arkadaşlar bişey rica etsem
günlük yediklerinizi akşam tek bir mesajda yazsanız olur mu?? tek tek okuyunca sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı kim ne yemişti aklında tutamıyor insan takip etmek zor oluyor
mesela izumi ye tekrar sordum neler yedin nasıl yaptın diye çünkü bir gününü toparlayamadım kafamda herkes öğün öğün yazınca karışıyor.
bence daha kolay olur birbirimizin menülerinden fikir almak bu şekilde ama siz bilirsiniz...ayrıca eleştirmek de kolaylaşır çünkü akşam ağır yemiş diye eleştirebiliriz ama belki öğlen bişey yememiştir...geriye dönüp aramak lazım..ama hepsini akşamları yada ertesi sabah bir önceki günü bir mesajda yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim ...
hoşgeldin bacım. kağnı hızıyla da olsa kilo veriyorum. halimize şükürgünaydın hanımlar bu takımın eski üyelerindenim takımda tandık mattikayla s.a. gördüm napıyosunzu nasılsınız sa gerçi san geri dönüş alamadığım bir mesaj göndermiştim özelden am neyse ... :) bende durumlar aynı kg verdiğim yo nişanlandım ve hala 86 kg yum
branşın ne? genel sırada mı 512.ydin?canım gecen yıl 512. ydim ve 87 puanla atanamadımm
bu sene puan 80 sıralama 5559 yani kaç atama olur merak ediyor insan ona göre calısmaya baslıycam
inşallah atanırımda gerek kalmazz
doğum sonrası depresyonu mu? içine atma hiçbişeyi. erkekler beklediğinin farkına varamıyolar bazı şeyleri. 6 aydan sonrası daha kolay gibi. büyüdükçe kolaylaşıyo bence.atlattık allaha şükür. pek bir sıkıntısı olmadı yavru kusumun. doğru hatırlıyorsunuz 6 ay asisi.
ben ciddi ciddi almayı planlıyorum her hafta. ücretsiz izine ayrilicam ama olsun. hiç acimiyor bana.
benim de acil sezaryendi. abartmıyorum bir ay kolumdan tutmadan birileri kalkmadim yerimden. insanlar 2-3 gün sonra yoruluyorlar. ben haftalarca iki büklüm gezdim. kendi doktorum giremedi. sabahı. 4 ünde baska doktor kesti biçti ışte.benim kilonun doğumla alakasi yok.aslında. 59 kiloyu doğumdan ciktigimda. çok büyük sikintilar yaşadım. hala da yaşıyorum. çözülmüş değil. depresyona girdim. tutum gidecek oldu. öyle ışte. ruh halim böyle etkiledi beni.
evet bütün gün yenilenler, o günün sporu, içilen su aynı mesajda yazılmalı.arkadaşlar bişey rica etsem
günlük yediklerinizi akşam tek bir mesajda yazsanız olur mu?? tek tek okuyunca sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı kim ne yemişti aklında tutamıyor insan takip etmek zor oluyor
mesela izumi ye tekrar sordum neler yedin nasıl yaptın diye çünkü bir gününü toparlayamadım kafamda herkes öğün öğün yazınca karışıyor.
bence daha kolay olur birbirimizin menülerinden fikir almak bu şekilde ama siz bilirsiniz...ayrıca eleştirmek de kolaylaşır çünkü akşam ağır yemiş diye eleştirebiliriz ama belki öğlen bişey yememiştir...geriye dönüp aramak lazım..ama hepsini akşamları yada ertesi sabah bir önceki günü bir mesajda yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim ...
hoşgeldin bacım. kağnı hızıyla da olsa kilo veriyorum. halimize şükür
tebrik ederim nişanın hayırlı olsun. düğüne zayıflarsın inş.
branşın ne? genel sırada mı 512.ydin?
öok stresli dönemler bunlar, atanırsın inş. bu sene
doğum sonrası depresyonu mu? içine atma hiçbişeyi. erkekler beklediğinin farkına varamıyolar bazı şeyleri. 6 aydan sonrası daha kolay gibi. büyüdükçe kolaylaşıyo bence.
yok canım doğum sonrası depresyonu değil.eşimin babası evimi bastı lohusa lohusa evimi dagittirdi . bicakla filan tehdit etti beni ailemi. boşanma davası açtım. daha neler neler. rüyalarına giriyor hala. savcılığa süç duyurusunda bulundum davaligiz ailesiyle. kolay şeyler değil. atlatamiyorum hala.
Çok zor şeyler, hele yeni anne olmanın hassaslığı ile çok daha zor şeyler ama belli ki güçlü bir kadınsın kendini bırakmamışsın tebrik ederim seni.
guclumuyum değilmiyim bilmiyorum hiç. esin ailesi de cok önemliymiş. göz ardı etmemek lazimmis.
Bir de eşin ailesini dinliyor, dur demiyorsa o zaman haklısın önemli olmaz mı hiç ..
Aslında düşününce kendi oğlunun da mutsuz olmasına neden oluyorlar ama hiç düşünmüyorlar demek ..
kahvaltiyi geç yaptım ben yine. 1 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
domates salatalık
5 zeytin
2 kuru kayısı
ara. 1 sb süt
akşama da etli sandviç yapicam bol yesillikli . ekmegin içini alır öyle hazirlarim yağsız etle. sapanca golüne gidicez biraz yürüyüş ve sonrasında piknik yapıp donucez .
dur demedi hiç eşim de. 2 hafta ayrı kaldik. vermişler gazi. o da dinlemeseymis ama dinlemiş. aile bagimli ışte. nasıl yetistirildiyse . bir araya geldik ama artık sonumuz ne olur bilmem.
Eski üyeler arada dönüp bakıyor ne güzel.
Mezun mu olmuştun ayrılmış mıydın ?
Hayırlı olsun nişanın .
Neden çifte sancı ?
Ne kadar verdin 2 günde. Ben de istiyorum görünce ama cesaret edemiyorum.
hoşgeldin bacım. kağnı hızıyla da olsa kilo veriyorum. halimize şükür
tebrik ederim nişanın hayırlı olsun. düğüne zayıflarsın inş.
branşın ne? genel sırada mı 512.ydin?
öok stresli dönemler bunlar, atanırsın inş. bu sene
doğum sonrası depresyonu mu? içine atma hiçbişeyi. erkekler beklediğinin farkına varamıyolar bazı şeyleri. 6 aydan sonrası daha kolay gibi. büyüdükçe kolaylaşıyo bence.
hem regl sancısı hem atama sancısı canımm
Niyeyse bir türlü eski düzenli menülerime dönemiyorum :26:
Sabah: Yok (Okullar başlayınca bakalım napcam)
Öğle: 1 susamsız simit, 2 kk kaşar peyniri, Zero Cola
Ara: 1 tane cezerye
Akşam: Yoğurt çorbası, 2 tane biber dolması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?