Evet yazman gerekiyor ama 3 kere bildirim yapmadığına göre diskalifiye olacak yanına onu da bildir ki haftaya bölmen gerekmesin hiç.
Bence hiç zorlama o zaman kendini yemeni de azaltma belki bir duraklama dönemidir, yalnız genede 2 öğün yapıyordun değil mi?
Belki hatırlarsın sen izine çıkmadan önce ben de 2 öğün ve az yiyordum şimdikinden çok daha az kilo veriyordum.
Sonra kızlar kıza kıza düzelttim menülerimi baya da etki etti 2-3 haftadır durumdan çok memnunum.
Hoşgeldin ekevser ama öyle moralin bozuk olmasın senin, ne güzel cıvıl cıvıl gitmiştin buralardan.
Kaç kilo ile gitmiştin izine ?
Eğer çabuk verilebilecek bir kilo ise onu verip öyle listede olman taraftarıyım ortalama açısından ..
Onun haricinde paylaşım kuralı tabi ki takımda çok önemli ama hepimizin zaman zaman giremediği günlerde önceden bilgi verdiğinde idare edilir problem olmaz.
BU arada bebeğiniz hayırlı olsun.
Bilmiyorum söylememden rahatsız mı oluyorsun gördüğümü ama herkese söylüyorum eğer istemezsen sana söylemeyebilirim.
GÖrdüğüm şeyler olarak da gece geç saatte yenilen meyveyi geç saatte yemek olarak değerlendirdim, onun haricinde aklımda bir kaç gün önceden kalan 3 öğün karbonhidrattan oluşan günler var ama tam olarak tabiki hatırlayamam herkesin ne yediğini ..
Sabahları kalkmak üstüne kahvaltı yapmak alışık olmayan kişiye cidden zor, ben yapmış olmak için k special yiyip durdum bir süre sürekli, bu sıralarda uyku düzenim bozuldu yine biraz ama erken kalkmak çalışma açısından da çok faydalı oluyor.
çok teşekkür ederim :)Evet yazman gerekiyor ama 3 kere bildirim yapmadığına göre diskalifiye olacak yanına onu da bildir ki haftaya bölmen gerekmesin hiç.
Bence hiç zorlama o zaman kendini yemeni de azaltma belki bir duraklama dönemidir, yalnız genede 2 öğün yapıyordun değil mi?
Belki hatırlarsın sen izine çıkmadan önce ben de 2 öğün ve az yiyordum şimdikinden çok daha az kilo veriyordum.
Sonra kızlar kıza kıza düzelttim menülerimi baya da etki etti 2-3 haftadır durumdan çok memnunum.
Hoşgeldin ekevser ama öyle moralin bozuk olmasın senin, ne güzel cıvıl cıvıl gitmiştin buralardan.
Eğer çabuk verilebilecek bir kilo ise onu verip öyle listede olman taraftarıyım ortalama açısından ..
Onun haricinde paylaşım kuralı tabi ki takımda çok önemli ama hepimizin zaman zaman giremediği günlerde önceden bilgi verdiğinde idare edilir problem olmaz.
Bilmiyorum söylememden rahatsız mı oluyorsun gördüğümü ama herkese söylüyorum eğer istemezsen sana söylemeyebilirim.
GÖrdüğüm şeyler olarak da gece geç saatte yenilen meyveyi geç saatte yemek olarak değerlendirdim, onun haricinde aklımda bir kaç gün önceden kalan 3 öğün karbonhidrattan oluşan günler var ama tam olarak tabiki hatırlayamam herkesin ne yediğini ..
Haayır haayır!! Rahatsız olmuyorum kesinlikle. Sadece bu hafta ne yediğimi tekrar gözden geçirecem. Geceki meyvelerede son verecem eşimede hayır kilo yapıyor bu saatte artık diyecem. Kaçamak deyince aklıma hep tatlı falan geliyor. Teşekkür ederimmm
Aslında Special K hiç aklıma gelmemişti sabahları kalkıp onu yiyebilirim.
çok teşekkür ederim :)
..
Kilo vermeni yavaşlatan her hangi bir durum var mı ?
BU hafta daha dikkat edelim bakalım senin menülerine neden az az gidiyor ..
Teşekkür ederim ama o kadar zaman olan inancımı değiştiremiyorum şimdi ..
