Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay bir sürü yazdım kayboldu hepsi!

Mattika, uzun zamandır burdayız bence karne almadan gitmek yokk :) buda benim son şansım! Yoksa bu ayın sonunda bakacam yoksa veda edecem artık yeter!

Hm 22 bence karışmamak olmaz. Sen gerçekten kaptanlığı çok iyi yapıyorsun. Mesajlara menülere cevap yazan tek sen varsın. Bence aynen devam etmelisin. Ve 3 gün mesaja uymayana sarı kart verebilirsin. Sonrsında diskalifiye.

Serates, ben sadece kahvaltılarda ve en fazla sabahki ara öğünde yiyorum ekmeği. Sninle hemennhemen aynı kilodaydık biz. Bu arada umarım çikolata yememişsindir...

Merhaba kizlar
Bugun yediklerimi yaziyorum

Sabah
ceyrek dilim ekmek
az peynir

Oglen
Dort tane yulafli biskuvi

Ogleden sonra
Iki kasik patatesli yumurta
Bir tatli kasigi pekmez
Bir dilim ekmek

Ara
Turk kahvesi
Bikac kuru uzum
Iki kuru kayisi
Iki ince kare cikolata
iki uc tane badem

Aksam
1 porsiyon manti
1tabak domates corbasi

Corbayi hic yemiycektim annem cok zorladi simdi bol bol oglani emzircem aksam
jillian
Vee alkali suu
Ancak boyle dengelerim yediklerimi

topla kendini
Hedefini dusun
Cozum dusun
Planini yap
Ve devam et..

Moral bozmak yokkk...

Ben de saat 4 de tavuk yedim ayranla birlikte eknek yok 6 da da 1 seftali bir avuc kadar üzüm yedim aksama türlü var ama yemesem mi diyorum yine ayran icsem super olur du bakalım yazarim sonra ne yaptigimi

masallah canım toplu cevap yazmısssın hangisineimi cevap verecegimi sasırdım

dün misafir vardı o yogunlukta düzenli yiyemedimm

Sagol tatlim bu yorum iyi geldi toparlariz evelallah

Hepinizden tek tek özür diliyorum bugün hiç gelemedim buraya

Babamla ilgili bi sorun çıktı o yüzden hiç yazamadım tekrar hepinizden özür dilerim :26:

Menüm:

Sabah: Yok
Öğle: Çok az patates tava, 1 domates
Akşam: Yoğurt çorbası

Spor, su hiçbişi yok bugün zor bi gündü
:26:

Bence hata olarak yaptığın bir şey yok ?
İlk olarak tuzu çok tükettin mi yemeklerde falan ?
Eğer tüketmediysen kadınlarda hormon değişiklikleri çok oluyor biliyorsun o bile etkiler 500gramı.
.

dışarda yedim izmir köfteyi belki o etkiledi bilmiyorum. Ya da hormonal bi degişiklik

Kızlar jillanı ilk defa izledim ve hakkaten süperrr

kim yapıyordu aranızdan?

geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sorun yoktur.

canım öyle düşünme inşallah tekrar düşeceksin aynı kiloya

musmutlu ve adia hala yok asıl onun için bi şey düşünmek lazım :44:

bugün yediklerim

sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir, 1 domates, yeşil çay
öglen:yarım simit, pınar beyaz peynir(küçük paketlerden)
akşam: öglenki simitin diger yarısı, ayran
türk kahvesi,1 tane küçük çikolata

Takım dağılmasına dağılmaz ama az mesaj yazıldığı zamanları sen de biliyorsun ne kadar dikkat ediyorduk, motive durumu nasıldı. Sonuçta o yazmıyor bu yazmıyor derken bir süre sonra o duruma geliyor ama ne yapabilirim ki elimden bir şey gelmiyor.

S_A sınırsız zamanım olsa tabi uğraşayım sürekli ama bir taraftan ders çalışıyorum, öyle basit bir puan da değil derece istiyorum, bir taraftan ev var, eşim evdeyken pek bir şey yapmak istemiyorum zaten biz beraber fazla zaman geçirmeyi seviyoruz diye, onun haricindeki sınırlı zamanımda burası için uğraşıyorum, takip ediyoruz yazıyorum çiziyorum ama bakmışım aynı haline geri dönmüş. Öyle olunca da açıkçası niye ben bu kadar sınırlı zamanımdan zaman çalıyorum diyorum. Diskalifiyeyi de evet düşündüm yapılabilir edilebilir ama kaç yaşında insanlarız, bu yaştan sonra da ben kimseye aa sen sorumluluğunu yerine getiremiyorsun sarı kart diyemem ki, bir kere insanları kırmayı sevmiyorum, hdi sarı kart oldu diskalifiye oldu bir de oturup ona üzüleceğim.

Kaptan sakin bizi birakmaaaa..
Sensiz olmaz...
Lutfen..
(

Ben kaptan çıkana kadar mezun olsam da listeleri falan hallederim ama herkes aynı uğraşı göstermediği sürece takım olmaz ki ..

dışarda yedim izmir köfteyi belki o etkiledi bilmiyorum. Ya da hormonal bi degişiklik

Dışarıda yediysen belki katkı maddeleri ile alakalı olabilir ama bence hormonaldir o sıkma canını.

Sen iyi yapiyosun bu isi bak birincilikler senin sayende artik yazda bitti herkes daha dikkat eder bundan sonra eminim ddahaduzenli oluruz

Sen iyi yapiyosun bu isi bak birincilikler senin sayende artik yazda bitti herkes daha dikkat eder bundan sonra eminim ddahaduzenli oluruz

Ben yine olurum burada problem değil sadece kaptanlığı devralmak isteyen birisi olursa diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…