Geçmiş olsun. Nerdeyse hiçbişi yememişsin.
Bende şimdi Jilian'a başlıcam. Bakalım ilk günden ne kadar yapabilicem hareketleri
gecmiş olsun canımmm ben yarında dinlenicem sonraki gün sahalara dönerimm güzel menülerlee
iyi geceler kızlarr fırca yemeden mesajımı da sayayımmm
allah yardımcın olsun. çok zor olmalı. eşin anlar umarım ailesine mesafe koymayı öğrenir. erkekler daha geç öğreniyor böyle şeyleri, olan oluyo tabi o arada.
iyiymiş maşallah sıralaman.
aynı durum bende de var. şimdi yemek yapamıyorum okul başlayınca nasıl yapıcam ki
geçmiş olsun. midende kronik bi durum mu var sık sık ağrıyor?
İyi geceleeer
Bugün izinliydim. Sabah ev işi öğleden sonrada gezme tozma şimdide olmayan çocuğumun odasını toplayacam her yer hobi malzemesi dolu kiler gibi oda ya oraya bi düzen çekmeliyim.
Bugün yediklerim: sabah: tost
Öğlen: yarım tane lahmacun ayran
Akşam: çok çok feci kıymalı dürüm yedim börek gibi birşeydi.
O dürümü yememeliydim ya. Çok çok çok pişmanım.
Ok canim anladim bende ya sabah cok ermen girebiliyorum ya da cok gec ondan yanlis hesapldim
Hepinize günaydıın :))
Ben uyuya kalmışım evden 07:10 da çıkacaktım 07:01 de uyandım. On dakikada nasıl hazırlandım ben bile bilmiyorum istasyona yürüdüm tam 1,5 kilometre süper oldu bu sabah sabah :))
Günaydın, hızlı yürüyüştür bir de o iyi olmuş hızlandırılmış hareket.
Kızlar benim kalorimetre yürüdüğüm 20 dakikayı iki seçenek halinde sunuyor. Birinde hızlı yürüme var diğerinde öylesine dolaşmak var.
Birinde 20 dakika yürümek (yol 1,5 km) 81 kalori yaktığımı söylüyor.
Diğerinde 20 dakika yürüyüş 260 kalori diyor.
Sizce hangisidir? İşe giderken istasyona yürüyüeceksem çok tempolu yürüyorum. Bana 81 kaloriden daha çok yakmışım gibi geliyor...
Sizce??
Dün kahvesiz bir gün geçirdim, bugün de kahve yok bana ..
günaydın kızlar.
yine gergin başladım güne, çok huzursuzum.
okul açılsa da yoluna girseydi artık herşey. böyle acabaları düşün dur kötü oluyor.
beyaz ekmek yiyorum gündür, resmen göbeğime ek kat eklendi.
bu hafta izinli mi olsam.
Neden beyaz ekmek yiyorsun canım evde sadece beyaz ekmek mi var? Sadece sabahları yersen bir sorun olmaz bence? Bakıcı bulabildin mi bu arada?:44:
canım Allah yardımcın olsun bende ilk atamayı bekliyorum cıldırıcam 9 eylülde atama yapılıcaz die acıklama var daha ortada kontejan yok klavuz yok basvuru yokkk
malesef tayinim çıkmadı kızlaro kadar rezillikten sonra çıksa belki sevincim olurdu ama şu an iyice çıkmaza girdim... yeni ev döşenecek ankarada, eşimle hafta sonları sırasıyla gel-git yapacağız....kayınvaldemler nasıl olsa tayin çıkmadı diyerek çok da ev döşeme taraftarı değil, gerçi ben baya söylendim, allahtan eşimin önceden ödemeye başladğı toki evleri vardı... orda yaşamaya başlayacağız... yani atanmakla bitmiyor, benim dezajvantajım yüksek puan alıp iyi bir yere atanmaktı...şimdi tayinlerde problem çıkıyor işte...
bilmiyorum yedim ve bana kilo aldırmıştır hep beyaz ekmek
bakıcı ayarladım şükür ama bu defa eşim babannesi dedesi gelsin baksın hep beraber yaşayalım dedi iş ciddiye binince.
yoktan yere sinir bozuntusu işte
malesef tayinim çıkmadı kızlaro kadar rezillikten sonra çıksa belki sevincim olurdu ama şu an iyice çıkmaza girdim... yeni ev döşenecek ankarada, eşimle hafta sonları sırasıyla gel-git yapacağız....kayınvaldemler nasıl olsa tayin çıkmadı diyerek çok da ev döşeme taraftarı değil, gerçi ben baya söylendim, allahtan eşimin önceden ödemeye başladğı toki evleri vardı... orda yaşamaya başlayacağız... yani atanmakla bitmiyor, benim dezajvantajım yüksek puan alıp iyi bir yere atanmaktı...şimdi tayinlerde problem çıkıyor işte...
hayırlısı canım yaa. mesafe uzak değildir umarım. ilk senem benim de yollarda geçmişti.
Atanmak ayrı dert tayin ayrı derteşin nerdeydi bu arada? Gel- git yapmak çok zorlamaz umarım sizi.:26:
laf olsun işte. benim o kadar uzun süre hep beraber yaşayamam dememe sinir oluyo sanırım. ne kadar belli bi kültür eğitim düzeyinde olsa da bazı kalıplara göre yetiştirilmiş. kadın erkeğin ailesini koşulsuz kabullenmeli uyum sağlamalı vs. temelde böyle şeyler var bence.Canım birlikte yaşamak o kadar kolay bi şey değildir ki, :26: kendi evinde misafir gibi yaşama sonra, :26: eşin bakıcıya mı güvenemedi yoksa masraf olmasın diye mi karşı çıktı?
baya da varmış yol. allah yardımcınız olsunmesafe 3.5 saat... bir şekilde tatillerle raporla dönemi tamamlarım diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?