Kyumi de benzer bir yorum yapmıştı :) Hayatım boyunca yapıp bıraktıgım diyet listelerinin etkisiyle böyle besleniyorum sanırım, biliçaltıma işlemişler
Jilian'a yeni başladım, bende ilk defa burada duymuştum, dün yapıp çok zorlanmıştım bugün Funda'nın başlamasıyla bende yeniden bir denesem mi dedim, bugün daha iyiydi diyebilirim. Biraz zorluyor hareketleri ama bayagı ter atıyorsun, incelme konusunda çok etkili diyorlar ama onu zaman içinde gözlemlicem bakalım :44:
İzumi, sen de mi yeni başladın Jillian'a? Kaçıncı gündesin?
Jilliancılarla şu konuyu bir tartışalım yahu. Uzun süreli yapıp da fayda gören oldu mu?
Ya da yeni başlayan arkadaşlar, ölçülerinizi aldınız mı, karşılaştırma yapmak için foto çektiniz mi?
Hmmmm...
Biraz değil, bayağı zorluyor aslında. gerçekten de düşük kondüsyonla ya da çok yüksek kiloyla yapılacak iş değil. 100 kiloyla zıplamaya çalıştığını düşünsene bir... :18: Bir de bütün o manyak kardiyo hareketlerini arka arkaya yaptırıyor.
Beni en çok zorlayan şey de elinde ağırlıkla dizi büküp çömelme hareketi oldu. Tabi onlar 1,5 kg dumbell kullanıyor, benimkilerse 3 kg.Üst bacaklarıma resmen taş bağlamışlar gibi hissediyorum. Yarın bir yerlerim ağrıyıp tutulmasa bari...
Gel senle beraber hiç aksatmadan yapalım bu programı. Bakalım gerçekten netteki fotoğraflar kadar fark görecek miyiz?
kavrulmamış olmak kaydıyla badem candırHerkes menü yazmış, ben de yazayım.
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Ara
2 şeftali
Ara
10 badem
1 çay bardağı leblebi
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı
Daha da bir şey yemem herhalde.
Bademe bir şey diyecek olursanız, öğle yemeğimin olmadığını da görün, olur mu? :26:
ilk 3-4 gün heryerin ağrıyo zorlanıyosun. bırakmadan devam et o zorlanma 5.günde geçiyor.Kyumi de benzer bir yorum yapmıştı :) Hayatım boyunca yapıp bıraktıgım diyet listelerinin etkisiyle böyle besleniyorum sanırım, biliçaltıma işlemişler
Jilian'a yeni başladım, bende ilk defa burada duymuştum, dün yapıp çok zorlanmıştım bugün Funda'nın başlamasıyla bende yeniden bir denesem mi dedim, bugün daha iyiydi diyebilirim. Biraz zorluyor hareketleri ama bayagı ter atıyorsun, incelme konusunda çok etkili diyorlar ama onu zaman içinde gözlemlicem bakalım :44:
o hareketi ayna karşısında doğru yaptığına emin olarak yap. dizi sakatlayan hareketlerin başında geliyo aman dikkat et.Hmmmm...
Biraz değil, bayağı zorluyor aslında. gerçekten de düşük kondüsyonla ya da çok yüksek kiloyla yapılacak iş değil. 100 kiloyla zıplamaya çalıştığını düşünsene bir... :18: Bir de bütün o manyak kardiyo hareketlerini arka arkaya yaptırıyor.
Beni en çok zorlayan şey de elinde ağırlıkla dizi büküp çömelme hareketi oldu. Tabi onlar 1,5 kg dumbell kullanıyor, benimkilerse 3 kg.Üst bacaklarıma resmen taş bağlamışlar gibi hissediyorum. Yarın bir yerlerim ağrıyıp tutulmasa bari...
