Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım sabah çok bi şey yemeden, şeker ve dondurma yemen dışında bi şey yok bence menünde. Onları da sabah yedigin için kötü bi etkisi olmaz bence.

Protein agırlıklı beslenmenin böyle bi etkisi oluyor mu?

Saf protein beslendiğinde biliyorsun güzel kilo veriliyor, sonra karbonhidrat ekleyince ufak artışlar olabilir. Dukanda da atak sonrası ilk günler tartıda artı görmek normaldir ya onun gibi.

Sabah kahvalti yapmadım onun yerine 4 5 tane kuru üzüm ve 1 tane kuru incir yedim öğle olduğunda çok feci acikmistim oğlum burger king den menu aldı onun soğan halka larindan 5 6 tane yedim kendime iskender söyledim ve ekmeğini yemedim ancak yemek sonrasi dondurma yedim 3 4 top kadar saat 1 falandi sonra da 2 buçuk gibi Amerikano-Ekspresso içtim şekersiz 1 küçük Boy o saatten beri açım ve bütün gün kucağımda kızımla gezdim 5 6 saat kadar yani aksama da yemiycem bakalım
Çok yoruldum beybiler ayaga kalktığımda ayak eklemlerim ağrıyor aksama da 5 mil leslie ve ardindan da yarım saat pilates yapıp yaticam ay kizlar cok yorgunum yaaaaa

Benim kilo vermem galiba durdu :26: Tartıda bugün de bi oynama yok ne yapıcam bilmiyorum

geçen hafta proteinle beslenmiştim bu hafta sonu ve 2 gündür karbonhidratta vardı yediklerimde tartı hiç affetmedi (
bu hafta veremeyeceğim sanırım...
glsm hani beraber kilo verecektik....
doğrusu bana gidişin çok tuhaf geldi sabah uyanıp yatıncaya elbet ders çalışmayacaksın uzmanlar böyle bir çalışmanın faydasız olduğunu da söylüyor zaten...
sen bilirsin tabii ama 5 dak girip kafanı dağıtmak yazmak okumak sana zararlı değil faydalı olur...

sana bir abla olarak şunu söylemek istiyorum... kız istersen....şimdi kızsan bile belki kulağına küpe olur...
burada daha üç gün önce herkese benimle yola çıkan varmı 5 kilo verelim diye planlar yaptın...birkaç kişi sana tamam dedi seninle heyecan duydu...sen plan yaptığını hergün mesaj atacağını söyledin...ama 3 gün sonra ben bir daha giremeyeceğim diyorsun... tamam sanal bir ortam ama yine de bence verdiğin umutlara söylediğin sözlere sadık olmalısın..

seninle yola çıkanları hayatın içinde de yarı yolda böyle bırakıp gitmek seni güvenilmez biri yapar.

bu sözlerim kısmen funda içinde geçerli.. onun ilk mesajlarına bakıpta yola çıksa insan........ sahte politikacılar gibi yapamayacağımız şeyleri vadetmek hayatın hiçbir yerinde doğru bir davranış değildir..

bugün menüm
sabah: 1 yumurtadan omlet, yarım dilim kepek ekmeği
öğle: 1 küçük salkım üzüm, 3 eti form limonlu
ara: 1 bardak ayran, 3 eti form limonlu
akşam: 2 y.k yağsız pilav, 3y.k sebze yemeği

