Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sporunu gördükçe çatlıyorum içimden onun çocuğu olsun da görelim ozaman yapabilicek mi spor diye kendimi haklı çıakrıyorum.
şişman insan psikolojisindeyim tam

Üzgünüm mattika ama çocuksuz bir hayat geçirmeyi planlıyoruz Şaka bir yana çocuk bakmak gerçekten zor bir iş, insanın başka şeylere zamanı kalmaması da normal ama dediğin gibi de insan isteyince her şeye zaman bulabiliyor ..

Sadece izuminin mesaj sayısı geldi kızlar ..

Gün içinde sonradan bi açlık oluyo ben 2 sene 3 ay kadar fitness yapmıştım ama çok oldu yapmayalı hamilelik ve çocuk derken
3 senedir bişe yaptığım yoktu..iyi oldu.

valla baya söylendim dün biraz etkili oldu ama kısa sürer etkisi..
en güzeli yardımcı almak..anlasın yetişemediğimi..hiç kendimizi üzmeyelim..
her hafta alcam dicem bi korksun azıcık

yapmıyorum canım. ameliyat da kötü geçti zaten benim geç toparlandim. doktorun cerrah eli iyi değilmiş.

canım zamanla ilgisi oluyo benimki de acil sezeryandı..bir buçuk sene geçince baya rahatlayacaksın sen emzirmeye devam et..en güzel kilo verdiren bu yöntem bence..ben 6 aylıkkenden beri abartmıyortum 8-9 kilo verdim..yani daha vereceksin o yüzden sporu takma kafana..iyileş zaman geçsin rahat rahat yaparsın mekiklerini..

cnm bebeğin kaç aylık daha verirsin moralini bozma emzirmeye devam..

küçük bebeğin varsa ve yardım eden yoksa zor gerçekten..
hoş yardım etseler de kıyamıyosun onu ihmal etmeye..
uyudukları zamanı değerlendirmek önemli ama bazen onu uyutayım derken sen de uyuyakalıyosun..
ama su jillian iyi oldu bugün 1.er kiloluk ağırlıkları da aldım..

mesaj sayım 12
bugün yediklerim
sabah sucuklu yumurta dört beş çk..
1 dilim ekmek
az peynir
domates,salata biber

öğle
hamburger.. patates.. cipsi kola..
eşimle kuponumuz vardı
ama saat 2-3 civarı yedik..

sonrasında bişeyyemedim
meyve yedim ara ara karpuz birer dilim ikikere
yarım şeftali
ve bi avuç üzüm

sporumu aksattım ama tüm gün ayaktaydım
ev işi yaptım
sabah erkenden sporumu yapcam inş.
ara ara oğlanın krekerlerinden de yedim toplam üç beş tane..
şimdi alkali su içip yatıcam..

Canım hoşgeldin tekrardan, inşallah bi daha yaşamazsın benzer bir sorunu

Canım o hamburger, patates burger, mcdonalds tarzı bir yerde yedin sanırım, ancak onların kalori miktarı çok yüksek ben sitelerinde bakmıştım 700-800 ü geçiyordu bildiğim kadarıyla, bütün bir günün öğünü yerine geçiyor neredeyse.

Herkese günaydın

Bir şey sormak istiyorum size, ben iki gün önce dukan'ın sitesindeki soruları cevaplamıştım, olmak istediğim kiloyu, şu anki kilomu, boyumu falan yazdım işte. Bana verdiği planda, olmam gereken kilo olarak 61'i gösterdi. İdeal kilom 56-57 falan çıkıyor benim genelde, ideal kilo normalde az mı hesaplanıyor yoksa dukan fazla mı söylüyor olman gereken kiloyu?

Beauty'nin de tayinleri açıklanacaktı bugün bakalım ne olacak ..

malesef açıklanmadı, tüm gün herkes gibi pc başında pinekledik, gece 2 de müşteşar %50 sini tamamladık inş açıklayacağız diye tweet atmış, hey allahım dedim... sen takvimi yayınlıyorsun, madem salı de, saat ver....koyun gibi milletiz lafınA katılıyorum artık, sen 60000 öğrtmeni pc başınnda tüm gün, gece beklet, hala da sonuçları açıklama.... neysee ben sinir stres içinde yarım lt limonlu suyumu içip güne başlıyorum

günaydın hanımlar bu takımın eski üyelerindenim takımda tandık mattikayla s.a. gördüm napıyosunzu nasılsınız sa gerçi san geri dönüş alamadığım bir mesaj göndermiştim özelden am neyse ... :) bende durumlar aynı kg verdiğim yo nişanlandım ve hala 86 kg yum

canım Allah yardımcın olsun bende ilk atamayı bekliyorum cıldırıcam 9 eylülde atama yapılıcaz die acıklama var daha ortada kontejan yok klavuz yok basvuru yokkk

Kimseler yok menümü yazayım bende bari

Sabah: ılık limonlu su içtim
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 1 kk peynir

Jilian level 1 yaptım bir de spor olarak.

Dukan yapmıyorum ama hala dukan havasından çıkamadım sanırım Atak diyetinden iyi bir sonuç aldım ama eğer yapabiliyorsanız tavsiye ederim size de.

canım Allah yardımcın olsun bende ilk atamayı bekliyorum cıldırıcam 9 eylülde atama yapılıcaz die acıklama var daha ortada kontejan yok klavuz yok basvuru yokkk

Canım sizin atamalarınız da hallolur inşallah kısa zamanda, kaç zamandır bekliyorsunuz. 9 eylül çok uzak bir tarih değil şimdiye kadar niye ayarlamıyorlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…