Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Antonia listeye baktım şimdi senin başlangıç kilonu not almamışım ben :18:
Sen hatırlıyorsundur değil mi kaç ile başladın takıma ?

Kızlar bugün kek, mantar kurabiye, poğaça, ağlayan pasta yaptım ama dokunmadım ..

Tuzağa düşmedin umarım. :)

sabah:klasik kahvaltı
öğlen:salata+yoğurt
akşam:1 kepçe mercimek çorbası
3 lt su 3 kupa yeşil çay

Bu nasıl menü kız?
Klasik kahvaltıda sucuk da var, reçel var, tereyağ var.

:129: İşte bunu istiyoruz. :129:

Dışardaydın sanırım... :26:

21.08.2012

Hm22 :6
Adia : 0

SERATES : 6
Mattika : 5
Kyumi : 0

S_A : 3

Glsmh : 0

Pembe Panter 35 : 0

Musmutlu : 13
izumii : 34
Yaktumehey : 0

Antonia: 6

Aşkolsun kaptanım. Listeye girmemi erteledik diye komple söküp çıkarıyon mu beni takımdan? Hem de sonunda adam gibi yazabildiğim günde... Böhüüüüü

Başladım bile yahu.
Ama bitmiyor film. Çok uzunmuş, herhalde yarısını yarına postalayacağım. Aslında o etkiyi de kaybetmek istemiyorum, bilmiyorum...

**3. TAKIM 323. ETAP***

hm22(65/ /%)
thebeauty(57.8/57.2/ 1.04 % ) mezun olmak istiyor.
SERATES(75.8//%)
mattika (65 // / % )
kyumi ( 68/ %) izinli
S_A (76///%)

Yaktumehey ( 84.7/// )
Mercani ( 55.4 / / /)
Glsmh : ( 73.8 ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
Pembepanter35 ( 55.2 ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
Adia ( 68) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
Musmutlu ( 65 ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef : 50kg
İzumi (72.8 ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef : 60kg
Antonia( )Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
3. TAKIM ORTALAMASI :

Kızlar bu yarınki listemiz, sabahtan yüzmeye gidebiliriz, kilolarınızı bildirirken listeye de yazarsanız sevinirim.
Yalnız önümüzdeki hafta için şimdiden bazı yazacaklarım var.
S_A mesaj sayılarının kaydından beri mesaj sayın çok düşük, bu hafta biraz daha gayret lütfen, yoksa önümüzdeki hafta için izinli falan göstermeyi düşünüyorum listede.
Yaktumehey önümüzdeki hafta içinde durumun belli olduysa ona göre izinli yazacağım listede.
Mercani banlanmış, bakalım yarına ne olacak duruma göre bakacağız onada.
Adianın mesaj sayıları bu hafta yetersizdi, listeye alacağım çünkü evinde olmadığını biliyordum ama bu hafta bu durumun düzelmesini bekliyorum.

Aşkolsun kaptanım. Listeye girmemi erteledik diye komple söküp çıkarıyon mu beni takımdan? Hem de sonunda adam gibi yazabildiğim günde... Böhüüüüü

Funda aman yanlış anlama, ben listede olmayacakken boşuna mesaj sayılarını sayma diye öyle yaptım, mesaj sayını göremeyince sıfır geçmek istemedim bu durumda, hatta aklımdasın yarın takım içi kendi aramızda sıralamamızı yapıp seni de yazalım listeye en azından orada ol diye, unutmadım yani ..

sanırım 3 saatti ama ben begenmiştim tek solukta izlemiştimm birazda askın derinliğini anlatmıs cok hosuma gitti

kaptanım yanlıslık var herhalde dün ben birsürü mesaj attım ya 11 yada 16 ydı nasıl 0 olur

