Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aa ama sadece yağdan gidiyo diyolar şok diyet değil diğerleri gbi tansiyon düşüklüğü olmuyo diyolar

Bilmiyorum ki canım internette araştırırken öyle okudum bir yerde, gülsümde yapma dedi gerçi ama denemeden emin olunmaz bana kalırsa her bünyede farklı sonuç veriyor olabilir.

tamam anlasıldı kaçamak yok tamam yarın baslıyorum 30 günlük programına yanlış bilmiyorsam 10 günde bir level atlıyorduk demii

Rejimi bıraktığımızda da 1200 kcal ,(ya da herneyse) yemeye devam etmeyeceğiz. Yavaş yavaş kalorileri azaltıp normal seviyeye getireceğiz. Diyetisyenler de böyle yapıyorlar.

Bilmiyorum ki canım internette araştırırken öyle okudum bir yerde, gülsümde yapma dedi gerçi ama denemeden emin olunmaz bana kalırsa her bünyede farklı sonuç veriyor olabilir.

tatlım istersen dene aklında kalmasın ben hiç memnun kalmadımm sen bi den gidişata göre kendine ayarlarsın tansiyon düşmüyor dogru ama kan sekerim yerle bir olmustuu ayakta duramıyorsunn

3 tane level var canım her level 10 gün boyunca yapılıyor toplamda 30 gün. Bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)

yüzde çökmeyi ben 65 kilodan 55 kiloya düştügümde yasamıstımm sanırım ideal kilonlada alakalı
95den 74 e indim yüzümde cökme olmadı ideal kilom 63-67 aralıgı 55 kilo olunca yüzüm mafolmustu

tatlım istersen dene aklında kalmasın ben hiç memnun kalmadımm sen bi den gidişata göre kendine ayarlarsın tansiyon düşmüyor dogru ama kan sekerim yerle bir olmustuu ayakta duramıyorsunn

Ben normalde ayran çorbasını çok sevdiğimi için denemek istemiştim ama bu kadar kötü etkileri de varsa insanın kafası karışmıyor değil. :44:

Durdukça değil de, haftada bir yap o küçük (gerçekten küçük ama... ) kaçamakları...

Şimdi bir hesap yapalım.
1 kg yağ = 7000 kcal
Eminim daha düşüktür ama hadi 2500 kalorilik günlük ihtiyacımız var diyelim. (Yetişkin bir kadının günlük kcal ihtiyacı)
Yani iki gün boyunca hiçbir şey bile yemesek anca 5000 kcal kar etmiş oluruz, 1 kg yağ bile etmiyor.

Uzun lafın kısası, o kadar kiloyu gerçekten verdiriyorsa bile su ve kas verdiriyor. Hesap ortada, gerçekler ortada.
Zayıflamaya giden hızlı ve gizli bir formül yok ne yazık ki... Bu iş zaman ve emek işi...

o zaman bende 30 günlükten baslayayım bakalımm yarın

tamam anlasıldı kaçamak yok tamam yarın baslıyorum 30 günlük programına yanlış bilmiyorsam 10 günde bir level atlıyorduk demii

Yeeees!

3 tane level var canım her level 10 gün boyunca yapılıyor toplamda 30 gün. Bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)

İzuminin de dediği gibi, her level 10 gün. Yani 10 gün boyunca aynı hareketler, sonra 2. level.

Ben normalde ayran çorbasını çok sevdiğimi için denemek istemiştim ama bu kadar kötü etkileri de varsa insanın kafası karışmıyor değil. :44:

biz üç kişi denedikk üçümüzdede şişkinlik oldu sadece bi kişi kilo verdi o da bıraktıktan bir hafta sonra geri aldıı ayn corbasını yogurdu bende cok severimm fakat aynısey değil canım emin ol istersen dene
ama ben bazen sadece sıvı tüketiyordum birde yogurt o zamanlar hfifliyordumm

bence 1 er dilim ye
çorba pilav ya da makarna yanına da yeme ya da ufak bi parça ye ben öle yapıyorum
2 dilim çok ya hepsi aynı listeyi veriyo nedense..

İlk defa gitmiştim zaten sadece danışmak amaçlı gideyim demiştim ama danışmak kısmet olmadı Geçen seneden tanıdıgım bir diyetisyen varda özel hastanede çalışıyor olmadı ona bir gitmeyi düşünüyorum.

Üst bacaklarımın önleri hep tutulmuş.

Şu anda da üzerimde müthiş bir tembellik var.

