aa ama sadece yağdan gidiyo diyolar şok diyet değil diğerleri gbi tansiyon düşüklüğü olmuyo diyolar
tamam anlasıldı kaçamak yok tamam yarın baslıyorum 30 günlük programına yanlış bilmiyorsam 10 günde bir level atlıyorduk demiiSelam kızlar. Hızlıca bir cevap vereyim...
Ben pilates seti almıştım bir ara, orda gelmişti bu 3 kg'likler. Ama ağır geliyor tabi, ben de daha hafif bir şey almak istiyorum ama izin günümde alabilirim ancak. Ben kafama koydum aksatmamayı, nette öyle şeyler gördüm ki denemek istiyorum. Bir de evrenin işaretler gönderdiğine inanmak isteyen bir insanım ben. "Jillian Michaels'a bu kadar takık olmamın, sempatik bulmamın, hatta idol almamın nedeni belki de budur." diye düşünüyorum. Yani yıllar süren acımı o bitirecekmiş gibi. O yüzden bir aksilik çıkmadığı sürece aksatmam.
Teşekkür ettim canım...
Dizim sakat değil de, bir hassaslık var bugün dizimde. Kesin o kelebek tarzı zıplamalardan olmuştur.
Tam anlamıyla kilo vermediğim için benim cevabım senin ne kadar işine yarar bilemiyorum.
88'dim, 68 oldum. Yüzüm çökmedi ama ben zaten yanaklı bir insanım, 50 kilo bile olsam yüzümün çökeceğini sanmam. Bir de püsküüt'ün yaşını bilmiyorum tabi ama benden (26) daha ilerde duruyor. yani bir yaştan sonra ciltte toparlanma beklemek hayalkırıklığı yaratabilir bence... Gençken verirsen pek çökmezsin sanırım ama yaş ilerledikçe sıkıntı...
Pek de kıskanç değil sanki yahu... :) Adamları dövmüyor, sadece tartışıyor, o da hepsinde değil, kimi zaman.
Bilinçaltıma yer etmemiş galiba... Sanırım o kadar da büyük bir olay değildi, en korkunç yanı olayın sevgilimle alakalı olduğunu düşünmemdi. Sanırım bu yüzden bu kadar gerildim.
Bilinçaltı kötü, kontrol edememek kötü... Bende bir hipnoz var, geçmiş olaylara falan götürüyor seni. Ama sorunlarının cevabı olan anlara götürüyor, sorunlu anlarını tedavi edeceğini sanmam. :26: Olabildiğince normal yaşamalıyız hayatı, başka türlü olmuyor.
Hmmmm...
Shred'den verim alırsam Jillian'ın başka programlarına da devam ederim zaten.
Sen nasıl sonuçlar aldın? Kiloda ya da cm'lerde azalma oldu mu?
"Yap, kurtul." :129: Aynı mantıktayım. :129:
Umarım istediğin gibi olur canım...
Mezuniyet için de tebrikler.
Ne eylülü kız?
Neden eylül?
Boşuna erteliyorsan eğer, Eylülde de erteleyeceğini unutma. :)
En iyisi kafana koyduğun şeyi hemen yapmak.
Bir sürü dvd'si var.
Biz "30 Day Shred" i yapıyoruz. 30 günlük olan başka programları da var ama bizim şu an yaptığımız bu.
Ne kadar gıcık birine denk gelmişsin.Özel diyetisyenlerde de pahalı olmayanı bulabilirsin bence. Ben diyetisyenime 25 liraya gidiyordum, 2010 yılında. Çok da iyi bir kadındı, hiç öyle terslemezdi, aklıma ne gelirse sorardım. Senin şansına dengesiz biri denk gelmiş. Bence bir daha deneyebilirsin.
Hali hazırda daha düşük kalori alırken yükseltince, ekmeği hayatına sokunca ne olur hiçbir fikrim yok. Ama diyetisyenlerin verdiği liste çoğunlukla aynı. Ben de o listeyi yapıyordum.
hiç takma diyetisyeni... bilgisayar sisteminden yaşını kilonu giriyor, hoppp al sana liste... diyetisyene gitmek istiyorsan dahiliye uzmanı olan ama diyetisyenlik yapan kişilere git, ki çoğu özelde bunların... bir defa sana adamakıllı liste verebilmesi için en az bir gün boyunca tahlil yapması gerekir... öyle tek kan tahliliyle olmuyor, onların türlü türlü makinaları var... hem diet kişiye özeldir, uzmanlar bas bas bağırıyor, ceviz, fındık tüketin diyerek, nesi zararlı ki ... ama şunu da unutma 1200 cal alıyorsun belki ileride daha çok zayıflaman için 1000 cal düşeceksin... dieti bıraktığındada 1000-1200 cal civarı almalısın, yoksa verdiğin kilolar hmen geri gelir...
