Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar herkese
kilo vermemin ciddi bi şekilde yavaşladığını görünce bgünden itibaren yediklerimi kıstım
akşam çeyrek porsiyon üzüm yedim o kdar

Üzüm çok şekerli bir meyve, özellikle öğün yerine yediğinde depolanmaya hazırdır, onun yerine protein ağırlıklı bir şeyler yesen çok daha iyi olurmuş bence.

iyi akşamlar herkese
kilo vermemin ciddi bi şekilde yavaşladığını görünce bgünden itibaren yediklerimi kıstım

Canım şekerli meyve seni daha çok acıktırır o kadar zorlama bana kalırsa kendini, salatayla geçiştirmeye çalış ve daha erken saatte ye akşam öğünlerini. Salata hem daha sağlıklı olur hem de daha çok tok tutar üzüme göre.

akşam öğünümü saat 5de yedim ve yarım salkım siyah üzüm yedim kansızlığa iyi geliyo die 5ten sonra bişey yemiyorum zaten

tamam olur o şekilde girebildiğim sürece burda olmaya çalışırım

gelmişken günlük menümü de yazayım

sabah kepek ekmeğine yarım tost yağsız
şekersiz çay

öğle
tavuk sote salata
çorba

akşam

sadece şekersiz kahve içebildim bu saatten sonrada yemem

saat 7-7 buçuk gbi nescafe ve 2-3 fındık yanında tüketiyorm
onun dışında eğer çay demlendiyse akşam şekersiz bi iki bardak içiyorm
acıkırsam su içiyorm midem şişsin diye

Canım bence menün iyi, kilo vermen hala duruyorsa akşam spor yapabilirsin belki biraz. :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese

üzüm kalorili bir meyve arkadaşların dediği gibi, yediklerinden gene kıs ama spor eklersen takır takır gider kilolar...

eylülün sonunda düğünüm, spor yapınca bende büyük bir mutluluk oluyor, hani ne yersem yiyim sanki yakıcak gibi geliyor, bugün kardeşime de 2 saat yaptırdım, yorgun musun dedim yok daha enerjiğim dedi

Gerçekten daha enerjik olunuyor spor yapılınca, vicdana azabı da olmuyor ne yersem yiyeyim, olur mu bilmiyorum da konuşuyoruz eşimle kışın her gün koşalım diye, malum soğukta daha iyi oluyor. Eğer onu başarabilirsek çok güzel olur.

doğum kontrol hapı kullandım bi süre. bebek isteyince düzenszlik sorun oldu ama çözüm ilaçlar değil spor, doğal beslenme oldu. tabi bunların sonucunda kilo vermek. her bünye farklı olabilir tabi. insülin direncini hiç ölçmedik. bi dr.a söyledim insülin direnci var ki pko var ölçsek ne olcak dedi. sabahları uyanınca hemen kahvaltı etmezsem başıma ağrı girerdi tüm gün. karatay diyeti iyi geldi bir de bana. bire bir uygulamıyorum artık ama aylarca ağzıma beyaz un beyaz şeker koymadım. tiksinme oluşmuştu karataya uydukça.
bence düzenli spor, beyazlardan uzak doğal beslenme ile ilaçsız adet olmaya başlarsın bikaç ay sonra.

afyonluyum ben, ama gerçekten yerken sakala çarpıyor gibi oluyor, kim bulmuşsa ismi on numara
ben de afyonluyum ilçesinden ama bizim orda demiyolar öyle güzel isimmiş

sabah:
1 yumurta, 1 dlim uno ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 3 tk tahin pekmez
ara:
kavun
öğle:
yarım tabak türlü, 5 yk bulgur pilavı, yoğurt
ara:
az üzüm, yarım ekşi elma
akşam:
7-8 küçük köfte
1 dilim uno ekmek, ayran, domates

ne güzel maşallah canım eşin seni önemsiyor takdir ettim doğrusu

güzel menü tatlım protein tok tutuyor yanında aslında biraz salata yersen proteinin verdiği asit yükünü nötrlersin hem de..

ben de okuyacağım cnmtoplamda 20.5 kilo verdim doğum kilosu haliyle oluyo yüzde küçülme

cnm ben de de vardı kist farkettiğimde 6 buçuk cm di.. 7yi geçince ameliyata alıyolar biliyosun.. herneyse ibrahim saraç oğlunun soğan kürünü yaptım iki kere ameliyattan kurtuldum.. hele en son gittiğim doktor gözüne inanamadı.. 11 inde gitmiştim ayın.. öğrendim kist olduğunu.. adetin 3. günü gel dedi..tam 18 inde yine gittim yedi gün kürü yapıpta gittim tabi.. adam nereye kaybolmus dedi şaşırdı kaldı.. soğan kürü ayrıca cildi ışıl ışıl yapıyor ödem atıyor kanı temizliyor..sitesinde ziyaretçi defterine bak herkes duacı.. ben de..

cnm soğan kürünü araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…