Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydııın.

Kusura bakmayın kızlar dün akşan tekrar giremedim. Annemgildeydim okadar yorgundum ve çok kafam bozuktu telefonu elime bile almak istemedim

Günaydııın.

Kusura bakmayın kızlar dün akşan tekrar giremedim. Annemgildeydim okadar yorgundum ve çok kafam bozuktu telefonu elime bile almak istemedim

günaydın canım, hayırdır kafan niye bozuktu, annende bi problem falan mı oldu?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
ekevser inan beni sabah sabah çok güldürdün...
gerçekten haklısın valla bu aralar atarlı ben.:)))))))
taaaa buraya kadar yansıyor demek ki..... inan trafikte falan inip dövesim sövesim var adamlara....

neden acaba???
aslında ben öyle sakin biriyim ki (biriydim ki desem galiba daha doğru olacak).. yıllarca sabaır sabır sabır patlıyorum heralde artık...
ya yıllar geçince benim sabrım hoşgörüm azaldı..
ya da son yıllarda insanlar çok kaba ve saygısız olmaya başladı...

Günaydııın.

s.a sen yurtdışındasın sanırım İsviçre miydi almanya mı???
ailende orada ??? sen evlisin ve onlara yakın başka bir evde yaşıyorsun doğru mu????
birde hangi marka da çalışıyorsun sen... bize moda tiyoları verebilirsin avrupadan...

bana da bu hafta tartı hiç iyi davranmadı benim de bir çözüm yolu bulmam gerek

bu hafta hiç spor yapmadığım için mi şiştim ben yaaa(( bu sabah tam bir kilo fazlaydım... bugün bol yeşil çay içeceğim fazla bişey yemeyeceğim umarım şişliktir bu....yarın sanırım aynı kiloda olacağım ben...

adet dönemin yakınsa ondan olabilir bir de yazmışsın atarlıyım diye adet döneminde bn çok sinirli atarlı olurum

canını sıkma canım bi şekilde yeme düzenini oturtmak , kilo aldıran yiyecekleri kesmek gerekiyor sanırım. Ben geçen bütün gün boyunca 1 simit yedim onun dışında ayran peynir falan bi şey yiyememiştim bütün gün boyunca. Kilo vermişimdir diyordum, bi çıktım tartıya bi gram vermemişim. Çok moralim bozulmuştu. Her gün tartılmamak bu yüzden moral mozuklugunu engelliyor. Çünkü tartılmadıgında, dikkat ettigin için her gün kilo veriyo hissediyorsun kendini, moralin hiç bozulmuyor

canım özel bi dönemin degilse ve genelde düzenli spor yapıyorsan, spor yapmadıgında şişkinlik olur. Çok stres olma, tartıda ki o tür artışlar kolay kaybediliyor.

ben aslında çözümü buldum. ben hiç ekmek yemezsem... çok az tatlı yersem.... et yersem... pilav makarna bulgur barbun mercimek yemezsem kilo veriyorum.. ama sonra öyle bir ekmek yeme isteği geliyor ki bana ekmek oluyor pasta bana yedikçe yemek istiyorum... ve tabiki sonuç hemen çok hızlı artış oluyor...

yani hm gibi gün içinde dengelemeyi henüz beceremiyorum. bunu yapmayı öğrenicem.. yani başlıyorum ekmek yemeye o gün ertesi gün sonraki gün yiyorum....sonraki hafta dur diyorum kendime... ama bunu güne indirmem lazım hatta öğüne...yani bir öğünde yesem diğerinde mutlaka kısmak lazım...

Kendine yasak koyma bana kalırsa, yasak olunca ister istemez vücut daha çok yemek istiyor. :26: Canın bi şey istediginde zorlama kendini yemicem diye, nefsini köreltmeye çalış, küçük bi parça, ince bi dilim falan yemeye çalış, engelleme bence o konuda kendini.

Aslında ben en çok psikolojiye bağlıyorum bunu, ilk zamanlar kilo vereceğim diye onu yemem bu olmaz düşünceleri içindeydim sürekli, şimdi bir rahatlık var, canım mı istedi yerim ama kilo almam diye oturttum ve çok yardımcı olduğuna inanıyorum.

Serates çözümü bulmuş da bir de tam uygulasa

Kesinlikle öyle, yasak kelimesi insanın daha çok yiyesini getiriyor.

aslında alıştı bakıcıya. oynamak istiyo görünce gülüyo ama benden ayrılma kısmında zorlanıyor. öye bi ağlıyo ki.
ama buna da alışır inş. aslında artık konuştuklarımı anlıyor işe gidicem gelicem desem de anlar ama benim gitmem söz konusu olduğunda ağladığı için iletişim kuramıyoruz
olan benim kiloma oldu bu arada, artıdayım ben yaa

aynen stres yüzünden kilo aldım. canım istemese de yiyorum sırf yemiş olmak için.
oğluma kıyamamaktan ayrı ben de çok üzülüyorum. sonuçta iki taraflı bi bağ var aramızda. bana da psikolog desteği falan lazım bu süreçte.

Yavrum ya kıyamam, önceden falan anlatsan aslında bir gün önceden belki anlar iyi kötü.
Zamanla alışacak tabi.
Kilo kötü olmuş, bir süredir pek eksileri görmüyorsun sanırım.

selam kızlar. herkes kaybolmuş yine.
uykusuzluktan ölüyorum oğlan uyumuşken uyuyayım dedim ama takıma bakmadan edemedim.
ekmeğe yağ sürdüm yedim az önce, sonra midem bulandı niye yediysem.
of off

Yavrum ya kıyamam, önceden falan anlatsan aslında bir gün önceden belki anlar iyi kötü.
Zamanla alışacak tabi.
Kilo kötü olmuş, bir süredir pek eksileri görmüyorsun sanırım.

bayramdan beri aynıydım. bu hafta aldım sanırım. yarın sabah tartılınca çıkar ortaya. :26:
çok üzgünüm.

selam kızlar. herkes kaybolmuş yine.
uykusuzluktan ölüyorum oğlan uyumuşken uyuyayım dedim ama takıma bakmadan edemedim.
ekmeğe yağ sürdüm yedim az önce, sonra midem bulandı niye yediysem.
of off

canım zaten uyuyacaksan niye yemek yedin ki, :26: uyudugunda aç olsan bile unuturdun çünkü açlıgını. Yine sıkıntıdan mı yedin sadece? :26: Düzenin oturdugunda yavaş yavaş yeme içme problemini atlatırsın inşallah. Çocugun ne güzel bakıcıya alışmış ama sen gittikten sonra da aglamaya devam ediyor mu yoksa sadece sen giderken mi aglıyor? belki biraz ilgi istegi ve gitmeni engeller diye aglıyordur?

öğlen yemek yemedim. hazırlama fırsatım olmadı. açlıkla yedim işte. hiç sevmedim sonra.
uyumam da artık. akşamı hafif geçireyim bari, yarın cuma.
ben gidince de ağlıyomuş ama gün geçtikçe azalır sanırım

Bu hafta takımda kilo veren yok galiba :18:

Bugün düğün için elbise almaya gidicem bakalım 10 kilo verdikten sonra elbiseler üstümde nasıl duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…