Ama yine de Jillian'a başlıyorum. Bana şans dileyin, bir saat sonra burdayım.

tatlım ayşegül çoruhlunun alkali diyetini araştır..sağlıklı vermek için ..araştırmaktan bişe çıkmaz..osteoporoz kanser kolesterol vb.. hepsinden koruyo koruyucu.. ben emzirirken yaptım o da tam yapmadım yani yapabildiğim kadar.. sütümü artırdı daha kaliteli sütüm oldu..kiloları verdim.. kendimi hafif,sağlıklı ve zinde hissediyorum çok şükür..sadece bu ara biraz spor eklemem gerek..onu da sen zaten yapıyosun..

yüzde çökmeyi ben 65 kilodan 55 kiloya düştügümde yasamıstımm sanırım ideal kilonlada alakalı
95den 74 e indim yüzümde cökme olmadı ideal kilom 63-67 aralıgı 55 kilo olunca yüzüm mafolmustu

evet ideal kilo aslında olman gerekenden biraz daha az. o ideale yani heryerde yazılana düşünce yüz kırışıyor ve çöküyor..

ben acele vermek için bu tip şeyleri o kadar çok denedim ki yıllarca ilaçlardahil... ama her defa daha fazlasını daha kısa sürede geri aldım... bir arkadaşımızın yazdığı gibi bu zor sabır isteyen bir alışkanlığı kökten değiştirme süreci ve bitmeyen bişey bizim gibiler için... zira biz dikkatli beslenmeyi doğru beslenmeyi ömür boyu yapması gereken kişileriz...

Püsküütün resimlerine bende bakmıştım da 63 kiloyken yani ikinci resimde çok daha iyi görünüyor bana kalırsa. Fazla zayıfladıgımızda çökme oluyor olabilir.

Tek ögün beslenmek kas kaybına neden oluyor sanırım, karbonhidrat ve proteini eşit derece alın kas kaybetmemek için diyorlar. Sanırım sadece ödem gidiyor detokslarla.

ben de diyetisyene gidip gitmemek arasında çok kararsız kalmıştım sonra bir sürü tahlille kim uğraşıcak diye gitmemiştim. senden hiç tahlil istemedi mi. yani ne bileyim tahlil olması gerekir diye düşünüyorum. yağ kas oranına kemik oranına bakmalı diye düşünüyorum

aynen insan bir süre sonra vücudunu tanıyor neyin kilo aldırı neyin aldırmadığını biliyor ben kendime göre düzenledim arada kaçamaklarım oluyor ama. bana kilo aldıran bi şey belki başkasına aldırmaz herkesin metabolizması farklı sonuçta

Dahiliye doktoru tahlil istemişti, onun sonuçlarıyla gittim zaten yanına. Yag kas oranına bakılması gerektiğine bende katılıyorum ama devlet hastanelerinde olmuyor sanırım yag kas ölçen aletlerden.

kız var ya kafalarımız aynı bencede öyle bir ara 95 kiloydum denemediğim ilaç bitki çayı macun kalmadı zart zurt ne varsa su zayıflatır bu inceltir hepsini denedim sonuc tam bir fiyaskooo yerimde saydımmm durdum üstelik bagırsak rahatsızlıkları mide rahatsızlıkları direncsizlik insülün direncii falan fistan bir sürüde seyi beraberinde getirdii iş sende baslıyor sende bitiyor

spor olarak hafif bi yürüyüş
biraz twist ve bir kaç fitness hareketi midemde ki kasılma gecmediği için zor hareket ediyorumm

yarın jillian 1. seviyeden baslıycam inşallah

midendeki kasılma neden oluştu ki...dikkat et cnm kendine

her leveli 10 gün yapıyorsun ama ben haftada 1 gün ara verilmesi taraftarıyım...

Hmmmm...
Shred'den verim alırsam Jillian'ın başka programlarına da devam ederim zaten.

Sen nasıl sonuçlar aldın? Kiloda ya da cm'lerde azalma oldu mu?

"Yap, kurtul." :129: Aynı mantıktayım. :129:

jillian tek başına kilo verdirmedi bende, yani yapanlarda kastan dolayı kiloda artış bile gördüm diyebilirim... ama toparlanma olarak ripped yaptım ben, 3 cm inceldi bacaklarım, shred daha fazla inceltiyor dediler ben onda çok sonuç alamamıştım, sebebi de etim zaten sıkı benim, spor yapan biriyim, vücut duruşumu güzelleştirmişti ama... belden 3 cm incelmiştim shred de , 10 cm inceldim diyenlerde var, o kadarına inanmayın yapanlara tavsiyem kaç cm inceldi kısmına takılmamanız, yapınn %100 garanti sonuç diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…