Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Biraz duygusuz bi takim olduk mu acaba.
Yasadiklarimi tkimda paylastim hm22
Beni tanisan bilirsin bu surecte 3 kilo almamis olmam bile mucize.
Tamam takim ortalamasi dusmesin kimse rehavete kapilmasin
Ama durumum belli uzgunum yazmisim. Sen de uzgunum diyosun
Takimlar sadece menu yaz kilo bildir icin degil
Kilo veremediginde de birlik olabilmek icin
Kilo veren uyeyi herkes seyver benimser
Bilmiyorum tam ifade edemedim sanirim ama birbirmizi benimsemeye ihtiyacimiz var bence.
Hissettigimi yazdim umarim yanlis anlasilma, gerginlik vs. olmaz.

Kesinlikle yanlış anlamıyorum, aksine çalışan bir annenin çocuğu olduğumdan empati yapabildiğim bir konu, o zamanlar kendi hissettiklerim, sonrasında annemin hissettiklerini anlamam gibi.
Mesajı yazma amacım ise tüh niye kilo veremedin kızdım tarzında değildi, biz birbirimize bunu çok aktarmasak da bence herkes kendi içinde duygusallığı yaşayan insanlarız ve çoğumuz kendimizi yiyeceklere veriyoruz bu dönemde, ben de stresten önüme cipleri çikolataları alıp tadını bile almadan yediğim zamanları biliyorum. Bana ne kattı ? O an için kısa bir süre iyi hissetme, fazlasında mide bulantısı, sonrasında kilo. Yine gelmek istediğim noktaya kadar uzattım baya ama yazma amacım en azından bu dönemlerde takım sorumluluğu sayesinde yememizin önüne geçmek, doğal olarak bir süre daha böyle bir dönem geçireceksin, en azından benim kısa sürede alışabileceğim bir durum olmazdı sanırım ama evet bu hafta kilo aldım haftaya telafi edeceğim düşüncesiyle 300 gram - 500 gram derken verdiklerini almaman. Bunu genelde takımda kilo alımı olduğunda, az verildiğinde, kaçamak menülerinde ifade ediyorum, uyarıyorum, etkim olur diye. Kesinlikle bir gerginlikle söylüyorum, rahatsız olan, istemeyen hiç kimseye söylemem. Bunu söylemeniz yeterlidir.

kızlar kontrol edebilirmisiniz?

**12.TAKIM 325. ETAP**
dalin26 ( 76,8 /74.5/1,15 /%1,50) 323.Etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü.
değişimgünlüğüm ( 63,8/63.5 /0,3/%0,47)
cirkinordekyavrusu (68.6/68/0.6/% 0.87)
benbirtaneyim ( 74,3/72,8/1,5/%2,02 )
adayaren38 (69.8/69.3/0.5/%0,72)
rabia1984 (88,4/87,3/1,1/%1,24)
luveyla (69,5/68,8/0,7/%1,01)
TheBeyin (68,6/66/2,6/%3,79) yeni üye hedef kilo 55
maviask (56,4/55,6/0,8/%1,42) yeni üye hedef kilo 46
phalanx(69,6/68.8/0.8/%1,15) yeni üye hedef kilosu 55

12.TAKIM ORTALAMASI (%1,42)

Lİstenizde bir problem yok, tebrik ederim.

Ben geçen hafta da 55 dim bu hafta da 55 im. Ne olacak böyle bilmiyorum

**3. TAKIM 325. ETAP***

hm22(61.7/60.2/1.5 /2.43%)
SERATES(74.9/74.9/0 /0%)
mattika (64.5/65.2/-0.7/-1.08%)
S_A (75.5/75,3/0,2/0,26%)
Mercani ( 55/55/0/0%)
Glsmh : ( 73.5 %) kendi isteği ile ayrıldı.
Pembepanter35 ( 53.1/52.3/0.8/ 1.51 % )
İzumi (69.4/ 68.4/1 / 1.44 % )
Antonia ( 65.8/65.2/0.6/%0.92 )

3. TAKIM ORTALAMASI : 0.61 %

Emzirmenin katkisi olsa gerek
Sagol cnm

Emzirmek kilo vermek açısından büyük bir avantaj ama aynı zamanda acıkmaya neden olduğundan dolayı da kilo aldırma ihtimali var.
O yüzden insanın iradesi çok önemli o dönemde.
Ben geçen hafta da 55 dim bu hafta da 55 im. Ne olacak böyle bilmiyorum

36 beden oldum diyorsun Mercani muhtemelen yağ oranın düşmüştür iyice, bundan sonra kilo vermek için bol spor ya da ciddi anlamda düzenli bir menü gerekli. Ama çok da şart değil bence yeterince vermişsin, vermeye devam etmeden önce kendini güzelce bir incele bence, aşırı zayıf da durma.

canım çok kilon yok zaten sporda yapamadın ya o yüzden sabit kalmıştır. Spor yaptıgın zaman vermeye başlarsın yine.

Geçen hafta spor yapmıştım ama yine sabitti. Kilo vermem mi durdu acaba.

