Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet ben de okuyorum zaman zaman, ya çok dertsiz bir grubuz ya da dediğin gibi mesafeli, aslında biraz da herkesin aynı anda burada olmamasıyla da alakalı, sanki herkes bir bakıma görev gibi görüyor.
Zorlamayla olacak şey de değil tabi .

Menülerinde bu sıralarda kaçamak görmüyorum tebrik ederim .

Mecani bu arada nedense mesajın alıntılanmadı, düşüncen için teşekkürler.

Bugünkü menümü de paylaşayım.
Sabah 3 dilim börekti, pek güzel olmuş dayanamadım.
Öğle tavuk çorbası
Akşam k special ve süt.
Kendimce sabahı telafi ettim işte.
Bol bitki çayı ve maden suyumu da eksik etmedim.

Haftada 1-2 kaçamak oluyor. Gerçi senin börekler fazla kaçamak olmuş ama

Bende special k alacaktım dün ama düşüp dizlerimi parçalayınca alamadım kısmet değişmiş anlaşılan

kızlar bi diyet uzmanı televizyonda söylemiş, eger akşamları yemegi, ekmegi fazla kaçırdıysak soguk su içmek kalori yakmamızı saglıyormuş. Vücut bedeni ısıtmak için enerji harcıyormuş, ancak hasta olmamak için yavaş yavaş içmek lazımmış suyu.

bugün yagmur yagmıştı sabah biraz, balkonda oturup onu izledim, hiç bi şey kendimi daha iyi hissettiremezdi sanırım. Hiç olmadıgım kadar sakin oluyorum böyle olunca ve daha az gerginleşiyorum gün içinde. Sadece bi kaç dakika bile olsa kendin için bi şey yapmak stresten uzaklaştırıyor insanı.

kaçamakları sabah yaptıgın ve gün içinde diger agır olmadıgı için çok güzel telafi ediyorsun bence

Cok atarlisin son günlerde serates ama haklisin evet

Tamam abla kızma

Taam :)

Haklısın biraz daha samimiyet lazım. Çok resmiyiz. Şunu yedim bunu içtimden öteye gitmiyor sohbetler :26:

Bir de okul mevzulari var iste
harikasin umarim ben de daha iradeli olabilirim zaman gectikce
Ve de ice tea sekerli onu icme istersen

Kesinlikle !!!
burasi da benim kendime ayirdigim zaman evet cok fazla mesaj sayim olmuyor ama en azindan hergun girip bir iki bisey yazmak beni inanilmaz guclu kiliyor be dahasi diyet baglantili instagram ve blog hesabim da var

kesinlikle zamanlama da mühim

gayet iyisin valla kaçamak yapmadiysan süper

bu konuda dengeyi tutturmak önemli. eskiden baya samimi ortamlar olduğu oldu. ama bi noktadan sonra fazla samimiyet gerginliğe gitmişti. benim arada yazasım geliyor da bakıyorum derdini yazana kısa cevaplar veriliyor sadece, pek ortak nokta yok yazmıyorum.
yoksa bu forumun en önemli özelliği derdini paylaşabilmek

herkese selam, günlerdir deli gibi yiyorum. bayramda yemedim kilo almadım kuru ekmek yiyorum şimdi bişey bulamazsam.
oğlum alışamadı bakıcısına, 2 günde alışamaz zaten ama sabahtan okuldaydım sınav yaptık, ruhum bedenimde değildi sanki. arkamdan sürekli ağlamış. yanındayken bile durup durup ağlıyor.
çalışmak istiyorum ama içim rahat değil. böyle arada derede kaldım. annem de çalışıyodu ben o gözden kaybolana kadar ağlardım sırf üzülsün diye.
stresimi yiyerek atmaya çalışıyorum. sonra pişman oluyorum. buraya yazmaya da vaktim olmuyor ki yazışınca kafam dağılsa.

Benim teyzemde çalıştığı için çocukları bakıcıya bırakıyordu. 3-4 ay kadar ağladılar, mızmızlandılar ama sonra alıştılar. Teyzem işten gelirken çikolata, şeker getirmeye başlamış onun da etkisi olmuş teyzem öyle derdi Heralde çocuklar annem işe gitmezse dönüşte çikolata gelmez diye düşündüler

bilmiyorum bakıcıyla mı anlaşamadı acaba diyorum. aynı şeyi başkası söylese 2 günde nasıl alışsın derim.
ben çikolata vs yedirmiyodum ama bakıcı vermiş bugün.
yine de getireceğim bişeyler düşüneyim belki mutlu olur

