afiyet olsun
ah ah sporla vermiştim daha önce kiloyu bacaklarım süper olmuştu. şimdi iç bacaklarım fena
kol bacak için bi video var ona başlıcam da ne zaman
sadece sütle kahvaltı olmaz. bu yediklerinin üstüne akşamı hafif geçirmen zor görünüyo.
sandwich ekmeğin nasıl? beyaz ekmek mi sonuçta?
kaptanım bu hafta sporlarımıhep yaptım çik olata hamur işi kızartma ve pilavyemedim bakalaım ne kadar vericem
dün püskütün başarı öyküsünü okudum bazı ipuçları buldum kendim için çok kilo vermiş ama yüzü çok çökmüş resimleri de vardı... bunun bir çözümü yok galiba zayıflayınca yüzü çöküyor insanın sizinde oldu mu???
Şimdi açıkçası ben durumdan pek hoşlanmadım, çünkü listeye girmeden önce söylemiştim istersen yoğunluğun bitince gir listeye diye, buna rağmen senin sözüne güvenerek bekletmedim ve listeye aldım,
Şimdi cuma günü bildirimde bulunmazsan takımın ortalamasını düşürmüş olacaksın, biliyorsun burada takıma karşı da sorumluluklarımız var.
Cuma günü kilonu bildirirsen ondan sonra 2 hafta süreyle izinli yazalım o zaman seni.
bugün yediklerim
sabah domates salatalık 2 yumurta lor peynir(ne zaman 2 yumurta yesem hızlı kilo verdim)
türk kahvesi yulaflı lihgt bisküvi
ton balık salata
yeşil çay 1 büskivi
akşamı biraz geç yiyeceğim çünkü dün akşam çok acıktım ve gece 2 dilim kavuna hayır diyemedim
bu akşam 4 köfte ve salata yıyeceğim ve yürüyüşe gideceğim
Geçen şubat ayında açlık insülinim 21 lere kadar çıkmıştı(en üst sınır maalesef ki 25) Şeker hastası olmaktan korkmuştum, ama buna rağmen bi şey yapmamıştım o dönemlerde. Geçen hafta tekrar tahlil yaptırdım bugün sonuçlarını aldım. İnsülinim 6'ya kadar düşmüş. Hayatım boyunca insülin direnciyle ugraşıyor ve ilaç kullanıyor gibi hissediyordum kendimi. Ama bugün ilk defa onu yendiğimi hissettim. 11 e indiğini görmüştüm ama 6 yı ilk defa gördüm. Biraz dikkat edip kilo verdikten sonra bu hastalıgı yenmek çok zor bi şey değil. Bugün ona inandım ve sizinle paylaşmak istedim. :)
cuma günü kilo bildiririm ama paylaşım yapmakta Zorlanıyorum durumumu da bildirdim işlerin bukadar karışacağını bilseydim zaten söylerdim kasıtlı yapılmamış olduğunu anlamanızı umardım hoş elime ne geçebilir kasti olsa...sözümün güvenilirliği bununla anlaşılmaz..
anlayış için teşekkürler
kilo bildiriminde sorun yok her hafta bildiririm izinli yazmanız gerekmez
bugün yediklerim
sabah yeşilcay domates yogurt yumurta
öğle karpuz yogurt
ara kuru üzüm 50 grm
akşam salata
yatmadan bi kase daha yogurt yerim
spor da yapmışsın menün çok yetersiz bence. sıfır karbon mu yapıyosun. arada kilo takılınca 2 gün yapılabilir. sürekli yapma kasların erir zamanla alırsın da. az veren yağdan çok veren kastan unutma.bugün spor olarak biraz market alışverişi yaptımm
sabah sporumu yaptım
38 dk aerobik
22 dk dans
kaçamak yapılan günler dışında akşamı salatayla geçirmek kastan kilo verdirir sana da.bugün yediklerim
sabah:2 dilim domates ve salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
öğle: 1 şeftali, 2 grissini, 1 avuçtan daha az kuru üzüm
ara: kellogs fesleğenli kraker
akşam da salata yiyeceğim
menün süper sporlar da süper, darısı başımaBugünkü menüm
Sabah ılık limonlu suyumu içtim ve 1 saat kadar yürürüş yaptım.
