Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben kendimi tartıda eksilmiş görürsem yada ince hissedersem o gün. canım hiç bişey istemiyor motive oluyorum. mutlu oluyorum ama şiş hissedersem artı görürsem herşeyi canım istiyor. bugün ince günüm...:)

bugün yediklerim
sabah 2 yumurta 1 biber biraz peynir li, omlet
türk kahvesi 1 yulaflı bisküvi
tavuk sote yoğurt
kahve 40 kalori olan bitter
tavuk sote yoğurt (akşama yiyeceğim)
yürüyüşe gideceğim

3 lt su
yeşil çay 2 tane

hm kahve yaparmı bilmiyorum ama mide rahatsızlıklarının büyük sebebi gerginlik sinir stres canını sıkan bişeyler olduysa ondandır belki.. ılık süt iyi gelir diye biliyorum.

hm kahve yaparmı bilmiyorum ama mide rahatsızlıklarının büyük sebebi gerginlik sinir stres canını sıkan bişeyler olduysa ondandır belki.. ılık süt iyi gelir diye biliyorum.

aslında hayatımda her şey yolunda, oldukça mutluyum ama zaman zaman oluyor işte bu mide ağrısı, bu sıralarda uykum biraz düzensiz, uykum düzensiz olunca biraz huzursuz oluyorum ben ondan olabilir belki diyorum. Sonuçta kahveden ols hep ağrır diye düşünüyorum.

Dünkü mesaj sayın yok Serates ..

kızlar stresten siteye dahi giremiyorum beni anlayısla karsılayın lütfennn

stres kontenjanların açıklanması için mi canım... yani benden sana bir tavsiye... sonuçları pc başında bekleme... git dolaş,hani elbet öğreneceksin bir şekilde... ha bir saat önce ha bir saat sonra... bize pazartesi açıklaayacaz dediler, benim çeyiz asmam vardı nete girmedim bile akşam 9 da girdim... hala açıklanmamıştı... hurafeler dolaştı gece açıklanacak diye... 12 ye kadar bekledim sonra çok yorgundum uyumuşum, müşteşar gece 1 de açıklama yapmış, yarısı bitti diye, sabah oturdum pc başına, kendi verdikleri tarihden ertesi gün, öğlen 1 e kadar bekledim hala yok... sonra 3 gibi kötü haberi öğrendim... yani ben yoğunluktan çok beklemedim ama 2 gün uyumayan arkadaşlarım oldu... kontanjanları elbet öğreneceksin ki şu an özür grubu devam ediyor, beklemeyin pazartesiye kadar bence... tercihini denk yap, gerisini allaha havale et ve kritikse durumun kesin gitmek istiyorsan 26 yı kesinlikle aç....
Herkese günaydın. Sanırım takımda herkesin bi sorunu var :) Benim de öyle bugün YGS denemesinde istediğim başarıyı elde edemedim Kötü bi başlangıç olacak seneye

ilk deneme de kötü olması daha iyi bence, gaza gelip daha sıkı çalışırsın... ben ne zaman denemem yüksek gelse çalışmalarımı salmıştım, yani bu sana hırs verir ve ygs de yüksek yapanların çoğunun ilk denemesi çok kötüdür... dersaneden biliyorum

menüye geleyim artık

sabah
yesilçay domates
yogurt

ara karpuz

öğle
2 küçük haşlanmıs patates

ara 5 badem

akşam salata yogurt

az bence menün yani öğle 2 küçük patates hem az hem de tamamen nişasta olmuş yanına köfte ekleseydin keşke...

Çok üzüldüm gerçekten, o kadar uğraşa güzel sonuç al diye çok ummuştum ama ..
Ne zaman var tekrar atma ?
şubatı bekleyeceğiz, şubatta da kesin değil ama seçim öncesi yaparlar diyorlar bakacağız artık.... kendi okulum ders programımı 4 güne toplasa çok mutlu olacağım ama müdürüm kılın teki yarın konuşmaya gideceğim ama beni daha da sinir edebilir diye konuşmak da çok istemiyorum açıkcası...

40 kal bitter, yağ oranı kaç cnm, light falanmı yediğin bitter....

Bu arada kilo durumumla ilgili bilgi vereyim; spor hiç yapamıyorum bu aralar, sebebi kardeşim... spor yapacağım zaman onun çocuğuna bakıyorum o spor yapıyor... fedakarlık yaptım birazcık, pazartesiden itibaren yapacağım ama .... sanırım kasdan dolayı hala diri duruyor vücudum... kilo da da +1200 var, şişlik diye düşünüyorum, çünkü 2 gün dikkat etsem gidiyor hemen.... yememe öyle çok dikkat etmiyorum, sadece kalorili şeylerden tadımlık alıyrum o kadar,ekmek denge light yiyorum o da günde 1-2 dilim oluyor , makarna pilav yemedim hala, çok zorunlu olmadıkça yemem... suyu 4 lt kadar çıkardığım oluyor.... bitki çaylarıma devam ediyorum... öyle işte....

