iyi akşamlar herkese
kilo vermemin ciddi bi şekilde yavaşladığını görünce bgünden itibaren yediklerimi kıstım
akşam çeyrek porsiyon üzüm yedim o kdar
iyi akşamlar herkese
kilo vermemin ciddi bi şekilde yavaşladığını görünce bgünden itibaren yediklerimi kıstım
Canım şekerli meyve seni daha çok acıktırır o kadar zorlama bana kalırsa kendini, salatayla geçiştirmeye çalış ve daha erken saatte ye akşam öğünlerini. Salata hem daha sağlıklı olur hem de daha çok tok tutar üzüme göre.
akşam öğünümü saat 5de yedim ve yarım salkım siyah üzüm yedim kansızlığa iyi geliyo die 5ten sonra bişey yemiyorum zaten
5 iyi bir saat canım, bu saate kadar acıktın mı peki?
Tebrik ederim, gerçekten çok zor hastalıklardan sanırım bu insülin direnci, kilo aldırıyor ama kilo vererek geçiyor, pko da bu şekilde sanırım, o yüzden ciddi irade gerekiyor tedavisi için ..
O zaman cuma bildirim yaparsan ve bildirim yaparken önümüzdeki haftaki durumunu söylersen ona göre izinli yazarız veya yazmayız.
saat 7-7 buçuk gbi nescafe ve 2-3 fındık yanında tüketiyorm
onun dışında eğer çay demlendiyse akşam şekersiz bi iki bardak içiyorm
acıkırsam su içiyorm midem şişsin diye
iyi akşamlar herkese
Koştukça açılır ciğerlerin dedi eşim, kendisi de pek iyidir bu konuda ben de inandım, biraz da inat ettim, harika bir şey oluyor ama nefes problem işte ..
Kendini hallettin diğerlerini hazırlıyorsun düğüne tebrik ederim, bu arada ne zaman düğün ?
Aslında kilom az kalınca değil de sporuma güvenince biraz daha rahat oluyorum, normalde spor yapmadığımdan gerçekten çok güzel gidiyor kilolar ..
üzüm kalorili bir meyve arkadaşların dediği gibi, yediklerinden gene kıs ama spor eklersen takır takır gider kilolar...
eylülün sonunda düğünüm, spor yapınca bende büyük bir mutluluk oluyor, hani ne yersem yiyim sanki yakıcak gibi geliyor, bugün kardeşime de 2 saat yaptırdım, yorgun musun dedim yok daha enerjiğim dedi
doğum kontrol hapı kullandım bi süre. bebek isteyince düzenszlik sorun oldu ama çözüm ilaçlar değil spor, doğal beslenme oldu. tabi bunların sonucunda kilo vermek. her bünye farklı olabilir tabi. insülin direncini hiç ölçmedik. bi dr.a söyledim insülin direnci var ki pko var ölçsek ne olcak dedi. sabahları uyanınca hemen kahvaltı etmezsem başıma ağrı girerdi tüm gün. karatay diyeti iyi geldi bir de bana. bire bir uygulamıyorum artık ama aylarca ağzıma beyaz un beyaz şeker koymadım. tiksinme oluşmuştu karataya uydukça.Canım pko sorunu bende de var onun için de ilaç kullanıyorum.. Sen ilaç kullanıyor muydun? 68 kilonun altına düştüğünde bir sıkıntı yaşamadın di mi bu durumla ilgili, bende biraz daha kilo verdikten sonra ilacı kesip, bir ay ilaçsız adet olup olmayacağıma bakmak istiyorum da?
ben de afyonluyum ilçesinden ama bizim orda demiyolar öyle güzel isimmişafyonluyum ben, ama gerçekten yerken sakala çarpıyor gibi oluyor, kim bulmuşsa ismi on numara
Geçen hafta doktora gittim. Kanımın az olduğunu ve kan değerlerimin oldukça düşük olduğunu söyledi. Eşime anlattığımdan beri yani tam 1 haftadır yediğim herbirşeye dikkat ediyor. Sık sık meyve yediriyor. İnternetten hangi gıda neyle yenmeli gibisine araştırmalar yapıyor ve bunu bana uyguluyorbu sefer olacak bu iş yanlız yapamadım beraber yapalım. Ama tabii iş gene bende bitiyor. İş yerinde çenemi tutabilmeliyim.
Bugünkü menüm
Sabah ılık limonlu suyumu içtim ve 1 saat kadar yürürüş yaptım.
Kahvaltı:1 tabak menemen, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Öğlen:haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt
Ara: bir bardak süt ve yarım muz
Akşam: yine haşlanmış tavuk gögsü ve yogurt yedim
2 litre kadar su içtim, akşam da yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
dün püskütün başarı öyküsünü okudum bazı ipuçları buldum kendim için çok kilo vermiş ama yüzü çok çökmüş resimleri de vardı... bunun bir çözümü yok galiba zayıflayınca yüzü çöküyor insanın sizinde oldu mu???
spor da yapmışsın menün çok yetersiz bence. sıfır karbon mu yapıyosun. arada kilo takılınca 2 gün yapılabilir. sürekli yapma kasların erir zamanla alırsın da. az veren yağdan çok veren kastan unutma.
kaçamak yapılan günler dışında akşamı salatayla geçirmek kastan kilo verdirir sana da.
menün süper sporlar da süper, darısı başıma
kavun az yediysen sorun olmaz bence. gece yenmesini doğru bulmayanlar var ama arada olabilir
senin adına çok sevindm. bi dönem pko yaşamış biri olarak. benimki kilo verince düzeliyor 68 in üstüne çıkarsam adet düzensizlikleri başlıyo. bir de bu konuda ne yedğimiz de çok önemli kilolu olmasak bile. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekiyo
Canım pko sorunu bende de var onun için de ilaç kullanıyorum.. Sen ilaç kullanıyor muydun? 68 kilonun altına düştüğünde bir sıkıntı yaşamadın di mi bu durumla ilgili, bende biraz daha kilo verdikten sonra ilacı kesip, bir ay ilaçsız adet olup olmayacağıma bakmak istiyorum da?
iyi aksamlar....
bugün evime dönüyorum. yoldayım şu an. ondan giremedim nete. bugunluk böyle olsun artık .yarın daha aktif olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?