Sebzelerde o kadar karbonhidrat var mı yahu?Olabilir bak...
O zamanlarda ne yedim? Kiminde bulgur, kiminde bildiğin bisküvi, ekmek...Ama onları yediğim günlerde verdim. Şeker falan yemedim tabi... :)
sağol canım bugün spor yapmıycam zatenn yarın devam ederim spora
spor olarak bugün sadece twist cwvirdim 5 dk kadar
birde 100 mekik
Bana şans dileyin kızlar. Ayarı şaşmış bisikletimle mücadele etmeyi deneyeceğim. :18:
Bir de Harry Potter filmi açarım önüme, mümkünse 30 dakika bisiklette takılırım. Bu arada çocuk işi deyip geçmeyin Harry'yi, tavsiye ederim, tabi özellikle kitaplarını... Kahramanlar çocuk olabilir ama gayet de yetişkin işi bir kitap bence... Tüm seriyi okudum, fantastik severlerin bayılarak okuyacağını düşünüyorum. Saygılar...
her muhabbete atlıyo gibi oluyorum ama :26:
dexter izledin mi kan deyince direk hayatımın aşkı dexter deriim
dexterrrbenimde hayatımın aşkı ama maalesef bitiyorr
Sebzelerde o kadar karbonhidrat var mı yahu?Olabilir bak...
O zamanlarda ne yedim? Kiminde bulgur, kiminde bildiğin bisküvi, ekmek...Ama onları yediğim günlerde verdim. Şeker falan yemedim tabi... :)
Patates bolluğu mu var?
Aradaki zeytin kaç kilo zeytin?
Pek fena değil gerçi... :)
Olsun ya, onlar da iyidir. Hiç yoktan iyidir. Bol bol karın çalışmışsın.
Spor yapmıcam demişsin ama yapmışsın yine bi şeyler :) Hatta mide bulantına rağmen gayet iyi spor yapmışsın bana kalırsa
Bitirdim level 1'i...
Ne manyakça bir şeymiş ya... O jumping jackler, butt kickler, ip atlama falan bitirdi beni... Bir de onların arkasına yine olmadık hareketler yapmanı istiyor, "Haaaa?" oldum durdum. 30 gün deneyeceğim ama kaçarı yok. Zaten sonuç alıp almayacağım belli olur herhalde bir hafta- on güne...
Ben hemen duşa, ordan da ders çalışmaya kaçıyorum kızlar. Akşam gelirim...
bugünkü menüm gerçekten çok kötü
sabah: 1 peynirli pide, yeşil çay
öğle:1 avuç leblebi, 1 avuç üzüm, 4 eti limonlu bisküvi, 1 bardak süt
akşam: milkshake, 2 adet grissini
40-45 dk spor yaptım:26:
merhaba arkadaslar...
dün evime geldim. benim yavru dunden beri huysuz. kucaktan inmiyor.ancak fırsat bulabildim nete girmeye. bugün tek öğün yapabildim. öğlene doğru 1 yumurta 1 dlm peynir 1 dlm ekmek 5 zeytin. biraz önce de 1 tane mini magnum yedim.
bugünkü menüm
klasik kahvaltı şekersiz çay
öğlen :çoban salata
akşam : light yoğurt light mini galeta 1 adet
3 lt su bikaç kupa sodalı yeşil çay
Canım yediklerinden öte çok dengesiz olmuş menün, özellikle de akşam yediklerin seni acıktırabilir, gece çok aşırıya kaçmamaya dikkat et istersen :26:
Evine gelmen iyi olmuş canım öğünlerini artık kendin ayarlayabilirsinbugün yoldan yeni geldiğiniz için dengesiz yedin sanırım. Magnum seni acıktırabilir ama geç saatlerde yememek için bi iki saate bir şeyler ye istersen?
Çok hafif geçirmişsin canım akşamı, bu saatten sonra acıkmazsan miden bayagı küçülmüş demektir
ilk günler daha bi acıkıyodum yavaş yavaş midemi küçültüyorum çok çalışmadan zafer kazanmak mümkün değilmiş anladım birkaç akşam açlık çekicem ama midem küçülünce faydasını baya bi görüceğimi düşünüyorum
Kızlar.... Öncelikle bana şans dileyin, 30 day shred'e başlıyorum.
Bir de sorum var. Jillian'ın sitesinde beslenme-egzersiz planı hazırlama falan var, tabi paralı...Ama ücretsiz olan bir kısmı da var. Şimdi orda bana birkaç soru sordu, ben de cevapladım. Sonunda da bünyemin yağları geç yaktığını söyledi, bu yüzden enerji de geç üretiliyormuş. Öğünlerimi %60 karbonhidratlardan oluşturmamı önerdi. Şimdi sorum şu. Herkes bu kadar karbonhidrattan uzak durmaya çalışırken sizce ben bu teste güvenip karbonhidrat tüketmeli miyim?
Bir de şunları da belirteyim. Son zamanlarda kendi içimde yaptığım gözlemler de bu sonuçları doğrular gibi... Mesela sporda hocalar karbonhidratı azaltmamı söyledikleri için azalttım. Ama kilo veremedim. Daha sonra ise zıvanadan çıkıp karbonhidrat yediğim günler oldu ve bir baktım ki o günlerde kilo vermişim. Sonra bilerek spordan önce karbonhidrat yemeye başladım ve o zaman güzel sonuçlar aldım. Ellerimde, ayaklarımda pullanmalar vardı, karhonhidratı arttırınca onlar da geçmeye başladı. Gerçi o belki denk gelmiştir, bilemiyorum.
Ne dersiniz şimdi bana? :26:
Siz cevap vere durun, ben bir saatliğine bir kaçayım da şu programa başlayayım.
dexterrrbenimde hayatımın aşkı ama maalesef bitiyorr
eylülde bitiyo hayatımın anlamı ya:18:
bugünkü menüm gerçekten çok kötü
sabah: 1 peynirli pide, yeşil çay
öğle:1 avuç leblebi, 1 avuç üzüm, 4 eti limonlu bisküvi, 1 bardak süt
akşam: milkshake, 2 adet grissini
40-45 dk spor yaptım:26:
Bugün yediklerim:
Sabah: ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Ara: 2 ceviz
Öğlen: Haşlanmış tavuk gögsü, 1 kase yogurt
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: Salata ve biraz peynir yedim(bir kibrit kutusu kadar)
Gece melisa çayı içmeyi düşünüyorum
3 litreye yakın su içtim.
30 dakika egzersiz bisikletine bindim, Jilian Leve 1 videosunu yapmaya çalıştımAkşam yürüyüşe çıkmayacağım için Leslie 3 mile yaptım.
bugünkü menüm
klasik kahvaltı şekersiz çay
öğlen :çoban salata
akşam : light yoğurt light mini galeta 1 adet
3 lt su bikaç kupa sodalı yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?