Stres ve sıkıntılar var biraz grup üzerinde, atanma problemleri falan sanırım o yüzden çok mesaj olmuyor. inşallah birinciligi kaptırmıcaz kimseye.

gelip geçen insanlara bakıyorum da toplum olarak şişman bir nüfusa sahibiz genellikle şişman herkes...

spor yapan bir ülke degiliz sanırım bir de yaglı yemekler eklenince kaçınılmaz oluyor kilo almak

su miktarın çok iyi canım, canını sıkıp diyeti bırakma sakın bu dönemde, belli gıdalardan uzak durursan kilo almazsın zaten ama düzenli spor yapan insanlar bir anda sporu bırakınca vücutta şişme oluyor diye biliyorum ben. :44:

İnşallah Şubata olur da 5-6 ay idare edersiniz artık ama zor gerçekten, evlisin ama beraber yaşayamıyorsun işe bak Aile önemli aile önemli diye propagandalarını yapmayı biliyorlar da aileler ayrı yaşıyor.

İyi birisi olsa bilmiyorum kaç saat ders veriyorsun ama 4 değil 3 güne bile toplar ama işte dediğin gibi sinir bir insansa inadına yayar da yayar.

Kardeşin verdikten sonra sen dengelersin zaten, bir kaç kiloda kendine alma sınırı bırakmıştın zaten. ..

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah 1 patates yedim, az peynirle. Cesaret edemedim midem açısından başka bir şeye.
Öğle ve akşam arasında 3 kare %70 mi ne kakaoluydu, kakao baş ağrısına iyi geliyor diye okumuştum.
büyük bir bardak süte kakao karıştırıp içtim.
Akşam da tavuk ızgara ve ayran.

Sporum bugün de yok, yarın daha iyi olursam yapmak istiyorum.
Hatta iyi hissedersem protein günü bile yapabilirim yarın.

Kadın erkeğin ailesini kabul etmeye herzaman hazırdır ama tabii ailede hazırsa ya. Beraber asla yaşayamazdım. ( bir sürü sorun getiriyor böyle şeyler. Ama eşin annesine konuyu açmamış dimi. Bide anneside tamam derse karışır işler (

Allah yardımcın olsun canım inşallah yoluna girer herşey.

Kızlar her molada geçmişi okudum tam cevaplar yazacam mola bitiyor :)

Öğretmenlik olayı gerçekten çok zor iş türkiyede tabii burda isviçrede nasıl bilemem hiç düşünmedim araştırmadım. Ya birde türkiyede bu tür işlemler hep biraz ağırdan alınıyor gibime geliyor.

İnşallah hepinizin istediği gibi olur meslek hayatınız :)

Bugün yediklerim:

sabah ılık limonlu su
1 yumurtadan omlet, 1 kk kutusu peynir
Ara: 1 wasa kraker(70 kalori)
Öglen: haşlanmış tavuk, yogurt, salata
Ara: soguk kahve
Akşam:haşlanmış tavuk, salata

SU: 2 litre

Spor: jilian level 1, 1 saat yürüyüş.

canım yapabildigim bir diyet degil diyordun sonra miden daha kötü olmasın?

Yine bol protein ağırlıklı bir menü, cuma günü senden çok güzel sonuçlar bekliyorum, hatta bir bakarsın bireyselde derecede olursun.

canım yapabildigim bir diyet degil diyordun sonra miden daha kötü olmasın?

Çok sevdiğim bir şey değil gerçekten ama sabah omlet, lor peynir yesem öğle belki dukan krep falan akşam da ızgara dedim ama bilemedim hani tek günlük falan.
Mİdemi rahatsız edebilir ama dimi protein sindirimi zor olduğundan ?
Bunu hiç düşünmemiştim bak o zaman vazgeçeyim hemen.

1 bardak ayran içtim, 1 bardak da uyumadan içeyim diyorum sakıncası olmaz heralde değil mi ..

bugünkü menüm
sabah: nesfit+süt, 1 dilim kek
öğle: 1 elma 1 armut 4 eti kepekli bisküvi
ara: 2 tane eti tartini, 2 tane eti form çikolata kaplı
akşam: 1 kase yayla çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…