Gel senle beraber hiç aksatmadan yapalım bu programı. Bakalım gerçekten netteki fotoğraflar kadar fark görecek miyiz?
bu yüz tipiyle alakalı. benim avurtlarım çöküyo kilo verince. elmacık kemiklerim çıkık çünkü. birde 80 kilo olsam da gözlerimin altı hafif çöküktür kiloverince daha çok göze görünüyo. yüzün çökmemesi için doğal yağları ihmal etme. kavrulmamış badem, fındık ceviz ye düzenlibugün hep okudum yazdıklarınıza katılıyorum o yüzden yazmadım aynı yorumları ...
bişey sormuştum kilo verenlere sanırım gözden kaçtı
püssküütün resimlerinde yüzünün çok çöktüğünü farkettim kilo verince sizinde oldu mu????
Dün sevgilimle bir alışveriş merkezine gittik. Bir mağazada cüzdan bakıyorum, o da yanımda. bir dakika bile geçmeden dışardan bir bağırış çağırış sesleri gelmeye başladı. Bir baktım ki benimki hiçbir yerde yok. Daha öncede ne zaman bir anda yanımdan kaybolsa hep birileriyle tartışırken buldum onu. Yok adam eline çarpmış, yok bana bakmış. Dışardaki sesler bir büyüdü, bir büyüdü ki... "Kim bilir bu defa ne oldu?" diyerek bir panik ve büyük bir korkuyla dışarı çıktım. Onlarca insan toplanmış bir yerde duruyor, güvenlikler de var. Neyse, sonra bir baktım ki benimki yanda duruyor, olaya karışmamış, izliyor sadece... Beni görünce geldi, habersiz gittiği için zaten kızmışım; olayın içinde olduğundan da %100 emin olduğum için bir gerilmişim, elim ayağım titremeye başladı. Sonra bir baktım güvenlikler bir adamı taşıyorlar. Hayatımda ilk defa canlı canlı böyle bir sahne gördüm sanırım. Adamın ağzı yüzü dağılmış, kafasından komple kan akıyor; yüzü, üstü başı kan içinde. Sarhoştu da... Neyse... Sonra yürümeye devam ediyoruz, olayın olduğu yerde her taraf kan olmuş tabi... Kimi yerde damla damla, kimi yerde sürünme izleriyle, kimi yerde fışkırma tarzı izlerle her taraf kan. Bir sinirim bozuldu ki anlatamam. Duramadım orda, dışarı çıktık. Hala daha nerde kırmızı renk görsem hemen kan olduğunu düşünüyorum. Akşam eve geldiğimde, mutfak masasının üzerinde bir yemek tabağının içinde domates kalıntıları ve suyu vardı. Bir fena oldum, midem bulandı, tabağı lavabonun içine nasıl koyduğumu bilmiyorum.
Neyse... Uyudum, uyandım. Bugün o etkiden eser kalmamış gibi hissediyorum. Umarım bilinçaltıma falan girmemiştir. Fena bir duygu... Kanlar içinde birini ve yerdeki kan gölünü görünce, insan hayatının nasıl şeyler bağlı olduğunu bir kez daha hatırlıyor. Çok kolay ölebilen, zayıf yaratıklarız aslında...
Amaaaan, sabah sabah anlattığım olaya bakın ya...Umarım herkes kendine gelince okur bu yazıyı... :)
ben bacaklarımda inanılmaz değişim gördüm, ben ripped yaptım tabi ama sharedi düzenli yapıp çok değişim gördüğüm kişiler var...kardeşime yaptırıyorum şu an mesela...Ya şimdi forumda buldum ben Jillian'ı... Ama orda link yok, gerçi onu da bulurum netten, sorun değil. Ama internetten aratınca çok büyük değişimler çıkıyor karşıma. 30 günde bir vücut o kadar değişemez gibi geliyor bana... Bizde düzenli yapabilen oldu mu, gerçekten o kadar değişim gördü mü?
şimdi karbonhidrattan karbonhidrata fark vardır, kuru fasulyeden hem iyi karbo hem protein alırsın, börekten kötü karbo alırsın... jillianın menüleri çok karbonhidrat ağırlıklı değil aslında, protein ağırlıklı diye biliyorum ben.... sen kendini sıkma, boğazını tut yap jillianını kesin sonuç alırsın, denenmiş, test edilmiştirKızlar.... Öncelikle bana şans dileyin, 30 day shred'e başlıyorum.
