Glsmh 45 gün hmmm benim aklıma yattı. Bende senin dediğingibi 45 gün verecem kendime. Ozamana kadar 68 olacam.
tatlım bunu işyerinde yapabilirsin çalışan bi arkadasım demişti bana lavobaoya gidip hareketleri orda yapardı kendisine baya fayda sağlarmıs öyle söylerdii ne dersin cumartesi baslayalımm mıı 5 kilo hafif girelim bayrama
tamamdır.. süper olur ben en son 2.5 yıl önce 68 olmuştum.. inşallah yine olur aslında ben daha zayıf olmayıda istemiyorum 65 ideal benim için
tamamdır.. süper olur ben en son 2.5 yıl önce 68 olmuştum.. inşallah yine olur aslında ben daha zayıf olmayıda istemiyorum 65 ideal benim için
kızlar yarın tarrtı günümüz tartılalım onsan sonra 31 agustoss
kurban bayramına kadar 45 günümüz varr iradeli kaçamaksız sporlu sıkı bir 45 güünn planı yapıcammmm birbirimize destek olabilirizzz
Günaydın herkese,musmutlu gelmiyor kaç gündür, nerelerde iş görüşmesine gidicekti?
Bu arada sauna kemeri sipariş ettim internetten yararlı oldugunu düşünüyor musunuz?:44:
Selam millet ben geldimama hiç sormayın .kilo alip döndüm :-\ yarin tarti gunum sonucu yarin soyliyciim size
Hergün 1 saat yürüyüş yaptım ama hic diyet yapmadim diyet yapmamak surda dursun abarttikca abarttim hava serin sinirlerim bozuktu bunlar da bahanem oldu ama yine de moralimi bozmadim çünkü ben diyetimi bozunca depresyona girerim ama sanirim zaten baska seyler icin sinirlerim bozuk olunca diyet depresyonu yasamadim
Kizim surekli katilma nöbeti geciriyor ve bayiliyor kaynanam yetmezmis gibi bu iki hafta gorumcem de geldi saolsun yedi icti poposunu kaldirmadi sinirden kudurdum . Insan boyle zamanlarda diyet ve ya spor icin motivasyon bulamiyor maalesef
Siz neler yaptiniz kimler geldi yeni bakalim kacinci olduk geçtiğimiz haftalarda ozledim sizi anacim
Dün akşam toparladım ben de kendimi başımın ağrısı geçti, midem de geçti.
Yalnız son zamanlarda gece uyumaya çalışırken bir huzursuzlanıyorum sanırım midem ve başım da bunun etkisi var niye olur bilmiyorum, uyumaya kalkana kadar problem yok ama tam uyuyalım deyince kötü oluyor ..
28.08.2012
Hm22 :14
Adia : 0
SERATES : 7
Mattika : 6
S_A : 6
Glsmh : 11
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 0
izumii : 11
Yaktumehey : 0
Antonia: 0
Kızlar bir yanlışım varsa, görmediğim mesaj falan iletirseniz düzeltirim.
Çok güzel bir program yapmışsın gerçekten ama benim için çok yoğun malum ders çalışıyorum.
Ben de merak ettim görünmüyor ortalarda ..
Bence hoş bir şey, bölgesel olarak faydalı olacağına inanıyorum ben, bir de selülit varsa ona iyi geliyormuş.
Hoşgeldin.
Geçmiş olsun kızına neden oluyor ciddi bir durum yoktur umarım.
Biz genelde 1.yiz son zamanlarda. Bir sürü kişi geldi, çok güzel kilo veriyoruz.
Senin aldıkların da hemen erisin bitsin inşallah.
Canım benim arkadaşım ilk senesinde barajı bile geçememişti ikinci senesinde bogaziçini kazandı, çalıştıktan sonra kaçıncı senen olursa olsun kazanırsın
Canım aç kalarak zayıflama, bi anda yemedigin her şeye saldırma sonra
Canım senin tatlı istegin çok oluyo sanırım, özellikle kek çok oluyor menünde, meyveyle falan telafi etmeye çalış istersen
45 günlük plan dedigin nasıl bi şey canım, kendimiz mi ayarlıyoruz yapacagımız sporu?
tatlı isteği değil de ıvır zıvıra aşırı düşkünüm zaten kilo almamın en büyük nedeni
Bugün yine sessiz bizim takım :)
Bi günümüz diğerini tutmuyor
gelelim bugün ki menüye
sabah yesilçay yoğrt,
domates haslanmıs patates
ara badem
öğle
pirinç patlagı
akşam
4 patlıcan közlemesi
3 kaşık pilav
tatlım bugün çostuk sabah biz sen kaçırdınn
beslenme düzenii
8:30 kahvaltı
12:30 öğlr
15:00 ara
17:00 akşam yemegi
18:00 son yeme saatii
19:00 diş fırçalama daha sonra yiyecek yokkk
ben planımı yaptım arkadaslar ilk 15 gün boyunca
spor:
sabah sporu (her gün)
10 dk aerobik
27 dk jillian (10 gün)
21 dk dans
ara sporlar(istendikçe)
10 dk twist
50 yarım mekik
50 çapraz mekik
50 popo
50 hula hoop
50dambıl
50 bacak karna
50 gögüs kol
50 kol omuz
50 esneme hareketleriii
Akşam biraz agır olmuş, :26: pirinç patlagından sonra acıkmadın mı, çünkü öglen çok bi şey yemeyince akşam acıkmış olabilirsin. O yüzden agır olmuştur belki, ara öğün de yapabilirsin acıkmamak için akşam yemeginden önce? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?