Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

en sevdiğim şeylerden biri bu çizelgeyi yenilemek ortalara yaklaştım sevinçliyim hepinize çok teşekkür ederim.. inanın sayenizde başardım hm22 thebeauty özellikle size çok çok teşekkür ederim .....

Geçen hafta 55 dim bu hafta yine 55 im 1 gram bile verememişim

Eğer akşam geç saatte yemediysen ben bir sorun görmüyorum. zaman zaman sütlü tatlılar yenilebilir.
Mesajların da bugünden itibaren mesaja girmesini bekliyorum.

Buna ben de inanıyorum bilmiyorum belki aklımızda biten bir şey ama uzun süre kaldığımız kilolardan inmek zor oluyor.

İnsülin konusunda da net bir şey söyleyemedim, belki alışşkanlıklarımızın da etkisi vardır ama böyle bir şey okuduğumu hatırladığımdan söyledim.

Günaydın kızlar :80:

Geçen haftaki kilom: 70.7

Bu haftaki kilom: 69.4

70.7/69.4/1.3/ 1.84 %

Tebrik ederimmm

Günaydın

Benim kilom birebir aynı. Çok moralim bozuldu be. Acaba doğrumu diye iki kere tartıldım nintendoda.. Bide diyoki tebrik ederim aynı kilodasın yani kilo almadın anlamında ((

Bu hafta geç saatte yemeklerin ve kaçamaların mevcuttu, neden şaşırdın kilo vermemene ki ?

kızlar rica etsem konrol edebilirmisiniz ?

dalin26 ( 76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu ( 68,9/68,6/0,3/%0,43 )
prenses_ece ( 68,8 / / / % ) 3haftadır bildirimde bulunmadı
mahir ( 66,2/ / / % ) izinli
değişimgünlüğüm ( 64,4/63,8/0,6/ %0,93 )
benbirtaneyim ( 75/74,3/0,7/ %0,93 )
adayaren38 ( 70,5/ 69,8/ 0,7/ %0,99 ) yeni üye hedef kilosu : 55
rabia1984 ( 90,1/ 88,4 / 1,7 / %1,19 ) yeni üye hedef kilosu : 75
luveyla (69/69,5/-0,5/ %-0,72 ) yeni üye hedef kilosu : 60

12. TAKIM ORTALAMASI: % 0,63

günaydın dünkü mesaj sayım 27

bugün kilom 73.5
gecen haftaki 73.9
fark 400 gram

Kilo vermeni yavaşlatan her hangi bir durum var mı ?
BU hafta daha dikkat edelim bakalım senin menülerine neden az az gidiyor ..

pilavın kalorisi cok yüksek diyordun ya canım senin için arastırıp tek tekhesini buldumm

Teşekkür ederim ama o kadar zaman olan inancımı değiştiremiyorum şimdi ..

geçen hafta: 66,6
bu sabah: 65,8
fark 800 gram

Tebrik ederim ..

Kizlar 53.4 tu gecen hafta ..bu hafta 53.1 olmusum yani giden 300..uc haftada toplam 2 kilo 100 gr..

Boyun kaçtı senin ?
Bu kilolarda çok fazla gitmesi zor sanırım bilemedim .. :26:

geçen hafta ki kilom 75.5
bu hafta 74.9
fark 600 gr..

75.5/74.9/0.6/%0.79

Tebrik ederim ahh biraz daha o tatlıları engellesek bitiverecek verilecek kilolar.

en sevdiğim şeylerden biri bu çizelgeyi yenilemek ortalara yaklaştım sevinçliyim hepinize çok teşekkür ederim.. inanın sayenizde başardım hm22 thebeauty özellikle size çok çok teşekkür ederim .....

Ne güzel eğer bir faydamız olmuşsa Serates ama gerçekten yeme etme diye diye artık eskisi gibi ben ne yaptım biliyor musun diye gelişlerin azaldı. Bak hafta sonu dikkat ..

Geçen hafta 55 dim bu hafta yine 55 im 1 gram bile verememişim

Neden böyle oldu fikrin var mı ? Ben hatırlamıyorum öyle pek kaçamak falan sende ?
Durgun kaldığımızda nedenini bulup telafi etmek önemli ..

Liste üzerinde yanlışlıkları düzelttim. Çirkinördek yavrusundayuvarlama hatası olmuş.
Rabianın oldukça farklı yüzdesi istersen sen de kontrol edebilirsin.
Bir de ortalamayı listede kaç kişi varsa ona bölüyoruz, sanırım sadece bildirim yapanlara bölmüşsünüz.

