Çok ayrılan oldu belki o yüzden, ben hep buralardayım aslında ama kimse yazmıyor diye yazmıyorum bende ama bi kaç kişi bile olsa bi şeyler yazsak grup dagılmaz sanırım.
Bende hep burdayım ama aynı senin gibi kimse bişey yazmayınca yazmıyorum bende :26:
Bi şeyler yazayım diyorum da kimse olmayınca çok yazmakta istemiyor insan :26: Senin dershanen, sınavların nasıl gidiyor Mercani?
Daha başlamadı dersahem. 17 sinde başlayacak galiba. Aslında dershane başlayana kadar buradan mezun olmayı düşünüyordum ama bizim takım eski canlılığına dönene kadar mezun olmak istemiyorum.
Haklısın kimseler kalmadı zaten :26: Senin kilon çok kalmamış gerçi, 17 sine kadar ulaşırsın hedefine dikkat edersen ama dershane başladıgında vaktin olucak mı girebilmek için? Malum grupta herkes vakit bulamadıgı için ayrılıyor gruptan.
canım okul başlayınca düzenlersin bence, illaki erken kalkman gerekicektir sanırım okulun başladıgında.:44:
geçmiş olsun canım, ara vericektin zaten spora, inşallah kısa zamanda iyileşir dizlerin
ılık limonlu suyu içmiyordum, ona başladım bugün, cumaya kadar hala kilo vermezsem karbonatlı suyuda düşünüyorum. Sen çok faydasını gördün mü, bi de bünyem alışırsa bıraktıktan sonra mide sorunları yaşar mıyım ondan korkuyorum.:26:
Herkesin problemleri, sorunları oluyor, inşallah ayrılmazsın ama ayrılsan bile diyetini sporunu bırakma :)
Bugün yediklerim
Ilık limonlu su
sabah: peynir, 3 zeytin, 1 domates, yeşil çay
Öglen: sebze yemegi, yogurt
Akşam: sebze yemegi, yogurt
2 fındık, 2 si 1 arada kahve.
2 litre su,
jilian level 2 de 5. günümdü bugün, 30 dk egzersiz bisikleti
ben her sabah 6.30,7 gibi uyanıyorum bu aralar, okul oldugunda bu kadar erken uyanmazdım. Nasıl olsa okul yok diye mi uyanıyorum bilmiyorumhafta da 2 ya da en fazla 3 gün sabah dersim olur ama bugün erken kalktım okul açılınca da kendimi şartlayıp erken kalkıcam sabah dersim olmasa da
Açıkçası günde 5-6 mesaj yazabilirim diye düşünüyorum :26: Şimdi bende zaman yok diye gitsem kalanların motive iyice düşecek. Evet burası sanal biliyorum ama sonuçta insanlar gerçek o yüzden buraya da vakit ayırmaya çalışıcam.
menünü git gide daha hafifletiyorsun sanırım :)
bugün biraz diğer takımlara baktım. çok keyifli sohbetleri olan gruplar var...
bizim grupta kişilerin çoğunluk olarak tek ortak noktası sınav ve ders çalışma.. başka kişisel hiç bir paylaşım yok oysa diğer gruplarda günlük sıkıntıları geleceğe dair planları eşiyle ilşkisi ailesi ile ilişkileri iş yerindeki sıkıntılar çocukla ilgili dertler herşey konuşuluyor daha samimi daha dostça ilerliyorlar daha da bağlanmışlar bu yüzden ... bizim sohbetler çok diplomatik şunu yedim bunu yaptım neden yedin iyi yapmışsından öte değil...
acaba frekanslarımız mı tutmadı??? yoksa bizler hepimiz soğuk ve çok samimi olamayan kişiler miyiz???
amacımız kilo vermek burada bunun için varız veririm ve giderim kafasında mıyız???
samimi ve çok sohbetli olamayışımızın nedenleri ne sizce?? eskiler daha iyi bilir eskiden varmıydı sıcak sohbetler bu grupta da???
bu hafta hiç spor yapmadım bu nedenle çok abartmasam da hiç kilo veremedim...
bugün yediklerim.