Biraz daha zaman geçsin siz de üzmeyin kendinizi çocuklar bütün gün ağlamıyor ki göstermelik yapıyorlar anne giderken ağlayıp. Yani çevremde ki çocuklar öyle yapıyor en azından :)

Biraz daha zaman geçsin siz de üzmeyin kendinizi çocuklar bütün gün ağlamıyor ki göstermelik yapıyorlar anne giderken ağlayıp. Yani çevremde ki çocuklar öyle yapıyor en azından :)

daha yeni başladım işe, sürekli ağlamış ben yokken. ama alışır elbet.:26:

Haftada 1-2 kaçamak oluyor. Gerçi senin börekler fazla kaçamak olmuş ama

Bende special k alacaktım dün ama düşüp dizlerimi parçalayınca alamadım kısmet değişmiş anlaşılan

Nasıl güzel olmuş börek, daha yesem yerdim valla.

Benim midem çok hassas, yazın sıcağında 2 gün soğuk su içeyim midemi üşütmüş olup 3 gün hasta yatıyorum

Ufacık fırsatlar işte dimi ne kadar değerli, bir şeylerden keyif almayı bilmek önemli gerçekten.

Tartı da seninle aynı fikirde oluyor, sanırım kaçamak yapmayı öğrendim, canımın istediğini mutlaka yiyorum, bazen miktarına dikkat ediyorum, bazen diğer öğünlerle dengelemeye ama uzun zamandır tartıda artı göremiyorum.

İnsanın bir şeyler paylaşması gerçekten önemli, açıkçası ben son zamanlarda çok kilo konusuna takılmıyorum ama aksine takılmadıkça kilolar daha tıkır tıkır gidiyor, kendimi kasınca bu kadar hızlı gitmiyordu.

Ben de çok iyi anlıyorum, annem çalışırken hissederdi eksikliğini ama yapacak da bir şey yok işte yine de çok zor bir durum.
Keşke herkesin çocuğunu kendi büyütme şansı olsa.
Ama bir bakıma bu dönem onda kendine güvenini arttıracak sen de bilirsin kendinden.

Çİkolata değil de oyuncak falan getirsen ?
Bakıcının tutumunu beğendin mi ?
Bence çocuk ne kadar yabancılasa da eğer sevildiğini hissediyorsa daha kolay alışıyor.
Komşumun bebeği vardı, herkesi yabancılardı annesinden başka, hatta babasını bile bazen.
Ben de cidden çok içten seviyordum, annesi arada bıraktığında ilk başta ağlayarak gelmişti, giderken tuttu yakamı bırakmadı, çok şaşırıyordu bana tavrına.

Ben faydasini goruyorum canim alismassin zarari yok zaten...
Dedigim gibi tok tutuyor
Odem olmuyor ozel gunlerde bile..

Ben bazen yaziyorum ama cekiniyodm bunlari neden anlatiyoki diyecekler diye..
Bu konuya deginmeniz iyi oldu bundan sonra gunluk neler yapiyoruz yazalim daha sohbet havasi olsun bence de ..

Bugun sabah
Roka
Haslama yumurta
Peynir yedim

Ogle turk kahvesi
Iki minik cikolata
2Catal makarna
2catal taze fas.

Aksam
3kasik sutlac
10 tane kuryemis tanesi kaju ,findik,fistik..
2 kasik sebze corbasi..

30 dk jillian msj sayim 4-5
Iyi gecelr
..

Canım zamanla alışır illaki merak etme, anneden ayrılmak çok kolay bi şey degil. Benim bi arkadaşım okurken evlenmişti çocugu falan oldu, sınav zamanları bebegiyle okula geliyor ama çocuk onun dışında kimsede durmuyor hemen aglamaya başlıyor, kimseye bırakamıyor o da, ordan biliyorum bende. Çok zor bi durum gerçekten, insan kıyamaz ki bırakmaya, ama şimdiden alışmazsa daha zor olur ilerde öyle düşün.:26:

Belki de kilon yavaş yavaş oturmaya başlamıştır canım o yüzden artıya kolay kolay çıkmıyor olabilir. :44:

Ben bazen yaziyorum ama cekiniyodm bunlari neden anlatiyoki diyecekler diye..
Bu konuya deginmeniz iyi oldu bundan sonra gunluk neler yapiyoruz yazalim daha sohbet havasi olsun bence de ..

Ben kendi adıma yadırgamam açıkçası, destek olmaya da çalışırım, belki de kimse yazmıyor diye yazmak istedigimiz halde yazmıyoruz, yeri degil diye düşünüp. Ama stresli olan insan diyette yapamaz. Sırf stres yüzünden kilo almalar bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…