Hep ben uyurken konuşun zaten
Okulla birlikte spor zor oluyor canım haklısın, benimde okulum başlıcak bende düşünüyorum spor için ne yapsam diye.:44:planın çok güzel olmuş gerçekten bende yapmak isterdim ama ancak 20 gün uyabilirim okul açılınca tüm düzenim değişecek maalesef
bugün 1 saat spor yaptım
bir de bi şey sormak istiyorum ben sporumu öğleden sonra yapıyorum 2:30 gibi spor hocası o satte geliyor diye. ama bana sanki sabah yapılan spor daha verimli olurmuş gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?? sabah mı gitsem acaba
bugün beyaz bi elbisem vardı içine girdim eşim takdir etti beni kızlar sayenizde..
Okulla birlikte spor zor oluyor canım haklısın, benimde okulum başlıcak bende düşünüyorum spor için ne yapsam diye.:44:
sabah yapılan spor depolanmış yagları yakıyor akşam yapılan o gün yediklerini yakıyor diye biliyorum canım. :44: genelde sporu yapın derler, ama sen sana ne zaman uygunsa o zaman yap, sonuçta spor ne zaman olursa olsun yararlı bi şey.
bugün beyaz bi elbisem vardı içine girdim eşim takdir etti beni kızlar sayenizde..
pirinç pilavıı
x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (Alınan Kalori)35 kcal
100gr Sade Pirinç Pilavı (Alınan Kalori)173 kcal
1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (Alınan Kalori)248 kcal
1 Porsiyon (200gr) Sade Pirinç Pilavı (Alınan Kalori)346 kcal
canım midende, başında agrı oldugu için mi uyuyamıyorsun? Bi uykusuzluk problemin varsa melisa çayını tavsiye edebilirim, ben son zamanlarda içmiyorum ama sakinleştirici etkisinin mantıgı, insanı gevşetip uyutması, içtikten bir süre sonra gevşeyip uyumaya başlıyorsun.
dün mesaj sayımı yazmayı unutmuşum :18:özel mesaj atıcaktım ama şöyle bi yazı çıktı ''hm22 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için hm22 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.'' dünkü mesaj sayım 6 :)
canım bende kpss ye hazırlanıcam zaten atama olmazsa umarım olur da gerek kalmaz
ama kendimi plana sokmak adına iyi olacak
bu arada canımsın senin ihtiyacın kalmamışki zatenn
ayyy ne güzel bende i 38 beden pantolon almıstımm simdi içine hiç giremiyorumm inşallah bayramda onu giyicemmmm
cok sevindim bende 68 i planlıyorummm malum yavas kilo veriyorummm 5 kilo gitmesi benim için süper olacakk
işe yarar da basarırsak bayramdan sonra yıl basına kadar 72 gün var tekrar yaparızz 72 günde 7 kilo gider rahatlıklaa
tamamdır.. süper olur ben en son 2.5 yıl önce 68 olmuştum.. inşallah yine olur aslında ben daha zayıf olmayıda istemiyorum 65 ideal benim için
tamam canım anlstık cumartesi 1. günümüz o zammn kendnine uygun spor listesi ve beslenme ayarlaa
saatleri kaçırmayalım çünkü vucut dengeyi öyle saglıyor
ayrıca şeker un yağ ve tuz yasak kesinlikle kullanmıyoruzz(verecegimiz 5 kiloyu düşünelim sadece 45 gün
))
akşam en son yme saatini de yaz ben 18:00 olarak ayarladım 19:00 da dişlerimi fırcalıycamm ve sonra hiç birsey yemek içmek yok
bu takımda by dengesizlik hep olmuşturBugün yine sessiz bizim takım :)
Bi günümüz diğerini tutmuyor
ben o zaman yine hocayla yapayım değişik hareketlerde gösteriyor hem :)
hem spor hem yeme düzenimde değişecek öğle yemeğimi mecbur arkadaşlarla yemekhanede yiycem yemekhane de yemekler yağlı oluyorbir de fazla koyuyolar dökmeye de içim el vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?