ayyh evet
Aksam da et yahnisi yaptim kemikli ve parca eti haslayip pismeye basladiktan sonra patates ve sogan ekleniyor hani etin kendi hafif yagi vardi cok degildi soyle koca bir tabak icine 3 4 parca et 2 sogan ve bol suyundan aldim uzerine karabiber limon ve dovulmus sarimsak ekleyip ekmeksiz bi guzel yedim saat 8di yedigimde simdi utu yapıyorum ve gece erken yatmak istiyorum
Neden
Cunku uyumadikca can biseyler yemek istiyor bi de kendimi kontrol ettim bumu aciktigim icin yapmiyorum neden yapiyorum aristirmalari hala bulamadim
Gecende instagramda duygusal atistirma diye biseyden bahsetti
Daha google da arastirmadim ama bilen var mi bununla ilgili fikri falan
Çünkü motivasyonum moralim bozuldugunda dusuyor ve nedensizce yiyorum
Bunu bi cesit tatmin icin yapiyorum bunu farkettim
Ama o anda bunu nasil engelleyebilirim bilmiyorum
Iyi ki varsınız bakin bunlari buraya yazmak bile iyi bir farkındalık kazandiriyor
Haydi bakalim
Bu gece erken uyku atıştırmasız bi gece olsun
o rahatlik da vardır sen de kac kilo verdim bilmiyorum ama "şu kadar kilo verdim ne var ki 5 kilocuk " gibi bi yaklaşımı olabilir bilinç altının . Duygusal atıştırma diye google da aratinca güzel Yazılar çıkıyor belki yardimci olur bu bak sen deben sürekli kendime şurda 5 kilon kaldı veremedin bi türlü diyorum. bi yandan da ne yesem diye düşünüyorum.
hani çocuklara şunu yap dersen inatlaşır tersini yapar ya. aynı o haldeyim.
olumlu düşüneyim diyorum aynı anda kendimi azarlarken buluyorum kendimi.
spor yapmam lazım, hem spor iyi hissettiriyor hem asıl kilo verdiren spor.
sporumu yaparım canım ne istiyorsa az az yerim.
ama spora başlamayı da sürekli erteliyorum. buna çözüm bulucam en kısa zamanda.
çocukluğuma inmeyi çok istiyorum ne var da yiyerek böyle tatmin peşindeyim. mesela eşim hiç böyle yemez. arada atıştırmaz niye alışmamış da ben alışmışım. vaktim olduğunda araştırayım bunları netten.
kesinlikle valla darısı bizeBen bir kitapta okumuştum. Gece acıkmaya başlayan bünye kilo almaya, gündüz acıkmaya alışık olan bünye kilo vermeye programlı diye baya da bir açıklaması vardı. Ben de önceden geceleri acıkırdım öncesinde son zamanlarda bakıyorum saat geç olmuş psikolojik mi bilmiyorum ama direk canım bitki çayı istiyor, hemen relax çayımı içiyorum, güzel bir mayışıyorum, tadını çıkarıyorum sonra akşamın.
Bugun annemler bende
Sabah
Domates roka derotu maydanoz salata
Az peynir
Iki borek parcasi
Yarim dilim ekmek
Bi cay kasigi pekmez
Oglen turk kahvesi
tadellenin 3te 1i
Saat 4bucuk gibi
1porsiyon kiymali sebzeyemegi
Yarm dilim ekmek
Uc kasik yogurt
Aksam dokuzda bir bucuk kibrit kutusu kadar kadayif tatlisi
Bir aydir ilk defa serbetli tatli yedim
Ben bir kitapta okumuştum. Gece acıkmaya başlayan bünye kilo almaya, gündüz acıkmaya alışık olan bünye kilo vermeye programlı diye baya da bir açıklaması vardı. Ben de önceden geceleri acıkırdım öncesinde son zamanlarda bakıyorum saat geç olmuş psikolojik mi bilmiyorum ama direk canım bitki çayı istiyor, hemen relax çayımı içiyorum, güzel bir mayışıyorum, tadını çıkarıyorum sonra akşamın.
Gece erken yatayim dedim uyuyamadim 3 e kadar neyse ki atıştırma falan yapmadım ama uyumak icin pasiflora içmek zorunda kaldım sabah spor yapma planım da suya düştü pazara eltimlerle beraber gidiyoruz hadi gidiyoruz dediğinde be kahvalti vardı ortada ne bişey acil olarak çocuklara bir tost yaptım kendim de 3 ceviz 12 tane badem bir avuç kuru üzüm ve salatalık la acele bir kahvaltı atistirmasi saat 10 30 da saat 2 de acikmis olurum muhtemelen 2 buçuk 3 gibi de hafif bir öğle yemeği yersem ekmeksiz bol yoğurt salata eşliğinde oooo işim aksami kazasiz belasiz atlatmakta sonra
Spor isine gelince
Ben spor yapmiyorum hanimlar yaaaa
Soyle sıkı sıkı yapmayi bi becersem biliyorum 1 ayda çok şey değişecek ama cocuklar kayinvalidemler ev işleri arasinda zaman ayiramiyorum bi türlü biliyorum bunlar bahane ama halim de kalmiyo ki
Neyse ben bugun başlıyorum anacim su pazardan geleyim vira Bismillah diycem spora hadi bakalim
Bugun annemler bende
Sabah
Domates roka derotu maydanoz salata
Az peynir
Iki borek parcasi
Yarim dilim ekmek
Bi cay kasigi pekmez
Oglen turk kahvesi
tadellenin 3te 1i
Saat 4bucuk gibi
1porsiyon kiymali sebzeyemegi
Yarm dilim ekmek
Uc kasik yogurt
Aksam dokuzda bir bucuk kibrit kutusu kadar kadayif tatlisi
Bir aydir ilk defa serbetli tatli yedim
Dün dönem başlamadan yavaş yavaş ders çalışmaya başlayalım dedik bi arkadaşımla. Çok kolay bahane yaratıyoruz sanırım kendi kendimize, ders çalışıyorum psikolojisiyle çok dengesiz beslendim dün. Okul başlayana kadar toparlamaya çalışıcam kendimi bu konuda.
