Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün kimse uğramamış.
h22 kim kaç kilo verdi listesinde eski listelere baktım 2 sene önce 56,20 olduğumu gördüm. çok üzüldüm. şimdi o motivasyonum yok.
okula gittim bugün programım rezil olcak sanırım, moralim bozuk. takımı bırakayım giremem diye düşündüm.
ama bi bakayım hiç giremezsem öyle giderim

selam canım inşallah bes kilo incelmiş olucamm

selam kızlar dünkü menümü yazyımmm önce

sabah 1 domates
1 haslanmıs yumurta yog
urt yesilcy

öğle pirinç patlagı 3 tane
3 kaşık pilav
akşam

yogurt
2 pirinç patlagı

ara meyvee

2 kaşık dondurma

menüü

sabah

2 çatal kızarmıs yumurta
1 paket krem peynir
1 pirinç patlagı
1 domates
yogurt
zeytin

öğle

4 kaşık pilav

akşam

3 kaşık melemen
meyve

ve saat 16:45 de çikolata yedim

Doğum sonrası kilo değil mi bunlar mattika ?
Onları da verirsin inşallah.
Bebeğin için de iyi olurmuş programın iyi olsa ..

bugün nedense son derece halsiz ve keyifsizim sanki bir paket çikolata yesem mutlu olucam...ama sonrasında duyacağım pişmanlığı bildiğim için yemiyorum..

ama çok istiyor canım...

BUGÜN YEDİKLERİM
sabah 2 etimek

türk kahvesi yulaflı bisküvi

1 haşlanmış but
3 etimek

2 küçük elma
1 brd ayran

akşam süt ve muz düşünüyorum
spor sanırım yine yapamıcam ütü yapmam lazım ama 3 defa 20 mekik yaparım en azından

Kızlar bu arada bazı arkadaşlar çok düzenli bir şekilde paylaşım yapsa da takımın geneli bu durumda değil, hep diyorum paylaşım çokluğu = motivasyon = daha fazla kilo verme. Ben ders çalışırken elimden geldiğince zaman ayırıp buraya gelmek için vakit harcıyordum ama 2 gün düzelse paylaşımlar, 2 günsonra yine aynı,yazan kişiler sayılı. Bundan sonra ben paylaşımlara karışmıyorum. Herkes istediği kadar girip, istediği kadar yazabilir, kaptanlık konusunda devredeceğim birisi olduğu an devredeceğim. Var mıdır acaba yapabilirim diyen ?

Dünkü menüm

Sabah :

- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim beyaz peynir

Öğle :

- Dukan krep
- 1 dilim beyaz peynir

Akşam :

- Tavuk ızgara
- Ayran

- 1 saat koşu
- 1 saat yürüyüş
- Bol su
- Bir sürü bitki çayı

Bugünkü menüm :

Sabah :

- 1 tane kepekli tost
- 1 bardak çay

Öğle :

- k-special süt

Akşam :

- Patates yemeği
- Yoğurt
-

hm biz dağılırız sen gidersen ... böyle bir durumda ne oluyor..???
inan hepimizi motive eden herkese tek tek mesaj yazan yorum yapan sensin... thebeaty gitti sanırım sen tek başına tabikii yoruldun... ama gitme inan biz dağılırız sen olmazsan...

ay harikasin yaa hafta sonu abartmadan gecmisse hayli haylicumaya kadar biraz gider darisi bana sen spor yapiyor muysumuydun
OTE=S_A;31751198]Huhu kızlar nerelerdesiniz bakalım :) benim öğle molam bitmek üzere ama kimsecikler yazmamış buraya :)

Öğle yemeği olarak haşlanmış brokoli haşlanmış havuç haşlanmış patates ve tavuk göğsü yedimmoda haşlanmış. Ayrıca tatlı olarak 2 armut bir kırmızı erikkk :)[/QUOTE]ekmek yemiyosun hic bravo ben de bu gun kahvalti harici yemedim

merhaba nasılsınız??
bir sakinlikl mi var bana mı öyle geldi??
Ay evet ya ugursuzluk bende midir nedir ben geldim gene dağıldı millet yaylaya gitmeden önce deboyleydi gene
cocuktan dolayi mi giremem diye düşünüyorsun benim 3 tane istersen zaman ayirirsin ekstrem bi durum oldugunda zaten izin alma sansin var . Ayrilma bence motivasyon icin cok iyi geliyo burasi

bugün ben hep açım yine ( sabahtan beri 6 tane etimek yedim..
neden bazı günler aklım hep bişeyler yemekte.....
ac durma yaa

Cok sagliksiz beslendiginin farkinda misin serates sebze mi eksik sanki
dünkü sporum

27 dk jillian
20 dk dans
5 dk twist
10 dk aerobik
ay valla supersin ben de bu aksam basliycam spor yapmaya artik

Canim krem peynir yerine beyaz peynir ye 2 kibrit kutusi kadar ye çünkü krem peynirin protein orani digerine gore daha az
Oglen de pilav sadece karbonhidrat yogurtla yeseydin keske
spora da gelelimm

27 dk jillian 10 dk aerobik
10 dk twist
15 dk yürüyüş
ve evet super gidiyorsun sakin ara verme bozma dedigim gibi bu gun ben de basliyorum spor yapmaya :)

bugün nedense son derece halsiz ve keyifsizim sanki bir paket çikolata yesem mutlu olucam...ama sonrasında duyacağım pişmanlığı bildiğim için yemiyorum..

ama çok istiyor canım...
Mevsimseldir belki

ayyy ayy hic kaçamak yok dimi tebrik ederim yaaaa

Cidden evet burasi motive ediyor ama paylaştıkça
Ay sen yakinda hedefine ulasirsin canim yaa masallah

Ben de saat 4 de tavuk yedim ayranla birlikte eknek yok 6 da da 1 seftali bir avuc kadar üzüm yedim aksama türlü var ama yemesem mi diyorum yine ayran icsem super olur du bakalım yazarim sonra ne yaptigimi

Yememeye karar verdim 2 kuru incir ve bir avuç (10 15 minik ) üzüm yedim yine ve Çayı işte bugün kapanışı yaptım darısı yarına atıştırma yapmadan yatmaya niyet ettim beybiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…