bugün ben hep açım yine( sabahtan beri 6 tane etimek yedim..
neden bazı günler aklım hep bişeyler yemekte.....
Yasmin sanırım kişiden kişiye değişiyor ben de hiç bir şekilde iştah da kilo da yapmadı ama şikayeti olan da çok var.
Yazışından moralin düzelmiş gibi doğru mudur mattika ?
Bence hata olarak yaptığın bir şey yok ?
İlk olarak tuzu çok tükettin mi yemeklerde falan ?
Eğer tüketmediysen kadınlarda hormon değişiklikleri çok oluyor biliyorsun o bile etkiler 500gramı.
Hadi bakalım 45 gün sonra seni çok ince görmek isterim ..
bugün kimse uğramamış.
h22 kim kaç kilo verdi listesinde eski listelere baktım 2 sene önce 56,20 olduğumu gördüm. çok üzüldüm. şimdi o motivasyonum yok.
okula gittim bugün programım rezil olcak sanırım, moralim bozuk. takımı bırakayım giremem diye düşündüm.
ama bi bakayım hiç giremezsem öyle giderim
ay harikasin yaa hafta sonu abartmadan gecmisse hayli haylicumaya kadar biraz gider darisi bana sen spor yapiyor muysumuydunGünaydııınnnn
Haftasonu menümü artık paylaşmaya karar verdimki haftasonu pazartesi takıma ne yediğimi rapor edecem diyip az yiyeyim.
Cumartesi:
Sabah: bir muz
Arada: kepek ekmek 1 dilim ve su
Öğlen: bir dilim ekmek ve karışık salata ( sosunu az koydum içinde ton balığı mısır marul zeytin vardı salatada)
Arada: bir avuç kuru üzüm
Akşam: patlıcan tavası eşim yapmış ve yağını çoook az koydum dedi ve çok mutlu oldum :) 1 tabak patlıcan tavası
Pazar: bir yumurta klasik kahvaltımız
Akşam: bir tabak domatesli makarna
Şuan ise çantamda portakalım eriğimle işe gidiyorum öğleden sonraki ara öğünümde onları yicemm
Ay evet ya ugursuzluk bende midir nedir ben geldim gene dağıldı millet yaylaya gitmeden önce deboyleydi genemerhaba nasılsınız??
bir sakinlikl mi var bana mı öyle geldi??
cocuktan dolayi mi giremem diye düşünüyorsun benim 3 tane istersen zaman ayirirsin ekstrem bi durum oldugunda zaten izin alma sansin var . Ayrilma bence motivasyon icin cok iyi geliyo burasibugün kimse uğramamış.
h22 kim kaç kilo verdi listesinde eski listelere baktım 2 sene önce 56,20 olduğumu gördüm. çok üzüldüm. şimdi o motivasyonum yok.
okula gittim bugün programım rezil olcak sanırım, moralim bozuk. takımı bırakayım giremem diye düşündüm.
ama bi bakayım hiç giremezsem öyle giderim
ac durma yaabugün ben hep açım yine( sabahtan beri 6 tane etimek yedim..
neden bazı günler aklım hep bişeyler yemekte.....
Cok sagliksiz beslendiginin farkinda misin serates sebze mi eksik sankiselam kızlar dünkü menümü yazyımmm önce
sabah 1 domates
1 haslanmıs yumurta yog
urt yesilcy
öğle pirinç patlagı 3 tane
3 kaşık pilav
akşam
yogurt
2 pirinç patlagı
ara meyvee
2 kaşık dondurma
ay valla supersin ben de bu aksam basliycam spor yapmaya artikdünkü sporum
27 dk jillian
20 dk dans
5 dk twist
10 dk aerobik
Canim krem peynir yerine beyaz peynir ye 2 kibrit kutusi kadar ye çünkü krem peynirin protein orani digerine gore daha azmenüü
sabah
2 çatal kızarmıs yumurta
1 paket krem peynir
1 pirinç patlagı
1 domates
yogurt
zeytin
öğle
4 kaşık pilav
akşam
3 kaşık melemen
meyve
ve saat 16:45 de çikolata yedim
ve evet super gidiyorsun sakin ara verme bozma dedigim gibi bu gun ben de basliyorum spor yapmaya :)spora da gelelimm
27 dk jillian 10 dk aerobik
10 dk twist
15 dk yürüyüş
Mevsimseldir belkibugün nedense son derece halsiz ve keyifsizim sanki bir paket çikolata yesem mutlu olucam...ama sonrasında duyacağım pişmanlığı bildiğim için yemiyorum..
ama çok istiyor canım...
ayyy ayy hic kaçamak yok dimi tebrik ederim yaaaaBUGÜN YEDİKLERİM
sabah 2 etimek
türk kahvesi yulaflı bisküvi
1 haşlanmış but
3 etimek
2 küçük elma
1 brd ayran
akşam süt ve muz düşünüyorum
spor sanırım yine yapamıcam ütü yapmam lazım ama 3 defa 20 mekik yaparım en azından
Cidden evet burasi motive ediyor ama paylaştıkçaKızlar bu arada bazı arkadaşlar çok düzenli bir şekilde paylaşım yapsa da takımın geneli bu durumda değil, hep diyorum paylaşım çokluğu = motivasyon = daha fazla kilo verme. Ben ders çalışırken elimden geldiğince zaman ayırıp buraya gelmek için vakit harcıyordum ama 2 gün düzelse paylaşımlar, 2 günsonra yine aynı,yazan kişiler sayılı. Bundan sonra ben paylaşımlara karışmıyorum. Herkes istediği kadar girip, istediği kadar yazabilir, kaptanlık konusunda devredeceğim birisi olduğu an devredeceğim. Var mıdır acaba yapabilirim diyen ?
Ay sen yakinda hedefine ulasirsin canim yaa masallahDünkü menüm
Sabah :
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim beyaz peynir
Öğle :
- Dukan krep
- 1 dilim beyaz peynir
Akşam :
- Tavuk ızgara
- Ayran
- 1 saat koşu
- 1 saat yürüyüş
- Bol su
- Bir sürü bitki çayı
Bugünkü menüm :
Sabah :
- 1 tane kepekli tost
- 1 bardak çay
Öğle :
- k-special süt
Akşam :
- Patates yemeği
- Yoğurt
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?