Kaçamak yapmadım ama daha az yemem lazım demek ki :26:

ben şöyle düşündüm izinli olan kişiler sonuçta geldiklerinde kiloları bölünmüyordu şuan olmadıkları için bölünmeye gerek yok diye düşündüm teşekkür ederim cnım sağol :)

**3. TAKIM 324. ETAP***

hm22(62.8/ 61.7 /1.1/1.75%)
SERATES(75.5/74.9/0.6/0.79%)
mattika (64.5/64.5/0.0 /0.0 %)
S_A (75.5/75.5/0.0/0%)

Yaktumehey ( 83/ //% )
Mercani ( 55/55/0/0%)
Glsmh : ( 73.9 /73.5 / 0.4 / 0.54 %)
Pembepanter35 ( 53.4 / 53.1 / 0.3 / 0.56% )
Adia ( 67.1/ // %)
Musmutlu (59.7 / / / % )
İzumi (70.7/69.4 /1.3/1.84 % )
Antonia ( 66.6 / 65.8 /0.8 / 1.20 % )
3. TAKIM ORTALAMASI : %

ben şöyle düşündüm izinli olan kişiler sonuçta geldiklerinde kiloları bölünmüyordu şuan olmadıkları için bölünmeye gerek yok diye düşündüm teşekkür ederim cnım sağol :)

İzinli kişiler geldiklerinde aldıkları veya verdikleri kilo da bölünüyor, ben de çok hoşlanmıyorum bu uygulamadan izinli kilo bildirmeyen vs kişiler ciddi anlamda ortalama düşürüyor ama ..

İzinli kişiler geldiklerinde aldıkları veya verdikleri kilo da bölünüyor, ben de çok hoşlanmıyorum bu uygulamadan izinli kilo bildirmeyen vs kişiler ciddi anlamda ortalama düşürüyor ama ..

sağol canım peki 3 haftadır bildirimde bulunmayan kişiyide yazmaya ve bölmeye gerek varmı :s

Bilmiyorum ders çalışırken zamanın oluyor mu ama sporu arttırabilirsin, tabi çalışmanın önüne geçecek olursa hiç gerek yok ..

Jilian yapıyorum bir de eğer zamanım kalırsa Leslie yapıyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum ki

Bu arada sağ bacağım ciddi anlamda sakatlandı ama yine de spora devam ediyorum. Eğer pazartesiye kadar ağrısı geçmezse doktora gidecem artık.

Evet kizlar cok Üzgün ve moralim bozuk geldim yine bir tarti gunune

73. 8 ciktim tartida ama siz beni 74 kaydedin
Simdi ben bu hafta burda olucam ama kizkardesim dogum yapti arkadaslar ben pazartesiye kadar bildirim yapamayabilirim bu gun ona gidicem :-( bi sorun olur mu acaba

kendine göre ayarlarsın tatlımm 4 cok erken zaten akşama kadar aclıktan bitersinn

Bu hafta geç saatte yemeklerin ve kaçamaların mevcuttu, neden şaşırdın kilo vermemene ki ?

Geç saatte yemek yemiyorum ben. Bu hafta kaçamak yapmadım. İşten saat 7 de çıkıyorum gelene kadar 8 oluyor e bende o saatte yiyorum deminde yazığım gibi saat 4ten sonra bişey yemeyecek halim yok ya.

Hep dikkat ettim bu hafta sanırım şaşırmam normal.

Ha meyve yi kaçamaktan sayıyorsan bilmiyorum.

sağol canım peki 3 haftadır bildirimde bulunmayan kişiyide yazmaya ve bölmeye gerek varmı :s

Evet yazman gerekiyor ama 3 kere bildirim yapmadığına göre diskalifiye olacak yanına onu da bildir ki haftaya bölmen gerekmesin hiç.

Bence hiç zorlama o zaman kendini yemeni de azaltma belki bir duraklama dönemidir, yalnız genede 2 öğün yapıyordun değil mi?
Belki hatırlarsın sen izine çıkmadan önce ben de 2 öğün ve az yiyordum şimdikinden çok daha az kilo veriyordum.
Sonra kızlar kıza kıza düzelttim menülerimi baya da etki etti 2-3 haftadır durumdan çok memnunum.

Hoşgeldin ekevser ama öyle moralin bozuk olmasın senin, ne güzel cıvıl cıvıl gitmiştin buralardan.
Kaç kilo ile gitmiştin izine ?
Eğer çabuk verilebilecek bir kilo ise onu verip öyle listede olman taraftarıyım ortalama açısından ..
Onun haricinde paylaşım kuralı tabi ki takımda çok önemli ama hepimizin zaman zaman giremediği günlerde önceden bilgi verdiğinde idare edilir problem olmaz.
BU arada bebeğiniz hayırlı olsun.

Bilmiyorum söylememden rahatsız mı oluyorsun gördüğümü ama herkese söylüyorum eğer istemezsen sana söylemeyebilirim.
GÖrdüğüm şeyler olarak da gece geç saatte yenilen meyveyi geç saatte yemek olarak değerlendirdim, onun haricinde aklımda bir kaç gün önceden kalan 3 öğün karbonhidrattan oluşan günler var ama tam olarak tabiki hatırlayamam herkesin ne yediğini ..

3 öğün yapmaya çalışırım tabi sabahları kalkabilirsem

3 öğün yapmaya çalışırım tabi sabahları kalkabilirsem

Sabahları kalkmak üstüne kahvaltı yapmak alışık olmayan kişiye cidden zor, ben yapmış olmak için k special yiyip durdum bir süre sürekli, bu sıralarda uyku düzenim bozuldu yine biraz ama erken kalkmak çalışma açısından da çok faydalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…