yok. Benim bazen geceleri şiddetli baş agrısı çektiğim oluyordu ertesi gün kilo veriyordum. Ama mide bulantısı çok yaşamadım. Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi?

Kondisyonun varsa yaparsın bana kalırsa, bu arada 30 günlük programda 3 tane level var her birini 10 gün yapıyorsun, kendinde fark edersin zaten bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…