3 tane level var canım her level 10 gün boyunca yapılıyor toplamda 30 gün. Bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)
Kızlar,
Bana şöyle büyülüsünden, perilisinden; başka başka dünyalısından, mümkünse pek yaygın bilinmeyen bir fantastik film önerebilecek olan var mı? Varsa öneriler itina ile dikkate alınır.
midendeki kasılma neden oluştu ki...dikkat et cnm kendine
her leveli 10 gün yapıyorsun ama ben haftada 1 gün ara verilmesi taraftarıyım...
jillian tek başına kilo verdirmedi bende, yani yapanlarda kastan dolayı kiloda artış bile gördüm diyebilirim... ama toparlanma olarak ripped yaptım ben, 3 cm inceldi bacaklarım, shred daha fazla inceltiyor dediler ben onda çok sonuç alamamıştım, sebebi de etim zaten sıkı benim, spor yapan biriyim, vücut duruşumu güzelleştirmişti ama... belden 3 cm incelmiştim shred de , 10 cm inceldim diyenlerde var, o kadarına inanmayınyapanlara tavsiyem kaç cm inceldi kısmına takılmamanız, yapınn %100 garanti sonuç diyorum...
paheli diye bir hint filmi var benim hosuma gitmişti
Benim de çok sinirim bozuldu zaten, ekmegin alışkanlık oldugu düşündüğüm için bıraktım sonra baktım gerçekten de ögünlerimi ekmeksiz yiyebiliyorum bir rahatsızlık hissetmedim. Bunu kendisine de anlattım ama bir anda savunmaya geçti. Takıntılı bir şekilde diyet yaptıgımı düşündü spora yönel falan dedi ama ben zaten spor yaptıgımı ona söylemiştim.
Harfi harfine de anlattım yediklerimi, 3 zeytin yiyorum dedim 5 zeytin verdi, 1 kk peynir yiyorum dedim 2 kk verdi. Ben zaten yediğim peyniri, zeytini zaman içinde azaltıysam neden arttırıyım ki bir anda anlayamadım. :44:
Ben çok içemiyorum öyle kahveyi, o şekilde alışman çok güzel olmuşAra vererek içebiliyorsan eğer bir sorun olmaz ama içtikçe daha çok bağımlılıkta yapmaz mı? :44:
nescafe işlenmiş bi gıda. nadiren içince zararlı olmayabilir ama düzenli içersen vücudunda toksinler birikir.
doğal kahveden türk kahvemizden şaşma bence
inşallah hallolur, bu aralar tek temennim tayin işi, pazartesi açıklanacak...
Özellikle ben ayran aşı çorbasına bayıldıgım için yapsam mı dedim şimdi ancak yeşil mercimek katmasam olur mu karışıma biliyor musun?
yediklerimi yazayım
sabah
patates püresi
zeytin
ara mısır ve pirinç patlagı eti formun
öğle
küçük bi tabakta patlıcan kebabı
akşam
yogurt ve salata
benimde özellikle sınav dönemleri vazgeçilmezim ama fazla içince bende baş dönmesi yapıyor
glsmh senin boyun kaç?
Şu Hintliler de hala böyle filmler yapıyorlar demek.
Fragmanını izledim ama Hintçe olduğundan pek bir şey anlamadım. :)
Nette bulursam izleyeceğim, sağol önerin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?