Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kaçamak yapmıyorum regl döneminde oldugum için çok halsizimm

günaydın kızlarr nasılsınız bugnnn

İyiyiz canım sen nasılsın bugün agrıların gecti mi?

Bir insanın nasıl yetiştirildigi aldıgı egitimden daha önemli tabi ki. :26: uyum saglarsın, kabul edersin ancak birlikte yaşamak çok başka bir konu. Evlendiginde yeni bir aile olmaz mı insan, iki ailenin birlikte yaşaması zor bir şey, inşallah eşinin bu düşüncesini yıkabilirsin.

mesafe 3.5 saat... bir şekilde tatillerle raporla dönemi tamamlarım diye düşünüyorum...

Allah yardımcınız olsun canım kısa bir mesafe degilmiş geçekten.

Herkese günaydın. Sanırım takımda herkesin bi sorunu var :) Benim de öyle bugün YGS denemesinde istediğim başarıyı elde edemedim Kötü bi başlangıç olacak seneye

Herkese günaydın. Sanırım takımda herkesin bi sorunu var :) Benim de öyle bugün YGS denemesinde istediğim başarıyı elde edemedim Kötü bi başlangıç olacak seneye

canım öyle düşünme, daha zamanın var sonuçta, ilerleme zaman içinde olur, ben sınava girdigimde denemelerde yaptıgımdan daha yüksek bir puan yapmıştım. Denemeler gerçek sınava göre daha zorlayıcı olabiliyor.

evet canım bugün daha iyiym çok şükür birde atamam belli olsa atansam daha iyi olucam

canım şimdiden strese girme gördüğün gibi sitede her alandan var
üniversiteye girmek isteyen sen

üniversiteyi bitirip atnmak isteyen ben

atanıp da yer değiştirmek isteyen beaty

yani sorun bitmiyor canımm

Allah yardımcımız olsun hepimizinn

menüye geleyim artık

sabah
yesilçay domates
yogurt

ara karpuz

öğle
2 küçük haşlanmıs patates

ara 5 badem

akşam salata yogurt

O kadar doğru söyledin ki. Hepimizin istediği olur inşallah.

Daha zamanım var ama sene başında iyi bi sınıfa düşmek istiyordum olmıcak heralde bu isteğim

Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yapalım, ister izinli ol aklın bir de buraya takılmasın, ister olma bir anda kilo alırım dersen.

Çok zor bir şey. Nasıl insanlar bilmiyorum ama çok iyi de olsalar evde eşin ve çocuğunla olmak gibi olmayacağı kesin. En basitinden bir rahatça duşuna girmek bile lüks olacaktır.

Çok üzüldüm gerçekten, o kadar uğraşa güzel sonuç al diye çok ummuştum ama ..
Ne zaman var tekrar atma ?

kızlar stresten siteye dahi giremiyorum beni anlayısla karsılayın lütfennn

Kendini çok sıkma bak sonra olan sana olur.
Site için de takma kafana böyle durumlarda idare edilir tabiki.

Çok mu iyimserim bilmiyorum ama belki de daha iyi olur daha çok çalışırsın şu dönemlerde, iyi sonuç rahatlık da verebilirdi.

Son düzenleme:
Bugün midem daha iyi ama nedense mide ağrısı olduktan sonraki günlerde de baş ağrısıyla karşılaşıyorum fakat öyle böyle bir ağrı değil, başımın sol tarafından giren aşırı berbat bir ağrı, eşim migren mi acaba tek taraflı ağrı dedi ama bilmiyorum ki ..

hem yaşananlar hem hastalıklar için diliyorum..

hayat böyle bişey inanın her zaman sevinecek de üzülecek te bişeyler hayatta.. önemli olan sevinmeyi seçmek her şerde hayır aramak. ben buna çok inanıyorum hep yaşarken çok kötü sandığım şeyler çok daha iyi şeylere vesile olmuştur. dilerim herkesin öyle olur..

birkaç gün off ne bu yaa oku oku bitmiyor sayfalar demiştim ama yine azaldı mesajlar.. hepimiz rehavete girdik birbirimizi motive edeli,m ne olur yemeyelim ve kilolardan kurtulalım... bu hafta da birinci olalım inşallah ...

ben pek tatlıya saldırmadım bu hafta..arada tabii yine şeker meker vardı((,
bir olipsin kalorisi de beni şaşıttı valla off yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…