Bilmiyorum ki canım internette araştırırken öyle okudum bir yerde, gülsümde yapma dedi gerçi ama denemeden emin olunmaz bana kalırsa her bünyede farklı sonuç veriyor olabilir.
ben de az önce jilliana başladım acayip terledim dün denizdeydik yazamadım
şu an kilom az olsa da heryerim sallanıyor hiç sıkılık kalmamış doğum insanı değiştiriyor
deniz de aynaya bakınca daha net anladım dün
böyle işte ben de başladım
oğlan uyurken fırsattan istifade youtube a yazdım jillian level 1 diye baka baka yaptım
her yerim ter içinde kaldı ama çok güzel oldu hareketler süpermiş
kaç gün yapıcaz kızlar level1 i yani??
tatlım istersen dene aklında kalmasın ben hiç memnun kalmadımm sen bi den gidişata göre kendine ayarlarsın tansiyon düşmüyor dogru ama kan sekerim yerle bir olmustuu ayakta duramıyorsunn
Arada karbonhidrat ekleyerek kilo vermeyi düşünüyorum şu an bir defter tutuyorum da ona yediklerimi ve her gün tartıda çıktıgım kiloyu yazıyorum. Burger king dondurması yemiştim geçenlerde, onu yemeden önceki günlerde kilo vermemde bir duraklama olmuş sonra onu yedikten sonraki iki üç günde dikkat ettiğim için kilo vermem hızlanmış. Sanırım ara sıra bünye yediklerine alışıyor ve duraklama dönemine giriyor. Böyle küçük kaçamakların vücudu kandırdığını düşündüm bugün. Kilo vermem yavaşladıkça, böyle bir kaçamak yapıp ertesi gün yeme şeklime tekrar geri döneyim dedim. :44:
kızlar bugün detoks gördüm ayran detoksu yapanlar hem kendilerini daha dinç hissetmişler hem de 2 günlük bu detoksla sadece yağdan 1.5-2 kilo vermişler bu forumda gördüm baya aklıma yattı yarın başlasam diye düşünüyorm
o zaman bende 30 günlükten baslayayım bakalımm yarın
tamam anlasıldı kaçamak yok tamam yarın baslıyorum 30 günlük programına yanlış bilmiyorsam 10 günde bir level atlıyorduk demii
şu an kilom az olsa da heryerim sallanıyor hiç sıkılık kalmamış doğum insanı değiştiriyor
oğlan uyurken fırsattan istifade youtube a yazdım jillian level 1 diye baka baka yaptım
3 tane level var canım her level 10 gün boyunca yapılıyor toplamda 30 gün. Bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)
Ben normalde ayran çorbasını çok sevdiğimi için denemek istemiştim ama bu kadar kötü etkileri de varsa insanın kafası karışmıyor değil. :44:
Kızlar bizim burada bir devlet hastahanesi var, orada ki diyetisyene kontol e gideyim dedim bu sabah. Yaptıgım diyet programımdaki dogruyu yanlışı söyler, eklemem gereken bir şey varsa da öğrenirim diye. Oturdum karşısına ne kadar zamandır diyet yaptıgımı, neler yediğimi, yaptıgım sporu anlatım, ekmegi, pilavı makarnayı kestim, en az 2 litre su içiyorum,5 den sonra yemek yemiyorum dedim.
Beni dinledi dinledi önündeki hazır listede iki üç tane oynama yaptı, sonucunda her ögünde 2 dilim ekmek, öğle yemeginde pilav ya da makarna tercihi olan akşam yemek saatinin 7-7.30 gibi oldugu ve 21.30 gibi de gece ara ögünü olan bir liste aldım. Listeye baktım ve sadece ekmek yemediğimi ve çok yararlı oldugunu düşünmediğimi söyledim, ekmekte B vitamini var deyince ceviz yiyorum dedim ben cevizi tavsiye etmiyorum, eğer bana geliyorsan benim kurallarıma uyacaksın, sen daha iyi biliyorsan gel sen benim yerime geç şeklinde bir cevap alınca üzerine daha fazla yorum yapmadım.
