Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok ayrılan oldu belki o yüzden, ben hep buralardayım aslında ama kimse yazmıyor diye yazmıyorum bende ama bi kaç kişi bile olsa bi şeyler yazsak grup dagılmaz sanırım.

Bende hep burdayım ama aynı senin gibi kimse bişey yazmayınca yazmıyorum bende :26:

Bi şeyler yazayım diyorum da kimse olmayınca çok yazmakta istemiyor insan :26: Senin dershanen, sınavların nasıl gidiyor Mercani?

Daha başlamadı dersahem. 17 sinde başlayacak galiba. Aslında dershane başlayana kadar buradan mezun olmayı düşünüyordum ama bizim takım eski canlılığına dönene kadar mezun olmak istemiyorum.

Daha başlamadı dersahem. 17 sinde başlayacak galiba. Aslında dershane başlayana kadar buradan mezun olmayı düşünüyordum ama bizim takım eski canlılığına dönene kadar mezun olmak istemiyorum.

Haklısın kimseler kalmadı zaten :26: Senin kilon çok kalmamış gerçi, 17 sine kadar ulaşırsın hedefine dikkat edersen ama dershane başladıgında vaktin olucak mı girebilmek için? Malum grupta herkes vakit bulamadıgı için ayrılıyor gruptan.

Açıkçası günde 5-6 mesaj yazabilirim diye düşünüyorum :26: Şimdi bende zaman yok diye gitsem kalanların motive iyice düşecek. Evet burası sanal biliyorum ama sonuçta insanlar gerçek o yüzden buraya da vakit ayırmaya çalışıcam.

hafta da 2 ya da en fazla 3 gün sabah dersim olur ama bugün erken kalktım okul açılınca da kendimi şartlayıp erken kalkıcam sabah dersim olmasa da

Benim 23'nde okulum başlıcak korkuyorum bende artık okul başladıgında giremem diye.:26::26: 23 üne kadar elimden geldigince girip yazmaya çalışıcam, biz 3 haftadır dereceye giren, bireysel dereceler çıkartan bi grubuz. Grup böyle böyle dagılma noktasına gelirse gerçekten çok üzücü olur

menünü git gide daha hafifletiyorsun sanırım :)

hafta da 2 ya da en fazla 3 gün sabah dersim olur ama bugün erken kalktım okul açılınca da kendimi şartlayıp erken kalkıcam sabah dersim olmasa da
ben her sabah 6.30,7 gibi uyanıyorum bu aralar, okul oldugunda bu kadar erken uyanmazdım. Nasıl olsa okul yok diye mi uyanıyorum bilmiyorum erken kalkarsan kahvaltı da yaparsın, bu bayagı iyi olur bence

Bende okulum başlayınca az yazarım diye düşünüyorum, :26: grubu takip etmek, yorumları okumak daha kolay ama yazan kişi az olunca, yazanlarda bırakmaya başlıyor. Yorumları, menüleri, sporları okuyunca gaza geliyoruz bence. Ya da diyetten spordan sıkıldıgımızda kendimizi toplamamızı saglıyor grup ama kimse bi şey yazmayınca, motivasyon düşüyor.

bugün biraz diğer takımlara baktım. çok keyifli sohbetleri olan gruplar var...
bizim grupta kişilerin çoğunluk olarak tek ortak noktası sınav ve ders çalışma.. başka kişisel hiç bir paylaşım yok oysa diğer gruplarda günlük sıkıntıları geleceğe dair planları eşiyle ilşkisi ailesi ile ilişkileri iş yerindeki sıkıntılar çocukla ilgili dertler herşey konuşuluyor daha samimi daha dostça ilerliyorlar daha da bağlanmışlar bu yüzden ... bizim sohbetler çok diplomatik şunu yedim bunu yaptım neden yedin iyi yapmışsından öte değil...
acaba frekanslarımız mı tutmadı??? yoksa bizler hepimiz soğuk ve çok samimi olamayan kişiler miyiz???
amacımız kilo vermek burada bunun için varız veririm ve giderim kafasında mıyız???

samimi ve çok sohbetli olamayışımızın nedenleri ne sizce?? eskiler daha iyi bilir eskiden varmıydı sıcak sohbetler bu grupta da???

menünü git gide daha hafifletiyorsun sanırım :)

Okul açılana kadar 65 e düşmek gibi bi hedefim vardı aslında,:44: 2-3 hafta falan kaldı ama haftasonu 500gr alıp daha sonrasında tartıda hep aynı çıkınca sebze agırlıklı besleneyim cumaya kadar ve cumaya kadar da tartılmayayım dedim moralim bozulmasın diye. :26: Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum hiç ama okul açıldıgında, yemekhane yemekleri ya da ders saatleri nedeniyle geçiştirmek zorunda kaldıgım ögünler yüzünden ilk bi kaç hafta kilo alıcagıma inandım, o yüzden gaza geldim bu 2-3 haftada :44:

