2 gündür tahin pekmeze dadandım bu sabah yine yedim. miktarı az ama yememem lazım.
1 haftadır süren sıkıntılı hallerden sonra bugün regl oldum, yemem artık pekmez falan.
bu regl şişkinliği ne zaman oluyodu ne zaman geçiyodu? doğumdan sonra henüz 2. regli oldum unutmuşum bu konuları
2 gündür tahin pekmeze dadandım bu sabah yine yedim. miktarı az ama yememem lazım.
1 haftadır süren sıkıntılı hallerden sonra bugün regl oldum, yemem artık pekmez falan.
bu regl şişkinliği ne zaman oluyodu ne zaman geçiyodu? doğumdan sonra henüz 2. regli oldum unutmuşum bu konuları
Dün sevgilimle bir alışveriş merkezine gittik. Bir mağazada cüzdan bakıyorum, o da yanımda. bir dakika bile geçmeden dışardan bir bağırış çağırış sesleri gelmeye başladı. Bir baktım ki benimki hiçbir yerde yok. Daha öncede ne zaman bir anda yanımdan kaybolsa hep birileriyle tartışırken buldum onu. Yok adam eline çarpmış, yok bana bakmış. Dışardaki sesler bir büyüdü, bir büyüdü ki... "Kim bilir bu defa ne oldu?" diyerek bir panik ve büyük bir korkuyla dışarı çıktım. Onlarca insan toplanmış bir yerde duruyor, güvenlikler de var. Neyse, sonra bir baktım ki benimki yanda duruyor, olaya karışmamış, izliyor sadece... Beni görünce geldi, habersiz gittiği için zaten kızmışım; olayın içinde olduğundan da %100 emin olduğum için bir gerilmişim, elim ayağım titremeye başladı. Sonra bir baktım güvenlikler bir adamı taşıyorlar. Hayatımda ilk defa canlı canlı böyle bir sahne gördüm sanırım. Adamın ağzı yüzü dağılmış, kafasından komple kan akıyor; yüzü, üstü başı kan içinde. Sarhoştu da... Neyse... Sonra yürümeye devam ediyoruz, olayın olduğu yerde her taraf kan olmuş tabi... Kimi yerde damla damla, kimi yerde sürünme izleriyle, kimi yerde fışkırma tarzı izlerle her taraf kan. Bir sinirim bozuldu ki anlatamam. Duramadım orda, dışarı çıktık. Hala daha nerde kırmızı renk görsem hemen kan olduğunu düşünüyorum. Akşam eve geldiğimde, mutfak masasının üzerinde bir yemek tabağının içinde domates kalıntıları ve suyu vardı. Bir fena oldum, midem bulandı, tabağı lavabonun içine nasıl koyduğumu bilmiyorum.
Neyse... Uyudum, uyandım. Bugün o etkiden eser kalmamış gibi hissediyorum. Umarım bilinçaltıma falan girmemiştir. Fena bir duygu... Kanlar içinde birini ve yerdeki kan gölünü görünce, insan hayatının nasıl şeyler bağlı olduğunu bir kez daha hatırlıyor. Çok kolay ölebilen, zayıf yaratıklarız aslında...
Amaaaan, sabah sabah anlattığım olaya bakın ya...Umarım herkes kendine gelince okur bu yazıyı... :)
Çeyrek dilim gerçi ama ekmegi gördüm orda :26: Menemeni ekmeksiz yemek mi zorladı seni canım?
Canım ne olmuş öyle alışveriş merkezinde, geçmiş olsun öyle olaylara denk gelmek çok kötü bir durum. Şok geçirmişsindir muhtemelen. Bugün kendine gelirsin inşallah yavaş yavaş :26:
Sevgilinde ne meraklıymış öyle seni bırakmış koşa koşa seyretmeye gitmiş, kıskançlıgına bi şey demiyorum ama daha şimdiden böyleyse sen kilo verdiğinde ne yapıcak acaba
ekmek kızartma makinesinden gelen kokular sardı her yanımı büyüledi beni
bende yine de nefsime sahip çıktım çeyrek de değil çeyreğe yakın dilim kızarmış ekmek yedim
pişman değilim yine olsam yine yapardım
şaka bi yanana çok minikti sabah yedim yoksa yemezdim canım
her erkekte vardır birazcık kıskançlık benim yarimde de var tabi hak veriyorum bu fizikle şort giydirmiyo niye löp löp et hep bacaklar aşırı ilgi çekiyo hani milletin beğeneceğinden değil aa bu tiple şort giymiş die bakacaklar bu sefer sevgilin ters anlıcak bnm hatunu kesiyolar die hadi bakalım tantanaya hoş geldinMerakından değil ya... Tuhaf biridir, sanırsın ki onlarca yıl savaşlara girmiş, komutanlık yapmış. Bütün hayatını öyle yaşıyor. Sesleri duyunca birinin elinde bıçak ya da tabanca var mıdır diye bakmaya gitmiş, eğer öyle bir şey varsa hemen beni ordan uzaklaştırsın diye... Bana da söylememiş tabi, huyumu biliyor. Ben pek soğukkanlı değilimdir, o da tam tersi...
Kıskançlığı da kötü, gerçi ben de kıskanırım tabi ama ben gidip kızları dövmeye kalkmıyorum.O yüzden kalabalık yerlere gideceğimiz zaman makyaj falan yapmıyorum, ya da dikkat çekici giyinmiyorum. Umarım ilerde problem olmaz. :26: Dozu ayarlanmamış kıskançlık kadar kötüsü yok.