Kahvaltı:1 tabak menemen, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Öğlen:haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt
Ara: bir bardak süt ve yarım muz
Akşam: yine haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt yedim
2 litre kadar su içtim, akşam da yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
kavun az yediysen sorun olmaz bence. gece yenmesini doğru bulmayanlar var ama arada olabilirbugün yediklerim
sabah domates salatalık 2 yumurta lor peynir(ne zaman 2 yumurta yesem hızlı kilo verdim)
ton balık salata
yeşil çay 1 büskivi
akşamı biraz geç yiyeceğim çünkü dün akşam çok acıktım ve gece 2 dilim kavuna hayır diyemedim
senin adına çok sevindm. bi dönem pko yaşamış biri olarak. benimki kilo verince düzeliyor 68 in üstüne çıkarsam adet düzensizlikleri başlıyo. bir de bu konuda ne yedğimiz de çok önemli kilolu olmasak bile. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekiyoGeçen şubat ayında açlık insülinim 21 lere kadar çıkmıştı(en üst sınır maalesef ki 25) Şeker hastası olmaktan korkmuştum, ama buna rağmen bi şey yapmamıştım o dönemlerde. Geçen hafta tekrar tahlil yaptırdım bugün sonuçlarını aldım. İnsülinim 6'ya kadar düşmüş. Hayatım boyunca insülin direnciyle ugraşıyor ve ilaç kullanıyor gibi hissediyordum kendimi. Ama bugün ilk defa onu yendiğimi hissettim. 11 e indiğini görmüştüm ama 6 yı ilk defa gördüm. Biraz dikkat edip kilo verdikten sonra bu hastalıgı yenmek çok zor bi şey değil. Bugün ona inandım ve sizinle paylaşmak istedim. :)
senin adına çok sevindm. bi dönem pko yaşamış biri olarak. benimki kilo verince düzeliyor 68 in üstüne çıkarsam adet düzensizlikleri başlıyo. bir de bu konuda ne yedğimiz de çok önemli kilolu olmasak bile. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekiyo
spor da yapmışsın menün çok yetersiz bence. sıfır karbon mu yapıyosun. arada kilo takılınca 2 gün yapılabilir. sürekli yapma kasların erir zamanla alırsın da. az veren yağdan çok veren kastan unutma.
kaçamak yapılan günler dışında akşamı salatayla geçirmek kastan kilo verdirir sana da.
menün süper sporlar da süper, darısı başıma
kavun az yediysen sorun olmaz bence. gece yenmesini doğru bulmayanlar var ama arada olabilir
senin adına çok sevindm. bi dönem pko yaşamış biri olarak. benimki kilo verince düzeliyor 68 in üstüne çıkarsam adet düzensizlikleri başlıyo. bir de bu konuda ne yedğimiz de çok önemli kilolu olmasak bile. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekiyo
Tebrik ederim canım güzel spor yapmışsınAslında eğer vakit bulabiliyorsan akşamları yemekten sonra da bir yarım saat bile spor yaparsan kilo vermende çok etkili olur :)
Gülsüm çok tebrik ederim seni, her gün düzenli spor yapıyorsun ben şu ana kadar bıraktıgına denk gelmedim, bugün de hiç kaçamak yapmamışsın güzel bir menün var. İnşallah cuma günü karşılıgını alıcaksın bu günlerinin
Bugün kimse kaçamak yapmamış, sporda yapmışsın zaten güzel bir menü olmuş :)
Ne çok düşünüyor eşin senisen de motive olursun işte onun verdiği desteklerle
sen gene de ciğerlerine çok yüklenme... valla kendimin spor yapacağı zamanda onun çocuğuna namı değer yeğenime bakıyorum, annesi de spor yapıyor... benim düğünüme abiye alacak ama vermesi gerekn acil 6 kilosu varBazı kişilere ne yazık ki ayıp olmasın diye yemek gerekiyor, onlar ne yorum yapıyor bu arada kilo vermene ?