domates etimek peynir biber
tütk kahvesi kahveli bitterlerden 3 tane
salata peynir
barbun fasülye
ayran
su çok içiyor yeşil çay da öyle
ay bilmem mi canim haklisin ama bu iki hafta ne kadar hizli verirsem o kadar kardir benim icin düğün var çünkü bi de ben sagliksiz karbonhidrati tamamen kesmek istiyorum ama iste cok da mumkun olmuyor ama % 70 ini kestim diyebilirim kahvalti harici hiç yemiyorum ekmek ama dondurmaya hayir diyemedim iki gun decanım kahvaltıda abartmanın bi sakıncası olmaz bence, gün içinde özellikle diger ögünlerde dikkat ettiginde onu telafi ediyorsun.Akşama kadar aç kalma ama özellikle akşam 5 den sonra yemediginde ertesi gün çok hafif uyanıyorsun bi de karın bölgesinde ki yaglar erimeye başlıyor
Aatistirma yapmaz Ve pprotein agirlikli beslenirsen verirsinÖğle yemeği olarak menemen ve 2 dilim kepek ekmek yedim. Spor yapamayacağım için bu hafta kilo vermem zor görünüyor.
sen yazarsan her geldiginde ben yazarsam her girdigimde dagilmaz burasi cidden itici faktörBizim takım dağılacak diye korkuyorum artık bugün hiç gelen giden yok
:) dagilmaz işallaÇok ayrılan oldu belki o yüzden, ben hep buralardayım aslında ama kimse yazmıyor diye yazmıyorum bende ama bi kaç kişi bile olsa bi şeyler yazsak grup dagılmaz sanırım.
ohaa ekmek hoc yok nasil duruyosun oylee alkisliyorum kenks seniBugün yediklerim
Ilık limonlu su
2 litre su,
yazin len hasta etmeyin adami yolarim hee o göt göbek gidecek ulanBende hep burdayım ama aynı senin gibi kimse bişey yazmayınca yazmıyorum bende :26:
istenince yazilir oluum benim 3 cocuum kaynanam kayinbabam var lan 3 4 güne Bir evlerine gidip yemek yaptığım bak ben bu sartlarda 2 yada 3 mesaj yaziyorum en azindan siz de yazarsinizAçıkçası günde 5-6 mesaj yazabilirim diye düşünüyorum :26: Şimdi bende zaman yok diye gitsem kalanların motive iyice düşecek. Evet burası sanal biliyorum ama sonuçta insanlar gerçek o yüzden buraya da vakit ayırmaya çalışıcam.
ay bilmem mi canim haklisin ama bu iki hafta ne kadar hizli verirsem o kadar kardir benim icin düğün var çünkü bi de ben sagliksiz karbonhidrati tamamen kesmek istiyorum ama iste cok da mumkun olmuyor ama % 70 ini kestim diyebilirim kahvalti harici hiç yemiyorum ekmek ama dondurmaya hayir diyemedim iki gun de
Sekerli tuketmedigimi makarna pilav yemedigimi soylememe gerek yok sanirim
Meyve tüketimini de sinirladim günde en fazla 2 porsiyon o da cok canim cekerse .
Aatistirma yapmaz Ve pprotein agirlikli beslenirsen verirsin sen yazarsan her geldiginde ben yazarsam her girdigimde dagilmaz burasi cidden itici faktör
:) dagilmaz işalla
ohaa ekmek hoc yok nasil duruyosun oylee alkisliyorum kenks seni
yazin len hasta etmeyin adami yolarim hee o göt göbek gidecek ulan
istenince yazilir oluum benim 3 cocuum kaynanam kayinbabam var lan 3 4 güne Bir evlerine gidip yemek yaptığım bak ben bu sartlarda 2 yada 3 mesaj yaziyorum en azindan siz de yazarsiniz
bugün biraz diğer takımlara baktım. çok keyifli sohbetleri olan gruplar var...
bizim grupta kişilerin çoğunluk olarak tek ortak noktası sınav ve ders çalışma.. başka kişisel hiç bir paylaşım yok oysa diğer gruplarda günlük sıkıntıları geleceğe dair planları eşiyle ilşkisi ailesi ile ilişkileri iş yerindeki sıkıntılar çocukla ilgili dertler herşey konuşuluyor daha samimi daha dostça ilerliyorlar daha da bağlanmışlar bu yüzden ... bizim sohbetler çok diplomatik şunu yedim bunu yaptım neden yedin iyi yapmışsından öte değil...
