Biraz duygusuz bi takim olduk mu acaba.
Yasadiklarimi tkimda paylastim hm22
Beni tanisan bilirsin bu surecte 3 kilo almamis olmam bile mucize.
Tamam takim ortalamasi dusmesin kimse rehavete kapilmasin
Ama durumum belli uzgunum yazmisim. Sen de uzgunum diyosun
Takimlar sadece menu yaz kilo bildir icin degil
Kilo veremediginde de birlik olabilmek icin
Kilo veren uyeyi herkes seyver benimser
Bilmiyorum tam ifade edemedim sanirim ama birbirmizi benimsemeye ihtiyacimiz var bence.
Hissettigimi yazdim umarim yanlis anlasilma, gerginlik vs. olmaz.
kızlar kontrol edebilirmisiniz?
**12.TAKIM 325. ETAP**
dalin26 ( 76,8 /74.5/1,15 /%1,50) 323.Etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü.
değişimgünlüğüm ( 63,8/63.5 /0,3/%0,47)
cirkinordekyavrusu (68.6/68/0.6/% 0.87)
benbirtaneyim ( 74,3/72,8/1,5/%2,02 )
adayaren38 (69.8/69.3/0.5/%0,72)
rabia1984 (88,4/87,3/1,1/%1,24)
luveyla (69,5/68,8/0,7/%1,01)
TheBeyin (68,6/66/2,6/%3,79) yeni üye hedef kilo 55
maviask (56,4/55,6/0,8/%1,42) yeni üye hedef kilo 46
phalanx(69,6/68.8/0.8/%1,15) yeni üye hedef kilosu 55
12.TAKIM ORTALAMASI (%1,42)
Tebrik ederim buna rağmen güzel kio vermişsin.
Ben geçen hafta da 55 dim bu hafta da 55 im. Ne olacak böyle bilmiyorum
Emzirmenin katkisi olsa gerek
Sagol cnm
Ben geçen hafta da 55 dim bu hafta da 55 im. Ne olacak böyle bilmiyorum
canım çok kilon yok zaten sporda yapamadın ya o yüzden sabit kalmıştır. Spor yaptıgın zaman vermeye başlarsın yine.
Emzirmek kilo vermek açısından büyük bir avantaj ama aynı zamanda acıkmaya neden olduğundan dolayı da kilo aldırma ihtimali var.
O yüzden insanın iradesi çok önemli o dönemde.
36 beden oldum diyorsun Mercani muhtemelen yağ oranın düşmüştür iyice, bundan sonra kilo vermek için bol spor ya da ciddi anlamda düzenli bir menü gerekli. Ama çok da şart değil bence yeterince vermişsin, vermeye devam etmeden önce kendini güzelce bir incele bence, aşırı zayıf da durma.
Geçen hafta spor yapmıştım ama yine sabitti. Kilo vermem mi durdu acaba.
36 bedenim ama hala hafif bi göbek var. Bir de bacaklarım biraz daha incelsin istiyorum.
insan bazen sadece anlaşılmak istiyor. yoksa beni uyarma demedim, öyle anlama.Kesinlikle yanlış anlamıyorum, aksine çalışan bir annenin çocuğu olduğumdan empati yapabildiğim bir konu, o zamanlar kendi hissettiklerim, sonrasında annemin hissettiklerini anlamam gibi.
Mesajı yazma amacım ise tüh niye kilo veremedin kızdım tarzında değildi, biz birbirimize bunu çok aktarmasak da bence herkes kendi içinde duygusallığı yaşayan insanlarız ve çoğumuz kendimizi yiyeceklere veriyoruz bu dönemde, ben de stresten önüme cipleri çikolataları alıp tadını bile almadan yediğim zamanları biliyorum. Bana ne kattı ? O an için kısa bir süre iyi hissetme, fazlasında mide bulantısı, sonrasında kilo. Yine gelmek istediğim noktaya kadar uzattım baya ama yazma amacım en azından bu dönemlerde takım sorumluluğu sayesinde yememizin önüne geçmek, doğal olarak bir süre daha böyle bir dönem geçireceksin, en azından benim kısa sürede alışabileceğim bir durum olmazdı sanırım ama evet bu hafta kilo aldım haftaya telafi edeceğim düşüncesiyle 300 gram - 500 gram derken verdiklerini almaman. Bunu genelde takımda kilo alımı olduğunda, az verildiğinde, kaçamak menülerinde ifade ediyorum, uyarıyorum, etkim olur diye. Kesinlikle bir gerginlikle söylüyorum, rahatsız olan, istemeyen hiç kimseye söylemem. Bunu söylemeniz yeterlidir.
