bugün yediklerim yazıyorum
1 dilim ekmek
sucuklu yumurta 3-4 çorba kaşıgı kadar
1 çay kaşığı bal
yarım kk peynir
2-3 zeytin
domates şekersiz çay
öğlen bir dilim karpuz
akşam
1 dilim ekmek
1 tabak menemen
2-3 ç.k yoğurt
ve organik vişne reçeli (şekersiz)
şimdi de benimki almış eline dondurma kabını
"hadi gel aşkım..kocam yine iş başında de."diyo böyle yazacakmışım buraya
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:salata+yoğurt
akşam:1 kepçe mercimek çorbası
3 lt su 3 kupa yeşil çay
Bugün yediklerim:
Sabah: ılık limonlu su
menemen, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
ara:2 ceviz
Öğlen: sebze yemegi ve bir kase yogurt
Ara:yarım muz ve 1 bardak süt
akşam:salata ve ton balıgı(bir konservenin yarısı)
3 litre su
Spor: Jilian level 1,akşam 1 saat yürüyüş.
Ben de bugün kü menümü yazayım.
Sabah patatesli yumurta, 1 dilim peynir.
Öğle 1 kase çorba
Akşam 1 porsiyon adana, 1 bardak light kola, salata..
1 saat koştuk, perşembe olduğu için koştuk, yoksa bacaklarım daha kendine pek gelmiş sayılmaz ..
21.08.2012
Hm22 :6
Adia : 0
SERATES : 6
Mattika : 5
Kyumi : 0
S_A : 3
Glsmh : 0
Pembe Panter 35 : 0
Musmutlu : 13
izumii : 34
Yaktumehey : 0
Antonia: 6
süpersin kız hintce anlamadın demek
perili bir mekan var olayın özü bu
konusu ise
bir köyden gelin alıyorlar gelini düğün alayı erkek evine götürürken perili denilen mekanda durup mola veriyorlar hayaletlerden biri gelini cok begeniyor ve onu takip ediyor
gelinin evlendiği adamın babası ticaret le ugrasıyor gelinin kocası da öyle düğünün ertesi günü ticaret için 5 yıllıgına baska bir yere gidiyorr ve damadın yerine hayalet geciyorr kız hayalete asık oluyor
şimdi anlatınca saca gelebilir ama izle bence hostuu verdiği mesaj konusu falan güzeldi
Aşkolsun kaptanım. Listeye girmemi erteledik diye komple söküp çıkarıyon mu beni takımdan?Hem de sonunda adam gibi yazabildiğim günde... Böhüüüüü
21.08.2012
Tuzağa düşmedin umarım. :)
Bu nasıl menü kız?
Klasik kahvaltıda sucuk da var, reçel var, tereyağ var.
:129: İşte bunu istiyoruz. :129:
Dışardaydın sanırım... :26:
Aşkolsun kaptanım. Listeye girmemi erteledik diye komple söküp çıkarıyon mu beni takımdan?Hem de sonunda adam gibi yazabildiğim günde... Böhüüüüü
Başladım bile yahu.
Ama bitmiyor film.Çok uzunmuş, herhalde yarısını yarına postalayacağım. Aslında o etkiyi de kaybetmek istemiyorum, bilmiyorum...
kaptanım yanlıslık var herhalde dün ben birsürü mesaj attım ya 11 yada 16 ydı nasıl 0 olur
Arada söylüyorum, listede yanlışlık yapma durumum mümkündür gördüğünüz gibi heyy ne yaptın sendiyebilirsiniz.
Dün için de 2 şık var ya sen yazmadın, yazmayanlarınkini sıfır olarak gösterdiğimi söylemiştim ya da ben körlük yaptım göremedim mesajlar arasında, bu da olabilir. Ben bir mesajlara baıp hangisi olduğunu çözmeye çalışayım, senin mesaj sayını da listede düzeltelim.
kaptanım yanlıslık var herhalde dün ben birsürü mesaj attım ya 11 yada 16 ydı nasıl 0 olur
Mesaj sayını 17 olarak güncelledim, görememişim, aslında zor gelmeyenler özel mesaj atarsa bana işini garantiye almış olur, ayrıca uyardığın için teşekkür ederim.
rica ederim tabiki hata olabilir
tamam becerebilirsem özelden atarım artık durduk yere kovulmayalım :)
vavaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv gurur duydum kendimle şimdiÇok aktif olduğunun farkındayım teşekkür ederim bunun için de takım adına, atılma durumu olmaz en kötü ben yanlışlık yaparım siz düzeltirsiniz
ben denemiştim. öyle şişkinlik olmamıştı ama bir gün dayanabildim içim cılk oldu. yağ verdireceğini sanmıyorum ama arada bir kilo verme durakladığında iyi olabilir.bence de canım yapanlar zaten baş ağrısı halsizlik felan çekmemiş şok diyet değil %100 detoksmuş yarın ve cumartesi yapıcam bakalım işe yarıcak mı 1 kilo bile yağım gitse süper olur
4.günü de yaptığında o ağrılar bi anda kesiliyoÜst bacaklarımın önleri hep tutulmuş.
Şu anda da üzerimde müthiş bir tembellik var.
Ama yine de Jillian'a başlıyorum.Bana şans dileyin, bir saat sonra burdayım.
şimdi küçük çocuğum da olunca evde en önemli gündem doğal beslenme. karatay uygulamasam da doğal besleniyoruz yani.Karatay diyetini zamanında çok araştırdım ve uyguladım da o dönemde kullanmadım zaten nescafe ama kullandığımız o kadar işlenmiş madde varken en büyük zevkimi bir kenara atasım gelmiyor doğrusu, ders çalışmadığım zamanlarda türk kahvesi içerdim ama ders çalışırken nescafe arıyorum.
nerde bu millet nerde mesajlar
21.08.2012
Funda aman yanlış anlama, ben listede olmayacakken boşuna mesaj sayılarını sayma diye öyle yaptım, mesaj sayını göremeyince sıfır geçmek istemedim bu durumda, hatta aklımdasın yarın takım içi kendi aramızda sıralamamızı yapıp seni de yazalım listeye en azından orada ol diye, unutmadım yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?