Dertleri sıkıntıları anlatmak biraz kişinin kendisiyle de alakalı tabi ama grupta genelde diyet, menüler konuşuldugu için kimse anlatmıyor da olabilir. Samimiyet genelde sıkıntılar paylaşıldıgında kurulan bi şey, belki o yüzden samimiyette kurulamıyor. :44:

bu hafta hiç spor yapmadım bu nedenle çok abartmasam da hiç kilo veremedim...
bugün yediklerim.
domates etimek peynir biber
tütk kahvesi kahveli bitterlerden 3 tane
salata peynir
barbun fasülye
ayran

su çok içiyor yeşil çay da öyle

Kilo almadıysan bu da çok güzel bi şey. Menünde de bi abartı yok bugün, cumaya kadar kilo vermiş olursun belki

ay bilmem mi canim haklisin ama bu iki hafta ne kadar hizli verirsem o kadar kardir benim icin düğün var çünkü bi de ben sagliksiz karbonhidrati tamamen kesmek istiyorum ama iste cok da mumkun olmuyor ama % 70 ini kestim diyebilirim kahvalti harici hiç yemiyorum ekmek ama dondurmaya hayir diyemedim iki gun de
Sekerli tuketmedigimi makarna pilav yemedigimi soylememe gerek yok sanirim
Meyve tüketimini de sinirladim günde en fazla 2 porsiyon o da cok canim cekerse .

Öğle yemeği olarak menemen ve 2 dilim kepek ekmek yedim. Spor yapamayacağım için bu hafta kilo vermem zor görünüyor.
Aatistirma yapmaz Ve pprotein agirlikli beslenirsen verirsin
Bizim takım dağılacak diye korkuyorum artık bugün hiç gelen giden yok
sen yazarsan her geldiginde ben yazarsam her girdigimde dagilmaz burasi cidden itici faktör

Çok ayrılan oldu belki o yüzden, ben hep buralardayım aslında ama kimse yazmıyor diye yazmıyorum bende ama bi kaç kişi bile olsa bi şeyler yazsak grup dagılmaz sanırım.
:) dagilmaz işalla

ohaa ekmek hoc yok nasil duruyosun oylee alkisliyorum kenks seni

Bende hep burdayım ama aynı senin gibi kimse bişey yazmayınca yazmıyorum bende :26:
yazin len hasta etmeyin adami yolarim hee o göt göbek gidecek ulan

istenince yazilir oluum benim 3 cocuum kaynanam kayinbabam var lan 3 4 güne Bir evlerine gidip yemek yaptığım bak ben bu sartlarda 2 yada 3 mesaj yaziyorum en azindan siz de yazarsiniz

Tamam abla kızma

Haklısın biraz daha samimiyet lazım. Çok resmiyiz. Şunu yedim bunu içtimden öteye gitmiyor sohbetler :26:

Yavaş yavaş azaltmıştım bende, önce asitli içecekler, hamur işi, abur cubur. Sonra ekmegin bi alışkanlık oldugunu yerleştirdim aklıma sonra bi baktım yemegi ekmeksiz de yiyebiliyorum, zorlanmıyorum da, o zaman neden kesmeyim ki dedim kendime. Yersem bile bazen çok az yiyorum artık. Bi tek şekersiz kahveye alışamadım hala.

Meyveyi az yemek çok mantıklı, :128: ben genelde akşam yemeginden önce yarım muz bile yesem kilo veremiyorum o yüzden akşam saatlerine koymuyorum artık meyveyi.

Kabonhidratı zamanla kendiliginden tamamen azaltırsın, ben asla bırakamam dedigim şeyleri bile saglıgımı düşünerek zaman içinde kendiliginden bıraktım. Kolasız asla yemek yiyemem diyordum onun yerine ice tea koydum yemegin yanında illa bi şey içmem lazım diyordum çünkü. Şimdi hiç bi meşrubat içmiyorum nerdeyse, bi eksiklikte duymuyorum. Belki çok basit bi şey ama bırakamam dedigin şeyi bıraktıgında insanın kendine güveni geliyor :130:

İyi akşamlar kızlar bugün giremedim birazdan geçmişi okuyup cevap yazarım.

Kesinlikle haklısın, insanın kendine ayıracağı zaman en önemlisi, bazen ufak bir yürüyüş, bazen keyifle içilen 1 fincan kahve, bazen yüzüne esen rüzgarı hissetmek ve her an bizim yanımızda olan bedenimize özen göstermek ..

Arkadaslar kaç gündür giriyorum yazıyorum bi allahın kulu da benim yazdigima bi yorum yapmiyo valla küsüp ben de gidecem heee
Bu sabah kahvaltida abarttigim dogrudur aksama kadar ac duracağım da öyle

Ama akşama kadar aç kalırsan akşam çok kaçırmaz mısın ?

Çok güzel olmuş menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…