Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Glsmh 45 gün hmmm benim aklıma yattı. Bende senin dediğingibi 45 gün verecem kendime. Ozamana kadar 68 olacam.

cok sevindim bende 68 i planlıyorummm malum yavas kilo veriyorummm 5 kilo gitmesi benim için süper olacakk
işe yarar da basarırsak bayramdan sonra yıl basına kadar 72 gün var tekrar yaparızz 72 günde 7 kilo gider rahatlıklaa

tamamdır.. süper olur ben en son 2.5 yıl önce 68 olmuştum.. inşallah yine olur aslında ben daha zayıf olmayıda istemiyorum 65 ideal benim için

tamamdır.. süper olur ben en son 2.5 yıl önce 68 olmuştum.. inşallah yine olur aslında ben daha zayıf olmayıda istemiyorum 65 ideal benim için

tamam canım anlstık cumartesi 1. günümüz o zammn kendnine uygun spor listesi ve beslenme ayarlaa

saatleri kaçırmayalım çünkü vucut dengeyi öyle saglıyor

ayrıca şeker un yağ ve tuz yasak kesinlikle kullanmıyoruzz(verecegimiz 5 kiloyu düşünelim sadece 45 gün
))
akşam en son yme saatini de yaz ben 18:00 olarak ayarladım 19:00 da dişlerimi fırcalıycamm ve sonra hiç birsey yemek içmek yok

serates günlük de birbirimiz bilgilendirelim soralımmm hesabını
mesela günün sonunda özelden mesaj atalımm ki gözden kaçmasınn

burayada yazalımm

mesela 1. günn
1,sporu yaptım
2.yemekleri saatinde yedim,
3. en son 18:00 de yedim
4. un seker yag tuz dan uzak durdum

okaey böyle yazalım birbirimizee

Çok güzel bir program yapmışsın gerçekten ama benim için çok yoğun malum ders çalışıyorum.

Günaydın herkese, musmutlu gelmiyor kaç gündür, nerelerde iş görüşmesine gidicekti?

Ben de merak ettim görünmüyor ortalarda ..

Bu arada sauna kemeri sipariş ettim internetten yararlı oldugunu düşünüyor musunuz?:44:

Bence hoş bir şey, bölgesel olarak faydalı olacağına inanıyorum ben, bir de selülit varsa ona iyi geliyormuş.

Hoşgeldin.
Geçmiş olsun kızına neden oluyor ciddi bir durum yoktur umarım.
Biz genelde 1.yiz son zamanlarda. Bir sürü kişi geldi, çok güzel kilo veriyoruz.
Senin aldıkların da hemen erisin bitsin inşallah.

Dün akşam toparladım ben de kendimi başımın ağrısı geçti, midem de geçti.
Yalnız son zamanlarda gece uyumaya çalışırken bir huzursuzlanıyorum sanırım midem ve başım da bunun etkisi var niye olur bilmiyorum, uyumaya kalkana kadar problem yok ama tam uyuyalım deyince kötü oluyor ..

28.08.2012

Hm22 :14
Adia : 0
SERATES : 7
Mattika : 6
S_A : 6
Glsmh : 11
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 0
izumii : 11
Yaktumehey : 0
Antonia: 0

Kızlar bir yanlışım varsa, görmediğim mesaj falan iletirseniz düzeltirim.

canım midende, başında agrı oldugu için mi uyuyamıyorsun? Bi uykusuzluk problemin varsa melisa çayını tavsiye edebilirim, ben son zamanlarda içmiyorum ama sakinleştirici etkisinin mantıgı, insanı gevşetip uyutması, içtikten bir süre sonra gevşeyip uyumaya başlıyorsun.

dün mesaj sayımı yazmayı unutmuşum :18: özel mesaj atıcaktım ama şöyle bi yazı çıktı ''hm22 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için hm22 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.'' dünkü mesaj sayım 6 :)

canım bende kpss ye hazırlanıcam zaten atama olmazsa umarım olur da gerek kalmaz
ama kendimi plana sokmak adına iyi olacak
bu arada canımsın senin ihtiyacın kalmamışki zatenn

Bugün yine sessiz bizim takım :)

Bi günümüz diğerini tutmuyor

tatlı isteği değil de ıvır zıvıra aşırı düşkünüm zaten kilo almamın en büyük nedeni

tatlı isteği değil de ıvır zıvıra aşırı düşkünüm zaten kilo almamın en büyük nedeni

canım menünde aşırı bi şey olmuyor zaten, hep kektir, börek, kısırdır o tür şeyleri çok görüyorum ben. Onları kessen çok kolay kilo verirsin

gelelim bugün ki menüye

sabah yesilçay yoğrt,
domates haslanmıs patates

ara badem

öğle

pirinç patlagı

akşam

4 patlıcan közlemesi
3 kaşık pilav

gelelim bugün ki menüye

sabah yesilçay yoğrt,
domates haslanmıs patates

ara badem

öğle

pirinç patlagı

akşam

4 patlıcan közlemesi
3 kaşık pilav

Akşam biraz agır olmuş, :26: pirinç patlagından sonra acıkmadın mı, çünkü öglen çok bi şey yemeyince akşam acıkmış olabilirsin. O yüzden agır olmuştur belki, ara öğün de yapabilirsin acıkmamak için akşam yemeginden önce? :44:

beslenme düzenii

8:30 kahvaltı

12:30 öğlr

15:00 ara

17:00 akşam yemegi

18:00 son yeme saatii

19:00 diş fırçalama daha sonra yiyecek yokkk

planın çok güzel olmuş gerçekten bende yapmak isterdim ama ancak 20 gün uyabilirim okul açılınca tüm düzenim değişecek maalesef

bugün 1 saat spor yaptım

bir de bi şey sormak istiyorum ben sporumu öğleden sonra yapıyorum 2:30 gibi spor hocası o satte geliyor diye. ama bana sanki sabah yapılan spor daha verimli olurmuş gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?? sabah mı gitsem acaba

canım pilav cok güzel olmustu her zaman öyle güzel olmuyor o tadı alamayınca da ben yemiyorummadını cıkarayım dedimm

akşamı erken yiyecegim için öğlen çok yemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…