Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

planın çok güzel olmuş gerçekten bende yapmak isterdim ama ancak 20 gün uyabilirim okul açılınca tüm düzenim değişecek maalesef
Okulla birlikte spor zor oluyor canım haklısın, benimde okulum başlıcak bende düşünüyorum spor için ne yapsam diye.:44:

sabah yapılan spor depolanmış yagları yakıyor akşam yapılan o gün yediklerini yakıyor diye biliyorum canım. :44: genelde sporu yapın derler, ama sen sana ne zaman uygunsa o zaman yap, sonuçta spor ne zaman olursa olsun yararlı bi şey.

kızlar dün baya uğraştım yatak odamı elden geçirdim perdeleri yıkıyorum kardeşlerim bende onları gezdirdim yemek falan çok yoruldum ve internete giremedim

ama jillianı yaptım level 1 de beş i tamamladım
onun dışında sabah haşlama yumurta
1 dilim ekmek
domates
az peynir

öğle
biberli yoğurt
iki kuşbaşı büyüklüğünde tavuk
salata

akşam
üç dört köfte fırnda yaptım kızartmadan
bi kaç kaşık mercimek çorbası
salata

pirinç pilavıı

x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı • (Alınan Kalori)35 kcal

100gr Sade Pirinç Pilavı • (Alınan Kalori)173 kcal

1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı • (Alınan Kalori)248 kcal

1 Porsiyon (200gr) Sade Pirinç Pilavı • (Alınan Kalori)346 kcal

ben o zaman yine hocayla yapayım değişik hareketlerde gösteriyor hem :)

hem spor hem yeme düzenimde değişecek öğle yemeğimi mecbur arkadaşlarla yemekhanede yiycem yemekhane de yemekler yağlı oluyor bir de fazla koyuyolar dökmeye de içim el vermiyor

bugünkü menüm
sabah: kepekli tost, yeşil çay
öğle.: 1 kase çorba
ara: 1 bardak süt, 2 eti karşık meyveli
akşam: 1 tane max ve limonlu soda

bugün beyaz bi elbisem vardı içine girdim eşim takdir etti beni kızlar sayenizde..

Tebrik ediyorum seni işte böyle sonuçlar almak için yemiyoruz ..

Ben pilavı çok daha fazla biliyordum, artık az da olsa yiyebilirim.

Hayır ağrım olsa da olmasa da uyuyacağım zaman çok aşırı sıkıntı basıyor.
Relax çayı alayım diyorum birazdan dışarı çıkınca, içinde melissa da varmış onu bir deneyeyim bakalım diyorum.
Ama nedenini de merak ediyorum.

Mesaj sayını güncelledim. Hiç problem değil böyle durumlarda yolladığınız zaman güncellerim.
Mesajlarımı da boşaltıyorum hemen.

canım bende kpss ye hazırlanıcam zaten atama olmazsa umarım olur da gerek kalmaz
ama kendimi plana sokmak adına iyi olacak
bu arada canımsın senin ihtiyacın kalmamışki zatenn

Yemeğime tabi dikkat ederim ediyorum zaten de spor açısından dedim.
Günde 5 saat civarı ders çalışıyorum ortalama, ee ev temizlik yemek eşimle zaman geçirme derken sporu ancak beraber çıkınca yapıyoruz.
Bu arada ben de hedef kilmu 57-58e indirmeyi planlıyorum.

glsmh akşam 19 da diş fırçalamak harika olur da .....( ben bunu yapabilir miyim???? yıllardır alışkanlık haline getirmek istediğim bişey bu ama bilmiyorum başarır mıyım???
deneyeceğim...umarım olur ben de ciddi fark yaratacağından eminim bunun.

ayyy ne güzel bende i 38 beden pantolon almıstımm simdi içine hiç giremiyorumm inşallah bayramda onu giyicemmmm

sen 70 olunca 38 beden mi olacaksın?? boyun uzun sanırım.. ben 70 kiloyken 40 beden oluyorum şimdi 75 kilo da 42 bedenim..
birde öğrenci misin yalnız mı yaşıyorsun. yalnız yaşarken diyet yapmak daha kolay biliyor musun..hem kendine göre pişiriyorsun hem istediğin kadar istediğin zaman yiyorsun... ama bazen geceleri benim eşim mısır patlatıyor hele de dizilerin başladığı uzun kış gecelerinde gel de yeme(((

hm22 şu ara herkes snırım uyku sorunu yaşıyor batıda havalar çok sıcak ve nemli bulunduğun il öyleyse bence bu yüzdendir uyuyamamak.. gevşeme egzersizleri var nefes egzersizleri var onları dene uykuya çok rahat geçiyor ve çok dinç uyanıyorsun..

bugün yediklerim..
sabah peynirli omlet
yeşil çay yulaflı bir tane bisküvi
tavuk sote yoğurt
1 yulaflı bisküvi türk kahvesi nane şekeri (benim bu yemek sonrası küçük bi tatlı bile olsa isteğim hep var ne olacak????)
sucuk (ekmeksiz hiç güzel olmasa da)
gece belki süt içebilirim...

Sabah: Yok
Öğle: Menemen, 2 dilim ekmek
Ara: Patlıcanlı pilav
Akşam: Yok

Bugün çok çok çok sıcaktı. Bende dayanamadım 1 litre Zero Cola içtim inşallah bana kilo olarak dönmez :18:

Bir de ben çok az mesaj yazıyorum çünkü ben geldiğimde genelde konuşmalar bitmiş oluyor ne olacak böyle :26:

45 günde 5 kilo elbette gider olmayacak şeydeğil bende başlıyorum cumartesi.

tamamdır.. süper olur ben en son 2.5 yıl önce 68 olmuştum.. inşallah yine olur aslında ben daha zayıf olmayıda istemiyorum 65 ideal benim için

Bende 68 den daha zayıf olmak istemiyorum. Çok güzel olcaz çokk çokk :))

Bu diş fırçalama olayını bende yapacam. Ama ben işten herzaman 6 eya 7 çıkıyorum. Son yediğim yemek öğlen oluyor sorada ara öğüde birşey yersem. Yani saat 4 ten sonra da bişey yememek olmazki ( ne zaman akşam yemeği yicem ben

Bugün yine sessiz bizim takım :)

Bi günümüz diğerini tutmuyor
bu takımda by dengesizlik hep olmuştur

bugün beyaz bi elbisem vardı içine girdim eşim takdir etti beni kızlar sayenizde..

Süpeerrrr çok sevindim adına canıımmmm bravooo

bizim yemeklerde yaglı canım üstelik sürekli makarna pilav çıkıyor. ben makarna, pilav yemeyi düşünmüyorum yemekhanede. Şimdilik öyle önlem almayı düşünüyorum. :44:

Yediklerim:

Sabah: 1 kk peynir, 1 dilim wasa kraker
Ara: 1 elma
Öglen: 3 yk nohut, 1 kase yogurt,
Akşam: Ögleyle aynı.

4 litre su
Jiliian level 1, akşam 1 saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…