36 bedenim ama hala hafif bi göbek var. Bir de bacaklarım biraz daha incelsin istiyorum.

Geçen hafta spor yapmıştım ama yine sabitti. Kilo vermem mi durdu acaba.

36 bedenim ama hala hafif bi göbek var. Bir de bacaklarım biraz daha incelsin istiyorum.

O zaman sanırım biraz daha bölgesel çalışman gerekli, göbek, karın bölgesi için yere uzanıp bacaklarını 90 derece kaldırıp mekik çekersen aşırı etkili oluyor. Karın bölgem nasıl yanıyordu benim, sonra bıraktım nedense, arada aklıma gelince yapıyorum.

***8.TAKIM 325.ETAP***

hrnsnr ( 55,2/ 55,0/0,2 /% 0,36)
koizumirisa ( 103,8/ / /% ) izine ayrılmak istiyor
sky87 (91,0 / 90,5 /0,5/ %0,55 )
deligelin ( 107,8 / / / % )3.kez bildirim de bulunmadı diskalifiye edildi
kelebeklerhepbekler (91,3 / 89,2/2,1 /% 2,30)
efsax ( 81,0/78,1 / /%3,58 )izine ayrılmak istiyor
Nice15( 62, 0 /62,0 / 0/ %0 ) kilosu sabit
yagmur3872 (64,7 /66,0/-1,3/ % -1,00) 323. etapta ızne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 2 ye bolundu

8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,72

Son düzenleme:
insan bazen sadece anlaşılmak istiyor. yoksa beni uyarma demedim, öyle anlama.
daha iyi olucam inş. kilom da iyi olur o zaman

Emzirmenin katkisi olsa gerek
Sagol cnm
ben emzirmenin hiç etkisini görmedim desem. verdiğim 10 kiloyu oğlum 4-5 aylıkken saatli beslenerek verdim aman süt etkilenmesin diye. azalıyodu da. 2 gün dikkat ediyodum 3.gün ekstra şeyler yiyodum çocuk aç kalınca mecburen. bunu yapmasaydım hala 78 kilo olurdum. sadece susatıyor beni emzirmek. nasıl bir metabolizmam varsa artık

Bravo sana benimmki artik 19aylik ondan cok dusunmuyorum artik sutu ama bol su icince bi de cok emince etkilenmedi sut yoksa ilk alti ay rejim yapmadim sadce iki ayda 1hafta yaparak 1er 2ser kilo vermistim bi de bol yesillik yemstim sutun kaltesini de artiriyor..ozellikle roka bence boyunu bile uzatiyor bebegin

Listenizi kontrol ettim. Bir problem göremedim.

Kızlar bugünkü menümü yazayım, sabah lor peynirli omlet.
Öğle 2 minik dilim çikolata, yanında latte kahve, çok özlemişim
Akşam da dolma yerim 1 tane, yanında yoğurt.
Ama ilerleyen saatlerde kaçamak yapabilirim. Canım şımarmak istiyor bugünkü kilomu da gördükten sonra.

Bunun haricinde haftaya artık mezun oluyorum, kaptanlık için gönüllü birisi çıkmazsa pazartesi paylaşım alanına yazacağım.
Yeni gelecek üyelerden veya eski üyelerden kaptanlık falan yapmak isteyen olursa diye.
Birisi bulunana kadar da takılırım yine buralarda.

Son düzenleme:

Sen mezun olunca bu takımın hali ne olacak bilmiyorum Ben kaptanlık yapayım desem dershane başlayacak mümkün değil ilgilenmem

Bugün kimse uğramadı takıma kilo bildirimi dışında. Bende giriyorum ne yazsam diye bakıyorum bakıyorum bişey yazamadan çıkıyorum. Bu iş böyle gitmez benden söylemesi. Hm22 de gitti mi bakalım napacaz.

Bence mazeretsiz aktif olmayan üyeler ilk hafta sarı kart alsın ikinci sarı kartında da izne çıkarılsın. Cezalar olmadan akıllanacağı yok bizim takımın

Sen mezun olunca bu takımın hali ne olacak bilmiyorum Ben kaptanlık yapayım desem dershane başlayacak mümkün değil ilgilenmem

Hm22 gitme beee ((( kim olacak kaptan (

Kızlar bol zamanım olsa, mezun olsam bile devam ettirirdim ama şimdi olmasa 1 ay sonra olacak, ders çalışırken yazamadığımda burada aklım kalsın istemiyorum veya ders çalışmaya dalmışken ara verme gereği hissetmek istemiyorum. O yüzden bir an önce birileri bulunsun istiyorum ama bu zamana kadar düzenli yazmasam bile mutlaka buralarda olurum. Pat diye boşta bırakmam.

Aynen öyle oluyor Mercani birileri yazmıyor, diğerleri yazacakşey bulamıyor şeklinde. Açıkçası ben uygulayamıyorum kuralları o yüzden yeni kaptan uygulamaya başlasın diyorum, bir uyarıda bulunuyorum, kişi bundan hoşlanmadığını bir şekilde belirtince canım sıkılıyor.Tutup diskalifiye oldunuz da diyemiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…