su,yeşil çay,kahve 3lüsüyle güne devam ediyorum
Ben de kahvemi yudumluyorum, dün bir ara ders çalışırken 500mllik bardağa kahve yaptım, eşim dalga geçiyordu varil alayım mı sana diye
ya yazdıklarınızdan o kadar etilendim ki eylülde bende jilliana baslıycammm
kızlar jillian ın hangi videosunu yapacaksınız bir 30 günlük diye var
birde karın bölgesi çin 6 haftalık var
kahvesiz asla ama asla yapamam nayırrr nolmazz
kızlar jillian ın hangi videosunu yapacaksınız bir 30 günlük diye var
birde karın bölgesi çin 6 haftalık var
kahvesiz asla ama asla yapamam nayırrr nolmazz
bende eylülde başlamayı düşünüyorum 30 günlük olanı yapmayı planlıyorum
Ben de öyle, kendime gelemiyorum resmen, sabah erken bir yere gideceksek kahvemi de alıp yolda içiyorum ama belli zamanlarda midemi rahatsız ediyor bir kaç gün ara vermem gerekiyor.
Kızlar bizim burada bir devlet hastahanesi var, orada ki diyetisyene kontol e gideyim dedim bu sabah. Yaptıgım diyet programımdaki dogruyu yanlışı söyler, eklemem gereken bir şey varsa da öğrenirim diye. Oturdum karşısına ne kadar zamandır diyet yaptıgımı, neler yediğimi, yaptıgım sporu anlatım, ekmegi, pilavı makarnayı kestim, en az 2 litre su içiyorum,5 den sonra yemek yemiyorum dedim.
Beni dinledi dinledi önündeki hazır listede iki üç tane oynama yaptı, sonucunda her ögünde 2 dilim ekmek, öğle yemeginde pilav ya da makarna tercihi olan akşam yemek saatinin 7-7.30 gibi oldugu ve 21.30 gibi de gece ara ögünü olan bir liste aldım. Listeye baktım ve sadece ekmek yemediğimi ve çok yararlı oldugunu düşünmediğimi söyledim, ekmekte B vitamini var deyince ceviz yiyorum dedim ben cevizi tavsiye etmiyorum, eğer bana geliyorsan benim kurallarıma uyacaksın, sen daha iyi biliyorsan gel sen benim yerime geç şeklinde bir cevap alınca üzerine daha fazla yorum yapmadım.
Söylemek istediğim liste yanlış bir liste değil evet ama ben bir süredir diyet yapıyorsam ve atıyorum toplamda 1200 kalori alıyorsam bana 1600 kalorilik bir diyet programı vermek ne kadar faydalı? Bir süredir ekmek yemiyorsam bir anda 6 dilim ekmegin oldugu bir liste bana kilo aldırmaz mı? Yine bir süredir gece yemek yemediysem, bir anda yemeye başlamak bünyemi şaşırtmaz mı? Ben bu soruların hiçbirisini soramadıgım için daha büyük soru işaretleriyle döndüm ordan. Kendimi de sorgulamaya başladım acaba ben zayıflamayı takıntı haline mi getirdim o yüzden yanlış mı yapıyorum ve bünyemi çok mu zorluyorum diye. :44:
Ben 30 günlüğü yapıyorum canım Funda da ona başladı diye biliyorum.
Ben de bayılırım, nescafeyi enerjimi sağlasın diye içiyordum ama dogal bitki çayları ve limonlu su içtiğimden beri ihtiyacım olmadı çok fazla ama Türk kahvesinden hala vazgeçemedim
Takım olarak Jilian a başlıcaz yakında gerçi ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi olur sanırım iyice hırs yaparız
Kafein içerdiği için arada ara vermek lazım sanırım bünyeye zarar vermemek adına
Nasıl olsa devlete kapağı attım deyip araştırmayan-kendini geliştirmeyen insanlardan hiç haz etmiyorum.
Ben cevizi tavsiye etmiyorum nasıl bir mantıktır, v vitamini, sağlıklı yağ, omega 3 vs .. Hadi diyelim biz yanlış biliyoruz, nedenini açıklasın biz de tüketmeyelim değil mi ? Devam ettiğin listeyi yanlış buluyorsa söylesin tamam değiştir ama hayır efendim bun uyacaksın nedir.
Kızdım valla ben baya
Sen de kesinlikle bir hata yok, bence bu kişiyi dinleyerek de değiştirme programını, çünkü daha sonra kendi verdiği listede sana uymayan veya değiştirilmesi gereken şeyleri de bilemeyecek bir kapasitede belli ..
Ekmek konusunda da ben kilo verilmek için yenilmeli, dengeli menü için yenilmeli düşüncesine katılmıyorum, ekmekten alabileceklerimizi alacağımız hatta çok daha iyi alacağımız besinler var, evet ekmekten vazgeçemiyordur ekmekle zayıflar ama ekmeği aramıyorsa o kişiye neden boşuna ekmek yedirteceksin ..
Alışkanlık yapınca da bırakılmıyor ki işte, önceden ben de türk kahvesini daha çok severdim ama son zamalarda nescafeye döndüm.
Tek güzel yönü şeker süt vs hiç bir şey kullanmadan içmem.
Kızlar bizim burada bir devlet hastahanesi var, orada ki diyetisyene kontol e gideyim dedim bu sabah. Yaptıgım diyet programımdaki dogruyu yanlışı söyler, eklemem gereken bir şey varsa da öğrenirim diye. Oturdum karşısına ne kadar zamandır diyet yaptıgımı, neler yediğimi, yaptıgım sporu anlatım, ekmegi, pilavı makarnayı kestim, en az 2 litre su içiyorum,5 den sonra yemek yemiyorum dedim.
Beni dinledi dinledi önündeki hazır listede iki üç tane oynama yaptı, sonucunda her ögünde 2 dilim ekmek, öğle yemeginde pilav ya da makarna tercihi olan akşam yemek saatinin 7-7.30 gibi oldugu ve 21.30 gibi de gece ara ögünü olan bir liste aldım. Listeye baktım ve sadece ekmek yemediğimi ve çok yararlı oldugunu düşünmediğimi söyledim, ekmekte B vitamini var deyince ceviz yiyorum dedim ben cevizi tavsiye etmiyorum, eğer bana geliyorsan benim kurallarıma uyacaksın, sen daha iyi biliyorsan gel sen benim yerime geç şeklinde bir cevap alınca üzerine daha fazla yorum yapmadım.
Söylemek istediğim liste yanlış bir liste değil evet ama ben bir süredir diyet yapıyorsam ve atıyorum toplamda 1200 kalori alıyorsam bana 1600 kalorilik bir diyet programı vermek ne kadar faydalı? Bir süredir ekmek yemiyorsam bir anda 6 dilim ekmegin oldugu bir liste bana kilo aldırmaz mı? Yine bir süredir gece yemek yemediysem, bir anda yemeye başlamak bünyemi şaşırtmaz mı? Ben bu soruların hiçbirisini soramadıgım için daha büyük soru işaretleriyle döndüm ordan. Kendimi de sorgulamaya başladım acaba ben zayıflamayı takıntı haline mi getirdim o yüzden yanlış mı yapıyorum ve bünyemi çok mu zorluyorum diye. :44:
Alışkanlık yapınca da bırakılmıyor ki işte, önceden ben de türk kahvesini daha çok severdim ama son zamalarda nescafeye döndüm.
Tek güzel yönü şeker süt vs hiç bir şey kullanmadan içmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?