Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

midemde kasılmalar da oluyor canım anlamadım gittii

ilaç almadım
yemekte her zmanki şeyler i yedim bir değişiklik olmadı aslında
çikolata ve pilav yemiyorum tek değişiklik oo

Geçmiş olsun canım biraz dinlen bugün, kendine gelirsin inşallah kısa zamanda.

Son düzenleme:

Farkındayım zaten normalde aktif bir üye olacağının ama bazı zamanlarda elimizde olmuyor işte yoğunluk durumu, inşallah daha yoluna girer işlerin, yine de burada olmak bile yardımcı olur elbet kilo vermene.

Benim 5 gün önce falan başlıyor 2. veya 3. gün gidiyor .

Ben de çok etkilenirim böyle olaylardan, gerçekten kötü olmuş ..

Bisikletini yeni mi aldın ?
Belki 5 dakika 10 dakika diye attıra arttıra gidersen daha iyi olur.

her muhabbete atlıyo gibi oluyorum ama :26:
dexter izledin mi kan deyince direk hayatımın aşkı dexter deriim

Dexter benim çok hoşuma gidiyor ama sezonları çok kısa oluyor 3-4 ayda bitirip 7 ay yapmıyorlar resmen.
Yine de çok güzel dizi ..

Bisikletini yeni mi aldın ?
Belki 5 dakika 10 dakika diye attıra arttıra gidersen daha iyi olur.

Yok, bayağı oldu, 1,5 yıl sanırım... Bir kere bir problemi için içini açtık, sonra ayarı bozuldu, problem o... Bir ara baktıracağım ayarına artık. Zaten en az 15-20 dakika biniyorum, o açıdan problem değil; tabi normal ayarda...

Spor salonunda yaptıgında da mı 15-20 dk biniyorsun? Yaglar 20 dakikadan sonra yanmaya başlıyor diyorlarda o yüzden belki yavaş yavaş artırabilirsin, bisikletin problemi çözüldükten sonra tabi :105:

Son düzenleme:
Kızlar.... Öncelikle bana şans dileyin, 30 day shred'e başlıyorum.

Bir de sorum var. Jillian'ın sitesinde beslenme-egzersiz planı hazırlama falan var, tabi paralı... Ama ücretsiz olan bir kısmı da var. Şimdi orda bana birkaç soru sordu, ben de cevapladım. Sonunda da bünyemin yağları geç yaktığını söyledi, bu yüzden enerji de geç üretiliyormuş. Öğünlerimi %60 karbonhidratlardan oluşturmamı önerdi. Şimdi sorum şu. Herkes bu kadar karbonhidrattan uzak durmaya çalışırken sizce ben bu teste güvenip karbonhidrat tüketmeli miyim?

Bir de şunları da belirteyim. Son zamanlarda kendi içimde yaptığım gözlemler de bu sonuçları doğrular gibi... Mesela sporda hocalar karbonhidratı azaltmamı söyledikleri için azalttım. Ama kilo veremedim. Daha sonra ise zıvanadan çıkıp karbonhidrat yediğim günler oldu ve bir baktım ki o günlerde kilo vermişim. Sonra bilerek spordan önce karbonhidrat yemeye başladım ve o zaman güzel sonuçlar aldım. Ellerimde, ayaklarımda pullanmalar vardı, karhonhidratı arttırınca onlar da geçmeye başladı. Gerçi o belki denk gelmiştir, bilemiyorum.

Ne dersiniz şimdi bana? :26:

Siz cevap vere durun, ben bir saatliğine bir kaçayım da şu programa başlayayım.

Spor salonunda yaptıgında da mı 15-20 dk biniyorsun? Yaglar 20 dakikadan sonra yanmaya başlıyor diyorlarda o yüzden belki yavaş yavaş artırabilirsin, bisikletin problemi çözüldükten sonra tabi :105:

Evet canım, salonda o kadar biniyorum. Önceden evde yaparken de yine bir 20-30 dakika biniyordum. Ama dediğin gibi, önce ayar problemini çözmem lazım.

Sebzeler, meyveler karbonhidrat sayıldıgı için onları kastetmiş olabilir mi, çünkü beslenme şeklinin unlu gıdalar, ve şekerle düzenleyen bir insanın çok sağlıklı olucagını düşünmüyorum ben. Yenmesi gereken karbonhidratlarda var sonuçta, karbonhidrat yediğin zamanlarda ne yedin o çok önemli?

Son düzenleme:
yediklerimi de yazayımm
ahsab
2 küçük haslanmıs patetes
yogurt
yesilçay
domates
salatalık

öğle

2 küçük haşlanmıs patetes
yogurt
domates
salatalık

ara
zeytin

akşam
patlıcan kebabıı

Sebzelerde o kadar karbonhidrat var mı yahu? Olabilir bak...

O zamanlarda ne yedim? Kiminde bulgur, kiminde bildiğin bisküvi, ekmek... Ama onları yediğim günlerde verdim. Şeker falan yemedim tabi... :)

Patates bolluğu mu var?
Aradaki zeytin kaç kilo zeytin?
Pek fena değil gerçi... :)

spor olarak bugün sadece twist cwvirdim 5 dk kadar
birde 100 mekik

Olsun ya, onlar da iyidir. Hiç yoktan iyidir. Bol bol karın çalışmışsın.

Bitirdim level 1'i...

Ne manyakça bir şeymiş ya... O jumping jackler, butt kickler, ip atlama falan bitirdi beni... Bir de onların arkasına yine olmadık hareketler yapmanı istiyor, "Haaaa? " oldum durdum. 30 gün deneyeceğim ama kaçarı yok. Zaten sonuç alıp almayacağım belli olur herhalde bir hafta- on güne...

Ben hemen duşa, ordan da ders çalışmaya kaçıyorum kızlar. Akşam gelirim...

Bende senden gaza geldim tekrar yapayım dedim level 1'i Dün çok zorlanmıştım ama bugün biraz daha iyiydi, sanırım yaptıkça alışıyorsun, bayagı bir terliyorsun ama o hareketleri yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…