Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menümü yazayım.
Kalkınca active bitki çayı.
Sabah : 2 yumurtadan omlet.
Öğle yok.
Akşam : 1 haşlanmış patates.
Menümden anlayacağınız üzere midem ağrıyor. Sporum da yok.

Bugünkü menümü yazayım.
Öğle yok.

Geçmiş olsun. Nerdeyse hiçbişi yememişsin.

Bende şimdi Jilian'a başlıcam. Bakalım ilk günden ne kadar yapabilicem hareketleri

Son düzenleme:
Bugünkü menümü yazayım.
Öğle yok.

gecmiş olsun canımmm ben yarında dinlenicem sonraki gün sahalara dönerimm güzel menülerlee

allah yardımcın olsun. çok zor olmalı. eşin anlar umarım ailesine mesafe koymayı öğrenir. erkekler daha geç öğreniyor böyle şeyleri, olan oluyo tabi o arada.

bransım sınıf öğretmenliği
sınıf öğretmenliği bazında 512. olmustum canım türkiye sıralaması 7000 di
inşallah atanırımm gercekten cok sıkıntılı
iyiymiş maşallah sıralaman.

okullar açılınca benim de düzenim çok değişecek öğle yemeklerini düşünemiyorum
aynı durum bende de var. şimdi yemek yapamıyorum okul başlayınca nasıl yapıcam ki

Bugünkü menümü yazayım.
Öğle yok.
geçmiş olsun. midende kronik bi durum mu var sık sık ağrıyor?

Ben izine ayrılmak istemiyorum. Mesaj konusunada dikkat ederim.

Peki bu değişimdemi jillianla oldu. Bu zillian ne ya

Bende aynen senin gibi düşünüyorum...

İyi geceleeer

Bugün izinliydim. Sabah ev işi öğleden sonrada gezme tozma şimdide olmayan çocuğumun odasını toplayacam her yer hobi malzemesi dolu kiler gibi oda ya oraya bi düzen çekmeliyim.

Bugün yediklerim: sabah: tost
Öğlen: yarım tane lahmacun ayran
Akşam: çok çok feci kıymalı dürüm yedim börek gibi birşeydi.

O dürümü yememeliydim ya. Çok çok çok pişmanım.

Dukan diyetini yapmadan önce mutlaka kitabı okumanızı tavsiye ederim. Bende yaptım bu diYeti ve kitabı okumanın önemi çok büyük önemi var internetteki hiçbir öneri yazı kitabın yerini tutmuor bence. Dukan diyeti kitabı çok kapsamlı ve yararlı bir kitap bence.

Dukan diyetini çok düşünmedim, protein ağırlıklı beslenmek biraz zor bir şey aslında. Sadece atak yaptım kilo verme durdugunda yararlı oluyor dedikleri için. Sen dukan yaptın mı? :44:

Dukan diyetini çok düşünmedim, protein ağırlıklı beslenmek biraz zor bir şey aslında. Sadece atak yaptım kilo verme durdugunda yararlı oluyor dedikleri için. Sen dukan yaptın mı? :44:

Bundan tam bir yıl önce yapmıştım. Sonra sında çok yapmayı denedim ama çok vakit ayrılması gereken bir diyet. Saf protein yemek gerçekten çok işe yarıyor. Zor ama katlanıldığınq değiyor.

Bu saatte kocaman bi tabak meyve hazırladı eşim. Ben eve geldiğimden beri motor gibi iş yapıyordum. Sana hazırladım gel otur ye çok yoruldun deyince itiraz bile edemedim üzülmesin diye ya. Bu kocalar harbi çocuk olabiliyor bazen.

Bugünkü mesaj sayım 7.

İyi geceler hepimizee :)

Ben de istemeye istemeye indirdim mideye ama kilo yapmamis erken yedigim icin..

Allaha dua et onu an ..kalpler ancak boyle huzur bulur diyor kuranda.. ben de ayni seyleri yasadim inan ki..benim de doktor gelmedi sabahin altisiydi..ama bunlar insana biseyler ogretiyo aslinda..ve bu depresyonu atlatmak seni daha guclu yapacak eskisinden..ben de kendimi degersiz hissediyordum ama anladim ki once kendine deger vereceksin.zaman zaman yine uzuldugum oluyo ama kendine deger verince kolay atlatiyosun.bak dene hersey nasil degisecek..ve beterin beteri var deyip sifirdan baslamali boyle durumlarda..guzel yavrunda guc verir sana canim..

Ok canim anladim bende ya sabah cok ermen girebiliyorum ya da cok gec ondan yanlis hesapldim

Yanina kalmaz yaptiklari..seninle ortak cok sey var hakikaten bizim de aileler biraz karisti..simdi nasilsin esinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…