Canım benim arkadaşım ilk senesinde barajı bile geçememişti ikinci senesinde bogaziçini kazandı, çalıştıktan sonra kaçıncı senen olursa olsun kazanırsın
Canım aç kalarak zayıflama, bi anda yemedigin her şeye saldırma sonra
Canım senin tatlı istegin çok oluyo sanırım, özellikle kek çok oluyor menünde, meyveyle falan telafi etmeye çalış istersen
45 günlük plan dedigin nasıl bi şey canım, kendimiz mi ayarlıyoruz yapacagımız sporu?
yok mu bana katılmak isteyenn
bu arada sauna kemeri sipariş ettim internetten yararlı oldugunu düşünüyor musunuz?:44:
Bu arada sauna kemeri sipariş ettim internetten yararlı oldugunu düşünüyor musunuz?:44:
Canım ben jilian ı yapıyorum zaten, 45 gün sürer mi bilmiyorum ama, eylül ün 20 sine kadar düzenli spora devam etmeyi düşünüyorum. günde kaç saat ayırıcaksın spora?
ben kesinlikle yararını gördüm. her akşam kullanıyorum hem dinleniyorum hem inceliyorum kabızlığa da faydalı..
hayırlı olsun canım ama ben o tür seylerin yararlı oldugunu düşünmüyorum
ama kullanıp fayda gören var
Benim de bi arkadaşım hastalandıgı zaman agrıları hafiflesin diye kullanıyordu zayıf oldugu halde inceldigi söyledi ondan sipariş ettim, inşallah yararını görürüm :)
glsmh programın ve kararlılığın çok güzel... bayrama 5 kilo eksik girmek harika düşünmesi bile güzel ben varım ama saat başı işyerimde spor yapabilir miyim onu bilmiyorum...
fakat kararlılığın hedefin heyecanın ve inancın beni de heyecanlandırdı ..
ben varım deneyeceğim seninle... kilomuzda aynı galiba bakalım ne olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?