Yine bol protein ağırlıklı bir menü, cuma günü senden çok güzel sonuçlar bekliyorum, hatta bir bakarsın bireyselde derecede olursun.
Çok sevdiğim bir şey değil gerçekten ama sabah omlet, lor peynir yesem öğle belki dukan krep falan akşam da ızgara dedim ama bilemedim hani tek günlük falan.
Mİdemi rahatsız edebilir ama dimi protein sindirimi zor olduğundan ?
Bunu hiç düşünmemiştim bak o zaman vazgeçeyim hemen.
daha yolun başındasın zamanla yükselecek puanların sen şimdi hiç sıkma canını
100 gramı 41 kaloriymiş hazır olanların kendin yaptıysan daha az olabilir kalorisi bence bi şeycik olmaz uykun gelebilir sadece
bugünkü menüm
sabah: nesfit+süt, 1 dilim kek
öğle: 1 elma 1 armut 4 eti kepekli bisküvi
ara: 2 tane eti tartini, 2 tane eti form çikolata kaplı
akşam: 1 kase yayla çorbası
Seviyorum biraz sanırım proteinle beslenmeyi, protein agırlıklı oldu menüm bi kac gündür o yüzden.Hiç bilmiyorum dokunur mu canım miden normalde rahatsız ya o yüzden öyle düşündüm. Annem hemşire benimde ona sordum şimdi protein dokunmaz, limon nane dokuyor reflüye dedi ama çok zorlarsa seni yapma istersen
zorunlu olmadıkça kimseyi çağırmayız da eşim arada asıl düşüncelerini açıklıyor işte. sinir bozmaktan başka bişey değilBir insanın nasıl yetiştirildigi aldıgı egitimden daha önemli tabi ki. :26: uyum saglarsın, kabul edersin ancak birlikte yaşamak çok başka bir konu. Evlendiginde yeni bir aile olmaz mı insan, iki ailenin birlikte yaşaması zor bir şey,inşallah eşinin bu düşüncesini yıkabilirsin.
.
kilo almamışım bugün tartıldım. yani sadece 500 gram falan almışım. yalnız yarın sabah yola çıkıyorum. anneme gidip gelicez.Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yapalım, ister izinli ol aklın bir de buraya takılmasın, ister olma bir anda kilo alırım dersen.
Çok zor bir şey. Nasıl insanlar bilmiyorum ama çok iyi de olsalar evde eşin ve çocuğunla olmak gibi olmayacağı kesin. En basitinden bir rahatça duşuna girmek bile lüks olacaktır.
aynı şehirde olsak ben de isterim babannesi baksın. torun sonuçta. ama huzurumu bozamam beraber yaşayıp da. dediğim gibi eşim en ufak sorun çıktığında bu lafları söylicek anlaşıldı.Kadın erkeğin ailesini kabul etmeye herzaman hazırdır ama tabii ailede hazırsa ya. Beraber asla yaşayamazdım.( bir sürü sorun getiriyor böyle şeyler. Ama eşin annesine konuyu açmamış dimi. Bide anneside tamam derse karışır işler (
Allah yardımcın olsun canım inşallah yoluna girer herşey.
Kızlar her molada geçmişi okudum tam cevaplar yazacam mola bitiyor :)
Öğretmenlik olayı gerçekten çok zor iş türkiyede tabii burda isviçrede nasıl bilemem hiç düşünmedim araştırmadım. Ya birde türkiyede bu tür işlemler hep biraz ağırdan alınıyor gibime geliyor.
İnşallah hepinizin istediği gibi olur meslek hayatınız :)
yatmadan içilebilicek en sağlıklı şey ayran.1 bardak ayran içtim, 1 bardak da uyumadan içeyim diyorum sakıncası olmaz heralde değil mi ..
Nası doyuyorsun bunlarla ya kıskandım seni
Öyle tabi ama bu benim ikinci senem :26:
Kendim yaptım hatta biraz sulu da olmuş, güzel o zaman ben bu ayran işini alışkanlık haline getireyim, uykumu da getirsin uyuyuveririm
Aman aman onlar ne öyle hele cumaya bu kadar az kalmışken ..
kek, tartini, bisküvi .. Kepekli bisküvilerin kalorisi de öyle pek düşük değil malum..
Çarşamba menü:
Sabah: klasik kahvaltı iki dilim ekmek
Öğlen: salata
Akşam kızartma 3-4 çatal yoğurt ve turp
Kızartmayıda eşim sebze yemem için yapmış eve gelmedende telefonda sana süper bi yemek hazırlıyorum bol sebzeli hem diyetede uygun dedi. Eve bi geldimki masada kızartma!!!
Aşkım bu ne diye sorunca yüzündeki o müthiş masum ifadeyi görünce biraz yedimçoğunlukla yoğurt yedim. Şuan çok açımm ((
Öyle tabi ama bu benim ikinci senem :26:
doymuyorum canım kilo vermek için azalttıkça azaltıyorumm
son 2 gündür niyeyse canım herşeyi yemek istiyor gerçekten zor tutuyorum kendimi
45 günlük spor planı 45 gün kesinlikle yasak olanlar
mesela 45 i katlarına böleriz
5 e yada 9 a bu bize en az 5 kilo verdirir
ödülllll bayramda herkesii sasırtmakkk
herkesten övgü almak
veeeeeeee
bayramı rahattt gecirmekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?