canım benim dizim sakatlanmıştı buz koydum, ayagı uzatıp dinlendirdim bi de sardım 1 günde iyileşti. sen de zorlama istersen daha kötü olmasın.
musmutlu 4 gündür falan yok, normalde yazardı heportalamanın düşmesi kötü oldu
canım eylülün 9 u demiştin niye umutsuzluga kapıldın ne oldu?
Okurken benim içim daraldı, bu arka arkaya olan kötü olayları bir an önce atlatırsın umarım.
Yok muydu hiç kalmadan dönme ihtimaliniz görümcen orada olunca falan ?
Kızını doktora falan götürdünüz mü ?
Aman ağlamasın, hastalık her zaman zor ama çocuklara ayrı bir kıyamıyorum.
Duygusal yemek denilen bir olay var ya o işte, aslında bir süre kilo verme işini askıya alsan daha iyi olmaz mı en azından biraz rahatlayana kadar istediğin gibi yersin.
Kesin belli oldu mu eylülde değil miydi ?
Anladım. Ben bir nedeni var mı diye sordum ama baya kilo vermişsin belki aradaki zorlanma dönemi de olabilir bu.
Geçmiş olsun gerçekten bu sıralarda bizim takıma nazar mı değdi ne oldu ?
Umarım herkes sağlığına kavuşur bir an önce.
Tabi ki sağlık en önemlisi ben de aynı düşüncedeyim ama işte sağlık veren şeyler önemli, yağlı yediğin sebzenin yarardan çok zararı var ne yazık ki ..
Eşine de anlatırsan bunları belki daha çok yardımcı olur, sonuçta kilo vermeni istediğine göre çok da ısrar etmez diye düşünüyorum konuşunca.
Eğer akşam geç saatte yemediysen ben bir sorun görmüyorum. zaman zaman sütlü tatlılar yenilebilir.
Mesajların da bugünden itibaren mesaja girmesini bekliyorum.
Buna ben de inanıyorum bilmiyorum belki aklımızda biten bir şey ama uzun süre kaldığımız kilolardan inmek zor oluyor.
İnsülin konusunda da net bir şey söyleyemedim, belki alışşkanlıklarımızın da etkisi vardır ama böyle bir şey okuduğumu hatırladığımdan söyledim.
Tebrik ederimmm
Bu hafta geç saatte yemeklerin ve kaçamaların mevcuttu, neden şaşırdın kilo vermemene ki ?
Kilo vermeni yavaşlatan her hangi bir durum var mı ?
BU hafta daha dikkat edelim bakalım senin menülerine neden az az gidiyor ..
Teşekkür ederim ama o kadar zaman olan inancımı değiştiremiyorum şimdi ..
Tebrik ederim ..
Boyun kaçtı senin ?
Bu kilolarda çok fazla gitmesi zor sanırım bilemedim .. :26:
Tebrik ederim ahh biraz daha o tatlıları engellesek bitiverecek verilecek kilolar.
Ne güzel eğer bir faydamız olmuşsa Serates ama gerçekten yeme etme diye diye artık eskisi gibi ben ne yaptım biliyor musun diye gelişlerin azaldı. Bak hafta sonu dikkat ..
Neden böyle oldu fikrin var mı ? Ben hatırlamıyorum öyle pek kaçamak falan sende ?
Durgun kaldığımızda nedenini bulup telafi etmek önemli ..
Evet canim hayirlisi olsun uzme kendini kardesimde 4700 lerdeydi olmadi sinifcilarda daha fazla bekliyodum ben kontenjani .. moral bozuklugu oldu ..kontejanlar acıklandı canım 1820 kişi alacaklar ben 5000 lerdeyimm
Cuma günleri uzaktan şımarıyorum ama tabi dengede tutmak şartıyla.
Sabah 2 tane krep yedim, biraz peynir biraz nutella ( 1 çay kaşığı kadar.)
Öğlen 1 kase tavuk çorbası
Gün içinde bol miktarda sıvı tükettim, 500 ml yeşil çay, 2 fincan aktive, 500 ml elma çayı, 1 tane maden suyu, suyum zaten tamam ..
Akşam tavuk ızgara, ayran, 1 kaç tane patates kızartması.
Bugün maç günümüz ufak kaçamaklarım olabilir ama olursa çıkışta yürüyüş de yaparız ..
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurtadan omlet
öğle: 3 gofret
ara: 4 top dondurma
akşam: 1 tabak kabak yemeği, 1 dilim kepek ekmeği, 2 bardak ayran
Sabah: Yok
Öğle: 2 tane mücver
Akşam: Yoğurt çorbası, 2 tane haşlanmış yağsız tutsuz tavuk
Spor yapamadım bırakın spor yapmayı yürüyemiyorum neredeyseJilian'a yine baştan başlamam gerekecek galiba :26:
Mesaj sayım 6
Evet canim hayirlisi olsun uzme kendini kardesimde 4700 lerdeydi olmadi sinifcilarda daha fazla bekliyodum ben kontenjani .. moral bozuklugu oldu ..
belki sene icinde alirlar secm olacak ya bakalim
arada şımarmak lazım ama, yoksa sürekli diyet psikolojisinde yaşamak insanı bi yerden sonra sıkabiliyor
dondurmaya bende hayır diyemiyorum özellikle yazınah o govretler olmasaymış
canım ayagını sakın yorma, jilian yaparken mi oldu sakatlanman?
kontejanlar acıklandı canım 1820 kişi alacaklar ben 5000 lerdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?