Ohh ne güzel tam yaşam koçu oldun sen
Benim aslında baya uzun bir spor geçmişim var, temel de etkiliyor ama tabi son zamanlarda sporsuz olunca koşu aşırı zorluyor, kendim olsam 10 dakikada bırakırım hatta koşmam bileAma eşimle olunca ciddi anlamda koşuyorum, yoksa onun çıkmasının anlamı olmuyor, ilk gün eve geldiğimde ağladım, ciğerlerimin acısından
Ay umarım bugün işten daha erken çıkarım ya!! Eve gitmek istiyoruuumm! Dinlenmek istiyorum ama çamaşır yılayacam ve her çamaşır haneye indiğimde eşimide beraber indirecem!!bakalım nasıl tepki gösterecek bu özel isteğime!
Şuana kadar yediklerim:
Sabah: 1 bardak süt
Arada: light beyaz peynirli ve salatalıklı bir sandwich yaptım kendime yarısını yedim.
Öğlen: karışık salata ve ara öğünümdekî sandwichin diğer yarısı.
Sandwiche mayonez veya margarin gibi hiçbirşey sürmedim.
ben erişteli mercimek çorbası diye biliyodum
sakalaçarpan ve bacaklı çorba çok orjinal isimlermiş.
beauty sen nerelisin çok yaratıcı sakalaçarpan
öğleyi biraz daha çok tutabilirsin canım protein açısından...bugün yediklerim
sabah:2 dilim domates ve salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
öğle: 1 şeftali, 2 grissini, 1 avuçtan daha az kuru üzüm
ara: kellogs fesleğenli kraker
akşam da salata yiyeceğim
Bugünkü menüm
Sabah ılık limonlu suyumu içtim ve 1 saat kadar yürürüş yaptım.
Kahvaltı:1 tabak menemen, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Öğlen:haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt
Ara: bir bardak süt ve yarım muz
Akşam: yine haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt yedim
2 litre kadar su içtim, akşam da yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
dün püskütün başarı öyküsünü okudum bazı ipuçları buldum kendim için çok kilo vermiş ama yüzü çok çökmüş resimleri de vardı... bunun bir çözümü yok galiba zayıflayınca yüzü çöküyor insanın sizinde oldu mu???
bugün yediklerim
ton balık salata
yeşil çay 1 büskivi
sende vereceğin kilo miktarı az olunca ufaktan ufaktan karbonhidrat koyuyorsunMenümü de yazayım ..
Sabah 2 tane milföy börek, bol çay
Öğle k special ile süt
Akşam tavuk ızgara, salata ..
45 dakika yürüdüm. Bacaklarım biraz kötüydü o yüzden yürüyelim dedik bugün koşmaya cesaret edemedim.
Geçen şubat ayında açlık insülinim 21 lere kadar çıkmıştı(en üst sınır maalesef ki 25) Şeker hastası olmaktan korkmuştum, ama buna rağmen bi şey yapmamıştım o dönemlerde. Geçen hafta tekrar tahlil yaptırdım bugün sonuçlarını aldım. İnsülinim 6'ya kadar düşmüş. Hayatım boyunca insülin direnciyle ugraşıyor ve ilaç kullanıyor gibi hissediyordum kendimi. Ama bugün ilk defa onu yendiğimi hissettim. 11 e indiğini görmüştüm ama 6 yı ilk defa gördüm. Biraz dikkat edip kilo verdikten sonra bu hastalıgı yenmek çok zor bi şey değil. Bugün ona inandım ve sizinle paylaşmak istedim. :)
sen gene de ciğerlerine çok yüklenme... valla kendimin spor yapacağı zamanda onun çocuğuna namı değer yeğenime bakıyorum, annesi de spor yapıyor... benim düğünüme abiye alacak ama vermesi gerekn acil 6 kilosu var
sende vereceğin kilo miktarı az olunca ufaktan ufaktan karbonhidrat koyuyorsunstrech yap canım, bacaklarının ağrımaması için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?