Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menüm
Sabah ılık limonlu suyumu içtim ve 1 saat kadar yürürüş yaptım.
Kahvaltı:1 tabak menemen, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Öğlen:haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt
Ara: bir bardak süt ve yarım muz
Akşam: yine haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt yedim

2 litre kadar su içtim, akşam da yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum

bugün spartacusu izlemeye başladım çok güzel bayıldım. bu dizileri izleyince bizimkiler gerçekten cin ali:)))

sahneler efektler sesler müthiş etkileyici...

bu yüzden gelemedim hiç buraya... 1. sezonu bitirdim :)))

ayrıca bugün çok iyi hissettim kendimi bazen böyle oluyor ince hissediyorum heryerimi... bazen de çok şişmiş oluyor o kötüü..

dün püskütün başarı öyküsünü okudum bazı ipuçları buldum kendim için çok kilo vermiş ama yüzü çok çökmüş resimleri de vardı... bunun bir çözümü yok galiba zayıflayınca yüzü çöküyor insanın sizinde oldu mu???

bugün yediklerim
sabah domates salatalık 2 yumurta lor peynir(ne zaman 2 yumurta yesem hızlı kilo verdim)
türk kahvesi yulaflı lihgt bisküvi
ton balık salata
yeşil çay 1 büskivi
akşamı biraz geç yiyeceğim çünkü dün akşam çok acıktım ve gece 2 dilim kavuna hayır diyemedim
bu akşam 4 köfte ve salata yıyeceğim ve yürüyüşe gideceğim

Diğer sporlar bu kadar etkilemiyor beni ama koşu ile direk bacaklarımın sıkılaştığını hissediyorum.

kaptanım bu hafta sporlarımıhep yaptım çik olata hamur işi kızartma ve pilavyemedim bakalaım ne kadar vericem

Tebrik ederim çok güzel şeyler bekliyorum bu hafta yeni gelenlerden.

Benim yüzümden kilo verdiğim pek belli olmuyor.

19.08.2013

Beauty : 2

Hm22 :13
Adia : 5
SERATES : 7
Mattika :7
Kyumi : 0

S_A : 5
Glsmh : 11
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 7
Funda08: 0

İzumii : 14
Yaktumehey : 0

Antonia: 3

Mercani : 5

Menümü de yazayım ..

Sabah 2 tane milföy börek, bol çay
Öğle k special ile süt
Akşam tavuk ızgara, salata ..
45 dakika yürüdüm. Bacaklarım biraz kötüydü o yüzden yürüyelim dedik bugün koşmaya cesaret edemedim.

Geçen şubat ayında açlık insülinim 21 lere kadar çıkmıştı(en üst sınır maalesef ki 25 ) Şeker hastası olmaktan korkmuştum, ama buna rağmen bi şey yapmamıştım o dönemlerde. Geçen hafta tekrar tahlil yaptırdım bugün sonuçlarını aldım. İnsülinim 6'ya kadar düşmüş. Hayatım boyunca insülin direnciyle ugraşıyor ve ilaç kullanıyor gibi hissediyordum kendimi. Ama bugün ilk defa onu yendiğimi hissettim. 11 e indiğini görmüştüm ama 6 yı ilk defa gördüm. Biraz dikkat edip kilo verdikten sonra bu hastalıgı yenmek çok zor bi şey değil. Bugün ona inandım ve sizinle paylaşmak istedim. :)

cuma günü kilo bildiririm ama paylaşım yapmakta Zorlanıyorum durumumu da bildirdim işlerin bukadar karışacağını bilseydim zaten söylerdim kasıtlı yapılmamış olduğunu anlamanızı umardım hoş elime ne geçebilir kasti olsa...sözümün güvenilirliği bununla anlaşılmaz..

anlayış için teşekkürler

kilo bildiriminde sorun yok her hafta bildiririm izinli yazmanız gerekmez

Canım çok geç yeme yine, akşam acıkıyorsan ara ögün yapabilirsin, meyve gibi mesela onlar seni tok tutabilir.

