Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben bir kitapta okumuştum. Gece acıkmaya başlayan bünye kilo almaya, gündüz acıkmaya alışık olan bünye kilo vermeye programlı diye baya da bir açıklaması vardı. Ben de önceden geceleri acıkırdım öncesinde son zamanlarda bakıyorum saat geç olmuş psikolojik mi bilmiyorum ama direk canım bitki çayı istiyor, hemen relax çayımı içiyorum, güzel bir mayışıyorum, tadını çıkarıyorum sonra akşamın.

Bugun annemler bende
Sabah
Domates roka derotu maydanoz salata
Az peynir
Iki borek parcasi
Yarim dilim ekmek
Bi cay kasigi pekmez

Oglen turk kahvesi
tadellenin 3te 1i

Saat 4bucuk gibi
1porsiyon kiymali sebzeyemegi
Yarm dilim ekmek
Uc kasik yogurt

Aksam dokuzda bir bucuk kibrit kutusu kadar kadayif tatlisi
Bir aydir ilk defa serbetli tatli yedim

o rahatlik da vardır sen de kac kilo verdim bilmiyorum ama "şu kadar kilo verdim ne var ki 5 kilocuk " gibi bi yaklaşımı olabilir bilinç altının . Duygusal atıştırma diye google da aratinca güzel Yazılar çıkıyor belki yardimci olur bu bak sen de

kesinlikle valla darısı bize
Aslında o süreklilik olayını yakaladıktan sonra 1 ay gibi bir süre sonra alışkanlık haline dönüşüyormuş sağlıklı beslenmek
Olacak olacak az kaldı bu sefer olacak

Gün boyu menün süper Aksamki tatliyi yemeseydin tarti seni -Rakamlarla karşılayabilirdi sabah ama çok azicik yemişsin o kadardan bişey olmaz bence ama bu serbetli tatlılar felaket kalorili biliyorsun 1 dilim baklava 250 kalori Örneğin 250 kalori Yakmak kolay mı 1 saat saat yürü yürü ama erir
Kalori hesabina da çok takilmamak gerek tatlinin hemen ardından 2 dk icinde 1 su bardagi ayran ve ya 1 çay bardağı süt veya 3 yemek kaşığı kadar yoğurt yersen kan şekerin yükselmez ve insülin kandaki kandaki sekeri depo etmezmis diyolla
En güzeli kaçamak yapmamak ama hadi oldu böyle tolore etmeye calismakta fayda var

Dün dönem başlamadan yavaş yavaş ders çalışmaya başlayalım dedik bi arkadaşımla. Çok kolay bahane yaratıyoruz sanırım kendi kendimize, ders çalışıyorum psikolojisiyle çok dengesiz beslendim dün. Okul başlayana kadar toparlamaya çalışıcam kendimi bu konuda.

Sabah: 1 domates, omlet, peynir, 3 zeytin,
Ara: soguk kahve, 3 badem, 1 fındık
bi kaç saat sonra: soguk kahve ve elma
öglen: yogurt, bi kase mercimek çorbası, ekmek(yuvarlak tekli paketlerde olan ekmeklerden 1 tane)
Saat 3 gibi arkadaşımın evine gitmiştim kahvaltı yapıyorlardı, biraz yumurta, peynir falan yedim
5 gibi: 2 dilim wasa krakerler ve küçük bi parça çikolata yedim.

Bu sabah sıcak su içtim aç karnına.
Kahvaltıdan önce yarım saat kadar yürüyüş yaptım
Kahvaltı: 2 yk menemen, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay.

Ben okuduklarımdan çok etkilenebiliyorum, sen de etkileniyor musun bilmiyorum ama belki o kitabı okuduktan sonra kendini yavaş yavaş o şekilde yemeye, acıkmaya alıştırmışta olabilirsin o şekilde düşünerek. :44:

Son düzenleme:
Gece erken yatayim dedim uyuyamadim 3 e kadar neyse ki atıştırma falan yapmadım ama uyumak icin pasiflora içmek zorunda kaldım sabah spor yapma planım da suya düştü pazara eltimlerle beraber gidiyoruz hadi gidiyoruz dediğinde be kahvalti vardı ortada ne bişey acil olarak çocuklara bir tost yaptım kendim de 3 ceviz 12 tane badem bir avuç kuru üzüm ve salatalık la acele bir kahvaltı atistirmasi saat 10 30 da saat 2 de acikmis olurum muhtemelen 2 buçuk 3 gibi de hafif bir öğle yemeği yersem ekmeksiz bol yoğurt salata eşliğinde oooo işim aksami kazasiz belasiz atlatmakta sonra

Spor isine gelince
Ben spor yapmiyorum hanimlar yaaaa
Soyle sıkı sıkı yapmayi bi becersem biliyorum 1 ayda çok şey değişecek ama cocuklar kayinvalidemler ev işleri arasinda zaman ayiramiyorum bi türlü biliyorum bunlar bahane ama halim de kalmiyo ki
Neyse ben bugun başlıyorum anacim su pazardan geleyim vira Bismillah diycem spora hadi bakalim

Canım spora yavaş yavaş başlamak lazım diyet yaparken, ama sen bugün pazara gidecegin için pazarda yürümen dolaşman da bi nevi spor gibi olur menün de çok güzel, alelacele geçiştirmişsin sabahı ama çok saglıklı şeyler yemişsin. Diger ögünleri de tahmin ettigin gibi geçirisen çok güzel bi menün olucak bugün

Son düzenleme:

Sütlü tatlı olsa arada olur iyi olmuş derdim ama şerbetli tatlılar gerçekten çok kalorili.

