Günaydııın.
Kusura bakmayın kızlar dün akşan tekrar giremedim. Annemgildeydim okadar yorgundum ve çok kafam bozuktu telefonu elime bile almak istemedim
Günaydııın.
Kusura bakmayın kızlar dün akşan tekrar giremedim. Annemgildeydim okadar yorgundum ve çok kafam bozuktu telefonu elime bile almak istemedim
Okul açılana kadar 65 e düşmek gibi bi hedefim vardı aslında,:44: 2-3 hafta falan kaldı ama haftasonu 500gr alıp daha sonrasında tartıda hep aynı çıkınca sebze agırlıklı besleneyim cumaya kadar ve cumaya kadar da tartılmayayım dedim moralim bozulmasın diye. :26: Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum hiç ama okul açıldıgında, yemekhane yemekleri ya da ders saatleri nedeniyle geçiştirmek zorunda kaldıgım ögünler yüzünden ilk bi kaç hafta kilo alıcagıma inandım, o yüzden gaza geldim bu 2-3 haftada :44:
bu hafta hiç spor yapmadığım için mi şiştim ben yaaa(( bu sabah tam bir kilo fazlaydım... bugün bol yeşil çay içeceğim fazla bişey yemeyeceğim umarım şişliktir bu....yarın sanırım aynı kiloda olacağım ben...
bana da bu hafta tartı hiç iyi davranmadıbenim de bir çözüm yolu bulmam gerek
bu hafta hiç spor yapmadığım için mi şiştim ben yaaa(( bu sabah tam bir kilo fazlaydım... bugün bol yeşil çay içeceğim fazla bişey yemeyeceğim umarım şişliktir bu....yarın sanırım aynı kiloda olacağım ben...
bana da bu hafta tartı hiç iyi davranmadıbenim de bir çözüm yolu bulmam gerek
ben aslında çözümü buldum. ben hiç ekmek yemezsem... çok az tatlı yersem.... et yersem... pilav makarna bulgur barbun mercimek yemezsem kilo veriyorum.. ama sonra öyle bir ekmek yeme isteği geliyor ki bana ekmek oluyor pasta bana yedikçe yemek istiyorum... ve tabiki sonuç hemen çok hızlı artış oluyor...
yani hm gibi gün içinde dengelemeyi henüz beceremiyorum. bunu yapmayı öğrenicem.. yani başlıyorum ekmek yemeye o gün ertesi gün sonraki gün yiyorum....sonraki hafta dur diyorum kendime... ama bunu güne indirmem lazım hatta öğüne...yani bir öğünde yesem diğerinde mutlaka kısmak lazım...
Canım zamanla alışır illaki merak etme, anneden ayrılmak çok kolay bi şey degil. Benim bi arkadaşım okurken evlenmişti çocugu falan oldu, sınav zamanları bebegiyle okula geliyor ama çocuk onun dışında kimsede durmuyor hemen aglamaya başlıyor, kimseye bırakamıyor o da, ordan biliyorum bende. Çok zor bi durum gerçekten, insan kıyamaz ki bırakmaya, ama şimdiden alışmazsa daha zor olur ilerde öyle düşün.:26:
Belki de kilon yavaş yavaş oturmaya başlamıştır canım o yüzden artıya kolay kolay çıkmıyor olabilir. :44:
Ben kendi adıma yadırgamam açıkçası, destek olmaya da çalışırım, belki de kimse yazmıyor diye yazmak istedigimiz halde yazmıyoruz, yeri degil diye düşünüp. Ama stresli olan insan diyette yapamaz. Sırf stres yüzünden kilo almalar bile oluyor.
ben aslında çözümü buldum. ben hiç ekmek yemezsem... çok az tatlı yersem.... et yersem... pilav makarna bulgur barbun mercimek yemezsem kilo veriyorum.. ama sonra öyle bir ekmek yeme isteği geliyor ki bana ekmek oluyor pasta bana yedikçe yemek istiyorum... ve tabiki sonuç hemen çok hızlı artış oluyor...
yani hm gibi gün içinde dengelemeyi henüz beceremiyorum. bunu yapmayı öğrenicem.. yani başlıyorum ekmek yemeye o gün ertesi gün sonraki gün yiyorum....sonraki hafta dur diyorum kendime... ama bunu güne indirmem lazım hatta öğüne...yani bir öğünde yesem diğerinde mutlaka kısmak lazım...