Söylemek istediğim liste yanlış bir liste değil evet ama ben bir süredir diyet yapıyorsam ve atıyorum toplamda 1200 kalori alıyorsam bana 1600 kalorilik bir diyet programı vermek ne kadar faydalı? Bir süredir ekmek yemiyorsam bir anda 6 dilim ekmegin oldugu bir liste bana kilo aldırmaz mı? Yine bir süredir gece yemek yemediysem, bir anda yemeye başlamak bünyemi şaşırtmaz mı? Ben bu soruların hiçbirisini soramadıgım için daha büyük soru işaretleriyle döndüm ordan. Kendimi de sorgulamaya başladım acaba ben zayıflamayı takıntı haline mi getirdim o yüzden yanlış mı yapıyorum ve bünyemi çok mu zorluyorum diye. :44:
Ne kadar gıcık birine denk gelmişsin.Özel diyetisyenlerde de pahalı olmayanı bulabilirsin bence. Ben diyetisyenime 25 liraya gidiyordum, 2010 yılında. Çok da iyi bir kadındı, hiç öyle terslemezdi, aklıma ne gelirse sorardım. Senin şansına dengesiz biri denk gelmiş. Bence bir daha deneyebilirsin.
Hali hazırda daha düşük kalori alırken yükseltince, ekmeği hayatına sokunca ne olur hiçbir fikrim yok. Ama diyetisyenlerin verdiği liste çoğunlukla aynı. Ben de o listeyi yapıyordum.
Benim de çok sinirim bozuldu zaten, ekmegin alışkanlık oldugu düşündüğüm için bıraktım sonra baktım gerçekten de ögünlerimi ekmeksiz yiyebiliyorum bir rahatsızlık hissetmedim. Bunu kendisine de anlattım ama bir anda savunmaya geçti. Takıntılı bir şekilde diyet yaptıgımı düşündü spora yönel falan dedi ama ben zaten spor yaptıgımı ona söylemiştim.
Harfi harfine de anlattım yediklerimi, 3 zeytin yiyorum dedim 5 zeytin verdi, 1 kk peynir yiyorum dedim 2 kk verdi. Ben zaten yediğim peyniri, zeytini zaman içinde azaltıysam neden arttırıyım ki bir anda anlayamadım. :44:
Ben de kahvemi yudumluyorum, dün bir ara ders çalışırken 500mllik bardağa kahve yaptım, eşim dalga geçiyordu varil alayım mı sana diye
kahvesiz asla ama asla yapamam nayırrr nolmazz
yüzde çökmeyi ben 65 kilodan 55 kiloya düştügümde yasamıstımm sanırım ideal kilonlada alakalı
95den 74 e indim yüzümde cökme olmadı ideal kilom 63-67 aralıgı 55 kilo olunca yüzüm mafolmustu
Ben normalde ayran çorbasını çok sevdiğimi için denemek istemiştim ama bu kadar kötü etkileri de varsa insanın kafası karışmıyor değil. :44:
evet ideal kilo aslında olman gerekenden biraz daha az. o ideale yani heryerde yazılana düşünce yüz kırışıyor ve çöküyor..
ben acele vermek için bu tip şeyleri o kadar çok denedim ki yıllarca ilaçlardahil... ama her defa daha fazlasını daha kısa sürede geri aldım... bir arkadaşımızın yazdığı gibi bu zor sabır isteyen bir alışkanlığı kökten değiştirme süreci ve bitmeyen bişey bizim gibiler için... zira biz dikkatli beslenmeyi doğru beslenmeyi ömür boyu yapması gereken kişileriz...
Kızlar bizim burada bir devlet hastahanesi var, orada ki diyetisyene kontol e gideyim dedim bu sabah. Yaptıgım diyet programımdaki dogruyu yanlışı söyler, eklemem gereken bir şey varsa da öğrenirim diye. Oturdum karşısına ne kadar zamandır diyet yaptıgımı, neler yediğimi, yaptıgım sporu anlatım, ekmegi, pilavı makarnayı kestim, en az 2 litre su içiyorum,5 den sonra yemek yemiyorum dedim.
