Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Zamanla alisacaktir merak etme duygusal yemek yeme krizlerini zaman zaman ben de yaşıyorum motivasyonunu yüksek tutmaya çalış
aslında biraz dikkat etmek yetiyor belli kurallara uyunca çorap söküğü gibi geliyor devamı

çok güzel gidiyorsun menu harika

Bu hafta takımda kilo veren yok galiba :18:

Bugün düğün için elbise almaya gidicem bakalım 10 kilo verdikten sonra elbiseler üstümde nasıl duracak

Ben verdim.

10 kilo verdikten sonra ne güzel istediğin gibi elbise alabilirsin, kilona değiş, zevkine uyan.

Kizlar dun aksam hic abartmadan yattim sabah da kahvalti yapmadim ama oglen bi tabak mantı yedim :-( o saatten beri de ben ben degilim ne bulsam yiyorum ne mi buldum bayram sekerleri yaa bi suru yedim yeminlen aksam peynirli bir coban salata yicem sanirim sadece bu arada yayladan geldigimde 73 . 8 dum simdi de 71.6 cikiyorum . Bakalim bugunun bedeli bana kilo olarak dönmez

Bugün kilo olarak dönmese bile bir dahaki sefere yaptığında dönmeyecek mi ?
Sınırsızca yaptığımız kaçamaklar, 3 ayda vereceğiniz kiloyu 1 yıla çıkararak psikolojiyi bozmaktan başka bir işe yaramayacak.
Bak haziran ayında başladım. 3 ayda bitti vereceğim kilo hadi 3.5 ay diyelim. Ama al ver yapsam kimbilir kaç ay daha ne giysem, nasıl kilo versem derdinde olacaktım.

Iki sabahtir cocuklar babalariyla ciflige gidiyorlar ve kahvaltiyi orda yapiyolar kizim da zaten mama seklinde yiyor sabahlari yalniz da kahvalti yapmaktan nefret ediyorum oyle salaklandim sonra oglene acliktan saldirdim of yaa bem cok duzensiz bir insanim o yuzden ne hayatim ne beslenmem bir duzene giremiyor . Sanirim once su hayatimi bir duzene sokmaliyim .yeminederim kendimi pıçakliycam

Haklisin yaaa dur ben bu uyarıyı kopyalayip not yapiym kendime bohouuuuuoouu

Haklisin yaaa dur ben bu uyarıyı kopyalayip not yapiym kendime bohouuuuuoouu

Bu şekilde düşününce insan kendine daha kolay hakim oluyor, zaten bir süre alışınca da bir daha sorun yaşamıyor.Bugünlerde kendimi inan hiç zorlamıyorum, hatta bazen kaçamak yapayım hadi diyorum kendimi şımartayım diye, sonra amann boşver diyorum

Bugünkü menümü yazayım
Sabah k special ile süt
Öğle kepekli ekmekten tost
Akşam daha yemedim ama balık ve bol salata yanında da zero kola içerim.

ılık limonlu su

sabah: omlet, peynir, 3 zeytin, 1 domates, yeşil çay ( yeşil çay düşük yapıyor diye okudum forumda dogru mu bu?)
Ara: 2 fındık
Öglen: 3yk fasulye, yogurt
Akşam: hamsi, salata

Şekersiz kahve, 4 fındık ( ders programımı hazırlamaya çalıştıgım için danışman hocamla mailleşiyordum, attıgı maillerden sinirim bozulunca attım agzıma bi kaç tane. Daha yiyecektim tuttum kendimi. Hep bu okul yüzünden kilo alıyorum zaten )

Su: 2 litre
Spor: jilian level 2

Son düzenleme:
Bugünkü menümü yazayım
Sabah k special ile süt
Öğle kepekli ekmekten tost
Akşam daha yemedim ama balık ve bol salata yanında da zero kola içerim.

Bende balık yedim, akşamları çok hafif bi yemek tercihi oluyor gerçekten

Kaçamagı bile planlı mı olur bi insanın, Diyette idolüm oluyorsun git gide kaptanım

Canım at agzına bi iki bi şey, illa kahvaltı yapmak zorunda degilsin ki, en azından seni tok tutsun biraz öglen yemege saldırmazsın

Canım mantı hamur işi ya, şekerini bi anda yükseltip düşürmüş olabilir, şekerlere saldırmışsın zaten bi anda

Ben verdim.

