boyum 172 canım 70 kilo olunca 38 beden oluyorummglsmh akşam 19 da diş fırçalamak harika olur da .....( ben bunu yapabilir miyim???? yıllardır alışkanlık haline getirmek istediğim bişey bu ama bilmiyorum başarır mıyım???
deneyeceğim...umarım olur ben de ciddi fark yaratacağından eminim bunun.
sen 70 olunca 38 beden mi olacaksın?? boyun uzun sanırım.. ben 70 kiloyken 40 beden oluyorum şimdi 75 kilo da 42 bedenim..
birde öğrenci misin yalnız mı yaşıyorsun. yalnız yaşarken diyet yapmak daha kolay biliyor musun..hem kendine göre pişiriyorsun hem istediğin kadar istediğin zaman yiyorsun... ama bazen geceleri benim eşim mısır patlatıyor hele de dizilerin başladığı uzun kış gecelerinde gel de yeme(((
hm22 şu ara herkes snırım uyku sorunu yaşıyor batıda havalar çok sıcak ve nemli bulunduğun il öyleyse bence bu yüzdendir uyuyamamak.. gevşeme egzersizleri var nefes egzersizleri var onları dene uykuya çok rahat geçiyor ve çok dinç uyanıyorsun..
hm22 senin boyun 1.70 di sanırım 57 çok az olmaz mı bence 60 iyidir.. yüzün çökmesin çok ..
bugün yediklerim..
sabah peynirli omlet
yeşil çay yulaflı bir tane bisküvi
tavuk sote yoğurt
1 yulaflı bisküvi türk kahvesi nane şekeri (benim bu yemek sonrası küçük bi tatlı bile olsa isteğim hep var ne olacak????)
sucuk (ekmeksiz hiç güzel olmasa da)
gece belki süt içebilirim...
Sabah: Yok
Öğle: Menemen, 2 dilim ekmek
Ara: Patlıcanlı pilav
Akşam: Yok
Bugün çok çok çok sıcaktı. Bende dayanamadım 1 litre Zero Cola içtim inşallah bana kilo olarak dönmez :18:
Bir de ben çok az mesaj yazıyorum çünkü ben geldiğimde genelde konuşmalar bitmiş oluyor ne olacak böyle :26:
Yediklerim:
Sabah: 1 kk peynir, 1 dilim wasa kraker
Ara: 1 elma
Öglen: 3 yk nohut, 1 kase yogurt,
Akşam: Ögleyle aynı.
4 litre su
Jiliian level 1, akşam 1 saat yürüyüş.
bu senin içindi canım
Çok, çok özür dilerim, günlerdir giremedim. :26:
Garip bir hafta oldu; kötü haberler üst üste geldi, ameliyat olan olanaydı... Karmançorman oldu her şey, günlerdir bilgisayarı açamadım bile... Bugün de sırf bu mesajı yazmak, daha fazla geciktirmemek için girdim. Sanırım bundan sonra da bundan pek farklı gitmeyecek.
Beni ağırladığınız için teşekkürler, çok sıcak ve başarılı bir grupsunuz, dilerim böyle devam edin. Ama ben devam edemeyeceğim, zorlamanın alemi yok, olmuyor maalesef...Tekrar teşekkürler kızlar, başarılar sizlere...
Garip bir hafta oldu; kötü haberler üst üste geldi, ameliyat olan olanaydı... Karmançorman oldu her şey, günlerdir bilgisayarı açamadım bile... Bugün de sırf bu mesajı yazmak, daha fazla geciktirmemek için girdim. Sanırım bundan sonra da bundan pek farklı gitmeyecek.
Beni ağırladığınız için teşekkürler, çok sıcak ve başarılı bir grupsunuz, dilerim böyle devam edin. Ama ben devam edemeyeceğim, zorlamanın alemi yok, olmuyor maalesef...Tekrar teşekkürler kızlar, başarılar sizlere...
Yemekten sonra olan tatlı isteğinin insülin direnci ile alakalı diye biliyorum sen yine onu ihmal etme ..
Yarın için en güzel kilo vermeyi senden bekliyorum hadi bakalım ..
.
Öyle yatmadan önce yapabileceğim kısa bir şeyler bulursam yapabilirim aslında, sıcaklar çok etkilemiyor sanırım ev serin oluyor uyuyacağım diyene kadar problem yok en az 1-2 saat sohbet ediyoruz ona gül buna gül derken her şey iyi güzel hadi uyuyayım deyince bir anda sıkıntı basıyor.
Yüzümde çökme olmadı hiç sanırım biraz yaşla ilgili.
Yine bir 60 olayım da ondan sonra kesin karar veririm.
Yemekten sonra olan tatlı isteğinin insülin direnci ile alakalı diye biliyorum sen yine onu ihmal etme ..
Zero kilo yapmaz rahat ol, mesaj konusunda da ben de olmayabiliyorum ama tek tek okuyup alıntılıyorum sonrasında.
Yarın için en güzel kilo vermeyi senden bekliyorum hadi bakalım ..
Senin içindi derken anlayamadım ?
Çok geçmiş olsun Funda, umarım ciddi şeyler değildir ameliyatlar .
Her zaman bekleriz takıma ..
45 günde 5 kilo elbette gider olmayacak şeydeğil bende başlıyorum cumartesi.
Bende 68 den daha zayıf olmak istemiyorum. Çok güzel olcaz çokk çokk :))
Bu diş fırçalama olayını bende yapacam. Ama ben işten herzaman 6 eya 7 çıkıyorum. Son yediğim yemek öğlen oluyor sorada ara öğüde birşey yersem. Yani saat 4 ten sonra da bişey yememek olmazki( ne zaman akşam yemeği yicem ben
bu takımda by dengesizlik hep olmuştur
Süpeerrrr çok sevindim adına canıımmmm bravooo
kendine göre ayarlarsın tatlımm 4 cok erken zaten akşama kadar aclıktan bitersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?