Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

boyum 172 canım 70 kilo olunca 38 beden oluyorumm

bak ne güzel demişssin esim mısır patlatıyor gel de yeme yeme yeme

Çok, çok özür dilerim, günlerdir giremedim. :26:
Garip bir hafta oldu; kötü haberler üst üste geldi, ameliyat olan olanaydı... Karmançorman oldu her şey, günlerdir bilgisayarı açamadım bile... Bugün de sırf bu mesajı yazmak, daha fazla geciktirmemek için girdim. Sanırım bundan sonra da bundan pek farklı gitmeyecek.
Beni ağırladığınız için teşekkürler, çok sıcak ve başarılı bir grupsunuz, dilerim böyle devam edin. Ama ben devam edemeyeceğim, zorlamanın alemi yok, olmuyor maalesef... Tekrar teşekkürler kızlar, başarılar sizlere...

Öyle yatmadan önce yapabileceğim kısa bir şeyler bulursam yapabilirim aslında, sıcaklar çok etkilemiyor sanırım ev serin oluyor uyuyacağım diyene kadar problem yok en az 1-2 saat sohbet ediyoruz ona gül buna gül derken her şey iyi güzel hadi uyuyayım deyince bir anda sıkıntı basıyor.

hm22 senin boyun 1.70 di sanırım 57 çok az olmaz mı bence 60 iyidir.. yüzün çökmesin çok ..

Yüzümde çökme olmadı hiç sanırım biraz yaşla ilgili.
Yine bir 60 olayım da ondan sonra kesin karar veririm.

Yemekten sonra olan tatlı isteğinin insülin direnci ile alakalı diye biliyorum sen yine onu ihmal etme ..

Zero kilo yapmaz rahat ol, mesaj konusunda da ben de olmayabiliyorum ama tek tek okuyup alıntılıyorum sonrasında.

Yediklerim:

Sabah: 1 kk peynir, 1 dilim wasa kraker
Ara: 1 elma
Öglen: 3 yk nohut, 1 kase yogurt,
Akşam: Ögleyle aynı.

4 litre su
Jiliian level 1, akşam 1 saat yürüyüş.

Yarın için en güzel kilo vermeyi senden bekliyorum hadi bakalım ..

bu senin içindi canım

Senin içindi derken anlayamadım ?

Çok geçmiş olsun Funda, umarım ciddi şeyler değildir ameliyatlar .
Her zaman bekleriz takıma ..

Geçmiş olsun. Takımda olmasan bile salma kendini yine diyete devam et :)

Kizlar bilg yok telden de olmuyo
Ev gocuyodu iki gundur..yarin temizlige bayanlar gelecek ben onden bi suru is yaptim
cok azdi mesaj sayim utandim sayipta yazmaya..
kisa kisa yazcam okuyamiyorum da yazdiklarinizi ama yarin bitiyo isler insallah..

Bugun yediklerim
Sabah salata ve haslanmis yum biraz peynir
Ogle dort adet kofte ve 1 dilim karpuz
Bi kac kasik corba
Aksam
1ck taze fasulye
Bi kac kasik corba
Kazandibi yedim bi porsiyondan azdi ama

Jillian yaptim level1-6 bitti

Yarin herkese guzel sonuclar diliyorum
Iyi geceler

Yemekten sonra olan tatlı isteğinin insülin direnci ile alakalı diye biliyorum sen yine onu ihmal etme ..

Yarın için en güzel kilo vermeyi senden bekliyorum hadi bakalım ..
.

Herkes ne kadar verdi bilmiyorum ama benim iki gündür aynı kilom. Ne yaparsam yapayım da degişmedi, uzun zamandır inmedigim kilolar oldugu için zor veriyorum diye düşünüyorum ama inşallah haftaya degişir

Bu arada yemekten sonra tatlı istegi insülinim düşdüğü halde bende hala olan bir şey. Düşmesi, tamamen hastalıktan kurtulmak anlamına gelmiyor sanırım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :80:

Geçen haftaki kilom: 70.7

Bu haftaki kilom: 69.4

70.7/69.4/1.3/ 1.84 %

Son düzenleme:
Günaydın

Benim kilom birebir aynı. Çok moralim bozuldu be. Acaba doğrumu diye iki kere tartıldım nintendoda.. Bide diyoki tebrik ederim aynı kilodasın yani kilo almadın anlamında ((

pilavın kalorisi cok yüksek diyordun ya canım senin için arastırıp tek tekhesini buldumm

kendine göre ayarlarsın tatlımm 4 cok erken zaten akşama kadar aclıktan bitersinn

çok hızlı giriş yapmıştın... çok sözler vermiştin .... ne olduuuu????? neden kaçtın???? sevmedin mi bizi????

çok hızlı giriş yapmıştın... çok sözler vermiştin .... ne olduuuu????? neden kaçtın???? sevmedin mi bizi????
şaka bi yana üzüldüm neyse inşallah burdan vazgeçsen de kilo vermekten vazgeçmez istediğine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…