Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Vaktim olsa inan ben alırdım kaptanlığı bu kuralları da bir güzel uygulardım ama en fazla 1 ay kaptanlık yapabilirim ben sonra ders çalışma tempomu artırmam gerekecek :26:

Bu takımı burada ki insanları gerçekten önemsiyorum hepimiz için iyisi olsun istiyorum ama sadece benim istememle olmuyor.

ben uyarından hoşlanmadım demedim, farklı bi noktaya değindim. bana kaç haftadır sabitsin bu hafta da kilo aldın haftaya telafi etmelisin dedin, durumunu biliyoruz streslisin vs demeyince ben fazla hassasiyet gösterdim belki.
gerekirse ceza alırız takım olarak kilo veremediğimizden ama takım olmayı becerebilmemiz lazım demek istedim. yoksa söylediğinden hoşlanmadım bi daha uyarma tarzı bişey değildi söylediğim.
dediğim gibi gerekirse kilo veremeyiz, başka dertlerimize ağlarız burda ama bir takım olmayı başarırsak takım dağılma noktasına gelmez sürekli.
evet kurallar uygulanmalı buranın asıl amacı kilo vermek ama böyle ruhsuz da bu iş zor.
bugün kimse girmemiş, kim neden girmedi bilmiyoruz bile. birbirimizden haberimiz yok.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama koşullarım belli, buraya girmem zorlaşmadan aklım rahat bir şekilde devredeyim istiyorum.

Senin için demedim, kilo konusu için değil, mesajlar için dedim, dediğin gibi doğru dürüst kimse girmemiş.
Birileri girmiyor, sonra diğerleri gerek duymuyor derken, böyle devam ediyor.
Bilmiyorum bir çözümü olur mu nasıl olur ama bu şekilde gerçekten kimse girip yazmayınca takımın motive edici özelliği kalmayacaktır.

mattika yanlış anladın isyanımız kilo vermeye veya almaya değil isyanımız takımla ilgilenilmemesine. Mesaj yazılmamasına.

İsyanım var uleeeyyn

Kizlar bugun sabah
Roka domatessalatalik biber
Bir haslanmis yumurta
Yarim dilim ekmek
1kuru kayusu
Biraz peynr bir zeytin yedim

Ogle
3te bir simit
Bir parmak buyuklugunde tahinli corek
Sekersiz cay
Bir N**** (Siyahi) biskuvi tane olarak

Saat dort bucukta
Pataesli ton balikli yemek 5ck kadar
Bir tabak mercimek corbasi
Yarim dilim ekmek

Aksam ustu
Milkshake

Aksam 1kahve
Iki parca kavun

Biraz fazla kacti gene yarina arti olmaz insallah
Jillan yapamadim ama yuruyus yaptim yarim saat kadar
Cok uykum var yatiyoruk iyu geceler kizlar

dünkü menüm

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: balık, salata
Ara: 4 fındık, şekersiz kahve

Akşam: 2 dilim wasa kraker ( dilimi 85 kalori)
sade türk kahvesi, şekersiz çay

Dün akşam başka bi yerdeydim, dışardan börek söylediler. "Hayır ben yiyemem diyetteyim" diye kendimi kısıtlamadım, canım isterse eger bende yerim biraz diye düşünüyodum, çok bi şeyde yememiştim akşam zaten. Ama börek geldiginde canım hiç yemek istemedi, açlık da hissetmedim. Çogu zaman aslında aç oldugumuz için yemiyoruz sanırım,kendimizi yeme konusunda engelledigimiz için yiyoruz.:26:

dünkü menüm
sabah: 2 dilim uno denge, domates, salatalık, 2 dilim peynir, yeşil çay
öğle: 1 tavuk dürüm
ara: yarım paket çubuk kraker, 1 klahta dondurma
akşam: 2,3 kaşık yoğurt

biraz spor saatimi artırmayı düşünüyorum tabi artırabilirsem büyük ihtimal kilo veremememin sebebi hareketsiz kalmam

Günayın kızlar bugün izinliyim. İnanın dün akşam buraya girmeyi çok istedim. Ama annemgile gittim ve kapıdan girer girmes ne göreyim harika bir sofra kurulmuş hayırdır dedim işte misafirimiz var dediler.ok sinir oldum ama tabii akrabalar olunca bırakıp gidemedim. O iş yorgunluğunun üstünede bide orda iş yaptım hep bir sürü burayada girip herkese cevap yazacaktım ama hm22 kaptanlığı dvretmek istediğini söyleyince sadece sen gitme yazabildim.

