dün kü menü
kahvaltı
yarım kase çorba
1 haşlanmıs yumurta
1 ince dilim peynir
2 ince dilim domates
1 kase yogurt
yesilçay
ara
2 diilim karpuz
öğle
2 haşlanmıs patates
1 kase yogurt
ara
3 erik
akşam
salata
3 kaşık pilav
ara meyve
son yeme saati 17 :45
meyve :20 :45
sana da kızına da geçmiş olsun. ben de yemekten çıkarıyorum hırsımı sürekli. ama bunun sonu yok hava biraz kapalı diye çikolata yiyesim geliyor yani baştan durdurmak lazımAh canım ya hersey üstüste geliyor bak burdan yaylaya motivasyonum tam ve moral depolamis olarak gittim bi gittim ki konusmadigim görumcem orda kayinvalidemlerde beraber kaliyoruz yaylada ya anama geldim ayagina resmen üstmüze yatti 2 hafta zaman zaman sabrettim zaman zaman soylendim bir de kizim katilma nobetleri gecirmeyr basladi sebebini sormussun ama bi sebebi yok iste aglamaya baslayinca nefes alamiyor bayiliyor hatta bayginken de nefes almiyor 20 saniye kadar arka arkaya 1 haftada 3 kere yasadik bunu yasadigim stresi sana anlatamam simdi surekli hanfendi aglamasin aman dusmesin bi yeri acimasin diye poposunda geziyoruz resmen bir de kocamla kavga ettim tuz biber oldu
yaylada her iş bana bakiyor kiz durmuyor aman aglamasin diye hizli hızlı is yaparken ellerimi kestim hep yemek yaparken en sonunda cok feci bi kesik oldu dikiş attilar eve geldigimizden beri temizlik utu camasir perisan oldum kız sürekli mizmizmizmiz ağlıyor sinirlerim oldu bi milyon
Dün akşam 7 buçuk olmuş benakşam yemeği yapmamışim hızlı hızlı hazırlıyorum bi yandan bu yandan da kız ağlıyor Kettle daki sıcak su üzerime döndü nasıl oldu anlamadan
Kolum yandı başladım aglamaya sinir krizi geçirdim resmen
Bi türlü toparlanamiyorum kizlar ne bulursam agzima atiyorum sofradan kalkamiyorum
Bi yerde okumustum yemek yemek bir tatmin bicimidir diye
İçimde bi boşluk var ve o boşluğu yiyerek dolduruyorum ama dolan tek sey yag hücrelerim malesef
Iste böyle kizlar bi an once toparlanmam gerekiyor
hayırlısı canım.. kontenjanları görünce sen geldin aklıma. branşınız açılır inş biraz önümzdeki senemerhaba kızlar malesef ki bende atanamıycam bu yıll ccok moralimmm bozulduu
kan değerlerine meyvenin etkisi nedir ki? meyve vitamin içerir bir de şeker.Hm22, benim eşim aslında zayıflamamı istiyor. Yani gece yemek yemeye şekerli şeylere tatlılara ve bu tür kaçamaklara karşı. Ama 3 hafta önce doktor kan değerleri düşük demişti.
Benimde meyveyle pek aram yoktu. O günden beri devamlı eşim meyveye zorluyor yemicem deyincede kızıyor. Yemekte yağlı yağsız farketmez yemekteki sebzeleri görüyor. Zayıflamamı istediğini unutmuş gibi ya!
Bu nedenlede bende kilo verimi iyice durdu. Ama bende yarından itibaren. Başlicam mutlaka kaçışı yok. Meyvemide ara öğünlerde yicem artık yeter.
Bu akşam yatmadan beslenme programı yapacam ve bu işe bir an önce son verecem!
iştah açar, yersen kilo alırsın. yemezsen de ödem yaptığı için tartıda fazla çıkabilirsin.Günaydın kızlar :112:
Yasmin kullanıyorum da ben, dogum kontrol hapı oldugu için kilo yapar mı bir bilginiz var mı??
31 Agustos
sabah: 1 kk peynir, domates, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
öglen:salata, 2 yk kısır, 2 bardak ayran
Ara: yarım muz, 1 bardak süt
akşam: 1 paket kellogs kraker, 1 bardak ayran, 1 elma
1 eylül
sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, şekersiz çay, 1 dilim ekmek
Öglen:2 yk nohut, yogurt
2 den sonra dışardaydım
2 top dondurma külahta, süt, izmir köfte, yogurt
8 gibi limonlu soda
2,5 litre su, jilian level 2
1-1,5 saatte yürüdüm dışarda dolaşırken
ne güzel erkenden yemişsin ben çiğ köfteleri gece on buçukta yemeye başladım yatana kadar yedim((
bu sene cok calısıp bu işi bitirmem lazımmmsana da kızına da geçmiş olsun. ben de yemekten çıkarıyorum hırsımı sürekli. ama bunun sonu yok hava biraz kapalı diye çikolata yiyesim geliyor yani baştan durdurmak lazım
hayırlısı canım.. kontenjanları görünce sen geldin aklıma. branşınız açılır inş biraz önümzdeki sene
kan değerlerine meyvenin etkisi nedir ki? meyve vitamin içerir bir de şeker.
kansızlık için et, bakliyat, yeşil yapraklı sebzeler yemelisin. hangi değerin düşük ona göre bi araştır netten.
iştah açar, yersen kilo alırsın. yemezsen de ödem yaptığı için tartıda fazla çıkabilirsin.
güya düzenlesin diye ilaç kullan, ilaç iştahını açsın yedikçe kilo al, düzensizlik iyice yerleşsin şeklinde bi kısır döngü yaşamıştım.
kullanmak zorundaysan sporu ihmal etme. özellikle kardiyo tarzı.
Günaydın kızlar :112:
Yasmin kullanıyorum da ben, dogum kontrol hapı oldugu için kilo yapar mı bir bilginiz var mı??
selam herkese..
birkaç günlük memleket ziyaretinden sonra burdayım. verdiğim kilo farkedildi çok mutlu oldum.
40 beden pantolon aldım, bölgesel sorunlarım olmasa kilomdan çok da şikayetçi değilim ama sorun sıkı olmamamda.
okul açılıp da bi düzen oturtunca spora başlarım inş.
kızlar öncelikle herkese günaydın
kızlar iki gün yediklerim bunlar. cumaya göre 500 gr fazla çıkıyorum. aşırı olarak ne yedim, 2 litre kadar su içtim 2 günde, yürüyüş ve jilian yaptım. spor ya da su az mı? yasmin kullandıgım için ödem mi var vücudumda? kilo almamım sebebi ne olabilir? çok sinirim bozuldu bugün çünkü, hata olarak yaptıgım bi şey var mı?
günaydın kızlrr nasıslınız fıdtıklar
45 günlük programın 3. günündeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?