evet hamilelik kilosu. ve doğum sonrası gevşemeDoğum sonrası kilo değil mi bunlar mattika ?
Onları da verirsin inşallah.
Bebeğin için de iyi olurmuş programın iyi olsa ..
ben bu konuda şöyle düşünüyorum. diskalifiye etmekten çekinme. burdakilerin hakkını düşünmeyen takımdaki herkesi kırmış oluyor bence. sen de kırmazsın kuralları uygulayarak. kaptanlık ayrı bişey, karşılığı olmayan emek. içinden gelmiyosa yapması zor olur tabi ki.Kızlar bu arada bazı arkadaşlar çok düzenli bir şekilde paylaşım yapsa da takımın geneli bu durumda değil, hep diyorum paylaşım çokluğu = motivasyon = daha fazla kilo verme. Ben ders çalışırken elimden geldiğince zaman ayırıp buraya gelmek için vakit harcıyordum ama 2 gün düzelse paylaşımlar, 2 günsonra yine aynı,yazan kişiler sayılı. Bundan sonra ben paylaşımlara karışmıyorum. Herkes istediği kadar girip, istediği kadar yazabilir, kaptanlık konusunda devredeceğim birisi olduğu an devredeceğim. Var mıdır acaba yapabilirim diyen ?
kilo veremediğim için değil vakit bulamazsam gidicem. ders programım kötü olursa bi yandan oğlum bi yandan ev işi. hatta bi yandan da okulun eve gelen işleri. vakit ayıramam. yoksa hergün giyiynip işe gitmek motive edicek beni.Ay bir sürü yazdım kayboldu hepsi!
Mattika, uzun zamandır burdayız bence karne almadan gitmek yokk :) buda benim son şansım! Yoksa bu ayın sonunda bakacam yoksa veda edecem artık yeter!
Hm 22 bence karışmamak olmaz. Sen gerçekten kaptanlığı çok iyi yapıyorsun. Mesajlara menülere cevap yazan tek sen varsın. Bence aynen devam etmelisin. Ve 3 gün mesaja uymayana sarı kart verebilirsin. Sonrsında diskalifiye.
dediğim gibi vakit sorunum olursa burdaki kimsenin hakkına girmek istememtopla kendini
Hedefini dusun
Cozum dusun
Planini yap
Ve devam et..
Moral bozmak yokkk...
inş canım yaa. hayal gibicanım öyle düşünme inşallah tekrar düşeceksin aynı kiloya
Ooo baya yapan varmış aramızda.
Mercani evet bencede ekranda kolay görünüyor ama genede yapılabilir yani.
Pembepanter ya gerçekten etkisi bukadar büyükmü?
Kaç level var ve örneğin level biri kaç hafta yaptın?
Ooo baya yapan varmış aramızda.
Mercani evet bencede ekranda kolay görünüyor ama genede yapılabilir yani.
Pembepanter ya gerçekten etkisi bukadar büyükmü?
Kaç level var ve örneğin level biri kaç hafta yaptın?
Soruyu bana sormamışsın ama ben cevaplıyım
Her Level 10 gün yapılıyor. Geçrekten çok çok etkisi var. Ben düzensiz bir şekilde 1 ay yaptım belim 7 cm inceldi. Ama kollarda bi değişim olmuyor o biraz canımı sıkıyor işte
canım benim de belim, göbek bölgem 8 günde 2 santim inceldi.
Cevap için teşekkür ederim canım. Benim sorunum daha çok popo bacak basen bölgesinde göbekte var ama çok değil. Jillianı izlediğimde bana nedense kollara daha çok faydası olur gibi geldi. Senin kollarda değişiklik olmayınca şaşırdım hareketler sanki bitek kollarla yapılıyor :)
Çok güzel sonuçlar bunlar ya! Bende başlicam mutlaka..
Ah kızlar bende sürekli ağrıdan şikayet eder oldum. Bir aydır sağ omuzum ağırıyordu. Geçen cuma sağ kolumda sürekli uyuşmalaar başladı. Doktorw gittim ama kendi doktorum tatildeymiş başkası baktı. Ağrı kesici ve ağru kesicili bant falan verdi ama tam geçmedi. Elimi çok kullanınca gene uyuşuyor(
Dünde yere ufak bişey düştü eğilirkeb ters hareket yaptım belimin sağ tarafına ağrı girdi şimdi sağ bacağımı etkiliyor( bide sanki belimin ağıran yerinde içerde bi nohut var ama öteki tarafta yokk!
Ne olduğunu bilebilen biri varsa sevinirim :)
Bu yüzden hemen spor arayışına girdim bu böyle gitmez ya hep ağıracakmı benim bi yerlerim. Egzersiz ke başlicam bugün yürüyüş yaparım bide evde stretç bantlar var onu yaparım..,
Haftaya kendi doktoruma gene gidedem bu boynumdaki ne ya?
jillian değil de pilates yap sanki hem boyun hem de bel fıtığı var gibi bi ortopedi doktoruna görün jillian i zayıf kaslar la yaparsan sakatlanirsinCevap için teşekkür ederim canım. Benim sorunum daha çok popo bacak basen bölgesinde göbekte var ama çok değil. Jillianı izlediğimde bana nedense kollara daha çok faydası olur gibi geldi. Senin kollarda değişiklik olmayınca şaşırdım hareketler sanki bitek kollarla yapılıyor :)
Ah kızlar bende sürekli ağrıdan şikayet eder oldum. Bir aydır sağ omuzum ağırıyordu. Geçen cuma sağ kolumda sürekli uyuşmalaar başladı. Doktorw gittim ama kendi doktorum tatildeymiş başkası baktı. Ağrı kesici ve ağru kesicili bant falan verdi ama tam geçmedi. Elimi çok kullanınca gene uyuşuyor(
Dünde yere ufak bişey düştü eğilirkeb ters hareket yaptım belimin sağ tarafına ağrı girdi şimdi sağ bacağımı etkiliyor( bide sanki belimin ağıran yerinde içerde bi nohut var ama öteki tarafta yokk!