acaba frekanslarımız mı tutmadı??? yoksa bizler hepimiz soğuk ve çok samimi olamayan kişiler miyiz???
amacımız kilo vermek burada bunun için varız veririm ve giderim kafasında mıyız???
samimi ve çok sohbetli olamayışımızın nedenleri ne sizce?? eskiler daha iyi bilir eskiden varmıydı sıcak sohbetler bu grupta da???
ay bilmem mi canim haklisin ama bu iki hafta ne kadar hizli verirsem o kadar kardir benim icin düğün var çünkü bi de ben sagliksiz karbonhidrati tamamen kesmek istiyorum ama iste cok da mumkun olmuyor ama % 70 ini kestim diyebilirim kahvalti harici hiç yemiyorum ekmek ama dondurmaya hayir diyemedim iki gun de
Sekerli tuketmedigimi makarna pilav yemedigimi soylememe gerek yok sanirim
Meyve tüketimini de sinirladim günde en fazla 2 porsiyon o da cok canim cekerse .
ohaa ekmek hoc yok nasil duruyosun oylee alkisliyorum kenks seni
Üst üste dereceye girmek, nazar degdirdi sanırım gruba.adia, musmutlu, funda, glsm, bayagı ayrılan ya da yazmayı bırakan oldu. Öncelikle şu an yazıcaklarımı tamamen içimden geldigi için yazıyorum, başka bi şeyle alakası yok.
Daha önceden de söylemiştim herkesin kendi hayatı içinde ilgilenmesi gereken ugraşlar, sorumluluklar var maalesef ki. Bunlar arasında da öncelikli olanlar olacak elbette ki. Ancak bu öncelik dedigimiz şeyi belirleyen kim? Bize ait olan öncelikleri gerçekten kendimiz mi belirliyoruz yoksa hayatımızda fedakarlık yapmak zorunda hissettigimiz şeyler mı?
Kimse foruma bi şey yazmak zorunda degil elbette ki, buraya bi şeyler yazmak asla bi öncelik olamaz. Ancak bu hayatta ne eşimiz, ne sevgilimiz, ne ev işleri ne de sistemin belirledigi sınavlar, işler kendimizden daha degerli degil. Dogdugumuz zaman bi meslekle, eşle, evle dogmayız bunlar sonradan sahip olduklarımız ya da olamadıklarımızdır. Bu hayatta ilk sahip oldugumuz ve ömrümüz bitene kadar bizimle olan şey kendi bedenimiz, kendi ruhumuz, kendi saglıgımızdır. Sahip olmak için bi bedel ödemeyiz belki o yüzden öncelik olarak düşünmeyiz onu ancak ilk ve asıl öncelik her zaman o olmalıdır. Hayatta her şeyi yeniden elde edersiniz merak etmeyin ancak kendinizi kaybettiginiz anda bi daha geri getirmeniz çok zordur.
Forumu unutabilirsiniz, başka şeyler için fedakarlıklar yapabilirsiniz, ancak kendinizi unutmayın ve her zaman en büyük fedakarlıgı kendiniz, kendi saglıgınız için yapın. Ve eger burdan çıktıgınızda kendinizi bi kenara koyup, kendinizden daha önemli olan sorumluluklarınız için diyetinizi, sporunuzu, saglıgınızı bırakacaksanız buradan hedefinize ulaşana kadar ayrılmayın. Buraya zaman ayırmak size şu an çok zor gelir ancak hedefinize, hayallerinize ya da girmek istediginiz o giysilere ulaştıgınız anda bu zorlugu hatırlamazsınız bile.
Arkadaslar kaç gündür giriyorum yazıyorum bi allahın kulu da benim yazdigima bi yorum yapmiyo valla küsüp ben de gidecem heee
Bu sabah kahvaltida abarttigim dogrudur aksama kadar ac duracağım da öyle
Bugün yediklerim
Ilık limonlu su
2 litre su,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?