Kendine yasak koyma bana kalırsa, yasak olunca ister istemez vücut daha çok yemek istiyor. :26: Canın bi şey istediginde zorlama kendini yemicem diye, nefsini köreltmeye çalış, küçük bi parça, ince bi dilim falan yemeye çalış, engelleme bence o konuda kendini.
aslında alıştı bakıcıya. oynamak istiyo görünce gülüyo ama benden ayrılma kısmında zorlanıyor. öye bi ağlıyo ki.Çİkolata değil de oyuncak falan getirsen ?
Bakıcının tutumunu beğendin mi ?
Bence çocuk ne kadar yabancılasa da eğer sevildiğini hissediyorsa daha kolay alışıyor.
Komşumun bebeği vardı, herkesi yabancılardı annesinden başka, hatta babasını bile bazen.
Ben de cidden çok içten seviyordum, annesi arada bıraktığında ilk başta ağlayarak gelmişti, giderken tuttu yakamı bırakmadı, çok şaşırıyordu bana tavrına.
aynen stres yüzünden kilo aldım. canım istemese de yiyorum sırf yemiş olmak için.Canım zamanla alışır illaki merak etme, anneden ayrılmak çok kolay bi şey degil. Benim bi arkadaşım okurken evlenmişti çocugu falan oldu, sınav zamanları bebegiyle okula geliyor ama çocuk onun dışında kimsede durmuyor hemen aglamaya başlıyor, kimseye bırakamıyor o da, ordan biliyorum bende. Çok zor bi durum gerçekten, insan kıyamaz ki bırakmaya, ama şimdiden alışmazsa daha zor olur ilerde öyle düşün.:26:
Belki de kilon yavaş yavaş oturmaya başlamıştır canım o yüzden artıya kolay kolay çıkmıyor olabilir. :44:
Ben kendi adıma yadırgamam açıkçası, destek olmaya da çalışırım, belki de kimse yazmıyor diye yazmak istedigimiz halde yazmıyoruz, yeri degil diye düşünüp. Ama stresli olan insan diyette yapamaz. Sırf stres yüzünden kilo almalar bile oluyor.
aslında alıştı bakıcıya. oynamak istiyo görünce gülüyo ama benden ayrılma kısmında zorlanıyor. öye bi ağlıyo ki.
ama buna da alışır inş. aslında artık konuştuklarımı anlıyor işe gidicem gelicem desem de anlar ama benim gitmem söz konusu olduğunda ağladığı için iletişim kuramıyoruz
olan benim kiloma oldu bu arada, artıdayım ben yaa
aynen stres yüzünden kilo aldım. canım istemese de yiyorum sırf yemiş olmak için.
oğluma kıyamamaktan ayrı ben de çok üzülüyorum. sonuçta iki taraflı bi bağ var aramızda. bana da psikolog desteği falan lazım bu süreçte.
Yavrum ya kıyamam, önceden falan anlatsan aslında bir gün önceden belki anlar iyi kötü.
Zamanla alışacak tabi.
Kilo kötü olmuş, bir süredir pek eksileri görmüyorsun sanırım.
selam kızlar. herkes kaybolmuş yine.
uykusuzluktan ölüyorum oğlan uyumuşken uyuyayım dedim ama takıma bakmadan edemedim.
ekmeğe yağ sürdüm yedim az önce, sonra midem bulandı niye yediysem.
of off
canım zaten uyuyacaksan niye yemek yedin ki, :26: uyudugunda aç olsan bile unuturdun çünkü açlıgını. Yine sıkıntıdan mı yedin sadece? :26: Düzenin oturdugunda yavaş yavaş yeme içme problemini atlatırsın inşallah. Çocugun ne güzel bakıcıya alışmış ama sen gittikten sonra da aglamaya devam ediyor mu yoksa sadece sen giderken mi aglıyor? belki biraz ilgi istegi ve gitmeni engeller diye aglıyordur?
Bu hafta takımda kilo veren yok galiba :18:
Bugün düğün için elbise almaya gidicem bakalım 10 kilo verdikten sonra elbiseler üstümde nasıl duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?