ben emzirmenin hiç etkisini görmedim desem. verdiğim 10 kiloyu oğlum 4-5 aylıkken saatli beslenerek verdim aman süt etkilenmesin diye. azalıyodu da. 2 gün dikkat ediyodum 3.gün ekstra şeyler yiyodum çocuk aç kalınca mecburen. bunu yapmasaydım hala 78 kilo olurdum. sadece susatıyor beni emzirmek. nasıl bir metabolizmam varsa artıkEmzirmenin katkisi olsa gerek
Sagol cnm
insan bazen sadece anlaşılmak istiyor. yoksa beni uyarma demedim, öyle anlama.
daha iyi olucam inş. kilom da iyi olur o zaman
ben emzirmenin hiç etkisini görmedim desem. verdiğim 10 kiloyu oğlum 4-5 aylıkken saatli beslenerek verdim aman süt etkilenmesin diye. azalıyodu da. 2 gün dikkat ediyodum 3.gün ekstra şeyler yiyodum çocuk aç kalınca mecburen. bunu yapmasaydım hala 78 kilo olurdum. sadece susatıyor beni emzirmek. nasıl bir metabolizmam varsa artık
***8.TAKIM 325.ETAP***
hrnsnr ( 55,2/ 55,0/0,2 /% 0,36)
koizumirisa ( 103,8/ / /% ) izine ayrılmak istiyor
sky87 (91,0 / 90,5 /0,5/ %0,55 )
deligelin ( 107,8 / / / % )3.kez bildirim de bulunmadı diskalifiye edildi
kelebeklerhepbekler (91,3 / 89,2/2,1 /% 2,30)
efsax ( 81,0/78,1 / /%3,58 )izine ayrılmak istiyor
Nice15( 62, 0 /62,0 / 0/ %0 ) kilosu sabit
yagmur3872 (64,7 /66,0/-1,3/ % -1,00) 323. etapta ızne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 2 ye bolundu
8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,72
Kızlar bugünkü menümü yazayım, sabah lor peynirli omlet.
Öğle 2 minik dilim çikolata, yanında latte kahve, çok özlemişim
Akşam da dolma yerim 1 tane, yanında yoğurt.
Ama ilerleyen saatlerde kaçamak yapabilirim. Canım şımarmak istiyor bugünkü kilomu da gördükten sonra.
Bunun haricinde haftaya artık mezun oluyorum, kaptanlık için gönüllü birisi çıkmazsa pazartesi paylaşım alanına yazacağım.
Yeni gelecek üyelerden veya eski üyelerden kaptanlık falan yapmak isteyen olursa diye.
Birisi bulunana kadar da takılırım yine buralarda.
Sen mezun olunca bu takımın hali ne olacak bilmiyorumBen kaptanlık yapayım desem dershane başlayacak mümkün değil ilgilenmem
Hm22 gitme beee((( kim olacak kaptan (
Bugün kimse uğramadı takıma kilo bildirimi dışında. Bende giriyorum ne yazsam diye bakıyorum bakıyorum bişey yazamadan çıkıyorum. Bu iş böyle gitmez benden söylemesi. Hm22 de gitti mi bakalım napacaz.
Bence mazeretsiz aktif olmayan üyeler ilk hafta sarı kart alsın ikinci sarı kartında da izne çıkarılsın. Cezalar olmadan akıllanacağı yok bizim takımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?