Ders çalılşmaya ilk başladığımda ben de aynı şekildeydim, şimdi yerine bitki çayları, maden suyu, su falan koydum çok iyi oldu.
Biraz kalabalık bir menü, tamam diyetlik de sayılmaz ama bir kilo alma menüsü de değil.

Kesinlikle çok etkileniyorum ama kitabı okuyalı baya olmuştu o yüzden zaten ayrıntısını hatırlayamadım, yani etkisi şu anda zannetmiyorum pek kalmış olsun.

Geceleri relax çayı içiyorum ben, o da bir nebze uykuma yararlı oluyor ama daha çok dinlenik uyanmamı sağlıyor sanırım.
Kaçamaksız günler olsun ..

Ben de yapacağım yapacağım deyip yapamadığım kaçamaklarımı dün yaptım, üstüne de sporumu, mutluyum

Bende okul başladıgında kendimi iyice salmamak için şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Genel olarak kendim gidip bi şey almıyorum aslında ama gözümün önünde oldugunda canım isteyebiliyor. Dün çikolatada öyle oldu. :44:

Kitap konusunda da belki tamamı aklında degildir ama genelde kaçamaklarını gündüz yapıyorsun akşamları acıkmıyorsun ya. O düzeni oturtmanda etkili olmuştur belki.

Öglen: haşlama tavuk ve yogurt yedim

yemekten sonra bi şeyler atıştırma istegim oluyor sürekli.

Şekersiz kahve, 5 leblebi ve 2 badem yedim. Yemekten sonra yapılan bu tür atıştırmaların bi zararı olur mu?

Yarın spora başlıcam ama dizimden dolayı artık Jilian'a devam edemem heralde.

evet haklisin ancak ben kendimi motive etmesi açısından 1 haftalık spor bakımından hızlandırılmış bir programa başladım bu gün itibari ile takipte kalın anacım

Geceleri relax çayı içiyorum ben, o da bir nebze uykuma yararlı oluyor ama daha çok dinlenik uyanmamı sağlıyor sanırım.
Kaçamaksız günler olsun ..
Teşekkür ederim canim inşallah
Ama pasiflora da bitkisel v bi ilaç ve artık hergün almayi düşünüyorum uyuyamiyorum aksi halde ama aklimda olsun bu relax cayi markete gittiğimde alayim

Olabilir aslında, kilo aldığım dönemde hep gece atıştırmalarından aldım, gündüz neredeyse bir şey yemezdim eşim yokken, o gelince onu yiyelim bunu yiyelim derken aldım hep, kilo vermeye karar verince de belki bilinç altım beni bu duruma itmiştir.
Eğer öyle yaptuysa teşekkürler bilinç altım

Eğer atıştırmaların bu kadar ile sınırlı ise hiç bir şey olmaz .

Bu sabah sıcak su içtim aç karnına.
Kahvaltıdan önce yarım saat kadar yürüyüş yaptım
Kahvaltı: 2 yk menemen, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: haşlama tavuk ve yogurt yedim
Şekersiz kahve, 5 leblebi ve 2 badem yedim.

2,3 den sonra bi şey yemedim. Şu an bi yeşil elma yiyorum. 3 den beri alışverişteydim. Okul başlayacak, bi pantolon alayım kendime diye başladıgım alışverişi, ayakkabı, bluz ne bulursam almış olarak tamamladım. Eskiden hiç bi şey bana olmuyor, yakışmıyor, bunun daha büyügü var mıdır ki diye diye alışveriş bile yapmak istemezdim, bugün bunları düşünmeden alışveriş yapmak moralimi çok yükseltti ve denedigim her şeyi almak istedim, yemek yemek aklıma bile gelmedi. Böyle hissettigi zaman insanın kendine güveni de geliyor. İnşallah hepimiz en yakın zamanda istedigimiz kilolara geliriz, çünkü ben hayatım boyunca hiç bu kadar mutlu olmamıştım sanırım alışveriş yaparken.

Son düzenleme:
Kizlar denizdeydik
Sabah 3parcaborek
Ceyrek simit
Cay sekersiz
Domates azpeynir

Oglen
Yarim paket cubuk kraker
Limonlu soda

Saat dort gibi
Dort bes mangal koftesi
1 parca tavuk
Salata

1max dondurma

1armut
Bir kibrit kutusu buyuklugunde tel kadayif tatlisi

Yuzdum bol bol

Ama herkes sasiriyo ozellikle nasil kilo verdin diye soruyolar ben de acikliyorum kk de grubumuz var diye..
Kardesimbizi catlatmak icin mi zayifiyosun nasil eridi bu gt bu gobek diyo sakasina takilyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…