Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün ben şımarma günü yaptım..
sabah 2 yumurta omlet
türk kahvesi 2 yulaflı bisküvi
ton balıklı salata
bir avuç leblebi
aktiviA fresh içecek (kaloriye sonradan baktım 330 ml 100 ml 67 kl bu gereksizdi.. belki tuvelet için işe yarar diye içtim ama çokmuş)
akşam da istediği kadar çiğ köfte yiyeceğim :)))))

burada ufak spor hareketleri yaptım ama ciddi spor yok
3lt su tamam

BUgünkü menümü yazayım kızlar ..
Sabah omlet,peynir, az ekmek ( 1 dilim yok )
Öğle yemedim bugün, gece saçma sapan rüyalar görüp uyanıp durunca öğlen biraz kestirdim ondan kaldı.
Akşam da mercimek çorbası, balık , yengeç bacağı, salata ..

bugünkü menüm:
sabah: 1 kk peynir, domates, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
öglen:salata, 2 yk kısır, 2 bardak ayran
Ara: yarım muz, 1 bardak süt
akşam: 1 paket kellogs kraker, 1 bardak ayran, 1 elma

benim bugün süperdi spor yemek harika vakit bulunca tamamını yazarımm

Kizlar bugun baya abarttim
Sabah uc bes parca kiymali borek
Bir iki catal cilek receli
Bi haslanmis yumurta
Biraz peynir
Domatessalata
1dilim ekmek

Ogle bir parca tavuk
Iki kasik pilav nohutlu
Yogurtlu biber kozlenmis
Ceyrek dilim ekmek

Turk kahvesi
Yaninda iki uc lokum(((
Bi kac badem draje (((

Aksam 1 cheeskek (((
Soda limon sikilmis

Simdi bol alkali su ve jillian beni bekliyor

Selam kızlar
Öncelikle toparlanm keyfim yerine geldi
Şimdi bu hafta listedeyim ve özellikle bu iki hafta boyunca hiç bir kaçamak hakkı yok
Gerçi söyle bir karar aldım
Sıkı bir karbonhidrat detoksuna başlıyorum sınırlı sağlıklı karbonhidrat sıfır rafine karbonhidrat şeklinde proteini artırıp sınırlı sağlıklı yağ tüketimi prensibi hakim olacak efenim
Ayrica
Blog yazmaya basliyorum
Konu başlığı tabi ki yaptığım bu diyet Programı ve yaninda götürdugum spor antremanlari

Bir fitness uzmanından yardım sözü bile aldım laf aramızda
Ağırlık çalışması +interval antrenman+ dönüşümlü olarak yürüyüş-pilates olarak devam edicem ama ağırlık çalışmalarına ayın 15inden sonra basliyabilicem
Burdan da ayrılmayı şimdilik düşünmüyorum ama zorlanirsam durumu sizlerle istişare ederiz

İşte şöyle haberlerle gel bize, çok sevindim bu halde gördüğüme seni, hadi gitsin kilolar, yolla hepsini ..

valla canım o ladar da kotu değil süpersin nutella ve patates kızartması hariç gayet iyi ama onlar haricinde kalorisi yüksek başka hiç bişey yok

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurtadan omlet
öğle: 3 gofret
ara: 4 top dondurma
akşam: 1 tabak kabak yemeği, 1 dilim kepek ekmeği, 2 bardak ayran
Gayet kontrollü valla tebrik ederim

sıralamam 5000 alınacak kişi sayısı 1820 imkanı yokk o kadar kayma olmaz giremem yanii
Üzme kendini vardır bir hayır

Karbonat cidden muhteşem bişey ben de başladım

Dizinde zaten hali hazirda bir sakatlık varken keşke başlamasaydin Dizleri çok yipratiyor doktora git mutlaka
Dün yediklerim
omlet
bitter eti stick
kofte salata
leblebi çok az
kanat yoğurt salata
Ya aaa sen nasıl bu kadar az yemeyi başarıyorsun
Sporu atlama şekerim
sizin menüler bende hirs yapti yahuuu ben de yarin yaziciiim siz de beni tebrik edeceksiniz nihoooha

bugünkü menüm:
sabah: 1 kk peynir, domates, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
öglen:salata, 2 yk kısır, 2 bardak ayran
Ara: yarım muz, 1 bardak süt
akşam: 1 paket kellogs kraker, 1 bardak ayran, 1 elma
uppss cok güzel menu ama hazir gida tuketmemeni tavsiye edebilir miyim nacizane

Ovv kötü olmus bir dilim cheesecake 600 kalori bunu biliyor muydun :-\

valla canım o ladar da kotu değil süpersin nutella ve patates kızartması hariç gayet iyi ama onlar haricinde kalorisi yüksek başka hiç bişey yok

Valla bir an önce vereyim de bitsin diyorum artık o yüzden kaçamağım bile eskisi gibi kaçamak demelik değil ..

