Kizlar bilg yok telden de olmuyo
Ev gocuyodu iki gundur..yarin temizlige bayanlar gelecek ben onden bi suru is yaptim
cok azdi mesaj sayim utandim sayipta yazmaya..
kisa kisa yazcam okuyamiyorum da yazdiklarinizi ama yarin bitiyo isler insallah..
Bugun yediklerim
Sabah salata ve haslanmis yum biraz peynir
Ogle dort adet kofte ve 1 dilim karpuz
Bi kac kasik corba
Aksam
1ck taze fasulye
Bi kac kasik corba
Kazandibi yedim bi porsiyondan azdi ama
Jillian yaptim level1-6 bitti
Yarin herkese guzel sonuclar diliyorum
Iyi geceler
Herkes ne kadar verdi bilmiyorum ama benim iki gündür aynı kilom. Ne yaparsam yapayım da degişmedi, uzun zamandır inmedigim kilolar oldugu için zor veriyorum diye düşünüyorum ama inşallah haftaya degişir
Bu arada yemekten sonra tatlı istegi insülinim düşdüğü halde bende hala olan bir şey. Düşmesi, tamamen hastalıktan kurtulmak anlamına gelmiyor sanırım
Günaydın kızlar :80:
Geçen haftaki kilom: 70.7
Bu haftaki kilom: 69.4
70.7/69.4/1.3/ 1.84 %
Günaydın
Benim kilom birebir aynı. Çok moralim bozuldu be. Acaba doğrumu diye iki kere tartıldım nintendoda.. Bide diyoki tebrik ederim aynı kilodasın yani kilo almadın anlamında((
günaydın dünkü mesaj sayım 27
bugün kilom 73.5
gecen haftaki 73.9
fark 400 gram
pilavın kalorisi cok yüksek diyordun ya canım senin için arastırıp tek tekhesini buldumm
geçen hafta: 66,6
bu sabah: 65,8
fark 800 gram
Kizlar 53.4 tu gecen hafta ..bu hafta 53.1 olmusum yani giden 300..uc haftada toplam 2 kilo 100 gr..
geçen hafta ki kilom 75.5
bu hafta 74.9
fark 600 gr..
75.5/74.9/0.6/%0.79
en sevdiğim şeylerden biri bu çizelgeyi yenilemek ortalara yaklaştım sevinçliyim hepinize çok teşekkür ederim.. inanın sayenizde başardım hm22 thebeauty özellikle size çok çok teşekkür ederim .....
Geçen hafta 55 dim bu hafta yine 55 im1 gram bile verememişim
kızlar rica etsem konrol edebilirmisiniz ?
dalin26 ( 76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu ( 68,9/68,6/0,3/%0,44 )
prenses_ece ( 68,8 / / / % ) 3haftadır bildirimde bulunmadı
mahir ( 66,2/ / / % ) izinli
değişimgünlüğüm ( 64,4/63,8/0,6/ %0,93 )
benbirtaneyim ( 75/74,3/0,7/ %0,93 )
adayaren38 ( 70,5/ 69,8/ 0,7/ %0,99 ) yeni üye hedef kilosu : 55
rabia1984 ( 90,1/ 88,4 / 1,7 / %1,87) yeni üye hedef kilosu : 75
luveyla (69/69,5/-0,5/ %-0,72 ) yeni üye hedef kilosu : 60
12. TAKIM ORTALAMASI: % 0,49
Kilo vermeni yavaşlatan her hangi bir durum var mı ?
BU hafta daha dikkat edelim bakalım senin menülerine neden az az gidiyor ..
Teşekkür ederim ama o kadar zaman olan inancımı değiştiremiyorum şimdi ..
Tebrik ederim ..
Boyun kaçtı senin ?
Bu kilolarda çok fazla gitmesi zor sanırım bilemedim .. :26:
Tebrik ederim ahh biraz daha o tatlıları engellesek bitiverecek verilecek kilolar.
Ne güzel eğer bir faydamız olmuşsa Serates ama gerçekten yeme etme diye diye artık eskisi gibi ben ne yaptım biliyor musun diye gelişlerin azaldı. Bak hafta sonu dikkat ..
Neden böyle oldu fikrin var mı ? Ben hatırlamıyorum öyle pek kaçamak falan sende ?
Durgun kaldığımızda nedenini bulup telafi etmek önemli ..
