Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evetcanım kendimize en uygun seyi ayarlıyoruzzz

mesela ilk 30 gün jillian ı yapıcam ben sonra 15 gün için farklı bir spor bullucammm bu kafama cok yattı cumartesi baslıycamm.

yemege saldırma konusuna geince tadımlık

yemesini biliyorumm canımm

Canım ben jilian ı yapıyorum zaten, 45 gün sürer mi bilmiyorum ama, eylül ün 20 sine kadar düzenli spora devam etmeyi düşünüyorum. günde kaç saat ayırıcaksın spora?

sabah 1 saatimi alıyor canım spor

diğer yazdgıım sporları da saat bası yapıcamm zaten 5 er dk bile sürmezz onlara ekstra zaman ayırmıycam yani bir tasla iki kus

thebeauty yediğim bitter çikolata hani eti stickler var ya onlardan yağ oranı 2. 8 yazıyor çokmu acaba?? hani bir paketten 6 tane falan çıkıyor uzun uzun

ben kesinlikle yararını gördüm. her akşam kullanıyorum hem dinleniyorum hem inceliyorum kabızlığa da faydalı..

hayırlı olsun canım ama ben o tür seylerin yararlı oldugunu düşünmüyorum

ama kullanıp fayda gören var

Benim de bi arkadaşım hastalandıgı zaman agrıları hafiflesin diye kullanıyordu zayıf oldugu halde inceldigi söyledi ondan sipariş ettim, inşallah yararını görürüm :)

Selam millet ben geldim ama hiç sormayın .kilo alip döndüm :-\ yarin tarti gunum sonucu yarin soyliyciim size

Hergün 1 saat yürüyüş yaptım ama hic diyet yapmadim diyet yapmamak surda dursun abarttikca abarttim hava serin sinirlerim bozuktu bunlar da bahanem oldu ama yine de moralimi bozmadim çünkü ben diyetimi bozunca depresyona girerim ama sanirim zaten baska seyler icin sinirlerim bozuk olunca diyet depresyonu yasamadim
Kizim surekli katilma nöbeti geciriyor ve bayiliyor kaynanam yetmezmis gibi bu iki hafta gorumcem de geldi saolsun yedi icti poposunu kaldirmadi sinirden kudurdum . Insan boyle zamanlarda diyet ve ya spor icin motivasyon bulamiyor maalesef
Siz neler yaptiniz kimler geldi yeni bakalim kacinci olduk geçtiğimiz haftalarda ozledim sizi anacim

glsmh programın ve kararlılığın çok güzel... bayrama 5 kilo eksik girmek harika düşünmesi bile güzel ben varım ama saat başı işyerimde spor yapabilir miyim onu bilmiyorum...

fakat kararlılığın hedefin heyecanın ve inancın beni de heyecanlandırdı ..

ben varım deneyeceğim seninle... kilomuzda aynı galiba bakalım ne olacak ...

Glsmh 45 gün hmmm benim aklıma yattı. Bende senin dediğingibi 45 gün verecem kendime. Ozamana kadar 68 olacam.

ekevser bizde seni özledik.. çok kişi geldi takıma.. sohbet tam senin sevdiğin gibi ....iki haftadır birinciyiz... kişisel birinciler ikinciler bizden... çok iyi bazı arkadaşlarımız gerçekten...

çok yardımcılar çok motive ediyorlar...

Herkese günaydııın :)

Ben uyanıp gelene kadar muhabbet bitmiş oluyor ya

tatlım bunu işyerinde yapabilirsin çalışan bi arkadasım demişti bana lavobaoya gidip hareketleri orda yapardı kendisine baya fayda sağlarmıs öyle söylerdii ne dersin cumartesi baslayalımm mıı 5 kilo hafif girelim bayrama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…