Kaptanlığı yeniden benmi üstlensem diye düşündüm ama burdakiler içinde zor olur.

Kuralların uygulanmasındaki zor olan tam anlamıyla uygulayabilmek. Aslında kuralları haftalık liste olarak buraya sralicaz. Yani her hafta etap listesi hazırlanıyor ya. Ayrıca birde takım için liste hazırlanacak sen bukadar yazdı. Eya bukadar verdin. Takım kuralları ilk sayfada. Ve burdaki mher yarışmacı onları kabul etti ve uygulamak zor olmamalı bence.

Hm22 takım kaptanlığını hnüz paylaşım alanına bence yazma. Belki aramızdan biri çıkar belkide kaptan olmadan haftalık görevlerle devam edilir.

Günayın kızlar bugün izinliyim. İnanın dün akşam buraya girmeyi çok istedim. Ama annemgile gittim ve kapıdan girer girmes ne göreyim harika bir sofra kurulmuş hayırdır dedim işte misafirimiz var dediler.ok sinir oldum ama tabii akrabalar olunca bırakıp gidemedim. O iş yorgunluğunun üstünede bide orda iş yaptım hep bir sürü burayada girip herkese cevap yazacaktım ama hm22 kaptanlığı dvretmek istediğini söyleyince sadece sen gitme yazabildim.

Kaptanlığı yeniden benmi üstlensem diye düşündüm ama burdakiler içinde zor olur.

Kuralların uygulanmasındaki zor olan tam anlamıyla uygulayabilmek. Aslında kuralları haftalık liste olarak buraya sralicaz. Yani her hafta etap listesi hazırlanıyor ya. Ayrıca birde takım için liste hazırlanacak sen bukadar yazdı. Eya bukadar verdin. Takım kuralları ilk sayfada. Ve burdaki mher yarışmacı onları kabul etti ve uygulamak zor olmamalı bence.

Hm22 takım kaptanlığını hnüz paylaşım alanına bence yazma. Belki aramızdan biri çıkar belkide kaptan olmadan haftalık görevlerle devam edilir.

mattika yanlış anladın isyanımız kilo vermeye veya almaya değil isyanımız takımla ilgilenilmemesine. Mesaj yazılmamasına.

İsyanım var uleeeyyn
ben de mesaj yazılmamasının sebebi birbirimizden kopuk olmamız diyorum. yanlış anlamadım.
nasip artık yaşayıp görücez 3.takımın hali ne olucak

Ben de demiştim ya sana böyle yapıyorum diye gördün mü insanın yiyesi gelmiyor bile.
Dün akşam yapacaktım sözde kaçamak bende, dışarı çıktık biraz o kadar yiyecekşey vardı canım istemedi ya.
Evde de poğaça yapmıştım, gece eşim yedi falan, ben de bitki çayımı içtim çok da güzel geldi.

Tabi önemli olan hepinizin düşünceleri, benim paylaşım alanına yazma düşüncem bazen mezun üyeler yeni takım falan açmaya kalkıyor ya belki ciddi anlamda ilgilenmek ister mantığı idi.

ben de mesaj yazılmamasının sebebi birbirimizden kopuk olmamız diyorum. yanlış anlamadım.
nasip artık yaşayıp görücez 3.takımın hali ne olucak

Bakalım göreceğiz zamanla ..

