Yağsız sütü aldımmm, yarın sabahtan başlicam gene. Ya birşey dikkatimi çekti,3 haftadır eşim yemeğime karışıyor ya benim, bana sürekli diyorduki senin proteine değil vitamine ihtiyacın var diyerek meyve sebze ye diyordu.
E market alışverişindede aklıma gelmedi yoğurttu süttü almadım. Çalıştığım yerin marketinden de almadımki taşımayayım evime kadar. Aayyy hata yapmışım hemen başlicam yoğurta süte.
Ben hassas değilim diyemem ama çok ağrı çekerim yaşlı nine gibiama benim hayatımda çok yoğun bu nedenlede sürekli ağrı çekiyor olabilirim (
Ahh kızlar başıma gelenleri bi bilseniz
Ben köpekten kaçıyım derken öyle bi düştüm ki dizlerim paramparça şuan
Bu hafta nasıl spor yapacam şimdi benHem de sakat dizimin üstüne düştüm
canım sabah çok bi şey yemeden, şeker ve dondurma yemen dışında bi şey yok bence menünde. Onları da sabah yedigin için kötü bi etkisi olmaz bence.
sagol canım ama kilo vermeyi geçtim bazen kilo bile alıyoruminşallah sebze agırlıklı beslenmek bi işe yarar. :44:
Ben de ne zaman tüketmeyi kessem o zaman başlar ani ağrılar, kramplar, aaa belim diye kalırım, aaa bacağım diye kalırım
Ama ben biraz fazla hassasım onunla da alakalı olabilir tabi.
Acaba geçen hafta protein ağırlıklı beslendiğin için olabilir mi bu fazlalık
Bence de menü çok sağlıksız olmuş, ben kendi adıma bunun yerine kalori miktarı fazla ama sağlıklı bir menü tercih ederdim.
Ben de bebegimden dolayi cok sık giremiyorum ama sartlari zorlamak lazim ya cnmselam kızlar..
okul başlayınca hiç yazamamaktan korkuyorum. bu gidişle cidden takımdan ayrılmam gerekicek.
ama sizden müsade istiyorum bu birkaç hafta kendimi gözlemliyeyim ona göre karar vereyim.
insanın yapmak isteyip de şartlardan dolayı vazgeçmesi verdiği sözü tutmamak değildir bence.
Kizlar burayi birakirsak kalanlarin da hevesi kalmaz yarismaya gitmeyinBen de bebegimden dolayi cok sık giremiyorum ama sartlari zorlamak lazim ya cnm
selam kızlar..
okul başlayınca hiç yazamamaktan korkuyorum. bu gidişle cidden takımdan ayrılmam gerekicek.
ama sizden müsade istiyorum bu birkaç hafta kendimi gözlemliyeyim ona göre karar vereyim.
insanın yapmak isteyip de şartlardan dolayı vazgeçmesi verdiği sözü tutmamak değildir bence.
Okula gidince aciktim susamli bise vardi iste ucundan tattim
Evegelince decok hararetten incecik bir vienetta dilimi yedim
Ama pazardan bol roka aldim yarin telafi etcemm cumaya ne kaldi
artık sabahları geç kalktığım için öğle yemeğim dengesiz oluyor
Ahh kızlar başıma gelenleri bi bilseniz
Ben köpekten kaçıyım derken öyle bi düştüm ki dizlerim paramparça şuan
Bu hafta nasıl spor yapacam şimdi benHem de sakat dizimin üstüne düştüm
ılık limonlu suyu içmiyordum, ona başladım bugün, cumaya kadar hala kilo vermezsem karbonatlı suyuda düşünüyorum. Sen çok faydasını gördün mü, bi de bünyem alışırsa bıraktıktan sonra mide sorunları yaşar mıyım ondan korkuyorum.:26:Su karbonatl suyu denesen tok da tutuyor enerji de veriyor odem attiriyor
selam kızlar..
Üst üste dereceye girmek, nazar degdirdi sanırım gruba.adia, musmutlu, funda, glsm, bayagı ayrılan ya da yazmayı bırakan oldu. Öncelikle şu an yazıcaklarımı tamamen içimden geldigi için yazıyorum, başka bi şeyle alakası yok.
Daha önceden de söylemiştim herkesin kendi hayatı içinde ilgilenmesi gereken ugraşlar, sorumluluklar var maalesef ki. Bunlar arasında da öncelikli olanlar olacak elbette ki. Ancak bu öncelik dedigimiz şeyi belirleyen kim? Bize ait olan öncelikleri gerçekten kendimiz mi belirliyoruz yoksa hayatımızda fedakarlık yapmak zorunda hissettigimiz şeyler mı?
Kimse foruma bi şey yazmak zorunda degil elbette ki, buraya bi şeyler yazmak asla bi öncelik olamaz. Ancak bu hayatta ne eşimiz, ne sevgilimiz, ne ev işleri ne de sistemin belirledigi sınavlar, işler kendimizden daha degerli degil. Dogdugumuz zaman bi meslekle, eşle, evle dogmayız bunlar sonradan sahip olduklarımız ya da olamadıklarımızdır. Bu hayatta ilk sahip oldugumuz ve ömrümüz bitene kadar bizimle olan şey kendi bedenimiz, kendi ruhumuz, kendi saglıgımızdır. Sahip olmak için bi bedel ödemeyiz belki o yüzden öncelik olarak düşünmeyiz onu ancak ilk ve asıl öncelik her zaman o olmalıdır. Hayatta her şeyi yeniden elde edersiniz merak etmeyin ancak kendinizi kaybettiginiz anda bi daha geri getirmeniz çok zordur.
Forumu unutabilirsiniz, başka şeyler için fedakarlıklar yapabilirsiniz, ancak kendinizi unutmayın ve her zaman en büyük fedakarlıgı kendiniz, kendi saglıgınız için yapın. Ve eger burdan çıktıgınızda kendinizi bi kenara koyup, kendinizden daha önemli olan sorumluluklarınız için diyetinizi, sporunuzu, saglıgınızı bırakacaksanız buradan hedefinize ulaşana kadar ayrılmayın. Buraya zaman ayırmak size şu an çok zor gelir ancak hedefinize, hayallerinize ya da girmek istediginiz o giysilere ulaştıgınız anda bu zorlugu hatırlamazsınız bile.
Arkadaslar kaç gündür giriyorum yazıyorum bi allahın kulu da benim yazdigima bi yorum yapmiyo valla küsüp ben de gidecem heee
Bu sabah kahvaltida abarttigim dogrudur aksama kadar ac duracağım da öyle
Bizim takım dağılacak diye korkuyorum artık bugün hiç gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?