Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun. Nerdeyse hiçbişi yememişsin.

Bende şimdi Jilian'a başlıcam. Bakalım ilk günden ne kadar yapabilicem hareketleri

Ne yazık ki farkındayım durumun, haklısın ..

gecmiş olsun canımmm ben yarında dinlenicem sonraki gün sahalara dönerimm güzel menülerlee

Regl döneminden dolayı falan mı ?
Ama kaçamak yapmıyorsun dimi ?

iyi geceler kızlarr fırca yemeden mesajımı da sayayımmm

Evet midemde reflü ve gastrit var ne yazık ki.
Bu ağrılarım çok seyrek önceden çok daha sık ve şiddetliydi, çeken bilir çok zor bir şey.

Tamamen karbonhidrat dolu bir menü.
Hele akşam ..

Dün kahvesiz bir gün geçirdim, bugün de kahve yok bana ..

Hepinize günaydıın :))

Ben uyuya kalmışım evden 07:10 da çıkacaktım 07:01 de uyandım. On dakikada nasıl hazırlandım ben bile bilmiyorum istasyona yürüdüm tam 1,5 kilometre süper oldu bu sabah sabah :))

Günaydın, hızlı yürüyüştür bir de o iyi olmuş hızlandırılmış hareket.

Kızlar benim kalorimetre yürüdüğüm 20 dakikayı iki seçenek halinde sunuyor. Birinde hızlı yürüme var diğerinde öylesine dolaşmak var.

Birinde 20 dakika yürümek (yol 1,5 km) 81 kalori yaktığımı söylüyor.

Diğerinde 20 dakika yürüyüş 260 kalori diyor.

Sizce hangisidir? İşe giderken istasyona yürüyüeceksem çok tempolu yürüyorum. Bana 81 kaloriden daha çok yakmışım gibi geliyor...

Sizce??

Günaydın, hızlı yürüyüştür bir de o iyi olmuş hızlandırılmış hareket.

Tempolu yürüyorum herzaman. Ama tabii kulaklık olacak yoksa mümkün değil yürüyemem bile :) eşim yavaş yürür mesela. Onunla yürürken aynı mesafe 30 dakika sürer.

canım benim telefonumdaki kalorimetrede 3 km yürüyüşte 200 kalori yaktıgını gösteriyor ama ben çok tempolu yürümüyorum. tempolu yürüyüşte belki degişiyordur kalori yakımı.

günaydın kızlar.
yine gergin başladım güne, çok huzursuzum.
okul açılsa da yoluna girseydi artık herşey. böyle acabaları düşün dur kötü oluyor.
beyaz ekmek yiyorum gündür, resmen göbeğime ek kat eklendi.
bu hafta izinli mi olsam.

Neden beyaz ekmek yiyorsun canım evde sadece beyaz ekmek mi var? Sadece sabahları yersen bir sorun olmaz bence? Bakıcı bulabildin mi bu arada?:44:

Neden beyaz ekmek yiyorsun canım evde sadece beyaz ekmek mi var? Sadece sabahları yersen bir sorun olmaz bence? Bakıcı bulabildin mi bu arada?:44:

bilmiyorum yedim ve bana kilo aldırmıştır hep beyaz ekmek
bakıcı ayarladım şükür ama bu defa eşim babannesi dedesi gelsin baksın hep beraber yaşayalım dedi iş ciddiye binince.
yoktan yere sinir bozuntusu işte

canım Allah yardımcın olsun bende ilk atamayı bekliyorum cıldırıcam 9 eylülde atama yapılıcaz die acıklama var daha ortada kontejan yok klavuz yok basvuru yokkk

malesef tayinim çıkmadı kızlar o kadar rezillikten sonra çıksa belki sevincim olurdu ama şu an iyice çıkmaza girdim... yeni ev döşenecek ankarada, eşimle hafta sonları sırasıyla gel-git yapacağız....kayınvaldemler nasıl olsa tayin çıkmadı diyerek çok da ev döşeme taraftarı değil, gerçi ben baya söylendim, allahtan eşimin önceden ödemeye başladğı toki evleri vardı... orda yaşamaya başlayacağız... yani atanmakla bitmiyor, benim dezajvantajım yüksek puan alıp iyi bir yere atanmaktı...şimdi tayinlerde problem çıkıyor işte...

hayırlısı canım yaa. mesafe uzak değildir umarım. ilk senem benim de yollarda geçmişti.

Canım birlikte yaşamak o kadar kolay bi şey değildir ki, :26: kendi evinde misafir gibi yaşama sonra, :26: eşin bakıcıya mı güvenemedi yoksa masraf olmasın diye mi karşı çıktı?

Atanmak ayrı dert tayin ayrı dert eşin nerdeydi bu arada? Gel- git yapmak çok zorlamaz umarım sizi.:26:

Canım birlikte yaşamak o kadar kolay bi şey değildir ki, :26: kendi evinde misafir gibi yaşama sonra, :26: eşin bakıcıya mı güvenemedi yoksa masraf olmasın diye mi karşı çıktı?
laf olsun işte. benim o kadar uzun süre hep beraber yaşayamam dememe sinir oluyo sanırım. ne kadar belli bi kültür eğitim düzeyinde olsa da bazı kalıplara göre yetiştirilmiş. kadın erkeğin ailesini koşulsuz kabullenmeli uyum sağlamalı vs. temelde böyle şeyler var bence.

mesafe 3.5 saat... bir şekilde tatillerle raporla dönemi tamamlarım diye düşünüyorum...
baya da varmış yol. allah yardımcınız olsun

senin için üzüldüm canım
canım ikisi de ayrı dert
ama atanmamak daha kötü diyorum cünkü 18 yılını veriyorsun ve kendini bir baltaya sap olamamıs gibi hissediyorsunn umarım hakkına hayırlısı olur canımm bende atansam rahatlıycam biraz hop oturp hop kalkıyorum ikimiz içinde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…