Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Haayır haayır!! Rahatsız olmuyorum kesinlikle. Sadece bu hafta ne yediğimi tekrar gözden geçirecem. Geceki meyvelerede son verecem eşimede hayır kilo yapıyor bu saatte artık diyecem. Kaçamak deyince aklıma hep tatlı falan geliyor. Teşekkür ederimmm

Aslında Special K hiç aklıma gelmemişti sabahları kalkıp onu yiyebilirim.

çok teşekkür ederim :)

Benim eşim de inan farklı değil, zaten diyet yapmama son derece karşı, her gün niye diyet yapıyorsun kilon yok ki senin konuşması yapıyoruz, dün gece çay içeceğim bitki çayı, ben gördüm diyor onun üstünde tok karnına yazıyor, öyle değil derken gitti getirdi çayı üstüne tok karnına yazmış
O saatte bir şeyler yiyeyim diye yapıyor ama yok ne yersek yiyelim o saatlerde kilo verilmiyor.

Aslında Special K hiç aklıma gelmemişti sabahları kalkıp onu yiyebilirim.

En azından yemiş olmak için de olsa yeniliyor ..

çok teşekkür ederim :)

Rica ederim ne demek.

Kızlar nerede kaldı ki kilo bildirmek için ..

Ah canım ya hersey üstüste geliyor bak burdan yaylaya motivasyonum tam ve moral depolamis olarak gittim bi gittim ki konusmadigim görumcem orda kayinvalidemlerde beraber kaliyoruz yaylada ya anama geldim ayagina resmen üstmüze yatti 2 hafta zaman zaman sabrettim zaman zaman soylendim bir de kizim katilma nobetleri gecirmeyr basladi sebebini sormussun ama bi sebebi yok iste aglamaya baslayinca nefes alamiyor bayiliyor hatta bayginken de nefes almiyor 20 saniye kadar arka arkaya 1 haftada 3 kere yasadik bunu yasadigim stresi sana anlatamam simdi surekli hanfendi aglamasin aman dusmesin bi yeri acimasin diye poposunda geziyoruz resmen bir de kocamla kavga ettim tuz biber oldu
yaylada her iş bana bakiyor kiz durmuyor aman aglamasin diye hizli hızlı is yaparken ellerimi kestim hep yemek yaparken en sonunda cok feci bi kesik oldu dikiş attilar eve geldigimizden beri temizlik utu camasir perisan oldum kız sürekli mizmizmizmiz ağlıyor sinirlerim oldu bi milyon

Dün akşam 7 buçuk olmuş benakşam yemeği yapmamışim hızlı hızlı hazırlıyorum bi yandan bu yandan da kız ağlıyor Kettle daki sıcak su üzerime döndü nasıl oldu anlamadan
Kolum yandı başladım aglamaya sinir krizi geçirdim resmen
Bi türlü toparlanamiyorum kizlar ne bulursam agzima atiyorum sofradan kalkamiyorum
Bi yerde okumustum yemek yemek bir tatmin bicimidir diye
İçimde bi boşluk var ve o boşluğu yiyerek dolduruyorum ama dolan tek sey yag hücrelerim malesef

Iste böyle kizlar bi an once toparlanmam gerekiyor

daha önce 95 kiloydu 80 ne inek çok kolay oldu dört ayda 15 kilo gitti ve zorlanmadann

ama ondan sonra ayda bir kiloo iki kilo ancak verebiliyorum bu hafta spor yoktuuu

önümüzde ki hafta daha düzenli olucam bakalımm

Çok geçmiş olsun Funda, umarım ciddi şeyler değildir ameliyatlar .
Her zaman bekleriz takıma ..

Teşekkürler.
Babannem (80 küsür yaşında) kalçasını kırmış, bir yandan o var. Tabi o yaşta hiçbir şey kolay olmuyor, zaten kadının en az 15 tane hastalığı var, ben kendimi bildim bileli koca bir ilaç poşetiyle dolaşır.
Erkek arkadaşımda da iltihaplar, kistler... hiç sormayın. Çifter doz ağır antibiyotikler alıyor bu aralar. O da ameliyat olacak, tabi antibiyotikler işe yararsa...
İş yerinde de bir dolu problem yaşıyorum, herhalde çıkmam gerekecek.
Psikopat işlerime koşturmaktan, hastalarla uğraşmaktan kaşımı almaya bile vakit bulamaz oldum.
Umarım her şey düzelir.
Zaten bir yandan 2 tane dile çalışmam gerekiyor, söylemiştim daha önce.
Tüm bunlar arasında bin parçaya bölünüp hepsine yetişmeye çalışıyorum. Boşuna "Biraz daha deneyeyim." demiyorum, kendimi kandırmak olur artık. Eğer bir gün koşullar eski takımımda olduğu gibi rahat olursa tekrar aranıza gelirim. :)

Geçmiş olsun. Takımda olmasan bile salma kendini yine diyete devam et :)

Merak etme. Rejimden kaçmıyorum, vakit problemi sadece... Gerçekten vakit problemi ama...
Belki bir gün başarı hikayemi okursunuz burda, dilerim ben de sizinkileri okurum.

Yok yahu, ne kaçması... Çok da sevmiştim sizi, yarışmanın en samimi, en muhabbetli takımısınız.
Kilo vermekten vazgeçmeyeceğim, diyetisyene gideceğim bu aralar. Sanırım tiroid bezim az çalışıyor. Aslında bugüne kadar bende tiroid çıkacağını hiç düşünmüyordum, inanmıyordum, "Metabolizmamı yavaşlattım herhalde" falan diyordum. Ama dün birinin önayak olmasıyla netten belirtilerine baktım. Neredeyse hepsi varmış bende. O yüzden onlara da bir baktırmak istiyorum. Spor salonunda geçen aylar paklamadı beni, eğer gerçekten tiroidim varsa diyetisyenler paklar artık ve de doktorlar.