Bugün normal hissediyorum zaten ama işte dediğim gibi büyük ihtimal bilinçaltıma işlemiştir, şimdiden olayı unutmuş gibi hissediyorum. Amaaaan, neyse.Herkes illaki denk geliyordur böyle olaylara....
ekmek kızartma makinesinden gelen kokular sardı her yanımı büyüledi beni
bende yine de nefsime sahip çıktım çeyrek de değil çeyreğe yakın dilim kızarmış ekmek yedim
pişman değilim yine olsam yine yapardım
şaka bi yanana çok minikti sabah yedim yoksa yemezdim canım
her erkekte vardır birazcık kıskançlık benim yarimde de var tabi hak veriyorum bu fizikle şort giydirmiyo niye löp löp et hep bacaklar aşırı ilgi çekiyo hani milletin beğeneceğinden değil aa bu tiple şort giymiş die bakacaklar bu sefer sevgilin ters anlıcak bnm hatunu kesiyolar die hadi bakalım tantanaya hoş geldin
ama kilo verdikçe giydiklerine daha az karışmaya başlıyo çünkü vücudunda pörtleyen göze batan yerin kalmıyo canım bizzat yaşıyorum tecrübemle sabittir
Yok kızz...Benim dikkat çekici giyinme dediğim miniler, dekolteler değil, kendi dikkat çeken, üstünde güzel duran kıyafetler. Yoksa ben zaten giymiyorum şortlar, taytlar... Eteklerimin bile boyu diz hizasındadır, kısa giymem, zaten onları da nadir giyiyorum. Erkeklerin beyni garip işliyor. Görünen bacak olsun da nasıl olursa olsun, "Aaaa bu da mı şort giymiş" i anca biz kadınlar diyoruz. Ben 50 kilo da olsam giymem açık kıyafet, anca turistik bir yerde giyerim. İçinde abazanlık kalmamış insanların yanında giyerim, onu da bu ülkede bulmak çok zor gibi geliyor bana. :)
Merakından değil ya... Tuhaf biridir, sanırsın ki onlarca yıl savaşlara girmiş, komutanlık yapmış. Bütün hayatını öyle yaşıyor. Sesleri duyunca birinin elinde bıçak ya da tabanca var mıdır diye bakmaya gitmiş, eğer öyle bir şey varsa hemen beni ordan uzaklaştırsın diye... Bana da söylememiş tabi, huyumu biliyor. Ben pek soğukkanlı değilimdir, o da tam tersi...
Kıskançlığı da kötü, gerçi ben de kıskanırım tabi ama ben gidip kızları dövmeye kalkmıyorum.O yüzden kalabalık yerlere gideceğimiz zaman makyaj falan yapmıyorum, ya da dikkat çekici giyinmiyorum. Umarım ilerde problem olmaz. :26: Dozu ayarlanmamış kıskançlık kadar kötüsü yok.
Bugün normal hissediyorum zaten ama işte dediğim gibi büyük ihtimal bilinçaltıma işlemiştir, şimdiden olayı unutmuş gibi hissediyorum. Amaaaan, neyse.Herkes illaki denk geliyordur böyle olaylara....
hee bende giymem zaten
bikere yazlık gibi biyere gitmiştik kısa şort giydirmemişti de ondan şey ettim
aman bazı erkeklerin kalpleri bacak arasında atıyo yani çarşaf bile giysek abaza değil mi yapıcağını yapıyo böylelerine idiot diyorm ben
Olayı anlatırsan konuşursan bence biliçaltına işlemez, her gün neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz maalesef ki :26:
Kıskançlık durumu da seni çok fazla rahatsız etmiyorsa ve engellemiyorsa sorun değil bence. Her ilişki de kıskançlık olur, ama seni sınırlayacak, engelleyecek kadar ağır bir durum varsa erkenden önüne geçmek daha dogru olur sanırım. :44:
Bana şans dileyin kızlar. Ayarı şaşmış bisikletimle mücadele etmeyi deneyeceğim. :18:
Bir de Harry Potter filmi açarım önüme, mümkünse 30 dakika bisiklette takılırım. Bu arada çocuk işi deyip geçmeyin Harry'yi, tavsiye ederim, tabi özellikle kitaplarını... Kahramanlar çocuk olabilir ama gayet de yetişkin işi bir kitap bence... Tüm seriyi okudum, fantastik severlerin bayılarak okuyacağını düşünüyorum. Saygılar...
Kendini yine çok zorlama canım bisiklet çok agırsa. Harry potter da çocuk işi mi değil mi bilmiyorum ama ben yaklaşık 10 yaşlarımda kitaplarını okumaya başlayıp sonra filmlerini seyrettiğim için, çocuklugumun kahramanı gibi bi şey oldu benim için.Yine olsa yine seyrederim sanırım
kilo vermem yavaşlayınca ekmeği çıkardım hayatımdan ve akşam yemeğimi 5e çekmiştim..
sanırım faydasını görüyorum tartı 50'li rakamlara geçmiş inşallah cumaya 59u görürüm
bide göbeğimi çok fark ettim annem de dedi göbeğin gitmiş baya..anladım ki ekmek yiyince hemen karın yağıma dönüşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?