Tebrik ederim ..
Boyun kaçtı senin ?
Bu kilolarda çok fazla gitmesi zor sanırım bilemedim .. :26:
Tebrik ederim ahh biraz daha o tatlıları engellesek bitiverecek verilecek kilolar.
Ne güzel eğer bir faydamız olmuşsa Serates ama gerçekten yeme etme diye diye artık eskisi gibi ben ne yaptım biliyor musun diye gelişlerin azaldı. Bak hafta sonu dikkat ..
Neden böyle oldu fikrin var mı ? Ben hatırlamıyorum öyle pek kaçamak falan sende ?
Durgun kaldığımızda nedenini bulup telafi etmek önemli ..
Çok geçmiş olsun Funda, umarım ciddi şeyler değildir ameliyatlar .
Her zaman bekleriz takıma ..
Geçmiş olsun. Takımda olmasan bile salma kendini yine diyete devam et :)
çok hızlı giriş yapmıştın... çok sözler vermiştin .... ne olduuuu????? neden kaçtın???? sevmedin mi bizi????
şaka bi yana üzüldüm neyse inşallah burdan vazgeçsen de kilo vermekten vazgeçmez istediğine kavuşursun...
Ah canım ya hersey üstüste geliyor bak burdan yaylaya motivasyonum tam ve moral depolamis olarak gittim bi gittim ki konusmadigim görumcem orda kayinvalidemlerde beraber kaliyoruz yaylada ya anama geldim ayagina resmen üstmüze yatti 2 hafta zaman zaman sabrettim zaman zaman soylendim bir de kizim katilma nobetleri gecirmeyr basladi sebebini sormussun ama bi sebebi yok iste aglamaya baslayinca nefes alamiyor bayiliyor hatta bayginken de nefes almiyor 20 saniye kadar arka arkaya 1 haftada 3 kere yasadik bunu yasadigim stresi sana anlatamam simdi surekli hanfendi aglamasin aman dusmesin bi yeri acimasin diye poposunda geziyoruz resmen bir de kocamla kavga ettim tuz biber oldu
yaylada her iş bana bakiyor kiz durmuyor aman aglamasin diye hizli hızlı is yaparken ellerimi kestim hep yemek yaparken en sonunda cok feci bi kesik oldu dikiş attilar eve geldigimizden beri temizlik utu camasir perisan oldum kız sürekli mizmizmizmiz ağlıyor sinirlerim oldu bi milyon
Dün akşam 7 buçuk olmuş benakşam yemeği yapmamışim hızlı hızlı hazırlıyorum bi yandan bu yandan da kız ağlıyor Kettle daki sıcak su üzerime döndü nasıl oldu anlamadan
Kolum yandı başladım aglamaya sinir krizi geçirdim resmen
Bi türlü toparlanamiyorum kizlar ne bulursam agzima atiyorum sofradan kalkamiyorum
Bi yerde okumustum yemek yemek bir tatmin bicimidir diye
İçimde bi boşluk var ve o boşluğu yiyerek dolduruyorum ama dolan tek sey yag hücrelerim malesef
Iste böyle kizlar bi an once toparlanmam gerekiyor
merhaba kızlar malesef ki bende atanamıycam bu yıll ccok moralimmm bozulduu
daha önce 95 kiloydu 80 ne inek çok kolay oldu dört ayda 15 kilo gitti ve zorlanmadann
ama ondan sonra ayda bir kiloo iki kilo ancak verebiliyorum bu hafta spor yoktuuu
önümüzde ki hafta daha düzenli olucam bakalımm
Teşekkürler.
Babannem (80 küsür yaşında) kalçasını kırmış, bir yandan o var. Tabi o yaşta hiçbir şey kolay olmuyor, zaten kadının en az 15 tane hastalığı var, ben kendimi bildim bileli koca bir ilaç poşetiyle dolaşır.
Erkek arkadaşımda da iltihaplar, kistler... hiç sormayın.Çifter doz ağır antibiyotikler alıyor bu aralar. O da ameliyat olacak, tabi antibiyotikler işe yararsa...
İş yerinde de bir dolu problem yaşıyorum, herhalde çıkmam gerekecek.
Psikopat işlerime koşturmaktan, hastalarla uğraşmaktan kaşımı almaya bile vakit bulamaz oldum.
