Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hmmmm...
Biraz değil, bayağı zorluyor aslında. gerçekten de düşük kondüsyonla ya da çok yüksek kiloyla yapılacak iş değil. 100 kiloyla zıplamaya çalıştığını düşünsene bir... :18: Bir de bütün o manyak kardiyo hareketlerini arka arkaya yaptırıyor.

Beni en çok zorlayan şey de elinde ağırlıkla dizi büküp çömelme hareketi oldu. Tabi onlar 1,5 kg dumbell kullanıyor, benimkilerse 3 kg. Üst bacaklarıma resmen taş bağlamışlar gibi hissediyorum. Yarın bir yerlerim ağrıyıp tutulmasa bari...

Gel senle beraber hiç aksatmadan yapalım bu programı. Bakalım gerçekten netteki fotoğraflar kadar fark görecek miyiz?

Kızlar benim yavaş yavaş kaçmam lazım. Yoksa yine yatamayacağım. Öptüm sizleri, yarın görüşürüz...

-----------------Mesaj sayım 28---------------

İki gün oldu daha şu an alışmaya çalışıyorum hareketlere diyebilirim, zamanla daha da ustalaşırım diyerek yola devam ediyorum Fotograf çekmedim şu an kendim gözlemleyeyim diyorum, ölçüleri bugün alıcam ama incelmeden öte kondisyonumda biraz yükselsin diye yapmak istedim.
Bir ay sonunda iki üç santim vereni görmüştüm ben forumda ama iyi beslenmeyle birleştirince belki daha yararlı oluyordur. Takımda Mercani var işte, thebeauty de yapıyor dediler gelip yardımcı olsalar çok güzel olur.

İnşallah aksatmadan yaparız canım, bi gazla başladık hadi hayırlısı 3 kilo kas yapmaz mı? benimkiler 2 kilo onda bile zorlandım ben 3 kiloyu düşünemiyorum bile :18:

2 yumurta dan omlet dereotu maydonoz
türk kahvesi
5 tane köfte
türk kahvesi
5 tane fındık
2 kaşık barbun fasülye

2 yeşil çay
1 saat yürüyüş 3 lt su

bugün hiç atıştırmadım uzun zamandan beri ilk kez pardon pardon bi tane nane şekeri yedim((

bugün hep okudum yazdıklarınıza katılıyorum o yüzden yazmadım aynı yorumları ...
bişey sormuştum kilo verenlere sanırım gözden kaçtı

püssküütün resimlerinde yüzünün çok çöktüğünü farkettim kilo verince sizinde oldu mu????

fundacım yanlara eğilme hareketi eline ağırlığı alıyorsun dizine kadar uzanabildiğin kadar bir yana sonra öbür yana yanlarının sıkıştığını hissederek hatta sıkarak uzanıyorsun..

twist se bi yerden tutunup ellerinden güç alarak değil belini çevirerek sağa sola dönüyorsun ellerin sadece tam tur atmaman için seni sabit tutacak aksi halde kol çalışmak oluyor.

kavrulmamış olmak kaydıyla badem candır ekmekten daha tok tutuyo beni, hem de sağlıklı.
bulgur pilavı konusunda sana katılıyorum pirinçle aynı kefeye koymak haksızlık olur. glisemik indeks diye bişey var kaloriden daha önemli bi konu. akşam öğününde yemesek daha hızlı kilo veririz ama öyle denk gelmiyo işte her zaman.

ilk 3-4 gün heryerin ağrıyo zorlanıyosun. bırakmadan devam et o zorlanma 5.günde geçiyor.

o hareketi ayna karşısında doğru yaptığına emin olarak yap. dizi sakatlayan hareketlerin başında geliyo aman dikkat et.

bu yüz tipiyle alakalı. benim avurtlarım çöküyo kilo verince. elmacık kemiklerim çıkık çünkü. birde 80 kilo olsam da gözlerimin altı hafif çöküktür kiloverince daha çok göze görünüyo. yüzün çökmemesi için doğal yağları ihmal etme. kavrulmamış badem, fındık ceviz ye düzenli

olaydan ziyade ''seninki'' nin kıskançlığıda dikkatimi çekti nasıl birşey o ya

Olaylada igili diyebileceğim tek şey inşallah bilinçaltında yer etmemiştir... benim çok kötü bir anım var ve herzaman aklımda... hep gelir aklıma salonumdada resmi duruyor ama kaldırmak istemiyorum. ve tek diyeceğim evet ölüm bir nefes kadar yakın bize.

İyi akşamlaaar

nihayet gelebildim. bugün işyerinde çook çook yoruldum. yeni sezon kıyafetler hızla gelmeye devam ediyor. bebek-çocuk giyimdeyim ve öyle cicili bicili şeyler geldiki hepsini alasım geldi ama çocuum yokki ilerde çocuğum hep bayram mış gibi giydiiririm herhalde

bilinçaltım: sen önce çocuk doğur sonra ne giydirsen giydir

ama gerçekten accccccaaaaaip yoruldum yaaa bacaklarım ağırıyor heppp

ben bacaklarımda inanılmaz değişim gördüm, ben ripped yaptım tabi ama sharedi düzenli yapıp çok değişim gördüğüm kişiler var...kardeşime yaptırıyorum şu an mesela...
şimdi karbonhidrattan karbonhidrata fark vardır, kuru fasulyeden hem iyi karbo hem protein alırsın, börekten kötü karbo alırsın... jillianın menüleri çok karbonhidrat ağırlıklı değil aslında, protein ağırlıklı diye biliyorum ben.... sen kendini sıkma, boğazını tut yap jillianını kesin sonuç alırsın, denenmiş, test edilmiştir

boğazınızı tutmasanız bile sıkılaşma sağlıyor, kısa sürede vücudu güzel çalıştırabilen ender programlardan biri bence... 27-30 dk olması çok hoşuma gidiyor, yap kurtul

bugün tercihlerimle uğraştım kızlar, elin ele duası geçer derler, dua edin de tayinim ankaraya istediğim yere çıksın... resmen şans ooyunu oynadım gibi hissediyorum... çok stresliyim, herkesle tartıştım hayırlısı olur inş..

menüme gelince:

sabah yağsız yapılmış kabak kızartması(actifry, yoğurt)

akşam: 5 köfte, 1 lavaş ayran

yol çok yordu artık beni, göçebe gibiyim, çok sıkıldım... yarın da 12 saatlik yolum var, pofff gitmek istemiyorum artık yeter diye haykırasım geliyor... bu arada 57.2 yim mezun olmak istiyorum kaptanım... yarın nette olurum ama gene de aklında olsun, ne olur ne olmaz...

Tebrik ederim beauty demek geldi çattı mezuniyetin tebrik ederim, umarım tayin işin de olur da rahatlarsın.

birden kilo verince yada dengesiz beslenip kilo verince yüzde cökme oluyor canım

Canım tebrik ederim inşallah bizde senin gibi mezun oluruz bir gün kilolarımızı verip yolculuk ve atama konusunda da kolay gelsin, gönlünden ne geçiyorsa o olur umarım

ya yazdıklarınızdan o kadar etilendim ki eylülde bende jilliana baslıycammm

Etkili diyorlar bakalım bizde etkisini görürsek yorum yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…