Bu yüzden hemen spor arayışına girdim bu böyle gitmez ya hep ağıracakmı benim bi yerlerim. Egzersiz ke başlicam bugün yürüyüş yaparım bide evde stretç bantlar var onu yaparım..,
Cevap için teşekkür ederim canım. Benim sorunum daha çok popo bacak basen bölgesinde göbekte var ama çok değil. Jillianı izlediğimde bana nedense kollara daha çok faydası olur gibi geldi. Senin kollarda değişiklik olmayınca şaşırdım hareketler sanki bitek kollarla yapılıyor :)
merhaba kızlar öncelikle kaptancıma cok tesekkür ederim birseylerin farkına varmamı sagladııı
daha sonra diğer arkadasalra destaklaerinden dolay tesekkür ederimm
kızlar hakkınızı helal edein bugün den sonra bir daha girmeyecegimm
cğnkü yogun bir sekilde ders calısmam lazım 90 üstü bir puana ihtiyacım varn
internete girince cıkması zor oluyor ve internet cok zaman kaybettiriyor
diyete ve spora devam edicem burası cok eglenceliydii sıcak dostuklar hersey güzeldi kaptancım bir harikaa
ama sınav benim önceliğimm ve bir daha bu sınava hazırlanmak istemiyorum bu sene her türlü fedekarlıgı yapıp 90 üstü almalıyım ki atanayımmm benim için duanızı esirgemeyinnn sizleri seviyorum hoscakalınnnn
merhaba kızlar öncelikle kaptancıma cok tesekkür ederim birseylerin farkına varmamı sagladııı
diyete ve spora devam edicem burası cok eglenceliydii sıcak dostuklar hersey güzeldi kaptancım bir harikaa
ama sınav benim önceliğimm ve bir daha bu sınava hazırlanmak istemiyorum bu sene her türlü fedekarlıgı yapıp 90 üstü almalıyım ki atanayımmm benim için duanızı esirgemeyinnn sizleri seviyorum hoscakalınnnn
Bacagi etkileyen ağrılar genelde bel fıtığı ile ilgili oluyor bence spor yapma geçinceye kadar daha kötü olmasın
Dün ku mesaj sayım 7
jillian değil de pilates yap sanki hem boyun hem de bel fıtığı var gibi bi ortopedi doktoruna görün jillian i zayıf kaslar la yaparsan sakatlanirsin
Zaman zaman bana çok ani ağrılar giriyor, biraz dikkat ettiğimde mineral ve kalsiyum eksiliğine bağladım, maden suyu ve yoğurt tüketimimi arttırdığımda rahatladığımı gördüm.
Biliyorsun değil mi ben kesinlikle senin için bir şey söylemedim hatta daha önceden konuşmuştuk bu konuyu, aktifliğinden dolayı teşekkür etmiştim, zaten bir şahıs için konuşmam olmadı da. Ama dediğin gibi zaman kaybettiriyor olarak baktığımda diyebilecek hiç bir şeyim yok, kesinlikle haklısın, bazı önceliklerimiz var ve bir şeyi çok istediğimizde de her türlü şeyden fedakarlık evet etmeliyiz.
Üzüldüm ayrılmak istemene ama durumunu da çok iyi anlıyorum.
Ben de malum ders durumlarından dolayı ne kadar uğrayabilirim bilmiyorum ama yine kapımız her zaman açık.
Güzel haberlerini de bekliyoruz tabi ki ..
bugün yediklerim
sabah: 1 domates, peynir, 3 zeytin, yeşil çay
ara:1 bardak ayran
Öglen: 3 yk sebze yemegi, yogurt
akşam: 2 yk sebze yemegi, yogurt
2,5 litre su,
jilian level 2
Her gün tartılıyordum nomalde, ama hala fazla çıkıyorum. bu yüzden cumaya kadar tartılmamaya karar verdim,sebze agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum cumaya kadar, eger yapabilirsem :44:
Maden suyu ve yoğurtuda denerim ya ben ne zamandır süt içmiyorum oysaki her gün muhakak içiyordum şimdi bugün gene alırım.
bugün yediklerim
sabah: 1 domates, peynir, 3 zeytin, yeşil çay
ara:1 bardak ayran
Öglen: 3 yk sebze yemegi, yogurt
akşam: 2 yk sebze yemegi, yogurt
2,5 litre su,
jilian level 2
Her gün tartılıyordum nomalde, ama hala fazla çıkıyorum. bu yüzden cumaya kadar tartılmamaya karar verdim,sebze agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum cumaya kadar, eger yapabilirsem :44:
Bugun altida kalktim ve
yarim dilim ekmek yedim sabah
Oglen bi parca susamli seker yedim
Bir corba kasigi dondurma
Bir dilim ekmek domates li peynirli
Alti yedi tane gunkurusu kayisi
Bi tatli kasigi pekmez
Aksam fasulye yemegi yicem sade ekmeksiz
Cok bisey yok dimi yediklerim sagliksiz ama bole denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?