Sabah: 1 domates, omlet, peynir, 3 zeytin,
Ara: soguk kahve, 3 badem, 1 fındık
bi kaç saat sonra: soguk kahve ve elma
öglen: yogurt, bi kase mercimek çorbası, ekmek(yuvarlak tekli paketlerde olan ekmeklerden 1 tane)
Saat 3 gibi arkadaşımın evine gitmiştim kahvaltı yapıyorlardı, biraz yumurta, peynir falan yedim
5 gibi: 2 dilim wasa krakerler ve küçük bi parça çikolata yedim.
Ben okuduklarımdan çok etkilenebiliyorum, sen de etkileniyor musun bilmiyorum ama belki o kitabı okuduktan sonra kendini yavaş yavaş o şekilde yemeye, acıkmaya alıştırmışta olabilirsin o şekilde düşünerek. :44:
Gece erken yatayim dedim uyuyamadim 3 e kadar neyse ki atıştırma falan yapmadım ama uyumak icin pasiflora içmek zorunda kaldım sabah spor yapma planım da suya düştü pazara eltimlerle beraber gidiyoruz hadi gidiyoruz dediğinde be kahvalti vardı ortada ne bişey acil olarak çocuklara bir tost yaptım kendim de 3 ceviz 12 tane badem bir avuç kuru üzüm ve salatalık la acele bir kahvaltı atistirmasi saat 10 30 da saat 2 de acikmis olurum muhtemelen 2 buçuk 3 gibi de hafif bir öğle yemeği yersem ekmeksiz bol yoğurt salata eşliğinde oooo işim aksami kazasiz belasiz atlatmakta sonra
Spor isine gelince
Ben spor yapmiyorum hanimlar yaaaa
Soyle sıkı sıkı yapmayi bi becersem biliyorum 1 ayda çok şey değişecek ama cocuklar kayinvalidemler ev işleri arasinda zaman ayiramiyorum bi türlü biliyorum bunlar bahane ama halim de kalmiyo ki
Neyse ben bugun başlıyorum anacim su pazardan geleyim vira Bismillah diycem spora hadi bakalim
Ders çalılşmaya ilk başladığımda ben de aynı şekildeydim, şimdi yerine bitki çayları, maden suyu, su falan koydum çok iyi oldu.
Biraz kalabalık bir menü, tamam diyetlik de sayılmaz ama bir kilo alma menüsü de değil.
Kesinlikle çok etkileniyorum ama kitabı okuyalı baya olmuştu o yüzden zaten ayrıntısını hatırlayamadım, yani etkisi şu anda zannetmiyorum pek kalmış olsun.
evet haklisin ancak ben kendimi motive etmesi açısından 1 haftalık spor bakımından hızlandırılmış bir programa başladım bu gün itibari ile takipte kalın anacımCanım spora yavaş yavaş başlamak lazım diyet yaparken, ama sen bugün pazara gidecegin için pazarda yürümen dolaşman da bi nevi spor gibi olurmenün de çok güzel, alelacele geçiştirmişsin sabahı ama çok saglıklı şeyler yemişsin. Diger ögünleri de tahmin ettigin gibi geçirisen çok güzel bi menün olucak bugün
Teşekkür ederim canim inşallahGeceleri relax çayı içiyorum ben, o da bir nebze uykuma yararlı oluyor ama daha çok dinlenik uyanmamı sağlıyor sanırım.
Kaçamaksız günler olsun ..
Bende okul başladıgında kendimi iyice salmamak için şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Genel olarak kendim gidip bi şey almıyorum aslında ama gözümün önünde oldugunda canım isteyebiliyor. Dün çikolatada öyle oldu. :44:
Kitap konusunda da belki tamamı aklında degildir ama genelde kaçamaklarını gündüz yapıyorsun akşamları acıkmıyorsun ya. O düzeni oturtmanda etkili olmuştur belki.
Öglen: haşlama tavuk ve yogurt yedim
yemekten sonra bi şeyler atıştırma istegim oluyor sürekli.
Şekersiz kahve, 5 leblebi ve 2 badem yedim. Yemekten sonra yapılan bu tür atıştırmaların bi zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?