Umarım her şey düzelir.
Zaten bir yandan 2 tane dile çalışmam gerekiyor, söylemiştim daha önce.
Tüm bunlar arasında bin parçaya bölünüp hepsine yetişmeye çalışıyorum. Boşuna "Biraz daha deneyeyim." demiyorum, kendimi kandırmak olur artık. Eğer bir gün koşullar eski takımımda olduğu gibi rahat olursa tekrar aranıza gelirim. :)
Merak etme.Rejimden kaçmıyorum, vakit problemi sadece... Gerçekten vakit problemi ama...
Belki bir gün başarı hikayemi okursunuz burda, dilerim ben de sizinkileri okurum.
Yok yahu, ne kaçması...Çok da sevmiştim sizi, yarışmanın en samimi, en muhabbetli takımısınız.
Kilo vermekten vazgeçmeyeceğim, diyetisyene gideceğim bu aralar. Sanırım tiroid bezim az çalışıyor. Aslında bugüne kadar bende tiroid çıkacağını hiç düşünmüyordum, inanmıyordum, "Metabolizmamı yavaşlattım herhalde" falan diyordum. Ama dün birinin önayak olmasıyla netten belirtilerine baktım. Neredeyse hepsi varmış bende.O yüzden onlara da bir baktırmak istiyorum. Spor salonunda geçen aylar paklamadı beni, eğer gerçekten tiroidim varsa diyetisyenler paklar artık ve de doktorlar.
Kendinize çok iyi bakın, başarı hikayelerimizi okuşmak üzere...
Hm22, benim eşim aslında zayıflamamı istiyor. Yani gece yemek yemeye şekerli şeylere tatlılara ve bu tür kaçamaklara karşı. Ama 3 hafta önce doktor kan değerleri düşük demişti.
Benimde meyveyle pek aram yoktu. O günden beri devamlı eşim meyveye zorluyor yemicem deyincede kızıyor. Yemekte yağlı yağsız farketmez yemekteki sebzeleri görüyor. Zayıflamamı istediğini unutmuş gibi ya!
Bu nedenlede bende kilo verimi iyice durdu. Ama bende yarından itibaren. Başlicam mutlaka kaçışı yok. Meyvemide ara öğünlerde yicem artık yeter.
Bu akşam yatmadan beslenme programı yapacam ve bu işe bir an önce son verecem!
Kızlar listeniz hala yayınlanmadı bir sorun mu var?
Kızlar listemizi paylaşacağım şimdi, bildirimde bulunmayan arkadaşları izinli olarak göstereceğim, sonuçta haber vermediler ve haftaya yine gelmezlerse bu hafta ortalamamız zaten düştü haftaya da düşmüş olacak, geldiklerinde geçerli bir nedenleri varsa izin sürelerinden sonra devam ederler artık ..
Jilian yapıyorum bir de eğer zamanım kalırsa Leslie yapıyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum ki
Bu arada sağ bacağım ciddi anlamda sakatlandı ama yine de spora devam ediyorum. Eğer pazartesiye kadar ağrısı geçmezse doktora gidecem artık.
musmutlu 4 gündür falan yok, normalde yazardı hepKızlar nerede kaldı ki kilo bildirmek için ..
merhaba kızlar malesef ki bende atanamıycam bu yıll ccok moralimmm bozulduu
Bildirimde bulunmayanlar önceden bildirdilermi gelemiyoruz biz diye? Şimdi izinli sayarsan 2 hafta izinli olacaklar. Bence eğer bildirmedilerse öyle geç :)
canım benim dizim sakatlanmıştı buz koydum, ayagı uzatıp dinlendirdim bi de sardım 1 günde iyileşti. sen de zorlama istersen daha kötü olmasın.
musmutlu 4 gündür falan yok, normalde yazardı heportalamanın düşmesi kötü oldu
canım eylülün 9 u demiştin niye umutsuzluga kapıldın ne oldu?
Üzüldüm ben de 1.liği bildirim yapmayan arkadaşlar yüzünden kaçırdık.
en azından ilk 3 derecesindeyiz.adia nın ailesel problemleri vardı en son, musmutlu iş görüşmesine gidicekti. :44: geçerli sebepleri vardır muhtemelen, inşallah bir an önce girerler, bizi de merakta bırakmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?