İşte şöyle haberlerle gel bize, çok sevindim bu halde gördüğüme seni, hadi gitsin kilolar, yolla hepsini ..
ya ben farkettim de ben karbonhidrat bagimlisiymisim evet moral Bozuklukları stresler vs vs oluyor ama bunlar hayatın rutini evet bahane mi bahane ama ben bahanelerin arkasina saklanmak istemiyorum
Çünkü kilo verme ve koruma konusunda yaşadığım her başarısızlık kendime olan ozsaygimi kaybetmeme neden oluyor bundan sonra hayat benim için
Sağlıklı beslenmekten ibaret

Hm alintiladigim mesaj niçün çıkmamış ayol

Kac kilo kaldi senin
Bu arada benim hedef kilomda degisiklik olabilir canım ben ideal görüntumu ne zaman kazanirsam orda durmak istiyorum

Son düzenleme:

Evet işe yarıyor mu kendini kötü hissettiğinde bence evet yarıyor ama bunu bahane ede ede de ne yazık ki verilmiyor kilolar, bir de bir süre azaltınca ama yasak demeden insan eskisi gibi istemiyor.

Evet işe yarıyor mu kendini kötü hissettiğinde bence evet yarıyor ama bunu bahane ede ede de ne yazık ki verilmiyor kilolar, bir de bir süre azaltınca ama yasak demeden insan eskisi gibi istemiyor.
ya işte ayni sigara bagimliligi gibi canım sadece sakinlestiriyor sorunumu çözebilir mi

Hm alintiladigim mesaj niçün çıkmamış ayol

Kac kilo kaldi senin
Bu arada benim hedef kilomda degisiklik olabilir canım ben ideal görüntumu ne zaman kazanirsam orda durmak istiyorum

1.7 kgdı dün, bugün tartılmadım, bir şey kalmadı yani bu hafta en geç haftaya bitiyor, en güzeli tamam oldu deyince durmak zaten.

ya işte ayni sigara bagimliligi gibi canım sadece sakinlestiriyor sorunumu çözebilir mi

Aynen dediğin gibi işte ciddi bir bağımlılık yeme bağımlılığı ne yazık ki dur demek bizim elimizde. Geçen televizyonda izledim bir araştırma yapılmış tek bir isteğiniz gerçek olsa ne istersiniz diye. Cevap yiyip yiyip kilo almamak çıkmış, ne kadar da isterdim.

Ama kötü bişey işte yaşamak için elzem olan miktarı tükettikten sonra fazlasını neden isteriz ki Oral bağımlılık mevzusu işte aman bu konunun sonu freud a ve psikanalize kadar gider yani ben yatıyorum canım iyi geceler az kalmış ya senin adına sevindim kendim adina üzüldüm :)

ya ben farkettim de ben karbonhidrat bagimlisiymisim evet moral Bozuklukları stresler vs vs oluyor ama bunlar hayatın rutini evet bahane mi bahane ama ben bahanelerin arkasina saklanmak istemiyorum
Çünkü kilo verme ve koruma konusunda yaşadığım her başarısızlık kendime olan ozsaygimi kaybetmeme neden oluyor bundan sonra hayat benim için
Sağlıklı beslenmekten ibaret

Günaydın kızlar :112:

Yasmin kullanıyorum da ben, dogum kontrol hapı oldugu için kilo yapar mı bir bilginiz var mı??

biraz haftasonu kaçamagı olmuş, toparlarsın ama diger günlerde

hızlı degil saglıklı kilo vermek lazım zaten, ben hızlı kilo vericem derken kilo aldıgım günler bile oluyordu, sonra daha da büyük moral bozuklukları yaşıyorsun. saglıklı ve yavaş yavaş kilo vermeyi beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…