10 kilo verdikten sonra ne güzel istediğin gibi elbise alabilirsin, kilona değiş, zevkine uyan.

Bende verdim heralde ya, sebze yemekleri falan derken hafif atlattım bu bi kaç günü aslında :44:

Kızlar elbiseyi aldım 36 beden Heralde benim görüp görebileceğim en küçük beden bu. 34 bana hayal

Gayet güzel olmuş menü, fındık, fıstık,ceviz az miktarda olunca iyidir, ben de yiyeceğim de hep unutuyorum yemeyi, yeşil çayında hamilelere falan önerilmediğini biliyorum mümkün olabilir.

Ben beyaz et yiyince acıkıyorum genelde ama hoş bir açlık oluyor.

Diyeti de bitimine yakın öğrenebildim ancak ama olsun dimi

Kızlar elbiseyi aldım 36 beden Heralde benim görüp görebileceğim en küçük beden bu. 34 bana hayal

34 olma zaten bence, aşırı zayıflık da çok kötü duruyor.

Yarının listesi kızlar.
Bildirimlerinizi liste üzerine de yaparsanız sevinirim.
Benim için zor bir iş değil, amaç herkes gerektiğinde listeyi yapabilecek durumda olsun.

**3. TAKIM 325. ETAP***

hm22(61.7/ //%)
SERATES(74.9//%)
mattika (64.5///%)
S_A (75.5///%)

Mercani ( 55///%)
Glsmh : ( 73.5 %) kendi isteği ile ayrıldı.
Pembepanter35 ( 53.1 % )
İzumi (69.4 % )
Antonia ( 65.8 % )
3. TAKIM ORTALAMASI :

Menüm

Sabah: Yok
Öğle: Biraz patates kavurması, 1 dilim ekmek
Akşam: Yoğurt çorbası, türlü

Spor olmayınca daha bi yiyesim geliyor
:18:

Menüm

Sabah: Yok
Öğle: Biraz patates kavurması, 1 dilim ekmek
Akşam: Yoğurt çorbası, türlü

Spor olmayınca daha bi yiyesim geliyor
:18:

Ders çalışırken de çok yiyesin geliyor mu ?
Benim ilk zamanlarda çok yiyesim geliyordu şimdi sürekli bir şey içme ihtiyacı hissediyorum.
Bu da demek oluyor ki günde en az 5 saat boyunca sürekli bir şeyler içiyorum, sonra da zırt pırt tuvalet yollarını aşındırıyorum.

Ben ders çalışırken değil de ders bittikten sonra yeme ihtiyacı hissediyorum. Ödül gibi düşünüyorum heralde abur cuburları.

**3. TAKIM 325. ETAP***

hm22(61.7/ //%)
SERATES(74.9/74.9/%)
mattika (64.5///%)
S_A (75.5///%)

Mercani ( 55///%)
Glsmh : ( 73.5 %) kendi isteği ile ayrıldı.
Pembepanter35 ( 53.1 % )
İzumi (69.4 % )
Antonia ( 65.8 % )
3. TAKIM ORTALAMASI : [/QUOTE]

hm22 ben yarın seyehatte olucam şimdi yazdım kilomu aynı kalırım büyük ihtimal..1 günlük izin istiyorum aniden gelişti teşekkür ederim..

günaydın canım, hayırdır kafan niye bozuktu, annende bi problem falan mı oldu?

Ah problemlerin çoğu ordan çıkıyor hayatımda. Eşimle kız kardeşim tartıştılar bende sinirlendim işte.

Evet isviçredeyim. Anneme yakın ayrı bir evde oturuyorum.

Belirli bir markada çalışmıyorum. Sattığımız markaların çoğu avrupada tanınmış olanlar veya türkiyede olmayanlar. Belkide hepsi vardır ama bn görmedim..

Moda tüyoları derken?

Renk konusunda başta bordo olmak üzere kırmızı, hardal rengi, petrol yeşili ve yeşil moda.. Bilindik son bahar renkleri (

Desen olarakta şuan amblem olatak diyrlim heryerde baykuş var... Kazaklarda ev dekorasyonlarında çocuk kıyafetleride her yetde baykuş işlemeleri baykuş şeklinde mumlar vazolar vs. Var bide pitbull tarzı köpek olayı var!

İki side sinir bozucu bu moda geçsin mutlu olacam ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…