Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım sizin atamalarınız da hallolur inşallah kısa zamanda, kaç zamandır bekliyorsunuz. 9 eylül çok uzak bir tarih değil şimdiye kadar niye ayarlamıyorlar ki.

canım gecen yıl 512. ydim ve 87 puanla atanamadımm
bu sene puan 80 sıralama 5559 yani kaç atama olur merak ediyor insan ona göre calısmaya baslıycam
inşallah atanırımda gerek kalmazz

canım gecen yıl 512. ydim ve 87 puanla atanamadımm
bu sene puan 80 sıralama 5559 yani kaç atama olur merak ediyor insan ona göre calısmaya baslıycam
inşallah atanırımda gerek kalmazz

Ne kadar çok değişmiş sıralama, 87 puanla atanamamakta çok kötü bir şey. İnşallah bu sene olur ataman.

atlattık allaha şükür. pek bir sıkıntısı olmadı yavru kusumun. doğru hatırlıyorsunuz 6 ay asisi.
valla baya söylendim dün biraz etkili oldu ama kısa sürer etkisi..
en güzeli yardımcı almak..anlasın yetişemediğimi..hiç kendimizi üzmeyelim..
her hafta alcam dicem bi korksun azıcık
ben ciddi ciddi almayı planlıyorum her hafta. ücretsiz izine ayrilicam ama olsun. hiç acimiyor bana.

benim de acil sezaryendi. abartmıyorum bir ay kolumdan tutmadan birileri kalkmadim yerimden. insanlar 2-3 gün sonra yoruluyorlar. ben haftalarca iki büklüm gezdim. kendi doktorum giremedi. sabahı. 4 ünde baska doktor kesti biçti ışte.benim kilonun doğumla alakasi yok.aslında. 59 kiloyu doğumdan ciktigimda. çok büyük sikintilar yaşadım. hala da yaşıyorum. çözülmüş değil. depresyona girdim. tutum gidecek oldu. öyle ışte. ruh halim böyle etkiledi beni.

Son düzenleme:

Neeeeeee mesajmı yazdın ben telefondan girince mesaj kutusu görünmüyor amaneeeen hemen bakmalıyımmm

Biliyomusun çok özlüyorum eski grubu hep düşünüyorum orda edilen sohbetleri arkadaşlıkları

hm22, canim ben mesaj sayimi bildirmedim ama basliga yaziyorum... olmazmi?

mesaj sayimda 2 kendi kendime verdim parmak sallayan ifadeyi:2:

Olmaz mı hiç ya, iyi kötü yakından tanıdıklarının bebeği olduğunda da görüyorsun.
Eşlerine bile bırakmak zor geliyor bazen, bir şey olur mu eder mi diye ..
Hep diyorum küçük bebeği olan anneleri tebrik ederim uğraşlarından dolayı.

O menü yok mu ..
Bütün gün bir şey yemesen de fazla geliyor, çok seven biri olarak söylüyorum ne yazık ki.
BU arada dün çok sakin olduğundan ne ara 12 mesaj yazdın diye şaşırarak baktım, sanırım bir yanlış anlama var düzelteyim dedim. Sadece 26.08 tarihli mesajları sayıyoruz.
12den sonrası ertesi güne kalıyor.
Mesaj sayını 4 olarak not aldım.

Fazla hesaplıyor kilomuzu normal sitelere göre.

Eski üyeler arada dönüp bakıyor ne güzel.
Mezun mu olmuştun ayrılmış mıydın ?
Hayırlı olsun nişanın .

eeeeeeee kızlar nerelerdesiniz bakimm hadi benim çifte sancım var ne yapacagımı sasırdımmmm

siz nerdesinizzz

Neden çifte sancı ?

Ne kadar verdin 2 günde. Ben de istiyorum görünce ama cesaret edemiyorum.

Çok ayıp gerçekten ya beklemek nasıl bir stres bilmiyorlar belli, inşallah sonucun güzel olsun da ..
Bizi merakta bırakma olur mu ?

hm22, canim ben mesaj sayimi bildirmedim ama basliga yaziyorum... olmazmi?

mesaj sayimda 2 kendi kendime verdim parmak sallayan ifadeyi:2:

En son nerde mesajı yazdığınızı bilmediğimden dönüp kontrol etmem zor olabiliyor, hani 2 mesaj zor olmaz da olayı genellemek gerekiyor.
BU arada bu mesaj sayıların ne olacak S_A ?
Düzelmezse bence izine çıkarmalıyız bir süre seni.
Listelere baktım da 10 günden 3 gününde 5 mesaj geçilmiş sadece.

Bende bugün Jilian 30 day'e başlıyorum. Ölçülerimi aldım bakalım ne kadar değişim olacak :)

Mayıs ayında yaptığımda olan değişmeleri yazayım size ama ben pek düzenli yapmadım sizden daha çok cm gider belki :)

Bel: 79 dan 72'ye
Kalça: 96'dan 90'a
Bacaklarımdan ve göbekten de incelme oldu ama onları ölçmediğim için rakam veremicem

Ne kadar verdin 2 günde. Ben de istiyorum görünce ama cesaret edemiyorum.

Ben çok ara öğün yapmadım canım istemediği için, sadece kahve içtim ara öğün niyetine. İlk gün 300 gr, ikinci gün 700 gr, toplamda 1 kilo verdim. Aynı şeyleri yedim, sporumda aynıydı 2 günde de, neden 2. gün daha fazla kilo verdim bilmiyorum o yüzden.

mercani neden banlediler ne diye oluyor bu bi arkadaşımıza daha olmuştu nedense site yönetimi mi yapıyor bunu???

ne yapmak gerekiyor kısaca anlatabilir misin??? çok yerde bişiler yazıyor ama kısaca anlatırsan sevinirim

ne yapmak gerekiyor kısaca anlatabilir misin??? çok yerde bişiler yazıyor ama kısaca anlatırsan sevinirim

Canım atak diyetinde sadece protein yemek gerekiyor, et, tavuk, yumurta, yağsız süt yogurt gibi. Ama onun dışında bir şey yemiceksin. Bu linkte kasımpatı diye bir kullanıcının yorumu var, 4. yorum olması lazım. O bayagı yazmış yenilmesi gerekenleri ordan seçip kendine bir menü hazırlıyorsun, belli bir liste yok benim bildiğim.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/643323-dukan-diyeti-ilgili.html

arkadaşlar bişey rica etsem
günlük yediklerinizi akşam tek bir mesajda yazsanız olur mu?? tek tek okuyunca sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı kim ne yemişti aklında tutamıyor insan takip etmek zor oluyor

mesela izumi ye tekrar sordum neler yedin nasıl yaptın diye çünkü bir gününü toparlayamadım kafamda herkes öğün öğün yazınca karışıyor.

bence daha kolay olur birbirimizin menülerinden fikir almak bu şekilde ama siz bilirsiniz...ayrıca eleştirmek de kolaylaşır çünkü akşam ağır yemiş diye eleştirebiliriz ama belki öğlen bişey yememiştir...geriye dönüp aramak lazım..ama hepsini akşamları yada ertesi sabah bir önceki günü bir mesajda yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim ...

ne yapsam veremiyorum diye diye sürekli yiyen şişmanlara döndüm

Sadece izuminin mesaj sayısı geldi kızlar ..
hemen yolladım

cnm bebeğin kaç aylık daha verirsin moralini bozma emzirmeye devam..
11 aylık. artık az emziriyorum. işe başlayacağım için gündüz emmelerini baya azalttım

ah bu meb. herşey normal geliyo artık bana. sonunda güzel bi yere atanırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…