Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Unutmuş musun?

1-2 gün öncesinden şişersin, anca bitmesinin üzerinden 1 hafta geçince tüm şişliği inmiş olur.

Canım şişkinliğin regl bitiminde ya da bitimine dogru geçmesi lazım aslında yavaş yavaş. Regl i bahane edip tahin pekmeze kaptırma kendini sakın, ben bi ara hiç sevmezdim onu sonra bir kere yemeye başladıktan sonra bırakamamıştım, her sabah kahvaltı da yiyordum, gözünün önünden mümkün oldugunca kaldır bence onu :26:

Son düzenleme:

Canım ne olmuş öyle alışveriş merkezinde, geçmiş olsun öyle olaylara denk gelmek çok kötü bir durum. Şok geçirmişsindir muhtemelen. Bugün kendine gelirsin inşallah yavaş yavaş :26:

Sevgilinde ne meraklıymış öyle seni bırakmış koşa koşa seyretmeye gitmiş, kıskançlıgına bi şey demiyorum ama daha şimdiden böyleyse sen kilo verdiğinde ne yapıcak acaba

Korktuğum başıma geldi işte...

Spor salonundaki eliptikten sonra benim evdeki bana çok ağır geliyor. En hafifte bile ayarı çok sert.

Çeyrek dilim gerçi ama ekmegi gördüm orda :26: Menemeni ekmeksiz yemek mi zorladı seni canım?

ekmek kızartma makinesinden gelen kokular sardı her yanımı büyüledi beni
bende yine de nefsime sahip çıktım çeyrek de değil çeyreğe yakın dilim kızarmış ekmek yedim
pişman değilim yine olsam yine yapardım
şaka bi yanana çok minikti sabah yedim yoksa yemezdim canım

Merakından değil ya... Tuhaf biridir, sanırsın ki onlarca yıl savaşlara girmiş, komutanlık yapmış. Bütün hayatını öyle yaşıyor. Sesleri duyunca birinin elinde bıçak ya da tabanca var mıdır diye bakmaya gitmiş, eğer öyle bir şey varsa hemen beni ordan uzaklaştırsın diye... Bana da söylememiş tabi, huyumu biliyor. Ben pek soğukkanlı değilimdir, o da tam tersi...

Kıskançlığı da kötü, gerçi ben de kıskanırım tabi ama ben gidip kızları dövmeye kalkmıyorum. O yüzden kalabalık yerlere gideceğimiz zaman makyaj falan yapmıyorum, ya da dikkat çekici giyinmiyorum. Umarım ilerde problem olmaz. :26: Dozu ayarlanmamış kıskançlık kadar kötüsü yok.

Bugün normal hissediyorum zaten ama işte dediğim gibi büyük ihtimal bilinçaltıma işlemiştir, şimdiden olayı unutmuş gibi hissediyorum. Amaaaan, neyse. Herkes illaki denk geliyordur böyle olaylara....

Sabah itirafları...

O kadarcık ekmekten bir şey olmaz bence.

her erkekte vardır birazcık kıskançlık benim yarimde de var tabi hak veriyorum bu fizikle şort giydirmiyo niye löp löp et hep bacaklar aşırı ilgi çekiyo hani milletin beğeneceğinden değil aa bu tiple şort giymiş die bakacaklar bu sefer sevgilin ters anlıcak bnm hatunu kesiyolar die hadi bakalım tantanaya hoş geldin
ama kilo verdikçe giydiklerine daha az karışmaya başlıyo çünkü vücudunda pörtleyen göze batan yerin kalmıyo canım bizzat yaşıyorum tecrübemle sabittir

Tamam canım ben normal bir ekmekten çeyrek dilim aldıgını sandım, bence de canımız bir şey istediğinde küçücük bir parça alıp kendimizi kandırmamız lazım. Yoksa diyeti bıraktıgımız anda onlara saldırmamız ve tekrar kilo almamız kaçınılmaz oluyor