Kaçamak yapmadım ama daha az yemem lazım demek ki :26:
Liste üzerinde yanlışlıkları düzelttim. Çirkinördek yavrusundayuvarlama hatası olmuş.
Rabianın oldukça farklı yüzdesi istersen sen de kontrol edebilirsin.
Bir de ortalamayı listede kaç kişi varsa ona bölüyoruz, sanırım sadece bildirim yapanlara bölmüşsünüz.
ben şöyle düşündüm izinli olan kişiler sonuçta geldiklerinde kiloları bölünmüyordu şuan olmadıkları için bölünmeye gerek yok diye düşündüm teşekkür ederim cnım sağol :)
İzinli kişiler geldiklerinde aldıkları veya verdikleri kilo da bölünüyor, ben de çok hoşlanmıyorum bu uygulamadan izinli kilo bildirmeyen vs kişiler ciddi anlamda ortalama düşürüyor ama ..
Bilmiyorum ders çalışırken zamanın oluyor mu ama sporu arttırabilirsin, tabi çalışmanın önüne geçecek olursa hiç gerek yok ..
kendine göre ayarlarsın tatlımm 4 cok erken zaten akşama kadar aclıktan bitersinn
Bu hafta geç saatte yemeklerin ve kaçamaların mevcuttu, neden şaşırdın kilo vermemene ki ?
sağol canım peki 3 haftadır bildirimde bulunmayan kişiyide yazmaya ve bölmeye gerek varmı :s
Jilian yapıyorum bir de eğer zamanım kalırsa Leslie yapıyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum ki
Bu arada sağ bacağım ciddi anlamda sakatlandı ama yine de spora devam ediyorum. Eğer pazartesiye kadar ağrısı geçmezse doktora gidecem artık.
Evet kizlar cok Üzgün ve moralim bozuk geldim yine bir tarti gunune
73. 8 ciktim tartida ama siz beni 74 kaydedin
Simdi ben bu hafta burda olucam ama kizkardesim dogum yapti arkadaslar ben pazartesiye kadar bildirim yapamayabilirim bu gun ona gidicem :-( bi sorun olur mu acaba
Geç saatte yemek yemiyorum ben. Bu hafta kaçamak yapmadım. İşten saat 7 de çıkıyorum gelene kadar 8 oluyor e bende o saatte yiyorum deminde yazığım gibi saat 4ten sonra bişey yemeyecek halim yok ya.
Hep dikkat ettim bu hafta sanırım şaşırmam normal.
Ha meyve yi kaçamaktan sayıyorsan bilmiyorum.
Evet yazman gerekiyor ama 3 kere bildirim yapmadığına göre diskalifiye olacak yanına onu da bildir ki haftaya bölmen gerekmesin hiç.
Bence hiç zorlama o zaman kendini yemeni de azaltma belki bir duraklama dönemidir, yalnız genede 2 öğün yapıyordun değil mi?
Belki hatırlarsın sen izine çıkmadan önce ben de 2 öğün ve az yiyordum şimdikinden çok daha az kilo veriyordum.
Sonra kızlar kıza kıza düzelttim menülerimi baya da etki etti 2-3 haftadır durumdan çok memnunum.
Hoşgeldin ekevser ama öyle moralin bozuk olmasın senin, ne güzel cıvıl cıvıl gitmiştin buralardan.
Kaç kilo ile gitmiştin izine ?
Eğer çabuk verilebilecek bir kilo ise onu verip öyle listede olman taraftarıyım ortalama açısından ..
Onun haricinde paylaşım kuralı tabi ki takımda çok önemli ama hepimizin zaman zaman giremediği günlerde önceden bilgi verdiğinde idare edilir problem olmaz.
BU arada bebeğiniz hayırlı olsun.
Bilmiyorum söylememden rahatsız mı oluyorsun gördüğümü ama herkese söylüyorum eğer istemezsen sana söylemeyebilirim.
GÖrdüğüm şeyler olarak da gece geç saatte yenilen meyveyi geç saatte yemek olarak değerlendirdim, onun haricinde aklımda bir kaç gün önceden kalan 3 öğün karbonhidrattan oluşan günler var ama tam olarak tabiki hatırlayamam herkesin ne yediğini ..
3 öğün yapmaya çalışırım tabi sabahları kalkabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?