Bir de sorum var. Jillian'ın sitesinde beslenme-egzersiz planı hazırlama falan var, tabi paralı...Ama ücretsiz olan bir kısmı da var. Şimdi orda bana birkaç soru sordu, ben de cevapladım. Sonunda da bünyemin yağları geç yaktığını söyledi, bu yüzden enerji de geç üretiliyormuş. Öğünlerimi %60 karbonhidratlardan oluşturmamı önerdi. Şimdi sorum şu. Herkes bu kadar karbonhidrattan uzak durmaya çalışırken sizce ben bu teste güvenip karbonhidrat tüketmeli miyim?
Bir de şunları da belirteyim. Son zamanlarda kendi içimde yaptığım gözlemler de bu sonuçları doğrular gibi... Mesela sporda hocalar karbonhidratı azaltmamı söyledikleri için azalttım. Ama kilo veremedim. Daha sonra ise zıvanadan çıkıp karbonhidrat yediğim günler oldu ve bir baktım ki o günlerde kilo vermişim. Sonra bilerek spordan önce karbonhidrat yemeye başladım ve o zaman güzel sonuçlar aldım. Ellerimde, ayaklarımda pullanmalar vardı, karhonhidratı arttırınca onlar da geçmeye başladı. Gerçi o belki denk gelmiştir, bilemiyorum.
Ne dersiniz şimdi bana? :26:
Siz cevap vere durun, ben bir saatliğine bir kaçayım da şu programa başlayayım.
İki gün oldu daha şu an alışmaya çalışıyorum hareketlere diyebilirim, zamanla daha da ustalaşırım diyerek yola devam ediyorumFotograf çekmedim şu an kendim gözlemleyeyim diyorum, ölçüleri bugün alıcam ama incelmeden öte kondisyonumda biraz yükselsin diye yapmak istedim.
Bir ay sonunda iki üç santim vereni görmüştüm ben forumda ama iyi beslenmeyle birleştirince belki daha yararlı oluyordur. Takımda Mercani var işte, thebeauty de yapıyor dediler gelip yardımcı olsalar çok güzel olur.
bugün tercihlerimle uğraştım kızlar, elin ele duası geçer derler, dua edin de tayinim ankaraya istediğim yere çıksın... resmen şans ooyunu oynadım gibi hissediyorum... çok stresliyim, herkesle tartıştımhayırlısı olur inş..
menüme gelince:
sabah yağsız yapılmış kabak kızartması(actifry, yoğurt)
akşam: 5 köfte, 1 lavaş ayran
yol çok yordu artık beni, göçebe gibiyim, çok sıkıldım... yarın da 12 saatlik yolum var, pofff gitmek istemiyorum artık yeter diye haykırasım geliyor... bu arada 57.2 yim mezun olmak istiyorum kaptanım... yarın nette olurum ama gene de aklında olsun, ne olur ne olmaz...
bugün hep okudum yazdıklarınıza katılıyorum o yüzden yazmadım aynı yorumları ...
bişey sormuştum kilo verenlere sanırım gözden kaçtı
püssküütün resimlerinde yüzünün çok çöktüğünü farkettim kilo verince sizinde oldu mu????
bugün tercihlerimle uğraştım kızlar, elin ele duası geçer derler, dua edin de tayinim ankaraya istediğim yere çıksın... resmen şans ooyunu oynadım gibi hissediyorum... çok stresliyim, herkesle tartıştımhayırlısı olur inş..
menüme gelince:
sabah yağsız yapılmış kabak kızartması(actifry, yoğurt)
akşam: 5 köfte, 1 lavaş ayran
yol çok yordu artık beni, göçebe gibiyim, çok sıkıldım... yarın da 12 saatlik yolum var, pofff gitmek istemiyorum artık yeter diye haykırasım geliyor... bu arada 57.2 yim mezun olmak istiyorum kaptanım... yarın nette olurum ama gene de aklında olsun, ne olur ne olmaz...
ya yazdıklarınızdan o kadar etilendim ki eylülde bende jilliana baslıycammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?