Yok kızz... Benim dikkat çekici giyinme dediğim miniler, dekolteler değil, kendi dikkat çeken, üstünde güzel duran kıyafetler. Yoksa ben zaten giymiyorum şortlar, taytlar... Eteklerimin bile boyu diz hizasındadır, kısa giymem, zaten onları da nadir giyiyorum. Erkeklerin beyni garip işliyor. Görünen bacak olsun da nasıl olursa olsun, "Aaaa bu da mı şort giymiş" i anca biz kadınlar diyoruz. Ben 50 kilo da olsam giymem açık kıyafet, anca turistik bir yerde giyerim. İçinde abazanlık kalmamış insanların yanında giyerim, onu da bu ülkede bulmak çok zor gibi geliyor bana. :)

Bana şans dileyin kızlar. Ayarı şaşmış bisikletimle mücadele etmeyi deneyeceğim. :18:

Bir de Harry Potter filmi açarım önüme, mümkünse 30 dakika bisiklette takılırım. Bu arada çocuk işi deyip geçmeyin Harry'yi, tavsiye ederim, tabi özellikle kitaplarını... Kahramanlar çocuk olabilir ama gayet de yetişkin işi bir kitap bence... Tüm seriyi okudum, fantastik severlerin bayılarak okuyacağını düşünüyorum. Saygılar...

hee bende giymem zaten
bikere yazlık gibi biyere gitmiştik kısa şort giydirmemişti de ondan şey ettim
aman bazı erkeklerin kalpleri bacak arasında atıyo yani çarşaf bile giysek abaza değil mi yapıcağını yapıyo böylelerine idiot diyorm ben

Olayı anlatırsan konuşursan bence biliçaltına işlemez, her gün neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz maalesef ki :26:

Kıskançlık durumu da seni çok fazla rahatsız etmiyorsa ve engellemiyorsa sorun değil bence. Her ilişki de kıskançlık olur, ama seni sınırlayacak, engelleyecek kadar ağır bir durum varsa erkenden önüne geçmek daha dogru olur sanırım. :44:

Aynen öyle...

Kızlar ben bu bisiklete mümkün değil binemeyeceğim., feci sert, hiç hızlanamıyorum. Hani içimizden birileri kardiyo niyetine Jillian falan yapıyordu, videosunu atar mısınız bana... Ben de onu deneyeyim bari... :26:

Dünden beri bayağı bir anlattım olayı. Umarım işlemez.

Çok rahatsız etmiyor ya, bazen problem çıkarıyor. İlk zamanlarda daha kötüydü, yine yola getirdim biraz. Umarım ilerde temelli normale döner.

kilo vermem yavaşlayınca ekmeği çıkardım hayatımdan ve akşam yemeğimi 5e çekmiştim..
sanırım faydasını görüyorum tartı 50'li rakamlara geçmiş inşallah cumaya 59u görürüm
bide göbeğimi çok fark ettim annem de dedi göbeğin gitmiş baya..anladım ki ekmek yiyince hemen karın yağıma dönüşüyo

Kendini yine çok zorlama canım bisiklet çok agırsa. Harry potter da çocuk işi mi değil mi bilmiyorum ama ben yaklaşık 10 yaşlarımda kitaplarını okumaya başlayıp sonra filmlerini seyrettiğim için, çocuklugumun kahramanı gibi bi şey oldu benim için. Yine olsa yine seyrederim sanırım

funda spartacusü izle ve kan gör.. aman allahım nasıl bir kan ve vahşet bazı sahnelere bakamıyorum... mesela adamın dudaklarını kılıçla kesiyorlar ve o kadar güzel ki makyajlar gerçek gibi:))) ki bilgisayarda izliyorum ben hd izlesem ne olur bilmem çok etkileyici gerçekten...

Hery'i de severim tatlı uşak güzel film
ama benim favorim buz devri serisi
korku gerilime bayılırım tek tük başka tarz filmler izlerim korku deyince benim için sular durur

Tebrik ederim canım aynı şeyin faydasını bende görüyorum Seninle aynı fikirdeyim unlu gıdalar direkt göbekte toplanıyorlar sağolsunlar, hiç iyi bir dost değiller Kilo vermelerimiz hiç durmaz inşallah Kilonu da cumaya kadar söyleme sürpriz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…