Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seviyorum biraz sanırım proteinle beslenmeyi, protein agırlıklı oldu menüm bi kac gündür o yüzden. Hiç bilmiyorum dokunur mu canım miden normalde rahatsız ya o yüzden öyle düşündüm. Annem hemşire benimde ona sordum şimdi protein dokunmaz, limon nane dokuyor reflüye dedi ama çok zorlarsa seni yapma istersen

100 gramı 41 kaloriymiş hazır olanların kendin yaptıysan daha az olabilir kalorisi bence bi şeycik olmaz uykun gelebilir sadece

Kendim yaptım hatta biraz sulu da olmuş, güzel o zaman ben bu ayran işini alışkanlık haline getireyim, uykumu da getirsin uyuyuveririm

bugünkü menüm
sabah: nesfit+süt, 1 dilim kek
öğle: 1 elma 1 armut 4 eti kepekli bisküvi
ara: 2 tane eti tartini, 2 tane eti form çikolata kaplı
akşam: 1 kase yayla çorbası

Aman aman onlar ne öyle hele cumaya bu kadar az kalmışken ..
kek, tartini, bisküvi .. Kepekli bisküvilerin kalorisi de öyle pek düşük değil malum..

Şimdi korktum ben hiç denemeyeyim boşu boşuna ..
Teşekkür ederim sorduğun için.
Naneyi de limonu da öyle severim ki sorma, hele limon yok mu ..
Fakat çok tüketmiyorum, ya da çaylarda tüketiyorum.
Yoksa ben günde kaç limon yerim dee ..

Sabah: Yok
Öğle: Menemen, iki dilim beyaz ekmek (Ekmek almaya üşendim bu sabah mecbur beyaz yedim)
Ara: 3 tane incir
Akşam: Yoğurt çorbası, 2 tane kabak dolması

Spor yok ama birazdan yaparım. Su da pek içemedim.

Bu hafta kilo veremicem galiba

zorunlu olmadıkça kimseyi çağırmayız da eşim arada asıl düşüncelerini açıklıyor işte. sinir bozmaktan başka bişey değil

kilo almamışım bugün tartıldım. yani sadece 500 gram falan almışım. yalnız yarın sabah yola çıkıyorum. anneme gidip gelicez.
cuma kilo bildiremem. bu hafta kilosu aynı diye bildirirsin.

aynı şehirde olsak ben de isterim babannesi baksın. torun sonuçta. ama huzurumu bozamam beraber yaşayıp da. dediğim gibi eşim en ufak sorun çıktığında bu lafları söylicek anlaşıldı.

1 bardak ayran içtim, 1 bardak da uyumadan içeyim diyorum sakıncası olmaz heralde değil mi ..
yatmadan içilebilicek en sağlıklı şey ayran.

Öyle tabi ama bu benim ikinci senem :26:

daha çok odaklanırsın ygs ye okul yok sınav yok :) sen sadece çalış karşılığını alacaksın zaten bu deneme sınavları kendini denemek için nerelerde eksiğin var nerede hata yapmışsın niçin yapmışsın yanlışlarına bak düzelt, konu eksiklerini bul

son 2 gündür niyeyse canım herşeyi yemek istiyor gerçekten zor tutuyorum kendimi

Of yaaaa saatlerdir internetimiz olmadı siniiirrr krizi geçirtir bu internet bazen adama ya!!!!

Çarşamba menü:

Sabah: klasik kahvaltı iki dilim ekmek
Öğlen: salata
Akşam kızartma 3-4 çatal yoğurt ve turp

Kızartmayıda eşim sebze yemem için yapmış eve gelmedende telefonda sana süper bi yemek hazırlıyorum bol sebzeli hem diyetede uygun dedi. Eve bi geldimki masada kızartma!!!

Aşkım bu ne diye sorunca yüzündeki o müthiş masum ifadeyi görünce biraz yedim çoğunlukla yoğurt yedim. Şuan çok açımm ((

Günün ilk mesajınıda yazayım.

Dünkü mesaj sayım yanılmıyorsam 6.

İzin günümde erken kalktım hem çamaşır yıkıyorum hem temizlik yapıyorumm

süperr demek sebze yemeği kızartmaa :)

bugün belki kabak tatlısı yapar sebze tatlsıı:)

kızlar yarın tarrtı günümüz tartılalım onsan sonra 31 agustoss

kurban bayramına kadar 45 günümüz varr iradeli kaçamaksız sporlu sıkı bir 45 güünn planı yapıcammmm birbirimize destek olabilirizzz

45 günlük spor planı 45 gün kesinlikle yasak olanlar
mesela 45 i katlarına böleriz
5 e yada 9 a bu bize en az 5 kilo verdirir

ödülllll bayramda herkesii sasırtmakkk
herkesten övgü almak

veeeeeeee
bayramı rahattt gecirmekkk

ben planımı yaptım arkadaslar ilk 15 gün boyunca
spor:
sabah sporu (her gün)

10 dk aerobik
27 dk jillian (10 gün)
21 dk dans

ara sporlar(istendikçe)

10 dk twist
50 yarım mekik
50 çapraz mekik
50 popo
50 hula hoop
50dambıl
50 bacak karna
50 gögüs kol
50 kol omuz
50 esneme hareketleriii

beslenme düzenii

8:30 kahvaltı

12:30 öğlr

15:00 ara

17:00 akşam yemegi

18:00 son yeme saatii

19:00 diş fırçalama daha sonra yiyecek yokkk

Öyle tabi ama bu benim ikinci senem :26:

Canım benim arkadaşım ilk senesinde barajı bile geçememişti ikinci senesinde bogaziçini kazandı, çalıştıktan sonra kaçıncı senen olursa olsun kazanırsın

doymuyorum canım kilo vermek için azalttıkça azaltıyorumm

Canım aç kalarak zayıflama, bi anda yemedigin her şeye saldırma sonra

son 2 gündür niyeyse canım herşeyi yemek istiyor gerçekten zor tutuyorum kendimi

Canım senin tatlı istegin çok oluyo sanırım, özellikle kek çok oluyor menünde, meyveyle falan telafi etmeye çalış istersen

45 günlük plan dedigin nasıl bi şey canım, kendimiz mi ayarlıyoruz yapacagımız sporu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…