Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin

Öğle
1,5 tabak çorba
3 kaşık pilav
2 kaşık tavuk döner

Ara
1 activia yoğurt (değişik geldi gözüme deneyeyim dedim, 1 kerede çok aktif etmez umarım. )
5 badem

Akşam
2 şeftali
2 porsiyon üzüm
4 siyah erik
1 muz

(Jillian ablamız "ye" dedi, yedik. Sonuç iyi olur umarım. :26:)

Son düzenleme:
Kızlar,
Bana şöyle büyülüsünden, perilisinden; başka başka dünyalısından, mümkünse pek yaygın bilinmeyen bir fantastik film önerebilecek olan var mı? Varsa öneriler itina ile dikkate alınır.

menüm
sabah:1 dilim uno denge, 1 haşlanmış yumurta, 2 yeşil zeytin, domates, salatalık, kk peynir, yeşil çay
öğle: 1 dilim uno denge, 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 ince dilim karpuz, 2 tane eti form mısır pirinç patlaklı
akşam: 5 yemek kaşığı taze fasulye

3 tane level var canım her level 10 gün boyunca yapılıyor toplamda 30 gün. Bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)

inşallah tatlım sayenizde spora başladım ya cok sağolun kızlar..bana kalsa okullar başlamasını emzirmeyi kesmeyi bekliyecektim o da ancak ocak şubat gibi yapacaktım sporu ve salona bi de dünya para verecektim videolarla ben okul zamanı sabah bile yaparım erkenden..

canım bilemiyorum da mekikten olmus olabilir cünkü 25 tane yapıyordum 50 ye cıktım

Bu arada ben bu günün Jillian'ı nasıl bitti anlamadım. İkinci günde bile hemen alışıp kanıksıyor insan. Dün saatler süren bir işkence yaşamış gibiydim, bugün iyiyim ama. :) Gerçi bacaklarımın durumu yüzünden doğru dürüst hareket edemiyorum. Sandalyeye otururken görmelisiniz beni, oturamıyorum acıdan, resmen sandalyenin üstüne düşüyorum. Tabi dediklerim gözünüzü korkutmasın, başlamak isteyen başlasın; başlayan devam etsin. Ben çok zorlamışım kendimi sadece. :)

bugün yediklerim yazıyorum

1 dilim ekmek
sucuklu yumurta 3-4 çorba kaşıgı kadar
1 çay kaşığı bal
yarım kk peynir
2-3 zeytin
domates şekersiz çay

öğlen bir dilim karpuz

akşam
1 dilim ekmek
1 tabak menemen
2-3 ç.k yoğurt
ve organik vişne reçeli (şekersiz)

şimdi de benimki almış eline dondurma kabını
"hadi gel aşkım..kocam yine iş başında de."diyo böyle yazacakmışım buraya

Bugün yediklerim:
Sabah: ılık limonlu su
menemen, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
ara:2 ceviz
Öğlen: sebze yemegi ve bir kase yogurt
Ara:yarım muz ve 1 bardak süt
akşam:salata ve ton balıgı(bir konservenin yarısı)

3 litre su
Spor: Jilian level 1,akşam 1 saat yürüyüş.

Bence de hiç gerek yok hiç takma bile o diyetisyeni ..

Ben çok içemiyorum öyle kahveyi, o şekilde alışman çok güzel olmuş Ara vererek içebiliyorsan eğer bir sorun olmaz ama içtikçe daha çok bağımlılıkta yapmaz mı? :44:

Yapıyor yapmaz mı ama ders çalışıyorum o yüzden bırakmıyorum ..

nescafe işlenmiş bi gıda. nadiren içince zararlı olmayabilir ama düzenli içersen vücudunda toksinler birikir.
doğal kahveden türk kahvemizden şaşma bence

Karatay diyetini zamanında çok araştırdım ve uyguladım da o dönemde kullanmadım zaten nescafe ama kullandığımız o kadar işlenmiş madde varken en büyük zevkimi bir kenara atasım gelmiyor doğrusu, ders çalışmadığım zamanlarda türk kahvesi içerdim ama ders çalışırken nescafe arıyorum.

inşallah hallolur, bu aralar tek temennim tayin işi, pazartesi açıklanacak...

Yoğunluğun nasıl olur bilmiyorum ama en azından tayin işini bize mutlaka bildir olur beauty merak ederim ..

Özellikle ben ayran aşı çorbasına bayıldıgım için yapsam mı dedim şimdi ancak yeşil mercimek katmasam olur mu karışıma biliyor musun?

Ben denemiştim bir kaç kere, ciddi anlamda ödem atıyor, 1 günde 1 küsür kilo vermiştim ama tam olarak kaçtı hatırlamıyorum, hiç de zorlamamıştı.

yediklerimi yazayım

sabah
patates püresi
zeytin

ara mısır ve pirinç patlagı eti formun

öğle

küçük bi tabakta patlıcan kebabı
akşam
yogurt ve salata

Afiyet olsun güzel olmuş menün ..

benimde özellikle sınav dönemleri vazgeçilmezim ama fazla içince bende baş dönmesi yapıyor

Baş dönmesi mi çok ilginç hiç duymamıştım kahvenin yan etkisi olarak ..

Ben de bugün kü menümü yazayım.
Sabah patatesli yumurta, 1 dilim peynir.
Öğle 1 kase çorba
Akşam 1 porsiyon adana, 1 bardak light kola, salata..

1 saat koştuk, perşembe olduğu için koştuk, yoksa bacaklarım daha kendine pek gelmiş sayılmaz ..

21.08.2012

Hm22 :6
Adia : 0

SERATES : 6
Mattika : 5
Kyumi : 0

S_A : 3

Glsmh : 0

Pembe Panter 35 : 0

Musmutlu : 13
izumii : 34
Yaktumehey : 0

Antonia: 6

Şu Hintliler de hala böyle filmler yapıyorlar demek.
Fragmanını izledim ama Hintçe olduğundan pek bir şey anlamadım. :)
Nette bulursam izleyeceğim, sağol önerin için.

süpersin kız hintce anlamadın demek
perili bir mekan var olayın özü bu

konusu ise
bir köyden gelin alıyorlar gelini düğün alayı erkek evine götürürken perili denilen mekanda durup mola veriyorlar hayaletlerden biri gelini cok begeniyor ve onu takip ediyor

gelinin evlendiği adamın babası ticaret le ugrasıyor gelinin kocası da öyle düğünün ertesi günü ticaret için 5 yıllıgına baska bir yere gidiyorr ve damadın yerine hayalet geciyorr kız hayalete asık oluyor
şimdi anlatınca saca gelebilir ama izle bence hostuu verdiği mesaj konusu falan güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…