Zamanla alisacaktir merak etme duygusal yemek yeme krizlerini zaman zaman ben de yaşıyorum motivasyonunu yüksek tutmaya çalışherkese selam, günlerdir deli gibi yiyorum. bayramda yemedim kilo almadım kuru ekmek yiyorum şimdi bişey bulamazsam.
oğlum alışamadı bakıcısına, 2 günde alışamaz zaten ama sabahtan okuldaydım sınav yaptık, ruhum bedenimde değildi sanki. arkamdan sürekli ağlamış. yanındayken bile durup durup ağlıyor.
çalışmak istiyorum ama içim rahat değil. böyle arada derede kaldım. annem de çalışıyodu ben o gözden kaybolana kadar ağlardım sırf üzülsün diye.
stresimi yiyerek atmaya çalışıyorum. sonra pişman oluyorum. buraya yazmaya da vaktim olmuyor ki yazışınca kafam dağılsa.
aslında biraz dikkat etmek yetiyor belli kurallara uyunca çorap söküğü gibi geliyor devamıNasıl güzel olmuş börek, daha yesem yerdim valla.
Benim midem çok hassas, yazın sıcağında 2 gün soğuk su içeyim midemi üşütmüş olup 3 gün hasta yatıyorum
Ufacık fırsatlar işte dimi ne kadar değerli, bir şeylerden keyif almayı bilmek önemli gerçekten.
Tartı da seninle aynı fikirde oluyor, sanırım kaçamak yapmayı öğrendim, canımın istediğini mutlaka yiyorum, bazen miktarına dikkat ediyorum, bazen diğer öğünlerle dengelemeye ama uzun zamandır tartıda artı göremiyorum.
İnsanın bir şeyler paylaşması gerçekten önemli, açıkçası ben son zamanlarda çok kilo konusuna takılmıyorum ama aksine takılmadıkça kilolar daha tıkır tıkır gidiyor, kendimi kasınca bu kadar hızlı gitmiyordu.
Ben de çok iyi anlıyorum, annem çalışırken hissederdi eksikliğini ama yapacak da bir şey yok işte yine de çok zor bir durum.
Keşke herkesin çocuğunu kendi büyütme şansı olsa.
Ama bir bakıma bu dönem onda kendine güvenini arttıracak sen de bilirsin kendinden.
çok güzel gidiyorsun menu harikaBugun sabah
Roka
Haslama yumurta
Peynir yedim
Ogle turk kahvesi
Iki minik cikolata
2Catal makarna
2catal taze fas.
Aksam
3kasik sutlac
10 tane kuryemis tanesi kaju ,findik,fistik..
2 kasik sebze corbasi..
30 dk jillian msj sayim 4-5
Iyi gecelr
..
Günaydııın.
Kusura bakmayın kızlar dün akşan tekrar giremedim. Annemgildeydim okadar yorgundum ve çok kafam bozuktu telefonu elime bile almak istemedimnen var kuzum hep böyle karamsar mesajlarını okuyorum sanki bana mı öyle geliyor
Aslında çok fazla sabır gösterip bastırdığımız duygular bizi bi süre sonra tahammülsüz ve Asabi insanlar haline getiriyor . Bi Gözlem yap içinde çok fazla ödün mu veriyorsun acaba kendinden . Biraz Doğa Yürüyüşü falan yap bi Deniz kıyısında dolaşma imkanın varsa iyi gelir en azından Orman yürüyüşü:)))))))))))))))))))))))))))))))))
ekevser inan beni sabah sabah çok güldürdün...
gerçekten haklısın valla bu aralar atarlı ben.:)))))))
taaaa buraya kadar yansıyor demek ki..... inan trafikte falan inip dövesim sövesim var adamlara....
neden acaba???
aslında ben öyle sakin biriyim ki (biriydim ki desem galiba daha doğru olacak).. yıllarca sabaır sabır sabır patlıyorum heralde artık...
ya yıllar geçince benim sabrım hoşgörüm azaldı..
ya da son yıllarda insanlar çok kaba ve saygısız olmaya başladı...
Spor yapmayinca metebolizma yavaşlıyor ciddenbu hafta hiç spor yapmadığım için mi şiştim ben yaaa(( bu sabah tam bir kilo fazlaydım... bugün bol yeşil çay içeceğim fazla bişey yemeyeceğim umarım şişliktir bu....yarın sanırım aynı kiloda olacağım ben...
Bi de yaşla da baglantili 20 li yaslarsa rahatlikla kilo verilebiliyorken kimi insan 30 dan sonra cok zor kilo verebiliyor