Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sebzelerde o kadar karbonhidrat var mı yahu? Olabilir bak...

O zamanlarda ne yedim? Kiminde bulgur, kiminde bildiğin bisküvi, ekmek... Ama onları yediğim günlerde verdim. Şeker falan yemedim tabi... :)

Çok fazla olmasa da baklagiller, sebzeler, meyveler de karbonhidrat var diye biliyorum. Bulgur falan neyse hadi ekmegi de çok yemedin desem, bisküvi yiyerek nasıl kilo verdin ki

kitaplarını okumadaım ama filmlerini ne zaman tv de görsem hiç sıkılmadan izlerim

merhaba arkadaslar...
dün evime geldim. benim yavru dunden beri huysuz. kucaktan inmiyor.ancak fırsat bulabildim nete girmeye. bugün tek öğün yapabildim. öğlene doğru 1 yumurta 1 dlm peynir 1 dlm ekmek 5 zeytin. biraz önce de 1 tane mini magnum yedim.

valla kaynanaam sabah patates haslamıs bende uzun süredir yemiyiyordum hem sabah hem öğlen yedimm

zeytin canım cekti evet 7-8 tane yedim

herkes bu sporu sevmişti ama ben pek beceremedim ondan yapamadımm

bugünkü menüm gerçekten çok kötü
sabah: 1 peynirli pide, yeşil çay
öğle:1 avuç leblebi, 1 avuç üzüm, 4 eti limonlu bisküvi, 1 bardak süt
akşam: milkshake, 2 adet grissini

40-45 dk spor yaptım:26:

merhaba arkadaslar...
dün evime geldim. benim yavru dunden beri huysuz. kucaktan inmiyor.ancak fırsat bulabildim nete girmeye. bugün tek öğün yapabildim. öğlene doğru 1 yumurta 1 dlm peynir 1 dlm ekmek 5 zeytin. biraz önce de 1 tane mini magnum yedim.

Canım yediklerinden öte çok dengesiz olmuş menün, özellikle de akşam yediklerin seni acıktırabilir, gece çok aşırıya kaçmamaya dikkat et istersen :26:

Evine gelmen iyi olmuş canım öğünlerini artık kendin ayarlayabilirsin bugün yoldan yeni geldiğiniz için dengesiz yedin sanırım. Magnum seni acıktırabilir ama geç saatlerde yememek için bi iki saate bir şeyler ye istersen?

Bugün yediklerim:

Sabah: ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Ara: 2 ceviz
Öğlen: Haşlanmış tavuk gögsü, 1 kase yogurt
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: Salata ve biraz peynir yedim(bir kibrit kutusu kadar)

Gece melisa çayı içmeyi düşünüyorum

3 litreye yakın su içtim.

30 dakika egzersiz bisikletine bindim, Jilian Leve 1 videosunu yapmaya çalıştım Akşam yürüyüşe çıkmayacağım için Leslie 3 mile yaptım.

bugünkü menüm
klasik kahvaltı şekersiz çay
öğlen :çoban salata
akşam : light yoğurt light mini galeta 1 adet
3 lt su bikaç kupa sodalı yeşil çay

bugünkü menüm

Çok hafif geçirmişsin canım akşamı, bu saatten sonra acıkmazsan miden bayagı küçülmüş demektir

tavuk soteyle 1 dem ekmek ve 1 yk yoğurt yedim biraz önce. bir meyveye süt yerim birkaç saat sonra da.

Çok hafif geçirmişsin canım akşamı, bu saatten sonra acıkmazsan miden bayagı küçülmüş demektir

ilk günler daha bi acıkıyodum yavaş yavaş midemi küçültüyorum çok çalışmadan zafer kazanmak mümkün değilmiş anladım birkaç akşam açlık çekicem ama midem küçülünce faydasını baya bi görüceğimi düşünüyorum

Bitki çayına devam edebilirsin canım geceleri ya da akşam ögününe yogurtla birlikte salata, sebze yemegi koyabilirsin grisini zorluyorsa tok durmana, zamanla bünyen alışıp miden küçülünce zor olmayacaktır zaten belli bir saatten sonra yememek

Ben olsam denerdim heralde eğer karbonhidratı keserek kilo vermekte zorlanıyorsam ama sağlıklı karbonhidratları denemelisin bence, mercimek,fasülye,bulgur vs gibi ..
dexterrr benimde hayatımın aşkı ama maalesef bitiyorr

eylülde bitiyo hayatımın anlamı ya :18:

Cİddi misiniz bitiyor mu ?
Hem de eylülde mi ?
Niye ama ?

Bugün düzensiz bir menü olmuş gerçekten.

Melissa çayından memnun musun ? Acıktırma gibi bir durumu var mı ? Ben belli dönemlerde çok huzursuzlaşıyorum nedense işe yarayacak bir şeyler arıyorum da..

bugünkü menüm

Çok az olmuş sanki menün, ben de böyle besleniyordum ama bir süre sonra kilo vermen duruyor, sonra arttırdım öğünleri de kilolar dökülmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…