Tebrik ederim, gerçekten çok zor hastalıklardan sanırım bu insülin direnci, kilo aldırıyor ama kilo vererek geçiyor, pko da bu şekilde sanırım, o yüzden ciddi irade gerekiyor tedavisi için ..

O zaman cuma bildirim yaparsan ve bildirim yaparken önümüzdeki haftaki durumunu söylersen ona göre izinli yazarız veya yazmayız.

bugün yediklerim

sabah yeşilcay domates yogurt yumurta
öğle karpuz yogurt
ara kuru üzüm 50 grm
akşam salata
yatmadan bi kase daha yogurt yerim

bugün spor olarak biraz market alışverişi yaptımm

sabah sporumu yaptım

38 dk aerobik
22 dk dans
spor da yapmışsın menün çok yetersiz bence. sıfır karbon mu yapıyosun. arada kilo takılınca 2 gün yapılabilir. sürekli yapma kasların erir zamanla alırsın da. az veren yağdan çok veren kastan unutma.

kaçamak yapılan günler dışında akşamı salatayla geçirmek kastan kilo verdirir sana da.

menün süper sporlar da süper, darısı başıma

kavun az yediysen sorun olmaz bence. gece yenmesini doğru bulmayanlar var ama arada olabilir

senin adına çok sevindm. bi dönem pko yaşamış biri olarak. benimki kilo verince düzeliyor 68 in üstüne çıkarsam adet düzensizlikleri başlıyo. bir de bu konuda ne yedğimiz de çok önemli kilolu olmasak bile. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekiyo

Canım pko sorunu bende de var onun için de ilaç kullanıyorum.. Sen ilaç kullanıyor muydun? 68 kilonun altına düştüğünde bir sıkıntı yaşamadın di mi bu durumla ilgili, bende biraz daha kilo verdikten sonra ilacı kesip, bir ay ilaçsız adet olup olmayacağıma bakmak istiyorum da?

dün akşam pide yiyerek kaçamak yaptım bi de biraz geç yemiştim onun için bugünü hafif tutayım dedim

şimdi 20 dakika twist yapıcam

sen gene de ciğerlerine çok yüklenme... valla kendimin spor yapacağı zamanda onun çocuğuna namı değer yeğenime bakıyorum, annesi de spor yapıyor... benim düğünüme abiye alacak ama vermesi gerekn acil 6 kilosu var

indir tabi hayat müşterektir, yok öyle benim tşörtlerim nerde diye ortalığı yıkmak andwich ekmeği burdakiler gibi hafif tatlı beyaz ekmekse gene de kalorili diyeceğim...

ben erişteli mercimek çorbası diye biliyodum
sakalaçarpan ve bacaklı çorba çok orjinal isimlermiş.
beauty sen nerelisin çok yaratıcı sakalaçarpan

afyonluyum ben, ama gerçekten yerken sakala çarpıyor gibi oluyor, kim bulmuşsa ismi on numara

öğleyi biraz daha çok tutabilirsin canım protein açısından...

menü süper, karbonhidrat,protein, meyve dengeli, sporda var

sende vereceğin kilo miktarı az olunca ufaktan ufaktan karbonhidrat koyuyorsun strech yap canım, bacaklarının ağrımaması için...

hastalığı yenmek tamamen beslenmeyle alakalı bence... hani yaşam tarzı şekline getirmek gerekiyor ...sevindim senin adına

iyi akşamlar herkese
kilo vermemin ciddi bi şekilde yavaşladığını görünce bgünden itibaren yediklerimi kıstım
akşam çeyrek porsiyon üzüm yedim o kdar

iyi aksamlar....
bugün evime dönüyorum. yoldayım şu an. ondan giremedim nete. bugunluk böyle olsun artık .yarın daha aktif olurum.

Koştukça açılır ciğerlerin dedi eşim, kendisi de pek iyidir bu konuda ben de inandım, biraz da inat ettim, harika bir şey oluyor ama nefes problem işte ..
Kendini hallettin diğerlerini hazırlıyorsun düğüne tebrik ederim, bu arada ne zaman düğün ?

Aslında kilom az kalınca değil de sporuma güvenince biraz daha rahat oluyorum, normalde spor yapmadığımdan gerçekten çok güzel gidiyor kilolar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…