Kendinize çok iyi bakın, başarı hikayelerimizi okuşmak üzere...

Hm22, benim eşim aslında zayıflamamı istiyor. Yani gece yemek yemeye şekerli şeylere tatlılara ve bu tür kaçamaklara karşı. Ama 3 hafta önce doktor kan değerleri düşük demişti.

Benimde meyveyle pek aram yoktu. O günden beri devamlı eşim meyveye zorluyor yemicem deyincede kızıyor. Yemekte yağlı yağsız farketmez yemekteki sebzeleri görüyor. Zayıflamamı istediğini unutmuş gibi ya!

Bu nedenlede bende kilo verimi iyice durdu. Ama bende yarından itibaren. Başlicam mutlaka kaçışı yok. Meyvemide ara öğünlerde yicem artık yeter.

Bu akşam yatmadan beslenme programı yapacam ve bu işe bir an önce son verecem!

Kızlar listeniz hala yayınlanmadı bir sorun mu var?

Okurken benim içim daraldı, bu arka arkaya olan kötü olayları bir an önce atlatırsın umarım.
Yok muydu hiç kalmadan dönme ihtimaliniz görümcen orada olunca falan ?
Kızını doktora falan götürdünüz mü ?
Aman ağlamasın, hastalık her zaman zor ama çocuklara ayrı bir kıyamıyorum.
Duygusal yemek denilen bir olay var ya o işte, aslında bir süre kilo verme işini askıya alsan daha iyi olmaz mı en azından biraz rahatlayana kadar istediğin gibi yersin.

merhaba kızlar malesef ki bende atanamıycam bu yıll ccok moralimmm bozulduu

Kesin belli oldu mu eylülde değil miydi ?

daha önce 95 kiloydu 80 ne inek çok kolay oldu dört ayda 15 kilo gitti ve zorlanmadann

ama ondan sonra ayda bir kiloo iki kilo ancak verebiliyorum bu hafta spor yoktuuu

önümüzde ki hafta daha düzenli olucam bakalımm

Anladım. Ben bir nedeni var mı diye sordum ama baya kilo vermişsin belki aradaki zorlanma dönemi de olabilir bu.

Geçmiş olsun gerçekten bu sıralarda bizim takıma nazar mı değdi ne oldu ?
Umarım herkes sağlığına kavuşur bir an önce.

Tabi ki sağlık en önemlisi ben de aynı düşüncedeyim ama işte sağlık veren şeyler önemli, yağlı yediğin sebzenin yarardan çok zararı var ne yazık ki ..
Eşine de anlatırsan bunları belki daha çok yardımcı olur, sonuçta kilo vermeni istediğine göre çok da ısrar etmez diye düşünüyorum konuşunca.

Kızlar listemizi paylaşacağım şimdi, bildirimde bulunmayan arkadaşları izinli olarak göstereceğim, sonuçta haber vermediler ve haftaya yine gelmezlerse bu hafta ortalamamız zaten düştü haftaya da düşmüş olacak, geldiklerinde geçerli bir nedenleri varsa izin sürelerinden sonra devam ederler artık ..

Bildirimde bulunmayanlar önceden bildirdilermi gelemiyoruz biz diye? Şimdi izinli sayarsan 2 hafta izinli olacaklar. Bence eğer bildirmedilerse öyle geç :)

canım benim dizim sakatlanmıştı buz koydum, ayagı uzatıp dinlendirdim bi de sardım 1 günde iyileşti. sen de zorlama istersen daha kötü olmasın.

Kızlar nerede kaldı ki kilo bildirmek için ..
musmutlu 4 gündür falan yok, normalde yazardı hep ortalamanın düşmesi kötü oldu

merhaba kızlar malesef ki bende atanamıycam bu yıll ccok moralimmm bozulduu

canım eylülün 9 u demiştin niye umutsuzluga kapıldın ne oldu?

bugün yediklerim:

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir

öğle: 3 yk nohut, yogurt,salata

saat 2 gibi: 4 top dondurma

akşam: 1 paket kellogs kraker, 1 bardak ayran

su: 2 litre
spor: jilian level 2, 1-1,5 saat yürüyüş.

Bildirimde bulunmayanlar önceden bildirdilermi gelemiyoruz biz diye? Şimdi izinli sayarsan 2 hafta izinli olacaklar. Bence eğer bildirmedilerse öyle geç :)

Bildirmediler önceden o yüzden yazdım izinli diye.

Üzüldüm ben de 1.liği bildirim yapmayan arkadaşlar yüzünden kaçırdık.

Üzüldüm ben de 1.liği bildirim yapmayan arkadaşlar yüzünden kaçırdık.

en azından ilk 3 derecesindeyiz. adia nın ailesel problemleri vardı en son, musmutlu iş görüşmesine gidicekti. :44: geçerli sebepleri vardır muhtemelen, inşallah bir an önce girerler, bizi de merakta bırakmazlar.

en azından ilk 3 derecesindeyiz. adia nın ailesel problemleri vardı en son, musmutlu iş görüşmesine gidicekti. :44: geçerli sebepleri vardır muhtemelen, inşallah bir an önce girerler, bizi de merakta bırakmazlar.

Ben de öyle düşünüyorum, umarım önemli bir şey yoktur da ..
Musmutlu yola çıkacaktı bir de ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…