kaçamak yapmıyorum regl döneminde oldugum için çok halsizimmNe yazık ki farkındayım durumun, haklısın ..
Regl döneminden dolayı falan mı ?
Ama kaçamak yapmıyorsun dimi ?
Evet midemde reflü ve gastrit var ne yazık ki.
Bu ağrılarım çok seyrek önceden çok daha sık ve şiddetliydi, çeken bilir çok zor bir şey.
Tamamen karbonhidrat dolu bir menü.
Hele akşam ..
kızlar stresten siteye dahi giremiyorum beni anlayısla karsılayın lütfennn
günaydın kızlarr nasılsınız bugnnn
laf olsun işte. benim o kadar uzun süre hep beraber yaşayamam dememe sinir oluyo sanırım. ne kadar belli bi kültür eğitim düzeyinde olsa da bazı kalıplara göre yetiştirilmiş. kadın erkeğin ailesini koşulsuz kabullenmeli uyum sağlamalı vs. temelde böyle şeyler var bence.
mesafe 3.5 saat... bir şekilde tatillerle raporla dönemi tamamlarım diye düşünüyorum...
Herkese günaydın. Sanırım takımda herkesin bi sorunu var :) Benim de öyle bugün YGS denemesinde istediğim başarıyı elde edemedimKötü bi başlangıç olacak seneye
İyiyiz canım sen nasılsın bugün agrıların gecti mi?
Bir insanın nasıl yetiştirildigi aldıgı egitimden daha önemli tabi ki. :26: uyum saglarsın, kabul edersin ancak birlikte yaşamak çok başka bir konu. Evlendiginde yeni bir aile olmaz mı insan, iki ailenin birlikte yaşaması zor bir şey,inşallah eşinin bu düşüncesini yıkabilirsin.
Allah yardımcınız olsun canım kısa bir mesafe degilmiş geçekten.
Herkese günaydın. Sanırım takımda herkesin bi sorunu var :) Benim de öyle bugün YGS denemesinde istediğim başarıyı elde edemedimKötü bi başlangıç olacak seneye
canım şimdiden strese girme gördüğün gibi sitede her alandan var
üniversiteye girmek isteyen sen
üniversiteyi bitirip atnmak isteyen ben
atanıp da yer değiştirmek isteyen beaty
yani sorun bitmiyor canımm
Allah yardımcımız olsun hepimizinn
canım öyle düşünme, daha zamanın var sonuçta, ilerleme zaman içinde olur, ben sınava girdigimde denemelerde yaptıgımdan daha yüksek bir puan yapmıştım. Denemeler gerçek sınava göre daha zorlayıcı olabiliyor.
menüye geleyim artık
sabah
yesilçay domates
yogurt
ara karpuz
öğle
2 küçük haşlanmıs patates
ara 5 badem
akşam salata yogurt
Daha zamanım var ama sene başında iyi bi sınıfa düşmek istiyordum olmıcak heralde bu isteğim
günaydın kızlar.
yine gergin başladım güne, çok huzursuzum.
okul açılsa da yoluna girseydi artık herşey. böyle acabaları düşün dur kötü oluyor.
beyaz ekmek yiyorum gündür, resmen göbeğime ek kat eklendi.
bu hafta izinli mi olsam.
bilmiyorum yedim ve bana kilo aldırmıştır hep beyaz ekmek
bakıcı ayarladım şükür ama bu defa eşim babannesi dedesi gelsin baksın hep beraber yaşayalım dedi iş ciddiye binince.
yoktan yere sinir bozuntusu işte
malesef tayinim çıkmadı kızlaro kadar rezillikten sonra çıksa belki sevincim olurdu ama şu an iyice çıkmaza girdim... yeni ev döşenecek ankarada, eşimle hafta sonları sırasıyla gel-git yapacağız....kayınvaldemler nasıl olsa tayin çıkmadı diyerek çok da ev döşeme taraftarı değil, gerçi ben baya söylendim, allahtan eşimin önceden ödemeye başladğı toki evleri vardı... orda yaşamaya başlayacağız... yani atanmakla bitmiyor, benim dezajvantajım yüksek puan alıp iyi bir yere atanmaktı...şimdi tayinlerde problem çıkıyor işte...
kızlar stresten siteye dahi giremiyorum beni anlayısla karsılayın lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?