Beni dinledi dinledi önündeki hazır listede iki üç tane oynama yaptı, sonucunda her ögünde 2 dilim ekmek, öğle yemeginde pilav ya da makarna tercihi olan akşam yemek saatinin 7-7.30 gibi oldugu ve 21.30 gibi de gece ara ögünü olan bir liste aldım. Listeye baktım ve sadece ekmek yemediğimi ve çok yararlı oldugunu düşünmediğimi söyledim, ekmekte B vitamini var deyince ceviz yiyorum dedim ben cevizi tavsiye etmiyorum, eğer bana geliyorsan benim kurallarıma uyacaksın, sen daha iyi biliyorsan gel sen benim yerime geç şeklinde bir cevap alınca üzerine daha fazla yorum yapmadım.
Söylemek istediğim liste yanlış bir liste değil evet ama ben bir süredir diyet yapıyorsam ve atıyorum toplamda 1200 kalori alıyorsam bana 1600 kalorilik bir diyet programı vermek ne kadar faydalı? Bir süredir ekmek yemiyorsam bir anda 6 dilim ekmegin oldugu bir liste bana kilo aldırmaz mı? Yine bir süredir gece yemek yemediysem, bir anda yemeye başlamak bünyemi şaşırtmaz mı? Ben bu soruların hiçbirisini soramadıgım için daha büyük soru işaretleriyle döndüm ordan. Kendimi de sorgulamaya başladım acaba ben zayıflamayı takıntı haline mi getirdim o yüzden yanlış mı yapıyorum ve bünyemi çok mu zorluyorum diye. :44:
bizim gibi araştıran insanlar için diyetisyenler tam bi fiyasko. bi liste veriyo eline şunu yiyeceksin diye neden nasıl yorum yapmana izin vermiyor. bilinçsiz insanlara iyi gelebilir ama bize gelmiyo işte.
ekmek konusuna gelince tamamen kesmen hızlı kilo verdirir. ama sakın karbohidratsız geçirme günü. ekmek yemediysen bulgur pilavı ye kısır ye mesela.
karatay diyeti demiştim ya geçende diyetsiyenlerle tamamen zıt tutumları. bence kendimize göre değerlendirip ortada bi yol bulmamız lazım. ekmek yiyorum ben bu ara. sabahları 1-2 dilim. öğle ya da akşamda da pilav olabiliyor. ve spor da yapmıyorum.
çok dağınık yazdım ama senin yaptığın beslenmeyi uzun süre devam ettirdiğinde vücut o yemeye alışıyo. ara ara ekmek ye az yemeyi kanıksamasın metabolizman.
diyetisyenlerin 4 yıl okudukları gerçekler az az sık sık yedirmekte, kalori hiç de az olmuyo. sonuç olarak ben bu zamandır kilo verme deneyimim var öğrendiğim şu oldu, herhangi bi diyeti veya diyetisyen kuralını kesin kabul edinip sürekli uymak doğru değil. bildiklerimizi kendimize göre hayatımıza göre yer yer esneterek dengeli bi beslenme uygulamak en iyisi.
ben de diyetisyene gidip gitmemek arasında çok kararsız kalmıştım sonra bir sürü tahlille kim uğraşıcak diye gitmemiştim. senden hiç tahlil istemedi mi. yani ne bileyim tahlil olması gerekir diye düşünüyorum. yağ kas oranına kemik oranına bakmalı diye düşünüyorum
evet ideal kilo aslında olman gerekenden biraz daha az. o ideale yani heryerde yazılana düşünce yüz kırışıyor ve çöküyor..
ben acele vermek için bu tip şeyleri o kadar çok denedim ki yıllarca ilaçlardahil... ama her defa daha fazlasını daha kısa sürede geri aldım... bir arkadaşımızın yazdığı gibi bu zor sabır isteyen bir alışkanlığı kökten değiştirme süreci ve bitmeyen bişey bizim gibiler için... zira biz dikkatli beslenmeyi doğru beslenmeyi ömür boyu yapması gereken kişileriz...
spor olarak hafif bi yürüyüş
biraz twist ve bir kaç fitness hareketi midemde ki kasılma gecmediği için zor hareket ediyorumm
yarın jillian 1. seviyeden baslıycam inşallah
Hmmmm...
Shred'den verim alırsam Jillian'ın başka programlarına da devam ederim zaten.
Sen nasıl sonuçlar aldın? Kiloda ya da cm'lerde azalma oldu mu?
"Yap, kurtul." :129: Aynı mantıktayım. :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?