sporunu gördükçe çatlıyorumiçimden onun çocuğu olsun da görelim ozaman yapabilicek mi spor diye kendimi haklı çıakrıyorum.
şişman insan psikolojisindeyim tam
Evet canım hareketleri yaparken zorlanıyorsun biraz ama bittikten sonra kendini çok dinç hissediyorsun. Daha önceden spor yapıyor muydun, vücut belki yoruldugu için bi şeyler yeme ihtiyacı hissediyordur ama bir süre sonra alışır bana kalırsa
çaresini bulursan bana da soyle. yap deyince de dirdirci oluyorum. bardaklar yerlerde. yattığı yerden iciyor orada bırakıyor.aynen dediğin gibi. makineye al köy dimi . ama yok.sen mutfağı halletmissin bende o da yok. yatak odamı duzenleyip mutfak duzenini filan.da kadına yaptırım. yeni taşındık zaten. bir sürü şey geldi başıma. bebeğim küçük. anca onunla ilgilenebiliyorum.
yapmıyorum canım. ameliyat da kötü geçti zaten benim geç toparlandim. doktorun cerrah eli iyi değilmiş.
cnm bebeğin kaç aylık daha verirsin moralini bozma emzirmeye devam..evet meyve yemeden duramam gibi ben de. aslında iş bende bitiyor. ama veremedikçe farklı yöntemler mi denesem diyorum.
bile bile yedim dün. yemek istemediğim halde, kilo alınca pişman olacağımı bildiğim halde. o an kendimi sakinleştirmenin başka yolunu bulamadım. sigara içerdim heralde emziriyo olmasaydım.
okul yaklaştıkça aksine kilo vermem gerekiyor, hergün ne giyeceğim sorununu yaşadıkça daha da mutsuz olucam.
bu kilo verme psikolojik bi süreç ve bu ara yönetemedim bu süreci. bayramda kilo almadım evde kendi kendime kilo aldım.
kızlar bir hafta on gün içinde atamalar belli olacak lütfen dua edinn
Selamlar sonunda banım açıldı ve aranıza döndüm
Resmen boş yere banlandım fikir de belirtemicez artık
Banlı olduğum süre içinde malesef sporumu aksattım ve biraz da kaçamak yaptımKilo almadım ama vermedim de
Neyse artık yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç diyelim
Üzgünüm mattika ama çocuksuz bir hayat geçirmeyi planlıyoruzŞaka bir yana çocuk bakmak gerçekten zor bir iş, insanın başka şeylere zamanı kalmaması da normal ama dediğin gibi de insan isteyince her şeye zaman bulabiliyor ..
Selamlar sonunda banım açıldı ve aranıza döndüm
Resmen boş yere banlandım fikir de belirtemicez artık
Banlı olduğum süre içinde malesef sporumu aksattım ve biraz da kaçamak yaptımKilo almadım ama vermedim de
Neyse artık yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç diyelim
mesaj sayım 12
bugün yediklerim
sabah sucuklu yumurta dört beş çk..
1 dilim ekmek
az peynir
domates,salata biber
öğle
hamburger.. patates.. cipsi kola..
eşimle kuponumuz vardı
ama saat 2-3 civarı yedik..
sonrasında bişeyyemedim
meyve yedim ara ara karpuz birer dilim ikikere
yarım şeftali
ve bi avuç üzüm
sporumu aksattım ama tüm gün ayaktaydım
ev işi yaptım
sabah erkenden sporumu yapcam inş.
ara ara oğlanın krekerlerinden de yedim toplam üç beş tane..
şimdi alkali su içip yatıcam..
Beauty'nin de tayinleri açıklanacaktı bugün bakalım ne olacak ..
malesef açıklanmadı, tüm gün herkes gibi pc başında pinekledik, gece 2 de müşteşar %50 sini tamamladık inş açıklayacağız diye tweet atmış, hey allahım dedim... sen takvimi yayınlıyorsun, madem salı de, saat ver....koyun gibi milletiz lafınA katılıyorum artık, sen 60000 öğrtmeni pc başınnda tüm gün, gece beklet, hala da sonuçları açıklama.... neysee ben sinir stres içinde yarım lt limonlu suyumu içip güne başlıyorum
canım Allah yardımcın olsun bende ilk atamayı bekliyorum cıldırıcam 9 eylülde atama yapılıcaz die acıklama var daha ortada kontejan yok klavuz yok basvuru yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?