Haftasonu rehavetimi oldu bugün bende hiç anlamadım sabah kahvaltı yaptım, sonra badem, fındık falan yedim biraz soguk kahveyle sonra tekrar kahve içtim, elma yedim. Şimdi ögle yemegi niyetine çorba ve yogurt yedim, uzun zamandır ilk defa ekmek yeme ihtiyacı hissettim. çok fazla şey yemiş gibi hissediyorum kendimi, sürekli bi şeyler yedim sabahtan beri. :44::44:

Çok da bir şey yememişsin eğer miktarları çok fazla değilse, hep sakıncası olmayan şeyler en azından.
Eşimin hafta sonu çalışmasını hiç sevmiyorum, mesaisi vardı heralde 1-2 saate gelir, ben de bir şey yemedim protesto ediyorum.
Temizlik yaptım, kahvemi içtim, biraz da ders çalışırım olmadı.

Ben bugun gelemedim ya hep ondan oluyo bunlar bu kadar da cok önemsiyorum kendimi megolomanlikta tavan yaptim yeminederim

Neyse
Son mesajim dun kahvalti sonrasiydi oglen yemiycem demistim sen de bak boyle yapma demistim hm cim

Ben de tam cevap yaziyodum sana esim geldi alisverise ciktik arada kaynadi gitti anliycan
Bu arada cok gec geldik eve ve o sebeple yazamadim
Sabah da evden ciktim erkenden fırsat olmadi telefonu elime almaya

Neyse bu sabah kahvaltidaa 10 tane kadar cig badem yedim 2 ceviz ve avuç içi kadar kuri üzüm oglen de yarim porsiyon kiymali borek (baska alternatif yoktu o an ) dev bardakta da ayran ictim aksama da ne yerim ne icerim hic bilmiyorum annemlere gitme ihtimalimiz var orda allah ne verdiyse artik azar azar

Hafta sonu pek giremiyorum. Hafta sonu bilgisayar kardeşimin oluyo. Bana ondan fırsat kalmıyor

Evet her şey senin yokluğundan oldu, gitme sakın bir yere bak

Güzel olmuş dışarı çıkmanız, kaçamak yapmamışsın.

Evet her şey senin yokluğundan oldu, gitme sakın bir yere bak

Güzel olmuş dışarı çıkmanız, kaçamak yapmamışsın.
ayyh evet
Aksam da et yahnisi yaptim kemikli ve parca eti haslayip pismeye basladiktan sonra patates ve sogan ekleniyor hani etin kendi hafif yagi vardi cok degildi soyle koca bir tabak icine 3 4 parca et 2 sogan ve bol suyundan aldim uzerine karabiber limon ve dovulmus sarimsak ekleyip ekmeksiz bi guzel yedim saat 8di yedigimde simdi utu yapıyorum ve gece erken yatmak istiyorum

Neden
Cunku uyumadikca can biseyler yemek istiyor bi de kendimi kontrol ettim bumu aciktigim icin yapmiyorum neden yapiyorum aristirmalari hala bulamadim
Gecende instagramda duygusal atistirma diye biseyden bahsetti
Daha google da arastirmadim ama bilen var mi bununla ilgili fikri falan
Çünkü motivasyonum moralim bozuldugunda dusuyor ve nedensizce yiyorum
Bunu bi cesit tatmin icin yapiyorum bunu farkettim
Ama o anda bunu nasil engelleyebilirim bilmiyorum
Iyi ki varsınız bakin bunlari buraya yazmak bile iyi bir farkındalık kazandiriyor

Haydi bakalim
Bu gece erken uyku atıştırmasız bi gece olsun

ben sürekli kendime şurda 5 kilon kaldı veremedin bi türlü diyorum. bi yandan da ne yesem diye düşünüyorum.
hani çocuklara şunu yap dersen inatlaşır tersini yapar ya. aynı o haldeyim.
olumlu düşüneyim diyorum aynı anda kendimi azarlarken buluyorum kendimi.
spor yapmam lazım, hem spor iyi hissettiriyor hem asıl kilo verdiren spor.
sporumu yaparım canım ne istiyorsa az az yerim.
ama spora başlamayı da sürekli erteliyorum. buna çözüm bulucam en kısa zamanda.

çocukluğuma inmeyi çok istiyorum ne var da yiyerek böyle tatmin peşindeyim. mesela eşim hiç böyle yemez. arada atıştırmaz niye alışmamış da ben alışmışım. vaktim olduğunda araştırayım bunları netten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…