Mesajını anlıyorum, ben de ufacık yazılanlarla çok çabuk motive olup heveslenen bir insanım o yüzden ne demek istediğinin farkındayım hatta bir kaç kere özellikle menülerini glsm için yazdığını gördüm, bir şey demedim ama hoşuma da gitti Serates gaza gelmiş diye. uzun süredir yazdıklarından seni bildiğim için art niyet olmadığını da biliyorum ama insan psikolojisi gerçekten çok farklı ve bu sınav olayları o kadar çok insanın psikolojisini alt üst ediyor ki, Bilmiyorum özellikle hayali olan bir meslek miydi ama istemiş sonuçta öğretmen olacağım, derslere gireceğim, atanacağım hayal kurmuş ama önüne başka bir sınav geliyor ve belki bir çok hayalini de ertelemek zorunda kalıyor bilemiyoruz. Ben de aynı fikirdeyim günde yarım saat ayırmak kafasını da rahatlatır mutlaka ama öyle bir durum ki evlisin, ev işleri, yemek, eşe ayrılan zaman, ciddi anlamda çalışmaya ayrılan zaman derken belki her gün düzenli giremeyeceğini düşünmüş olabilir, o sorumluluk hissi zor bir şey, zaman zaman ben de yaşadığımdan biliyorum. Dün mesela sabah kalktım, biraz etrafı toparladım, kahvemi içtim, tam ders çalışmaya başladım eşim öğle arasına geldi, onunla oturdum, o gitti jet hızıyla dersin başına oturdum o işten çıkıyorum diyene kadar hiç kalkmadım, o telefon etti hadi hemen yemek yapayım, geldi yemek yedik yine etrafı toparla tekrar çalışmaya oturdum. Ancak gece oturduk da 2 çift laf edip beraber zaman geçirdik ki eşim gerçekten anlayışlı ve evde her şeye yardımcı olan biriyken bu şekildeyim, hatta dün biraz da söylediklerim o yüzdendi, o kadar zor zaman ayırırmak için burada mesaj görmemek beni üzüyor diye. Niye yazdım bu kadar bilmiyorum ama seni anladığımdan belki de hayal kırıklığına uğrama demek içindi, bağlayamadım işte bir yere.

artık sabahları geç kalktığım için öğle yemeğim dengesiz oluyor

Menün kötü değil bence ama öğle dengesiz oluyor ne aç ne tokum diyorsan k special tüketebilirsin öyle öğünlerde, ben öyle yapıyorum.

Ahh kızlar başıma gelenleri bi bilseniz

Ben köpekten kaçıyım derken öyle bi düştüm ki dizlerim paramparça şuan

Bu hafta nasıl spor yapacam şimdi ben Hem de sakat dizimin üstüne düştüm

Ahh kızlar başıma gelenleri bi bilseniz

Ben köpekten kaçıyım derken öyle bi düştüm ki dizlerim paramparça şuan

Bu hafta nasıl spor yapacam şimdi ben Hem de sakat dizimin üstüne düştüm

Çok geçmiş olsun, bir şey yapmadı dimi köpek ?
O köpeklerde kaçınca daha kötü kovalar.
Bence bir süre spora ara ver sağlık en önemlisi.

Çok geçmiş olsun, bir şey yapmadı dimi köpek ?
O köpeklerde kaçınca daha kötü kovalar.
Bence bir süre spora ara ver sağlık en önemlisi.

Yok yapmadı ama ben o kadar korktum ki Canım da çok acıyor zaten

Yok yapmadı ama ben o kadar korktum ki Canım da çok acıyor zaten

Ben normalde köpeklerden korkmam ama bir kere sabah erken saatlerde kimse yokken 7-8 köpek üstüme koşmaya başlamışlardı, ciddi anlamda kötü bir durum. Şokundan çıkmak da ayrı bir iş. Krem falan sür de geçsin bir an önce.

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah yine kahveyle başladım.
Kahvaltıda 2 dilim ekmek, yarım domatesi 1 dilim peynir, 2 dilim sucuk yedim.
Öğle gibi kısır yaptım 3 kaşık falan yedim, özlemişim baya ama çok tıkadı.
Akşam da 1 kase keten tohumlu yoğurt.
Bol su, 1 mi 2 mi maden suyu içtim hatırlamıyorum, bol bitki çayı.

Yağsız sütü aldımmm, yarın sabahtan başlicam gene. Ya birşey dikkatimi çekti,3 haftadır eşim yemeğime karışıyor ya benim, bana sürekli diyorduki senin proteine değil vitamine ihtiyacın var diyerek meyve sebze ye diyordu.

E market alışverişindede aklıma gelmedi yoğurttu süttü almadım. Çalıştığım yerin marketinden de almadımki taşımayayım evime kadar. Aayyy hata yapmışım hemen başlicam yoğurta süte.

Ben hassas değilim diyemem ama çok ağrı çekerim yaşlı nine gibi ama benim hayatımda çok yoğun bu nedenlede sürekli ağrı çekiyor olabilirim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…