Arada söylüyorum, listede yanlışlık yapma durumum mümkündür gördüğünüz gibi heyy ne yaptın sen diyebilirsiniz.
Dün için de 2 şık var ya sen yazmadın, yazmayanlarınkini sıfır olarak gösterdiğimi söylemiştim ya da ben körlük yaptım göremedim mesajlar arasında, bu da olabilir. Ben bir mesajlara baıp hangisi olduğunu çözmeye çalışayım, senin mesaj sayını da listede düzeltelim.

yok ben yazdım kaptanım dur bakayım kactane tekrar yazayımm

kaptanım yanlıslık var herhalde dün ben birsürü mesaj attım ya 11 yada 16 ydı nasıl 0 olur

Mesaj sayını 17 olarak güncelledim, görememişim, aslında zor gelmeyenler özel mesaj atarsa bana işini garantiye almış olur, ayrıca uyardığın için teşekkür ederim.

Mesaj sayını 17 olarak güncelledim, görememişim, aslında zor gelmeyenler özel mesaj atarsa bana işini garantiye almış olur, ayrıca uyardığın için teşekkür ederim.

rica ederim tabiki hata olabilir
tamam becerebilirsem özelden atarım artık durduk yere kovulmayalım :)

rica ederim tabiki hata olabilir
tamam becerebilirsem özelden atarım artık durduk yere kovulmayalım :)

Çok aktif olduğunun farkındayım teşekkür ederim bunun için de takım adına, atılma durumu olmaz en kötü ben yanlışlık yaparım siz düzeltirsiniz

Kızlar bu arada daha önceden almış ama 1 kere içip bırakmıştım doğadanın activesini.
Bugün içtim, o kadar etkilediğini hissettim ki uyku çöküyordu bugünlerde gündüz, bu sorunu çözdü.

Çok aktif olduğunun farkındayım teşekkür ederim bunun için de takım adına, atılma durumu olmaz en kötü ben yanlışlık yaparım siz düzeltirsiniz
vavaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv gurur duydum kendimle şimdi

sağol kaptancımmmmmmmmmmmmm

mesaj sayım 24 özeldende atayım garanti olsun iyi geceler kızlar iyi geceler kaptancım

bence de canım yapanlar zaten baş ağrısı halsizlik felan çekmemiş şok diyet değil %100 detoksmuş yarın ve cumartesi yapıcam bakalım işe yarıcak mı 1 kilo bile yağım gitse süper olur
ben denemiştim. öyle şişkinlik olmamıştı ama bir gün dayanabildim içim cılk oldu. yağ verdireceğini sanmıyorum ama arada bir kilo verme durakladığında iyi olabilir.

Üst bacaklarımın önleri hep tutulmuş.

Şu anda da üzerimde müthiş bir tembellik var.

Ama yine de Jillian'a başlıyorum. Bana şans dileyin, bir saat sonra burdayım.
4.günü de yaptığında o ağrılar bi anda kesiliyo

şimdi küçük çocuğum da olunca evde en önemli gündem doğal beslenme. karatay uygulamasam da doğal besleniyoruz yani.
işlenmiş gıda düşmaı mattika

21.08.2012

Hm22 :6
Adia : 0

SERATES : 6
Mattika : 5
Kyumi : 0

S_A : 3

Glsmh : 0

Pembe Panter 35 : 0

Musmutlu : 13
izumii : 34
Yaktumehey : 0

Antonia: 6
nerde bu millet nerde mesajlar
çoğu kişinin düşük
kyumi nerde izinli mi?
mercani niye banlanmış, bu ara ban modası var galiba

20'nin üzerinde yazmıştım dün. Onu unutma yeter.

Listede olmama gerek yok, karışmasın boşver. Ama yarın ben de tartılıp sonucu yazacağım.

hm22 bugün okudum yazamasamda sende çok kahve içiyormuşsun. ben de 2 türk kahvesi 1 nescafe içiyorum çok içiyorum diye üzülüyorum ...
kafeinsiz içiyorum ama yine de sanki çok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…